MP Motorcykler Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv handel, har kørt over 300 km cyklen efterfølgende, og er ganske tilfreds (Skal dog lige mødes med dem omkring en topboks men alt er fino) Tak for handlen :) Suzuki sv1000s 05

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anette er bedst Nej de er sikkert allesammen gode. Men Anette servicerede min kone som skulle have en hjelm. Anette er sød og meget imødekommende. Hun fortalte med sikkerhed og professionelt om fors... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handler ikke mc så tit så jeg var lidt spændt på hvordan det ville være, men allerede ved første telefon opkald mødte jeg nogle søde og venlige mennesker som kun talte pænt. Da jeg kom til MP den... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde længe gået med tanken om at sælge min mc privat, men der var altid noget i vejen for en salgs annonce. Men et opslag på Facebook fra MP motorcykler, gjorde udslaget. Steen blev kontaktet og inde... Mehr ansehen

1. Motorradhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Stort udvalg af nye mc fra Honda og Suzuki samt brugte mc'er fra BMW, Yamaha, Kawsaki med flere. Stort udvalg i mc og udstyr. Velrenommeret værksted.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted at handle MC.

Fantastisk sted at handle MC.
Virkelig behageligt familieforetagende.
Super hjælpsom mekaniker fra værkstedet.
Yderst rimelige priser på brugte cykler.
Fornuftig byttepris!
Alt i alt en perfekt handel.

20. November 2021

Antwort von MP Motorcykler

Tusind tak for anmeldelsen og de venlige ord som jeg vil skynde mig også at give videre til Aksel på værkstedet :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God MC forhandler

Har lige byttet min MC til en anden hos MP MC. Bestemt en fin handel for begge parter.
Hjælpsomme og flinke medarbejdere.

16. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super handel: "Ny brugt MC fra MP"

Har atter handlet MC med MP - og igen med en rigtig positiv oplevelse af at blive hørt og forstået.
Blev mødt af venlighed og ærlighed og kunne igen køre fra Odense med det største tilfredse smil på en ny brugt MC.
Jeg kan på alle måder anbefale MP-MC, hvis du skal handle brugt motorcykel....

13. Oktober 2021

Antwort von MP Motorcykler

Tusind tak Jørn. Det var en fornøjelse at handle med dig igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt forløb, god at handle med.

Det har været en god oplevelse at handle MC med Steen, hutigt overslagspris på bytte MC, så tog derfor turen til Odense for at se og prøve MC'en. Prøveturen var vellykket, godt nok i regnvejr, men det skal Steen jo ikke stilles til ansvar for. Endelig pris blev aftalt, plade på den "nye" MC og turen gik igen hjem til nordsjælland. Perfekt forløb, let at handle med!

22. September 2021

Antwort von MP Motorcykler

Mange tak Viggo. Det var også en fornøjelse at handle med dig :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service hos MP motorcykler

Det har været en stor fornøjelse at handle motorcykel med Steen hos MP Motorcykler i Odense. Super god service 👍
Tak for handlen.

6. September 2021

Antwort von MP Motorcykler

Tusind tak Helle. Og rigtigt god fornøjelse med cyklen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er yderst tilfreds med respons og den…

Er yderst tilfreds med respons og den service de yder. Skrev torsdag til steen om den motorcykel jeg ville have, kunne være klar til lørdag da ferien startede. Og selvfølgelig kunne det lade sig gøre, og nu den hentet og forhåbentligt mange km i vente👍

10. Juli 2021

Antwort von MP Motorcykler

Tusind tak, og super dejligt at kunne være med til at gøre din ferie lidt (eller måske endda meget) bedre :-)

Et besøg hos MP motorcykler

Et besøg hos MP motorcykler
Resulterede i et køb af en helt ny Suzuki GSX-S1000.
Imødekommende personale, uden at være sælger med stort "S"
God vejledning og service ved køb af udstyr, jeg fik både vist det dyrere og billige, og fik forklaring til for og imod. Jeg følte der var tid til mig. Jeg kan klart anbefale et besøg hos MP Motorcykler.

19. Juni 2021

Antwort von MP Motorcykler

Tusind tak Thomas. Det var også en fornøjelse at handle med dig :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som at handle mc ved jem og fix

Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse af mp-motorcykler:

Købte helt ny mc, Suzuki gsx-s 1000 f, leveret d.05.06.2021. Jeg havde tidligere været i forretningen og se på pågældende motorcyklen.

Ved 1 besøg i butikken; er det nærmest umuligt at komme i kontakt med en ansat. Servicen kan vi ikke klage over, ‘for der er ingen’. Jeg bestilte en prøvetur over mail efterfølgende.

Ved 2 besøg er det regnvejr og prøvetur ikke mulig. Fair nok, men har nogle spørgsmål til den pågældende MC. Jeg får besked på at selv gå i MC hallen og undersøge sagen. Sælger virker ikke interreseret.

Ved 3 besøg får jeg prøvetur og en fornuftig byttepris på min MC. Sælger har meget travlt og giver på intet tidspunkt en gennemgang af MC. Jeg skal selv gå i udstyrs afd, og fortælle mine ønsker til evt. udstyr til den nye MC. Sælger er efterfølgende væk, da jeg vil høre om mulighed for levering af MC med udstyr monteret.

Men Motorcyklen de har til salg, er i den rigtige farve og bytteprisen er god, så I efterfølgende mail og tlf korrespondance aftalter vi en præcis dag for handlen. I tlf virker sælger nu mere interreseret, og jeg får indtryk af, at der er styr på tingene.

Ser meget frem til handlen, men på selve dagen(ca en uge efter) kan sælge, tydeligvis slet ikke huske hverken mig eller vores tlf samtale. Han tjekker dog op på det, og vi får handlet.

Under klargøring kommer der en del ridser på tanken efter montering af tankpad !! De blev poleret væk, efter vi påtalte det..irriterende .. en helt ny MC. Efterfølgende er der svivelmærker/ hologrammer i lakken, der ses i solskin (det var overskyet ved levering). Ridserne tydeligvis er fjernet med et groft polermiddel. Ikke et udseende man ønsker på en fabriksny mc. Øv.

Jeg kunne så selv starte med at rette op på det med fin poler middel og lakforsegling.

Yderligere: Ingen gennemgang af MC ved leveringen ? Måtte selv spørger ind til hvornår den skulle til service. Traction control muligheder, tilkøring af ny mc mv. på måtte jeg selv læse mig frem til.

‘MC er klar til dig’, den står i gården var beskeden jeg fik.

Der er konstant meget travlt og alt for få medarbejdere. Dem der er, virker forvirret og stresset.

Alt i alt en kedelig oplevelse, når man køber en helt ny MC.

Kørte derfra og var målløs over den manglende service.

Sælger har efterfølgende tilbudt at polere lakken. Men som nævnt, gjorde jeg det selv inden jeg vil vise den frem.

19. Juni 2021

Hej Jens
Jeg er ked af dine dårlige købsoplevelser hos os.
At du blev sendt afsted på din nye mc uden instruktioner, var en beklagelig fejl.
Vi har indført en ny procedure som skal sikre at det ikke sker fremover, selv hvis vi har travlt og mangler den medarbejder der står for udleveringerne.

Hvis der er noget vi kan gøre for at gøre det godt igen må du endelig sige til. Ellers håber jeg bare at du er glad for din nye dejlige mc og får en god sommer på den.
Steen, MP

Til andre læsere vedhæfter jeg det svar jeg sendte på den mail vi modtog kort efter handlen. Kundens mail var stort set identisk med det han nu skriver her, bortset fra en yderligere klage over problemer med at komme igennem pr tlf til udstyrsbutikken, og en oplysning om ikke at ville bruge vores værksted fremover.

"Hej Jens

Jeg beklager at du ikke har kunnet komme igennem til vores udstyrsbutik på telefon. Annette var her i formiddags dog inde og spørge mig om andre muligheder for at komme i kontakt med dig, da hun har forsøgt ringe og smsse til dig gentagne gange. Så hun har i hvert fald forsøgt.

Jeg er ked af at vores handel er endt med at blive en dårlig oplevelse for dig og har forståelse for at du vælger at bruge et andet værksted.

Efter en til tider ret sløj maj måned har vi fået ekstremt travlt her i juni, og ja der er dage hvor vi har meget svært ved at følge med. Især om fredagen hvor alle skal ud at køre til weekenden.

Jeg er ked af at du lige skulle ryge ind i sådan en fredag, og så ovenikøbet en af de fredage hvor vores faste klargøringsmand Aksel som plejer at tage sig af udleveringer ser ud til at være taget tidligt hjem. Han plejer ellers at give en meget grundig indføring i de cykler vi udleverer.

Jeg kan desværre ikke bare kalde afløsere ind til spidsbelastningstiderne, og flere faste medarbejdere som vi ville have svært ved at finde beskæftigelse til det meste af tiden, ville nok gå ud over de gode byttepriser som vi tilbyder. Men ærgerligt for vi vil selvfølgelig rigtigt gerne give vores kunder i god oplevelse, hver dag, og også på de dage hvor vi har ekstra travlt.

Som sagt har jeg fuld forståelse for at du vælger et andet værksted til service, men hvis du på et senere tidspunkt skulle få brug en ny god byttepris, eller evt. et tilbud hvis du får brug for at sælge, er du velkommen igen. Og vi vil selvfølgelig også gerne rette op på din lak hvis du har mulighed for at komme med cyklen.

Steen, MP"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere købt og solgt.

Denne gang var det kommissionssalg, og det gik smertefrit alle aftaler blev overholdt, som det altid gør når jeg har handlet der.
Jeg kan godt anbefale at handle hos MPMC.

Benny R.

5. Juni 2021

Antwort von MP Motorcykler

Tak skal du ha' Benny. Glad for at salget lykkedes til alles tilfredshed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige hentet min BMW r1150 rt…

Jeg har lige hentet min BMW r1150 rt efter service hos MP Motorcykler. Ud over super service og venlig betjening fik jeg en MC tilbage som bare spinder, gearskiftet kører som i smør, og de nye dæk gør bare køreglæden optimal.
Tak for god service og professionelt arbejde. I har lige fået en ny og fast kunde.
Mange hilsener
Allan Dinesen

12. März 2021

Hej Allan
Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at drengene på værkstedet gør det godt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service og Knowhow fra Jonas.

Jeg søgte hjælp og rådgivning til en problemstilling jeg havde med min MC. Og efter en rigtig god samtale med Jonas fra butikken hvor jeg kunne trække lidt på hans knowhow og viden, fik vi snakket om de forskellige muligheder også fandt vi en super god løsning:) det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der.

25. Februar 2021

Antwort von MP Motorcykler

Hej Søren. Tusind tak. Altid dejligt at høre at drengene og pigerne gør det godt :-). Mvh Steen, MP

Super kundebetjening

Super kundebetjening, havde fornøjelsen af Annette da jeg skulle have fyldt garderoben med MC udstyr. Kan klart anbefales!

Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer forbi.
Skulle jo gerne snart have en mc i garagen. 😎

30. September 2020

Antwort von MP Motorcykler

Tak skal du have Kristian. Jeg giver dit skulderklap videre til Annette :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig vejledning?

Jeg har købt en styrthjelm hos MP motorcykler i Odense. Mit krav var en hjelm, med så lidt vindstøj som muligt.
Efter anbefaling af ekspedienten blev det en Schubert C4 pro Carbon med SC1 advanced.

Jeg kan intet høre pga. vindstøj, når jeg kører mere end 100 km/t. Hverken GPS-rutevejledning eller telefonere og har kontaktet MP-motorcykler, der gerne vil sende hjelmen ind og få den set efter.

Mange af dem jeg er begyndt at køre med, fortæller nu, at det er den almindelige opfattelse, at C4 pro er en en ringe hjelm støjmæssigt, så jeg takker for vejledningen til 5000 kr.

Ps. Det kan være, at problemet ligger i at min Hayabusa har lavt kåbeglas, men så skulle jeg ha' haft vejledning derefter.

24. September 2020

Hej Stefan.

ifølge mails fra 8/9 og frem har du fra starten, spurgt til et godt tilbud på en Schuberth C4 Pro Carbon med SC1 advanced samtaleanlæg. Så jeg kan ikke se at det er efter vores rådgivning, at du har valgt denne model. Samtaleanlægget valgte du at købe et andet sted, så om det er sat optimalt op, kan vi ikke vide.

Jeg er dog stadig ked af at C4 pro ikke virker godt for dig. Den plejer at gå for at være den mest støjsvage klaphjelm på markedet, vi har virkelig mange gode tilbagemeldinger på den og sælgeren bruger den selv. Så vi har tilbudt at tage den ind til nærmere undersøglse, og en lånehjelm mens du venter. Men det har du ikke taget imod.

Enkelte gange ser vi dog også at slipvinden fra kåben bare rammer så uheldigt på en hjelm, at der kommer rigtigt meget vindstøj. Der kan en anden hjelmmodel nogle gange gøre en forskel, men ofte skal der et andet kåbeglas til, for at komme problemet til livs.

Vil du ikke ringe til mig på 66157888 lokal 1 så vi kan finde en god løsning til dig?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk søde og flinke mennesker at…

Fantastisk søde og flinke mennesker at tale med , føler sig altid hørt og vigtig
En mc butik jeg kun kan anbefale
Mvh Johan w

18. September 2020

Hej Johan

Tusind tak. Dejligt at høre :-)

Super betjening

Jeg var forbi MP Motorcykler, for at kigge på udstyr og mc. Sælger kom hen for at snakke lidt motorcykler, og besvarede de spørgsmål jeg havde - da jeg endnu ikke helt har besluttet mig for en mc. Sælger var super forstående og hjælpsom omkring mine ønsker og mit behov når det kom til valg af mc.
Personalet i butikken var virkelig hjælpsomme og søde - selvom jeg kun var ude at kigge. Vil helt bestemt komme igen og købe mc mm. her, super god rådgivning.

17. September 2020

Hej Isabella.
Tusind tak for de pæne ord som jeg vil give videre.

Anette er bedst

Anette er bedst
Nej de er sikkert allesammen gode. Men Anette servicerede min kone som skulle have en hjelm. Anette er sød og meget imødekommende. Hun fortalte med sikkerhed og professionelt om forskellen på de forskellige hjelme. Hun hentede enddog sin egen hjelm for at vise os hvordan intercom monteres og betjenes. Efterfølgende mail korrespondance foregik ligeledes super. Stor tak til Anette. Min kone valgte en schubert c4 pro woman

2. August 2020

Antwort von MP Motorcykler

Tusind tak. Ja hun ER bare god :-). Jeg har givet rosen videre til hende. Mvh Steen, MP

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt og solgt flere BMW…

Jeg har købt og solgt flere BMW motorcykler hos mpmc. Der tilbydes altid god fair pris og det er let og ukompliceret at handle med Steen. Vi har foretaget handler via mailkorrespondance og foto uden problemer eller misforståelser. Jeg kører gerne fra København til Odense for at handle mc og udstyr.
Vil gerne anbefale andre et besøg hos MP mc
Lars Lind

31. Juli 2020

Antwort von MP Motorcykler

Tak skal du have Lars. Og tusind tak for at du altid tænker på os hver gang du skal handle mc, uanset om det er køb, bytte eller salg.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr