Skoda Naestved Bewertungen 44

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har lige haft vores bil hos Skoda Næstved, for at skifte en forrude. Bilen blev udleveret efter 3 arbejdsdage, uden nogen som helst kvalitetstjek af værkstedets arbejde. Sprinklersystemet er ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun anbefale Skoda Næstved. Flere gange har vi været forbi og hver gang er vi blevet godt imod, serviceret og behandlet på bedste vis. Vi har haft gode dialoger med både Rasmus og Mik... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man booker tid til hjulskifte. Så tager det 1 time og 15 min at skifte 4 hjul. Uden kompensation. Nå det påpeges, at det tager for lang tid fik jeg beskeden: "Nogle gange går det ikke so... Mehr ansehen

3,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Professionel og tryg bilhandel hos Næstved Autocenter A/S

Jeg har for nylig handlet bil hos Næstved Autocenter A/S og blev betjent af Rasmus Madsen. Gennem hele forløbet oplevede jeg en særdeles professionel og behagelig service. Rasmus udviste et imponerende produktkendskab, svarede kompetent på alle spørgsmål og sikrede en grundig gennemgang ved aflevering af bilen.

Handlen blev håndteret med stor omhu og troværdighed, og hele processen bar præg af struktur og ordentlighed. Jeg kan derfor give mine bedste anbefalinger til både Rasmus Madsen og Næstved Autocenter A/S

15. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget meget ringe oplevelse

Meget meget ringe oplevelse, og service er ikke eksisterende.
Sælge biler det vil de gerne, men lige så snart det kommer til en reparation som er inden for garanti perioden, så får man hverken svar eller respons.
De vil gerne have vores penge, men lige så snart at de skal bruge penge på at lave noget indenfor garantien bliver man spist af med at alt er okay. Vi har siden været ved to andre mekanikere og en synshal, og de konstatere alle at der er fejl, som skal udbedres.
De svarer ikke på mails man sender dem og de tager ikke telefonen når man ringer.
Kan virkelig IKKE anbefale nogle, at handle biler hos dem - hold jer langt væk!

7. August 2025

Vi kan kun anbefale Skoda Næstved

Vi kan kun anbefale Skoda Næstved.
Vi har haft gode dialoger med både Rasmus og Mikkel og begge er virkelig kompentente!

I januar ender vi med at bestille den nye Skoda Enyaq coupé hos Mikkel og forløbet har været fuldstændig fantastisk! Vi modtog bilen i juni og blev rigtig fint sat ind i alt der var brug for og vi kørte SÅ glade derfra.

Alt i alt giver vi Skoda Næstved
🌟⭐️⭐️🌟🌟 og kan i høj grad anbefale Mikkel..

Kenneth og Trine

12. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

On 07.07.2025

On 07.07.2025, when I went to the skoda nestved store. I had to ask something to an employee named Christian Søgaard. But he exposed me to racism by telling me in a racist language that this is Denmark and that I should speak Danish. It is very sad to experience this in an international store like Skoda.

7. Juli 2025

God kundeservice

Syns virkelig Nick på skadeværkstedet fortjener en kæmpe toppen op for han behandling af kunder, var alle som han var der sku ikk krig ude i verden.. kom med en slidt Skoda Fabia med en skala som var udsat 4 x.. nu sku det så være pg jeg var blevet lovet en Fabia benziner.. fik en Enyaq el.. sådan Nick!!

16. Dezember 2024

Antwort von Skoda Naestved

Vi giver med glæde rosen videre til Nick.
Mvh Næstved Autocenter

Laaaaangt hjulskifte

Man booker tid til hjulskifte.
Så tager det 1 time og 15 min at skifte 4 hjul.
Uden kompensation.

Nå det påpeges, at det tager for lang tid fik jeg beskeden:

"Nogle gange går det ikke som præsten prædiker"

Ingen kompensation
Ingen anerkendelser
Ingen undskyldning

28. Oktober 2024

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, både med at prøvekøre biler og med sælgerne, som var helt nede på jorden og tålmodige.

12. Januar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det kan godt gøres bedre

Super god oplevelse vedr hele købsprocessen.
Historien er en helt anden de to gange den har besøgt værkstedet. Den ene gang havde vi aftalt at der skulle monteres en MinŠKODA dingenot i bilen. Det havde jeg så fortrudt da jeg indleverede bilen, og det blev noteret. De havde så sat den i alligevel, med ordene, jeg kunne jo bare lade være med at aktivere den.
Anden gang havde vi aftalt at jeg skulle have en lånebil, da værkstedet sagde at de skulle have bilen hele dagen. Det var så ikke noteret, så der var da ikke en bil til mig da jeg indleverede min egen. Kundeservice er en svær ting

P.S. Havde så også bedt dem om at påfylde sprinkler på, men nope, den havde de også misset. Det er fint at have service og reparationsaftale med gratis sprinkler og lånebil, når de glemmer begge dele.

15. Januar 2024

God købsproces

Salgsrådgiver Rasmus gennem gik bilens vigtigste funktioner inden kørsel i demobil.
Ved afhentning af den nye bil var der en detaljeret gennemgang af bilens funktioner og opsætning i appen.
En meget kompetent salgsrådgiver gjorde købet til en rigtig god oplevelse.

26. Juli 2023

En super god oplevelse!

Jeg har nu fået min nye Enyaq hvor min min Kodiaq gik i bytte. Det var en super god og smidig oplevelse. Der var god information om levering igennem hele forløbet og den nye bil blev tilmed leveret før tid! Tak til alle hos Skoda Næstved!

4. Juli 2023

Købte en brugt bil hos skoda Næstved

Købte en brugt bil hos skoda Næstved
Efterfølgende kørte jeg bilen til FDM de lavede deres brugtbiltest som viste at bilen var i perfekt stand hvilket skoda Næstved også havde vurderet!
Vi kan varmt anbefale bil sælger Rasmus som kompetent og meget reel.

23. Juni 2023

Køb af 2 skoda

Rigtig god og venlig betjening, god service, glad og smilende personale, stor tak til Rasmus Madsen for hans gode betjening og gode humor, kommer helt sikkert tilbage igen.

12. Dezember 2022

Køb af Skoda Octavia

Jeg har idag været ude og hente vores nye Skoda Octavia iV. Vi er enormt tilfredse med den service vi har fået hele vejen igennem. Vi har handlet med Rasmus Madsen, som har været utrolig hjælpsom og yderst behagelig at handle med.
Næste gang vi skal handle bil, vil vi bestemt kigge forbi Skoda Næstved igen.
Hilsen Frederik og Pernille

12. Oktober 2022

Hej Frederik,

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er altid glade for at høre om gode oplevelser i vores forretning. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super betjening

Har lige handlet en Skoda Fabia og blev betjent af Rasmus Madsen der hele vejen igennem har ydet os en særdeles ufortræffelig service og meget behagelige fremtoning gjorde at man følte sig godt tilpas ved købet. De venligste hilsner Else og Poul Erik Karlsson

28. September 2022

Hej Else & Poul Erik,

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er altid glade for at høre om gode oplevelser i vores forretning. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, forståelse og rådgivning

Jeg har været på udkig efter en del større bil, efter at have besøgt Skoda Næstved har jeg svaret på hvad det skal være.

Lige fra man kommer en af døren møder jeg Mikkel som gir et fantastisk førstehåndsindtryk, kæresten havde ringet på forhånd for at sætte 2 prøvekørsler op af deres mellem SUV og deres største SUV. Mikkel er vel forbered og har begge biler klar samt gir han fantastisk service og rådgivning om de forskellige biler.

Efter at have kørt får vi en snak med Mikkel om mulighederne i bilerne og en aftale om han sender nogle tilbud på mail.

Dagen efter er vi ud og kigge på et andet mærke vi har haft et godt øje til men ender med at sige det Skoda vi går med. Så tilbage til Mikkel og lige hører med lidt mere dybde gående spørgsmål samt spørgsmål omkring at flytte et 230v stik til en anden location har vi alt det vi skal vide og går glad fra butikken med tanken om hvor god rådgivning samt venlighed man bliver mødt af her af Mikkel top karakter her fra og vi ses snart til købte af bil.

27. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Rasmus i forbindelse med køb af…

Tak til Rasmus i forbindelse med køb af vores bil og salg af den nye Skoda Octavia IV.
Vi er super glade for vores nye bil og glæder os til rigtig mange gode ture i den nye bil.
Har kun ros til Rasmus for den fine service og gode snakke.
De bedste hilsner
Jørgen Schwartzkopf.

6. Juli 2022

Skøn betjening hos Skoda Næstved

Har lige købt en lettere brugt Skoda Karoq og må sige at det var en fornøjelse…. Super betjening af Rasmus . Når man skifter bil til en noget nyere model, er der jo noget af det nymodens teknik man ikke forstår, så tak til både Rasmus og mekaniker for at forklarer så det kunne forståes 😂😂

9. April 2022

Hej Grethe,

SKODA Næstved

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr