Hurtig og effektiv handel, har kørt over 300 km cyklen efterfølgende, og er ganske tilfreds (Skal dog lige mødes med dem omkring en topboks men alt er fino) Tak for handlen :) Suzuki sv1000s 05
Unternehmen hat geantwortet
Anette er bedst Nej de er sikkert allesammen gode. Men Anette servicerede min kone som skulle have en hjelm. Anette er sød og meget imødekommende. Hun fortalte med sikkerhed og professionelt om fors... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg handler ikke mc så tit så jeg var lidt spændt på hvordan det ville være, men allerede ved første telefon opkald mødte jeg nogle søde og venlige mennesker som kun talte pænt. Da jeg kom til MP den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde længe gået med tanken om at sælge min mc privat, men der var altid noget i vejen for en salgs annonce. Men et opslag på Facebook fra MP motorcykler, gjorde udslaget. Steen blev kontaktet og inde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stort udvalg af nye mc fra Honda og Suzuki samt brugte mc'er fra BMW, Yamaha, Kawsaki med flere. Stort udvalg i mc og udstyr. Velrenommeret værksted.
Peder Wessels Vej 8, 5220, Odense SØ, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk sted at handle MC.
Virkelig behageligt familieforetagende.
Super hjælpsom mekaniker fra værkstedet.
Yderst rimelige priser på brugte cykler.
Fornuftig byttepris!
Alt i alt en perfekt handel.

Antwort von MP Motorcykler
Super gode mc butik er et besøg værd hvis du står og mangler en motorcykel

Antwort von MP Motorcykler
Har lige byttet min MC til en anden hos MP MC. Bestemt en fin handel for begge parter.
Hjælpsomme og flinke medarbejdere.
Har atter handlet MC med MP - og igen med en rigtig positiv oplevelse af at blive hørt og forstået.
Blev mødt af venlighed og ærlighed og kunne igen køre fra Odense med det største tilfredse smil på en ny brugt MC.
Jeg kan på alle måder anbefale MP-MC, hvis du skal handle brugt motorcykel....

Antwort von MP Motorcykler
Det har været en god oplevelse at handle MC med Steen, hutigt overslagspris på bytte MC, så tog derfor turen til Odense for at se og prøve MC'en. Prøveturen var vellykket, godt nok i regnvejr, men det skal Steen jo ikke stilles til ansvar for. Endelig pris blev aftalt, plade på den "nye" MC og turen gik igen hjem til nordsjælland. Perfekt forløb, let at handle med!

Antwort von MP Motorcykler
Det har været en stor fornøjelse at handle motorcykel med Steen hos MP Motorcykler i Odense. Super god service 👍
Tak for handlen.

Antwort von MP Motorcykler
Er yderst tilfreds med respons og den service de yder. Skrev torsdag til steen om den motorcykel jeg ville have, kunne være klar til lørdag da ferien startede. Og selvfølgelig kunne det lade sig gøre, og nu den hentet og forhåbentligt mange km i vente👍

Et besøg hos MP motorcykler
Resulterede i et køb af en helt ny Suzuki GSX-S1000.
Imødekommende personale, uden at være sælger med stort "S"
God vejledning og service ved køb af udstyr, jeg fik både vist det dyrere og billige, og fik forklaring til for og imod. Jeg følte der var tid til mig. Jeg kan klart anbefale et besøg hos MP Motorcykler.

Antwort von MP Motorcykler
Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse af mp-motorcykler:
Købte helt ny mc, Suzuki gsx-s 1000 f, leveret d.05.06.2021. Jeg havde tidligere været i forretningen og se på pågældende motorcyklen.
Ved 1 besøg i butikken; er det nærmest umuligt at komme i kontakt med en ansat. Servicen kan vi ikke klage over, ‘for der er ingen’. Jeg bestilte en prøvetur over mail efterfølgende.
Ved 2 besøg er det regnvejr og prøvetur ikke mulig. Fair nok, men har nogle spørgsmål til den pågældende MC. Jeg får besked på at selv gå i MC hallen og undersøge sagen. Sælger virker ikke interreseret.
Ved 3 besøg får jeg prøvetur og en fornuftig byttepris på min MC. Sælger har meget travlt og giver på intet tidspunkt en gennemgang af MC. Jeg skal selv gå i udstyrs afd, og fortælle mine ønsker til evt. udstyr til den nye MC. Sælger er efterfølgende væk, da jeg vil høre om mulighed for levering af MC med udstyr monteret.
Men Motorcyklen de har til salg, er i den rigtige farve og bytteprisen er god, så I efterfølgende mail og tlf korrespondance aftalter vi en præcis dag for handlen. I tlf virker sælger nu mere interreseret, og jeg får indtryk af, at der er styr på tingene.
Ser meget frem til handlen, men på selve dagen(ca en uge efter) kan sælge, tydeligvis slet ikke huske hverken mig eller vores tlf samtale. Han tjekker dog op på det, og vi får handlet.
Under klargøring kommer der en del ridser på tanken efter montering af tankpad !! De blev poleret væk, efter vi påtalte det..irriterende .. en helt ny MC. Efterfølgende er der svivelmærker/ hologrammer i lakken, der ses i solskin (det var overskyet ved levering). Ridserne tydeligvis er fjernet med et groft polermiddel. Ikke et udseende man ønsker på en fabriksny mc. Øv.
Jeg kunne så selv starte med at rette op på det med fin poler middel og lakforsegling.
Yderligere: Ingen gennemgang af MC ved leveringen ? Måtte selv spørger ind til hvornår den skulle til service. Traction control muligheder, tilkøring af ny mc mv. på måtte jeg selv læse mig frem til.
‘MC er klar til dig’, den står i gården var beskeden jeg fik.
Der er konstant meget travlt og alt for få medarbejdere. Dem der er, virker forvirret og stresset.
Alt i alt en kedelig oplevelse, når man køber en helt ny MC.
Kørte derfra og var målløs over den manglende service.
Sælger har efterfølgende tilbudt at polere lakken. Men som nævnt, gjorde jeg det selv inden jeg vil vise den frem.

Antwort von MP Motorcykler
Denne gang var det kommissionssalg, og det gik smertefrit alle aftaler blev overholdt, som det altid gør når jeg har handlet der.
Jeg kan godt anbefale at handle hos MPMC.
Benny R.

Antwort von MP Motorcykler
Utrolig hjælpsomme mennesker arbejder hos MP Motorcykler med dejlige og god kundeservice.

Antwort von MP Motorcykler
Jeg har lige hentet min BMW r1150 rt efter service hos MP Motorcykler. Ud over super service og venlig betjening fik jeg en MC tilbage som bare spinder, gearskiftet kører som i smør, og de nye dæk gør bare køreglæden optimal.
Tak for god service og professionelt arbejde. I har lige fået en ny og fast kunde.
Mange hilsener
Allan Dinesen

Antwort von MP Motorcykler
Jeg søgte hjælp og rådgivning til en problemstilling jeg havde med min MC. Og efter en rigtig god samtale med Jonas fra butikken hvor jeg kunne trække lidt på hans knowhow og viden, fik vi snakket om de forskellige muligheder også fandt vi en super god løsning:) det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der.

Antwort von MP Motorcykler
Super kundebetjening, havde fornøjelsen af Annette da jeg skulle have fyldt garderoben med MC udstyr. Kan klart anbefales!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer forbi.
Skulle jo gerne snart have en mc i garagen. 😎

Antwort von MP Motorcykler
Jeg har købt en styrthjelm hos MP motorcykler i Odense. Mit krav var en hjelm, med så lidt vindstøj som muligt.
Efter anbefaling af ekspedienten blev det en Schubert C4 pro Carbon med SC1 advanced.
Jeg kan intet høre pga. vindstøj, når jeg kører mere end 100 km/t. Hverken GPS-rutevejledning eller telefonere og har kontaktet MP-motorcykler, der gerne vil sende hjelmen ind og få den set efter.
Mange af dem jeg er begyndt at køre med, fortæller nu, at det er den almindelige opfattelse, at C4 pro er en en ringe hjelm støjmæssigt, så jeg takker for vejledningen til 5000 kr.
Ps. Det kan være, at problemet ligger i at min Hayabusa har lavt kåbeglas, men så skulle jeg ha' haft vejledning derefter.

Antwort von MP Motorcykler
Fantastisk søde og flinke mennesker at tale med , føler sig altid hørt og vigtig
En mc butik jeg kun kan anbefale
Mvh Johan w

Antwort von MP Motorcykler
Jeg var forbi MP Motorcykler, for at kigge på udstyr og mc. Sælger kom hen for at snakke lidt motorcykler, og besvarede de spørgsmål jeg havde - da jeg endnu ikke helt har besluttet mig for en mc. Sælger var super forstående og hjælpsom omkring mine ønsker og mit behov når det kom til valg af mc.
Personalet i butikken var virkelig hjælpsomme og søde - selvom jeg kun var ude at kigge. Vil helt bestemt komme igen og købe mc mm. her, super god rådgivning.

Anette er bedst
Nej de er sikkert allesammen gode. Men Anette servicerede min kone som skulle have en hjelm. Anette er sød og meget imødekommende. Hun fortalte med sikkerhed og professionelt om forskellen på de forskellige hjelme. Hun hentede enddog sin egen hjelm for at vise os hvordan intercom monteres og betjenes. Efterfølgende mail korrespondance foregik ligeledes super. Stor tak til Anette. Min kone valgte en schubert c4 pro woman

Antwort von MP Motorcykler
Jeg har købt og solgt flere BMW motorcykler hos mpmc. Der tilbydes altid god fair pris og det er let og ukompliceret at handle med Steen. Vi har foretaget handler via mailkorrespondance og foto uden problemer eller misforståelser. Jeg kører gerne fra København til Odense for at handle mc og udstyr.
Vil gerne anbefale andre et besøg hos MP mc
Lars Lind

Antwort von MP Motorcykler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.