Mols Linien Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har skrevet flere gang og sendt billeder , det er møg beskidt rundt omkring , når du slår et klap bord ned er der tit gl rester fra ketchup ,remolade og div på og sidder du op ad vindues karmene e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde booket en billet som ikke virkede, det er så besværligt at få refunderet billetten at jeg opgav, maden ombord er så elendig at det skriger til himlen til gengæld er det skide dyrt. BRUG IK... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På vores sejlads fra Odden til Århus, blev vi anvist parkering så tæt på stolper, så vi ikke kunne komme ud af dørene i højre side. En anden bil blev placeret så tæt på bagdøren i venstre side, så vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lad mig starte med at sige at se de to stjerner er fem stjerner for booking, check-in og dét at vi kom i land, minus tre stjerner for Danmarks ringeste pomfritter og pølser. At man ikke lave bare én... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget dårlig oplevelse

Jeg er handicappet, kom sidst ombord med min hund og familie, fandt ingen plads men fik hjælp af en meget sød ansat. Det er hvis også det eneste positive der er og sige om den tur.

Min bil skulle holde allerst yderst på færgen, jeg skulle bakke ud fra færgen, jeg blev placeret midt i færgen.
Færgen var 20 minutter forsinket.
Da vi skulle fra færgen kunne jeg ikke komme i elevatoren pga kø, så måtte vente da jeg er dårlig gående og med dårlig balance.
Tog trappen med hjælp fra ungerne, da min mand bar vores hund.
Fik et panikanfald på vej ned.

Da vi kom ned stod der en medarbejder og skreg af os at nu skulle vi skynde os for vi sinkede trafikken hvorpå min mand sagde vi ikke kunne komme ned.
Så sagde medarbejderne at vi kunne være gået noget før.
Men det kunne vi ikke for der hvor vi sad samles folk for at komme ned, og vi skulle til den anden ende af færgen.
Han blev ved med at stå og råbe,hvorpå min mand sagde hvad hulen han bildte sig ind og råbe at en handicappet og vi ikke kunne komme ned pga kø.
Han sagde vi bare skulle komme ind i bilen og min mand skulle holde kæft.

Jeg blev helt chokeret og meget ked af det.
Det var da ikke min skyld jeg kom sidst ombord på en overfyldt færge,blev placeret midt i færgen hvor folk samles for

Ikke smart at handicappede kommer sidst ombord på en overfyldt færge så der ikke er siddepladser hvor de skal ned igen.

Kunne jeg give den medarbejder 5 stjerner der hjalp med at finde en plads gjorde jeg det og 0 til resten og især den medarbejder på dækket.

15. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et bildæk pakket så tæt at det kræver…

Et bildæk pakket så tæt at det kræver akrobatik at komme ud af og væk fra bilerne.
Stressede personaler på bildækket, ubehagelige i sprog og tilsyneladende uduelige i at overskue pakning af biler.
Vi er alle mere eller mindre beskidte på vores tøj efter nærkontakt med div. biler i kamp for at komme væk fra bildæk.
Undrer mig hvad der sker den dag der går ild i en elbil på bildækket 😬😬😬.

15. Juli 2023

Det er mig en gåde

Det er mig en gåde, hvorfor Molslinjen vælger at sejle til/fra Ebeltoft, for de viser med al tydelighed, at de ikke gider prioritere ruten. Vi havde billet i dag kl. 10.15 fra Sjællands Odde og frem tronede Max Mols, som allerede tilbage i 90’erne var fuldstændig elendig at være passager på. Ombordkørsel er til at blive rundtosset af, vi endte, som også dengang, med at blive ført alt for tæt på de andre biler. Færgen hopper og danser, regnen pibler gennem loftet og køen til barista er alenlang. Kære Molslinje: Beslut jer nu. Betjen ruten med en af jeres nyere og større færger, og vis dermed, at I virkelig ØNSKER at være der. Det er trods alt de rejsende I lever af, så prøv at gøre det lidt bedre.

12. Juli 2023

Har brugt Fanølinjen

Har brugt Fanølinjen, det hører under
Molslinjen. Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse den 21/4-2023. Har lejet et sommerhus på Fanø og tager
Færgen Esbjerg-Fanø, min passager betaler overfarten tur-retur. Da jeg på min konto 1/5-2023 ser, at der også er trukket kr 349,- for samme overfart, kontakter, skriver og mailer
til Fanølinjen med dokumentation for begge betalinger, bliver jeg bedt om endnu mere dokumentation. Det sender jeg pr. Brev 2 gange. Har desværre ikke få et kr 349,- for for meget betalt til billetten.

21. April 2023

Ikke klar mad

Jeg var oppe 3 gange for at bestille mad, og fik svaret “det er ikke klart” hver gang. Det er en træls oplevelse når man er sulten, og ikke kan få det menukortet tilbyder.

29. Juni 2023

Nu har molslinjen for 2

Nu har molslinjen for 2. Gang aflyst vores færgetid- ikke heldigt når man har en anden færge i Frederikshavn man har tidskoordineret med odden-Århus færgen. Dårlig oplevelse og man hælder mere og mere til at tage broen og køre turen. Øv øv

26. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse endte godt

Parkerede min mc sammen med alle andre. En mc var ikke fastgjort og stod op af min mc. Henvendte mig til personale (en ældre herre) som sagde at det var ikke deres problem. Flyttede så min mc til et andet sted og spændte den fast igen. Da jeg gik mødte jeg endnu en personale som forstod min bekymring men også var ligeglad. Jeg så i min øjenkrog en meget ung kvinde med langt lyst hår som gik mod mc’erne og da jeg nåede toppen af trappen blev der kaldt over radio at mc ejer skulle henvende sig på dækket. Stor ros til hende. Måske hun lige kan lære de andre hvad service er for en størrelse. Jeg var med færgen igår kl 20:50

11. Juni 2023

En stor plet på Esbjerg og Fanø Kommunes omdømme

Turen til Fanø er som altid ensbetydende med at man hellere ville injicere vodka direkte i øjeæblet end at skulle igennem den mølle af elendig som er Mols Liniens Fanø overfart, det er borderline umuligt at købe et 10-turs kort til færgen og man skal heller ikke regne med hjælp fra de ukompetente skvadderhoveder der sidder bag disken og ser sure ud. Hvis der er nogen der kunne tænke sig at sejle passagerer over i en jolle giver jeg gerne penge for det for at undgå at skulle døje med det her cirkus

6. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ærgerligt man er nødt til at give en…

Ærgerligt man er nødt til at give en stjerne ….. ingen gang det fortjener deres mad …. Vi købte 2 burgere hvilket ekspedienten præsenterede som nylavet …. Men det var meget længe siden de havde været i nærheden et komfur … tørre og uappetitlige ….pomfritter var kolde og ihvertfald ikke lavet fornylig. Til gengæld har de været dygtige til at skrue prisen helt op…… næste gang tror jeg vi køber noget mad med fra et sted hvor de både har komfur og mennesker der kan betjene det.

4. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tag jer sammen molslinien!!

Jeg har ikke sejlet med molslinien længe, og der går også længe før jeg gør det igen. Maden er elendig, og koster en arm, hvilket ville være ok hvis det ikke var så elendigt. Selv blueclass er en træt slidt kabine.
Tag jer sammen molslinien, det er simpelthen ikke ok!!!.

20. Mai 2023

Ubehageligt medarbejder

Sejlede med Molslinjen i går tirsdag afgang kl 13.45 sammen med 8 andre kollegaer fordelt i 3 biler, hvor var vidner. På bildækket var der en medarbejder som var ubehagelig i sin kommunikation og med et meget aggressivt kropssprog, da jeg stoppede for tidligt tilsynladende da han ikke var tydelig i sine instrukser og blev han ubehagelig både verbalt og kropsprog. Og det var han også da jeg kørte fra borde. Lad mig sige det på den måde. Jeg sejler ikke med Molslinjen igen.

25. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man forudbestiller kaffe via…

Man forudbestiller kaffe via Molslinjens app, så er den klar når færgen afgår og man kan efter sigende undgå kø. Nej det er den ikke, og nej det kan man ikke. Da der ingen info er om ekspederingen af det bestilte, går man op til “udlevering” i god tro om at bestillingen kommer der, da I jo allerede kender den. Man står i kø, kommer frem og får så at vide, at man skal gå over i den ordinære (laaange) kø, hvor man står, når man IKKE har forudbestilt?! Laaang kø står man så i der. Fremme ved kassen får man samme ekspedering som alle andre, der bestiller kaffe (bortset fra at man har betalt), og så skal man så stå i kø ved udleveringen. Hvor er logikken i at forudbestille for at undgå kø? Jeg snakker med den ansvarlige og får at vide, at det afhænger af hvilken app man har bestilt kaffen i. Hvad??Undskyld mig - men man bestiller billetten i appen Molslinjen, og der får man ret mange hints om at bestille kaffen samtidig. Så får jeg at vide, at det er på forsøg. Hvad er på forsøg? At man skal stå i kø for at få sin kaffe?! Det er dybt ulogisk og uforståeligt for mig som rejsende. Især når der ikke følger en forklaring med om, hvordan man skal gøre for at få sin bestilte kaffe. Sidst jeg rejste kom en sms. Det gjorde der ikke nu. Få det nu fikset så man som kunde har en fordel ved at springe over den meget lange kø - det er det man køber - jeres slogan er Forudbestil og undgå kø. Jeg stod i kø TRE gange. Og der var ingen plaster på såret med en gratis kop kaffe næste gang eller noget. Sådan er det bare. Combardo!

22. April 2023

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice

Havde booket T/R billet til samme dag, men begået den fejl at booke forkert tispunkt på returbillet. Opdager det for sent, men ingen mulighed for refusion eller ombytning. Kender ingen andre virksomheder, der er så lidt imødekommende overfor kunder. Lad os få noget konkurrence på den rute.

11. April 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kombardofritter

Kombardofritter. Virkelig ikke værd at æde. Aldrig har jeg smagt så kønsløse, bløde og kedelige pommes fritter i mit liv.

7. April 2023

Over grænsen

Over grænsen
Jeg læser på nettet 450 kr incl trailer. Jeg må betale i alt 1300 kr 650 for bil og 650 for trailer .
Jeg tænker hvor mange der bliver fanget i det numner.
Jeg føler mig faktisk svindlet, og vil aldrig benytte mig af dem igen, og jeg vil tale dårligt om den forretning.
David bringgaard 51 år

16. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug dem kun hvis du ikke kan finde andre alternativer

Turen 12 marts kl.12.05 fra Århus
Igen blev man stuvet så meget sammen at man sulle smørre sig ind i vaseline for at komme ud af bildøren, efter at have siksakket så meget i mellem de parkerede biler, for at komme op i restauranten, var ens tøj på det nærmeste fuldt af snavs fra bilerne fordi man ikke kunne undgå at ramme dem når man skulle forbi. På denne tur var der minimum plads til over 2o biler mere på det nederste bildæk efter vi var sejlet, kan ikke se mening med at pakke så tæt når der er masser af plads.
MOLSLINEN ER PÅ INGEN MÅDER KUNDEVENLIG.

12. März 2023

Pas på ved ombookning

Pas på ved ombookning. Jeg købte en lavprisbillet - blev forhindret og ville derfor ombooke min billet mod at betale 100 kr. i ombookningsgebyr MEN det koster dig ikke kun 100 kr - trykker du på ændre billet i appen er prisen på billetterne du kan købe nemlig højere end hvis du køber en ny billet. I mit tilfælde skulle jeg betale 299 for billetten hvis jeg bookede en ny men hele 499 kr ved ombookning altså 200 kr mere for billetten + 100 kr i ombookningssgebyr. Jeg er målløs.

22. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr