Mols Linien Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har skrevet flere gang og sendt billeder , det er møg beskidt rundt omkring , når du slår et klap bord ned er der tit gl rester fra ketchup ,remolade og div på og sidder du op ad vindues karmene e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde booket en billet som ikke virkede, det er så besværligt at få refunderet billetten at jeg opgav, maden ombord er så elendig at det skriger til himlen til gengæld er det skide dyrt. BRUG IK... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På vores sejlads fra Odden til Århus, blev vi anvist parkering så tæt på stolper, så vi ikke kunne komme ud af dørene i højre side. En anden bil blev placeret så tæt på bagdøren i venstre side, så vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lad mig starte med at sige at se de to stjerner er fem stjerner for booking, check-in og dét at vi kom i land, minus tre stjerner for Danmarks ringeste pomfritter og pølser. At man ikke lave bare én... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Chauffør

Hvor er servicen til chauffører, der er et bord til kommando arbejdere men ikke til lastvogns chauffør .

Så man lever nok ikke af lastbilerne mere !

14. Februar 2025

Aarhus til Odden

Sejlede fra Aarhus til Odden.
Havde opgraderet til Keepers Business Lounge og tilkøbt frokostbuffet.
Sad med den dejligste udsigt og spiste den lækre frokost.
Fik en udsøgt service af medarbejderen LENE (på 20 år😉😅) - hun bør have en et klap på skulderen af chefen og lidt mere i løn….. ihvertfald hvis jeg kunne bestemme!
Tak for en rigtig god tur🛳️🤗

11. Februar 2025

Tyveri ved højlys dag!

Vi bestiller billetter tur/retur Sj. Odden/Århus om søndagen, men reservationen går ikke igennem, grundet fejl i deres system.
Da vi prøver anden gang, lige efter, er prisen lige pludselig steget med 250 kr. og de reserverer beløbet to gange :(

De benytters sig helt klart, at de er de eneste udbyder - skal der ikke snart konkurrence på banen?

Jeg er overrasket over de har 1.5 stjerner lol

2. Februar 2025

Overpakket vogndæk

Vi var med Molslinien 3 juledag ,og trods færgen ikke var fuldt pakket, blev vi ført på øverste vogndæk. Bilerne blev pakket så tæt, at vi ikke kunne åbne bagagerummet og passagerer ved føresiden og på bagsædet ,måtte krænge sig ud i bilens modsatte side ,som ligeledes var tæt pakket til bilen ved siden af.
Helt uforståeligt at vogndækket skulle pakkes så tæt når nederste vogndæk ikke var fuldt booket.

26. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man kommer fra A til B

Man kommer fra A til B, men med små børn er det godt nok en trist oplevelse. Vi var med ekspres 4 begge veje over julen og der har man af uforklarlige årsager fjernet børneområdet og ved fra tidligere ture at det der er på de andre færger ikke er noget at råbe hurra for, men i det mindste er der lidt..

27. Dezember 2024

Jeg bookede færge

Jeg bookede færge, og ved et uheld den forkerte vej, men samme tidspunkt på dagen. Da jeg holder og skal med fra Odden siger damen i højtaleren, at den ændre vi da bare, men til slut i samtalen skynder hun sig at sige der lige var en betaling ekstra ved ændring. Jeg tænker 100kr, men det var 250kr. Hun skynder sig at ligge på. Dårlig stil man skal betale 250 kr, for at hun trykker på en knap og lave en ændring på en fejl man selvfølgelig ikke har gjort med vilje.

16. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig ringe oplevelse med…

Virkelig ringe oplevelse med Molslinjen! Jeg oplever gentagne gange at der ikke er plads til børnefamilier, da flere optager siddepladser med borde med deres bagage på sæderne. Personalet gør INTET for at oplyse disse mennesker om at deres bagage ikke skal optage siddepladser! I stedet render børnefamilier febrilsk rundt på færgen for at sidde et sted SAMMEN med deres børn!!!!

13. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i det seneste år brugt…

Jeg har i det seneste år brugt Molslinjen hver uge, og jeg er imponeret over, hvor steady båden sejler stort set uden alvorlige forsinkelser. Sidder netop nu i strid vind, kaptajnen meddeler at han har valgt en alternativ rute og at vi derfor nok bliver en smule forsinkede, men til gengæld gynger båden næsten ikke. Imponerende! Jeg overvejede at give jer 4 stjerner pga den vanvittigt irriterende sang, men efter et års hardcore eksponering er jeg NÆSTEN ved at vænne mig til den...

10. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Da jeg bookede en afgang og skulle…

Da jeg bookede en afgang og skulle betale med mobile pay kom den frem med at betaling fejlede, så jeg gik ind og bookede afgangen en gang til, og betalte med mit dankort og fik også en reservations bekræftelse.
Så så på BT at MitId var gået ned og tænkte så at det var derfor at betalingen fejlede men kunne så se at beløbet var trukket 2 gange, men da jeg i farten havde booket 2 forskellige afgange fra Århus til Odden kunne jeg ikke få refunderet billetten, men jeg har heller aldrig fået en bekræftelse på den billet, og forsøger stadig, men uden held

7. Oktober 2024

Er lige bordet på Molslinien fra Odden

Er lige bordet på Molslinien fra Odden. Bilerne er pakket så tæt, at det for flere er umuligt at komme ind af døren i førersiden. Vi holder ved siden af en bil med en ældre dårligt gående fører. Der er 20 cm mellem vores døre. Skam jer Molslinien. Lær af jeres færger til Bornholm, hvor selv udsolgte afgange bordes fornuftigt med plads til ind-og udstigning.

8. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilkøb af trailer kostede afgangen

Super dårlig oplevelse med at selvbetjeningen hvor jeg ikke kan tilkøbe billet til en trailer. Og dermed ikke nåede færgen. Fremgangsmåden er at trykke på hjælp ved selvbetjeningen og få kontakt med kundeservice ellers ikke muligt at få en trailer med. Og en ret uhøflig medarbejder fortalte at det var min egen skyld fordi jeg kunne bare komme noget tidligere til afgangen så jeg havde tid til at tale med kundeservice …..

5. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er der ikke en voksen tilstede i det firma ?

Er der ikke en voksen tilstede i firmaet, der kan se alle de dårlige anmeldelser og gøre noget ved det ?

- Wifi virker ikke

- Uacceptabel højt gebyr for at ændre sin billet

- Bilerne holder så tæt på vogndækket at det ofte er
umuligt at komme fobi

- Fuldstændig uacceptabel nedværdig tale af os der
medbringer hund. Aisia står og peger, knipser med
fingrene og taler så højt så alle kan høre det. Får
besked om, at vi godt må sætte os ned i bilen med
vores hund på 2,5 kg. Hun ligger så stille og gør ikke.
Jamen man må ikke sidde i bilen ved overfart, så
forstår ikke vi får den besked, nu for 2. gang

Få nu rettet op på den kritik jeres kunder kommer med.

26. Juli 2024

Hundeejer holder jer væk

Det er simpelthen under al kritik, så dårlig en service man får som hundeejer på deres færger. Vi har en lille chihuahua, som er i en bæresele, men den må ikke sidde på vores skød eller ligge på et sæde, selv om den ikke rører noget. Børn må spytte, klistre og kravle på sæderne. Nul stjerner herfra 👎. Aisha er åbenbart kun ansat for at genere hundeejere 😡

26. Juli 2024

Aflysning af færge

Aflysning af færge, hvilken gav gener for mine forældre. Lovning på refundering af billetprisen. Fik ikke en krone tilbage trods merudgift på rejsen.
Sejler ikke med dem mere.

6. Juli 2024

Morgenmad buffet

Morgenmad buffet. Vandautomaten virkede ikke.
Så skal man købe en flaskevand til 22,- uanset man har betalt 160,-

23. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blueclass med morgen buffet!

Blueclass med morgen buffet!
Ingen smør, ingen pålæg, ingen brød også kunne vi ikke få kaffe forbi der ikke var medarbejder nok.
Så 190 kr. for lidt æg..
Sørgelig oplevelse.

12. Juni 2024

Gebyr og højere priser!

Jeg er helt generelt tilfreds med molslinjen. Men det er da kun lige indtil man skal ændre en lavpris billet og så knækker filmen lidt for mig.

Jeg fandt ud af at jeg havde booket min billet en uge for tidligt. Gebyr på 100,- og da prisen så er steget yderligere 100,- så ender jeg med 200,- oveni.

Det synes jeg ikke er i orden.

Hvis man har booket til lavpris og man blot skal ændre dato, så er det vel kun rimeligt at få den til samme pris igen? eller hvad? Den kan stige da jeres priser sviger og det gør min i dette tilfælde.
For en simpel ændring koster det simpelthen også 100,- Det er altså helt i skoven. I gør endda ikke noget, for skulle i det dét så koster det, og hold nu fast - 150,-. Amen hold nu. Man ændre det hele selv via jeres hjemmesiden.

Det er vidst tid til udelukkende at bruge broen. Det må vi tilbage til både i privat regi og arbejdsmæssigt.

31. Mai 2024

6 stjerner til fodfolket på dækket

6 stjerner til fodfolket på dækket. Jeg gik i stå lige som vi sku til at køre på færgen. Fik bilen skubbet til start på et dødt batteri og krydsede fingre for ikke at gå i stå på vej op af rampen. Vi råbte til en mand på dækket at vi havde start problem. Svaret var så må vi skubbe jer igang. Da båden lagde til stod der en mand med en starter. Bilen startede selv så han sagde lad motoren køre. 2 minutter senere stod der en anden mand for at hjælpe. Han gav os thombs op og forsatte med sit arbejde.

23. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr