Beställde jättefin ryggsäck till dottern, fick bekräftelse-mail med spårnummer vilket dock ej gick att spåra på, kontaktade kundtjänst efter någon dag vilken svarade snabbt att allt var iordning och... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Känns balanserad när jag bär den. Drar inte åt ena sidan som min gamla gjorde. Märks under långa dagar.
Frågade supporten innan köp och fick ett rakt svar. Inget försök att sälja mer. Uppskattar det.
Das haben sich andere Leute angesehen
bekväm att bära hela dagen
Snabb och enkel att använda
Hemsidan var enkel att använda. Behövde inte tänka för mycket. Hittade rätt snabbt.
ren design utan onödiga detaljer
Jag gillar inte överdesignade väskor och denna känns lugn. Allt på insidan är logiskt. Inget extra.
filtren sparade faktiskt tid
Filtren på hemsidan fungerade faktiskt. Slapp scrolla länge. Hittade rätt direkt.
Leveransen kändes smidig och pålitlig
Leveransen kom i tid och spårningen ändrades inte hela tiden. Känns pålitligt.
Riktigt dålig upplevelse
Riktigt dålig upplevelse. Jag beställde en väska för över en månad sedan och efter upprepade mejl fick jag till slut veta att varan inte ens fanns i lager. Det är helt oacceptabelt att sälja något som inte finns. Trots att jag begärt återbetalning har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar, och mina senaste mejl ignoreras helt. Detta känns väldigt oseriöst och gränsar till bedrägeri. Undvik detta företag.
Dålig kvalité för 400:-
Dålig kvalité för 400:-
Motsvarade inte bilden på webbsidan.
Helt nöjd
Beställde jättefin ryggsäck till dottern, fick bekräftelse-mail med spårnummer vilket dock ej gick att spåra på, kontaktade kundtjänst efter någon dag vilken svarade snabbt att allt var iordning och väskan påväg 👍🏻
Tog ca 2 veckor med leverans men var kring påsk också så fullt förståeligt.
allt på insidan är logiskt
Insidan är logisk. Allt har sin plats.
ärlig support utan att försöka sälja mer
enkel och smidig för vardagen
Jag köpte den för ärenden och den är väldigt smidig. Inte tung och lätt att använda. Gillar det.
Allt gick smidigt fram till att man la…
Allt gick smidigt fram till att man la order.
Beställde en väska i början av februari och har inte fått kontakt med dem eftersom min order inte går att spåra.
Order finns inte står det.
Har skickat flera mejl och inväntar fortfarande på svar.
Får endast auto svar som säger att vi återkommer snarast under kontorstid. Väntar fortfarande!
Ett i mina ögon oseriöst företag.
Oseriös leverans info.
Beställda för 4-5 veckor sen, har inget paket set än!!!
When You deliver my order I can tell…
When You deliver my order I can tell what I think of Your service and costumer care. You send this mejl and asks for my opinion without sending me my order.....
Jättebesviken
Jättebesviken, spårningslänk som inte funkar och ingen återkoppling på mail trots 7-8 försök!!! Skäms på er bekostnad!!
OBS! drop shipping och vilseledande foton
OBS! Drop shipping!! Vilseledande bilder och felaktig information. De flesta (om inte alla som har topp-betyg )recensionerna är uppenbart fejk. Beställde ryggsäck som står att den har paljetter, visar sig att den har tryckt foto av paljetter även om bilden försöker få det att se ut som faktiska paljetter. även fickorna och facken var annorlunda mot bilderna.
3 weeks since my order and nothing
3 weeks since my order and no delivery but also no feedback from customer service after several emails. Hopefully i can cancel my order and get my money back
Precis som bilderna visade
Att öppna paketet kändes oväntat bra. Rent inga lukter och inget skadat. Produkten såg exakt ut som på bilderna. Jag skulle beställa igen utan att tveka.
Filtreringen på hemsidan fungerade…
Filtreringen på hemsidan fungerade faktiskt. Jag behövde inte scrolla i evigheter. Hittade rätt typ snabbt och kunde betala direkt. Enkelt rakt igenom.
Enkel utan att kännas tom
Jag gillar inte väskor som känns överdesignade. Den här är lugn. Insidan är logisk och inget känns onödigt. Den bara funkar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.