Hurtig og effektiv handel, har kørt over 300 km cyklen efterfølgende, og er ganske tilfreds (Skal dog lige mødes med dem omkring en topboks men alt er fino) Tak for handlen :) Suzuki sv1000s 05
Unternehmen hat geantwortet
Anette er bedst Nej de er sikkert allesammen gode. Men Anette servicerede min kone som skulle have en hjelm. Anette er sød og meget imødekommende. Hun fortalte med sikkerhed og professionelt om fors... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg handler ikke mc så tit så jeg var lidt spændt på hvordan det ville være, men allerede ved første telefon opkald mødte jeg nogle søde og venlige mennesker som kun talte pænt. Da jeg kom til MP den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde længe gået med tanken om at sælge min mc privat, men der var altid noget i vejen for en salgs annonce. Men et opslag på Facebook fra MP motorcykler, gjorde udslaget. Steen blev kontaktet og inde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stort udvalg af nye mc fra Honda og Suzuki samt brugte mc'er fra BMW, Yamaha, Kawsaki med flere. Stort udvalg i mc og udstyr. Velrenommeret værksted.
Peder Wessels Vej 8, 5220, Odense SØ, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg handler ikke mc så tit så jeg var lidt spændt på hvordan det
ville være, men allerede ved første telefon opkald mødte jeg nogle søde og venlige mennesker som kun talte pænt. Da jeg kom til MP den aftalte dag var alt klar, cyklen var trukket frem, kaffe var på kanden og vand var i køleskabet. Handlen og aftalerne foregik stille og rolig ingen pres eller ubehagelige situationer. Jeg kan kun anbefale MP som samarbejdspartner.

Antwort von MP Motorcykler
Købte ny mc .desvære klarede motoren kun 1000 km efter at have ventet i 14 dage uden klaring fra Suzuki valgte sten at lade handlen gå tilbage og give alle penge tilbage.må siges at være super service .og alt med venlighed og smil..
Venter nu på at få min nye Suzuki 1050 v strom på mandag.super personale.😃☝️

Antwort von MP Motorcykler
Var inde forbi MP Motorcykler, og må sige jeg med glæde kommer igen. Mange fine mc’er og dejlig stor butik med godt udvalg. Dejligt imødekommende personale 😊
Hold jer langt væk - havde en aftale, kører fra sjælland til fyn, pludseligt er bytteprisen som vi har aftalt ikke mulig alligevel. Ikke fordi der var noget galt med min mc men man kunne pludseligt importere samme fra tyskland til ingen penge...kan ikke anbefales.
Påstanden om at de ikke kendte cyklen i forvejen, finder jeg rimeligt underlig, især i disse Google tider.
Nb solgt på 2 dage i den blå avis til prisen, 310 visninger.

Antwort von MP Motorcykler
Venligt og flinkt personale både i salg og værksted. Jeg oplevede, at personalet virkelig prøvede at hjælpe med mine (små) problemer med en lige købt brugt motorcykel. De fortjener alle stjerner

Antwort von MP Motorcykler
Det er så tredie gang jeg handel cykel hos Steen & Co. Stor ros for god og nærværende behandling, samt vilje til at få enderne til at nå samme i en for begge parter tilfredsstillende Handel.
Gutterne på værkstedet er bestemt også vær at rose. Altid venlige og klar til hjælpe.

Antwort von MP Motorcykler
God kundeservice, er meget villige til at hjælpe med at få tingene til at være som de skal. Kom ind med en hjelm jeg havde købt nogle måneder forinden, hvor tapperne til at holde Flip up delen fast, hele tiden løb løst.
Tog sig tid til at hjælpe, og kontaktede Scorpion for at løse problemet, jeg endte med at få en ny hjelm med hjem, da hjelmen tog skade i processen.
Rart at tabet ikke ligger hos kunden.
Er altid blevet behandlet super godt, og de tager sig tid til at hjælpe med at finde det man søger.

Antwort von MP Motorcykler
Venlighed, hurtighed, hjælpsomhed, imødekommenhed og meget flot betjening og service ifm. mit køb af mc.
Det var første gang jeg handlede hos MP Motorcykler, men absolut ikke sidste.
Tak for rigtig god behandling.

Antwort von MP Motorcykler
5 kæmpe store stjerner herfra.
Har aldrig mødt mere imødekommende personale og proffesionele. Og en kæmpe ros skal lyde til Steen og Mette, som virkelig gav service for alle pengene. Det var en fornøjelse at handle med jer endnu engang. Og et kæmpe skulder klap herfra.
Så hvis man er i området er de et besøg værd.
De bedste hilsner fra en utrolig tilfreds kunde.

Antwort von MP Motorcykler
Tak for handlen, og den professionelle betjening. Det er sjældent jeg har handlet mc så hurtigt :)

Antwort von MP Motorcykler
Var forbi MP Motorcykler for at købe en fødselsdagsgave. De havde et super godt udvalg af både Motorcykler og udstyr. De havde nogle venlige og hjælpsomme sælgere. De tog sig tid til mig og mine spørgsmål, også var der varm kaffe og vand til fri afbenyttelse.
Det er ikke sidste gang jeg kommer her.

Helt fantastisk servis ! :D
Har købt motorcykel der før og har nu gjort det igen og endnu en gang super god servis.
Skriver denne anmeldes da jeg d. 25 april 2020 var forbi og skulle ha de sidste ting på plads da ny MC skulle købes, men desvære kommer jeg på en meget meget travlt tidspung (kl12 som er ên time før de lukker) Jeg stod naturligvis og ventet til det blev min tur. 45 minutter efter blev det så min tur. De holdet 15 minutter ekstra åben for mig så jeg kunne få mine ting på plads. Der var ingen stress selv om den var kvart over lukke tid.
Sten Jeg kommer helt sikkert til at købe hos jer igen ;)

Antwort von MP Motorcykler
Var i butikken som den første efter åbningstid for at kigge på en motorcykel. Jeg var der 10 minutter uden at nogen tog kontakt. Jeg måtte gå hen til deres kontorområde hvor der sad 2 medarbejdere. Ingen tog notits af mig, jeg måtte gå helt hen til den ene af dem før jeg blev "opdaget". Vedkommende blev siddende i lang tid, og rejste sig først da jeg spurgte specifikt til den ønskede cykel og sidetasker. Jeg blev derefter sendt over på værkstedet for at snakke med en der kendte noget til den cykel jeg var meget interesseret i. Ikke noget med at følge mig derover, næ jeg kunne selv spørge mig for og tilfældigt finde vedkommende. Vedkommende var dog så meget imødekommende. Heller ingen kontakt fra sælger da jeg kom retur fra prøvetur. Jeg kunne bare uden kontakt selv gå ned med lånehjelm og jakke. Jeg blev end ikke kontaktet af sælgeren da jeg forlod butikken. Jeg køber bare min nye motorcykel et andet sted hvor jeg føler mig velkommen.
Svar til Steen: I var ikke optaget på telefonen, i havde gang i small talk imellem jer.

Antwort von MP Motorcykler
Når man kl. dolk om morgenen kører i stykker på Fyn, 140 km væk hjemmefra, og man gerne vil hjem igen efter arbejde. Så er det sgu rart at “tage chancen” med et autoriseret Honda værksted i Odense, der, selvom det holdt hårdt, finder fejlen og får den udbedret med det samme trods mekanikeren var alene på job. Det betød at jeg kunne hente min blackbird igen inden lukketid, med lidt ekstra kontrol af kædesmøring, dæktryk og et par gode råd.
Tusind tak til Lasse for en kanon service, med opdateringer i løbet af dagen, og et ca. tidspunkt for hvornår den var klar. Det har været en god oplevelse at bruge jer som “nød værksted” når nu uheldet var ude. Havde jeg haft adresse i nærheden havde jeg beholdt jer som mit foretrukne værksted.

Antwort von MP Motorcykler
Jeg skulle en forlænget weekend til Harzen med en kammerat i august.Ugen før begyndte mc-en at lugte af benzin og jeg kunne mærke fugt ved benzinslangerne.Jeg prøvede utallige gange og ringe til værkstedet-til sidst var der en telefonsvarer der sagde at de ikke tog flere mc-er før næste uge grundet travlhed.,fik fat i reservedelslager og spurgte ind til bmw slanger på lager.De havde standard bmw slanger sagde de,men spurgte så om han ville høre på værkstedet om de passede på min k12oo rs.Mekanikeren svarede at han først skulle se fejlen.Så tog jeg chansen og kørte derud med det resultat at maskinen sprang læk og benzinen sprøjtede ud.20 l på 7 km-Jeg fortalte så om mit problem og mc mekaniker Lasse sagde han ville se på den næste -fredag-hvis han fik tid.Jeg gik spændt og ventede om jeg skulle afbestille hotel-men kl 14 ringede Lasse og sagde han havde skiftet 2 koblinger til indsprøjtning og den kunne afhentes.
Det kalder jeg sgu for god service og jeg kendte ham overhovedet ikke.
Poul kok fraugde mc

Antwort von MP Motorcykler
vi har gennem flere år handlet motorcykler med mp motorcykler, og altid har vi fået en god, fair og professionel behandling. senest har vi solgt vores mc til Mp da vi ikke længere skal køre mc. også her oplevede vi en fair handel. Mp motorcykler har styr på tingene.

Antwort von MP Motorcykler
Var over med min BMW og fik en fair byttepris. Super hurtig betjening og nogle dejlige mennesker. Ikke sidste gang jeg handler der
Kom med et par beskidte forgaffelben, som skulle have skiftet pakdåser. Fik dem tilbage samme dag, nypolerede og rigtig fine!
Kommer gerne igen, når cyklen skal have justeret ventiler til efteråret
Rigtig fin service
Jeg har købt diverse produkter og tjenester hos MP Motorcykler i Odense i mange år efterhånden, og kan kun anbefale andre at handle med dem også! Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med mine erfaringer med MP Motorcykler. 5 stjerner! :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.