Nægter at prismatche, trods opfyldte betingelser
Jeg vil med denne anmeldelse gøre alle autocentrets kunder opmærksomme på, at I skal holde et skarpt øje med, hvad autocentret laver af arbejde på jeres biler. Det kan være, de skifter reservedele, hvor det slet ikke er nødvendigt. I skal heller ikke forvente et prismatch, selvom betingelserne kan være opfyldt. Find hellere et andet værksted.
Hvorfor?
Jeg skulle have lavet serviceeftersyn på min VW-bil og har den 3. maj 2023 fået et tilbud på serviceeftersyn via Autobutler. Konceptet med Autobutler går ud på, at man laver en opgavebeskrivelse og værkstederne fremsender sine tilbud.
Jeg fik indhentet tilbud på et serviceeftersyn, uden skift af kabinefilter (som var det eneste, der skulle skiftes jf. producentens forskrifter).
Autocentret nægter at prismatche med den begrundelse, at det ikke er et skriftligt tilbud, og at de ikke kan se, at værkstedet vil bruge originale reservedele.
For det første, er konceptet med Autobutler netop at indhente skriftlige tilbud på arbejdet.
Om det står på et A4-ark med underskrift, på e-mail, eller via dertil oprettet system som Autobutler, er vel underordnet. Der er stadig et fysisk værksted bag den tilbudte pris, og der er en opgavebeskrivelse.
For det andet - Hvilke reservedele? Der skulle jo ikke skiftes noget?
F.eks. skrev servicemedarbejderen ”Jeg kan ikke ud af det du har sendt se om de bruger et oliefilter fra Bosch eller Biltema osv.”. Undskyld, men hvad??? Hvorfor? Jeg skal ikke have skiftet olie. Jeg skal faktisk slet ikke have skiftet noget. Hvad skal man bruge et oliefilter til, når der ikke skal skiftes olie? Jeg skrev klart og tydeligt, at der ikke skulle skiftes noget på bilen i forbindelse med eftersynet.
Det er normal praksis, at hvis man kun beder om et tilbud på et serviceeftersyn, så afregnes alt det man skal have skiftet særskilt. Det var jeg godt opmærksom på og derfor skrev, at der netop ikke skulle skiftes kabinefilter. Alt andet på bilen var jo up-to-date.
Hvis I ikke kan prismatche, må I skrive det som det er. Det virker uærligt og uprofessionelt, at I skal have på skrift om værkstedet vil bruge originale reservedele, når der ikke skal skiftes noget.
Til autocentret: I skal ikke svare, at jeg kan kontakte jer på jeres e-mail. Jeg har skrevet alt, hvad der er at sige om min oplevelse.
--------------------
Tilføjet d. 04.05.2023 som svar på Autocentrets ligegyldige politiker-svar:
Autocentret har svaret som forventet. Som jeg skrev oprindeligt, så mente jeg helt bestemt, at punkterne var opfyldt. Vi tager dem en ad gangen:
- Det var et skriftligt tilbud, hvilket jeg har beskrevet i anmeldelsen. Hvad i alverden skulle autocentret ellers bruge, et stykke A4-ark med underskrift og laksegl stempel?
- Tilbuddet var indhentet på dagen.
- Værkstedet i Ringsted ligger ca. 22 km fra autocentrets adresse.
- Der fremgik i tilbuddet, at eftersynet var iht. producentens forskrifter og bilens serviceskema. Så det er også opfyldt.
- DER SKULLE IKKE SKIFTES NOGET PÅ BILEN, der kan derfor ikke stå, hvilke reservedele værkstedet vil bruge, for de skal jo ikke bruge nogle!
- Ringsted ligger i Danmark.
Som I (dem, der læser anmeldelsen) kan se, så afviser autocentret alligevel at prismatche og bliver ved med at kludre rundt i samme copy-paste svar, uden egentlig nogensinde at sige, hvad problemet er. Jeg har meget sjældent oplevet en så uduelig kundeservice, hvor ansatte egentlig bare copy-paster det samme svar, uden at tage stilling til, hvad man skriver tilbage.
De skriver til sidst, at jeg kan skrive, hvis jeg ønsker yderligere dialog. Jeg får mere ud af at tale til en mur.
Hvis Næstved Autocenter vil vide, hvilket oliefilter værkstedet skal bruge til et simpelt serviceEFTERSYN, så skal de ikke i nærheden af min bil.
Et oliefilter skal jeg til gengæld bruge, når der om et års tid skal laves service (ikke serviceEFTERSYN) på bilen. Men det får jeg klaret et andet sted, for hvis autocentrets medarbejder ikke kan læse, hvad man skriver tilbage, så skal jeg ikke være med til at betale deres løn.
3. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung