Mijn Knuffel Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nu 2x een stitch slaap knuffel gekocht die ademt. De eerste ging kapot en heb dat gemeld met een filmpje. De tweede is ook kapot die ik nieuw gekocht had weer. Wederom mail gestuurd met video.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geen problemen ervaren. Ik ontving exact wat ik had besteld. De levering liet wat lang op zich wachten (3 weken), maar hier was ik op voorbereid gezien de eindejaarsperiode. De website doet vermoeden... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte communicatie. Kabels van het knuffeltje zitten gewoon van binnen los, zonder dat dit mooi is weggewerkt. En ook gevaarlijk voor kinderen die de knuffel wel zelf kunnen openmaken. Meerd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

na lang wachten eindeljk binnengekregen maar met hele slechte kwaliteit. Ik heb de knuffels later gevonden op aliexpress voor 6 euro. Ik heb er 45 euro voor betaald, bestel hier nooit meer iets.

Mangelhaft

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

great customers service

16. November 2025

Hello Maud,

Thank you very much for taking the time to leave such a positive review. We are delighted to hear that you had a great experience with our customer service.

Your satisfaction truly means a lot to the whole team at Mijn-knuffel.nl, and your feedback is greatly appreciated.

Kind regards,
The customer service team
Mijn-knuffel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een knuffel van Sinterklaas…

Sinterklaas kwam langs en fluisterde zacht:
“Bij Mijn-Knuffel.nl is écht aan alles gedacht..”
Van ridder tot baguette en avocado’s,
“Oh kom er toch eens kijken… wat een schitterende kado’s!”

Het pluche is zacht, de keuze reusachtig,
“Deze knuffels kunnen zelfs míjn Pieten niet maken, pràchtig!
Kortom: vijf sterren, een strik en wat pepernoten, bij Mijn-Knuffel.nl heb ik bijzonder genoten! 🎁🧸✨

15. November 2025

Hallo Belle,

Hartelijk dank voor deze prachtige en creatieve review 🤍 Wat een plezier om te lezen hoe u uw ervaring met Mijn-knuffel.nl beschrijft, helemaal in Sinterklaassfeer.

We zijn ontzettend blij dat u de knuffels zo zacht vindt en dat u de keuze zo uitgebreid en bijzonder ervaart. Uw enthousiasme en mooie woorden betekenen enorm veel voor ons hele team en maken ons werk extra waardevol.

Dank u wel voor dit warme bericht en voor het vertrouwen in Mijn-knuffel.nl. 🎁✨

Website is zeer misleidend

Website is zeer misleidend, boven aan de pagina staat:
Nederlandse klantenservice
4,4/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★
Maar als je klikt om de beoordelingen te zien krijg je producten te zien.
Dan staat er lager nog een link; schrijf een review maar deze zegt;
Home » Fout 404: Pagina niet gevonden
That page can’t be found.
Nothing was found at this location. Try searching, or check out the popular items below.

Als ik de reviews hier lees lijkt het mij een bewuste fout omdat ze deze reviews niet op hun eigen site willen.

Ergens onder aan de pagina staat levertijd, maar lijkt mij ook bewust onderaan gehouden en niet naast het product omdat mensen dan afhaken.

Product kwam te laat binnen en wil het retouren, hoe dat moet moet je opvragen terwijl het makkelijk op de website kan staan. Voelt als een ontmoedigingsbeleid.

Je moet ze mailen, dus dat meteen gedaan, krijg een standaard reactie dat dat een reactie wat langer kan duren.

Nog een andere mail gestuurd en daar was binnen 1 dag een reactie op. Nu 3 dagen verder en nog steeds geen reactie op het retourbeleid.

Zou graag willen dat het een "foutje" is, maar gezien de reviews hier lijkt het me allemaal bewust.

12. November 2025

Hallo,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u onze website als misleidend heeft ervaren en dat zowel de informatievoorziening, de levering als het retourproces voor u voor frustratie hebben gezorgd. Wij begrijpen heel goed dat dit het vertrouwen ernstig kan schaden.

Het is uiteraard niet onze bedoeling dat informatie over reviews, levertijden of retourvoorwaarden onduidelijk of ontmoedigend overkomt. Wij betreuren het dat bepaalde links of vermeldingen bij u de indruk hebben gewekt dat dit bewust zo is ingericht. Ook vinden wij het vervelend om te lezen dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht en dat u vervolgens onvoldoende duidelijkheid heeft gekregen over het retourproces.

Ook al dateert uw review inmiddels van enige tijd geleden, wij staan nog steeds open om te bekijken of uw situatie alsnog kan worden opgehelderd of afgerond. Elke retour- of terugbetalingsaanvraag wordt individueel beoordeeld, en wij willen dit graag samen met u opnieuw bekijken.

Wij nodigen u daarom uit om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail, zodat wij uw dossier kunnen nakijken en u een duidelijk antwoord kunnen geven. U kunt ons bereiken via:
contact@mijn-knuffel.nl

Wij hopen dat wij dit alsnog met u kunnen verduidelijken.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pas op! Neppe producten

Allereerst het positieve, ik ben gelukkig gedeeltelijk tegemoet gekomen door het bedrijf na mijn mail, het mail verkeer was wel vriendelijk. Vandaar 2 sterren. Maar meer geef ik ook niet omdat ik anderen wil behoeden op teleurstelling, vandaar ook mijn recensie.
Dan het volgende, zoals de recensies hieronder al beschrijven lijkt het op de website allemaal heel mooi. Dat las ik helaas te laat.
Ten eerste duurt de levering heeel lang voor een 'Nederlandse site' en als je het dan eindelijk hebt is het goedkope namaak. Uiteindelijk blijkt het een Franse webshop te zijn die goedkope 'rommel' uit een ander land haalt.
Het is gewoon niet netjes om op je website mooie producten te verkopen die daadwerkelijk namaak blijken zijn, dat hoort niet en is oplichting! En dan ook nog beweren dat het aan de belichting ligt... ha-ha.

6. November 2025

Hallo,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u zo teleurgesteld bent geraakt in zowel het product als de manier waarop onze website en communicatie op u zijn overgekomen. Wij begrijpen heel goed dat dit een frustrerend gevoel geeft, zeker wanneer verwachtingen niet worden waargemaakt.

Wij betreuren het dat de levertijd langer is geweest dan u had verwacht en dat de kwaliteit van het ontvangen product niet overeenkwam met uw indruk op basis van de website. Ook vinden wij het vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft gekregen dat bepaalde informatie niet duidelijk of niet transparant genoeg werd weergegeven. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij nemen deze feedback serieus.

Hoewel uw review inmiddels van enige tijd geleden is, willen wij benadrukken dat elke klacht of retouraanvraag individueel wordt bekeken. Als de situatie voor u nog niet volledig is afgerond, nodigen wij u uit om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij uw dossier kunnen herbekijken en kunnen nagaan welke oplossing mogelijk is.

U kunt ons bereiken via e-mail op het volgende adres:
contact@mijn-knuffel.nl

Wij staan open voor verdere toelichting en hopen dit alsnog met u te kunnen verduidelijken.

Chinese site

Je denkt dat je bij een Nederlands bedrijf besteld. Maar komt uit China. En duurt dus lang. Staat niet op website vermeld.

23. Oktober 2025

Beste Miranda,

Bedankt voor je feedback.

Het klopt dat een deel van onze producten uit China komt, maar wij selecteren elk artikel met zorg en verpakken alles in onze eigen magazijnen om de kwaliteit te garanderen.

Mocht er toch iets misgaan of niet naar wens zijn, neem dan gerust contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl
. Je bent uiteraard 14 dagen na levering verzekerd van ‘tevreden of geld terug’.

We hopen je alsnog van dienst te kunnen zijn!

Het Mijn Knuffel Team

SCAM!!

SCAM!!! Do not use this website!

25. September 2025

Dear Wayne,

We are sincerely sorry to read your message.

Please rest assured that we are a legitimate company and that our goal is to satisfy every customer. If you encountered any issue with your order, we are here to help.

We invite you to contact us directly at contact@mijn-knuffel.nl
, and we will do everything possible to resolve the situation quickly and fairly. Also, you are entitled to a full refund within 14 days of delivery if you are not satisfied.

We remain at your disposal.

Kind regards,
Mijn Knuffel Customer Service

Oplichting

Oplichting. 5 weken geleden wat besteld en helaas niks ontvangen. Leek allemaal zo mooi maar helaas een fake website. Geld kwijt en een teleurgesteld kind. Verlies/verlies

14. September 2025

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat uw bestelling nog niet is aangekomen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wilt u alstublieft contact opnemen via contact@mijn-knuffel.nl met uw bestelgegevens? We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Klantenservice Mijn-Knuffel.nl

Niks ontvangen, oplichting

Niks ontvangen, hierover meerdere keren contact geprobeerd te krijgen. Zonde van moeite.
Mijn advies: bestel hier alleen als je van je geld af wilt, zonder hiervoor iets terug te ontvangen

16. Juli 2025

Beste Jeroen,

Het spijt ons zeer dat uw bestelling nog niet is aangekomen en dat u geen reactie heeft kunnen krijgen. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Wilt u alstublieft contact opnemen via contact@mijn-knuffel.nl met uw bestelgegevens, zodat we kunnen nagaan wat er mis is gegaan en samen een oplossing kunnen vinden?
chat

Klantenservice Mijn-Knuffel.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

my order is still in transit no money…

my order is still in transit no money no ordered item and no ine to contact from china packages come faster avoid this scam shop

3. August 2025

Beste Sebastian,
Wij begrijpen uw frustratie. Volgens onze gegevens is uw bestelling gemarkeerd als geleverd, zoals wij in onze e-mailcorrespondentie hebben vermeld. Als u uw pakket niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl, zodat wij u verder kunnen helpen. Wij staan klaar om u te helpen.

De klantenservice van Mijn Knuffel

Echt slecht.

Echt slecht.
Had eerst de reviews moeten lezen voordat ik ging bestellen, heb mijn bestelling 145103 nog steeds niet ontvangen en ja dat snap ik wel als het van uit China komt en dat niet word aangegeven zodra je de bestelling wilt plaatsen. Het staat al bijna 2 weken dat het onderweg is met de lokale bezorger.
Heb ook 2 e-mails gestuurd 1 daarvan is met de vraag over wat de geschatte tijd indicatie kan zijn van de levering en de tweede is dat ik de bestelling wil annuleren en me geld terug wil hebben op geen van beide is er gereageerd. Ik wil gewoon me geld terug, de item die ik ook wilde heb ik op een andere website besteld en die was 2 dagen na de bestelling geleverd ook was hun klantenservice 100000x beter dan die van mijn-knuffel

3. August 2025

Beste Alisa,
Het spijt ons zeer te horen dat u problemen heeft ondervonden. Helaas konden we uw contactgegevens niet vinden op basis van uw gebruikersnaam hier. Om ons te helpen uw bestelling te onderzoeken en deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen, kunt u ons een e-mail sturen naar contact@mijn-knuffel.nl met uw bestelnummer en alle relevante informatie.

Mijn Knuffel, Klantenservice

Slechte service !!

Slechte service !!! krijg geen contact voor een retour pakket !!! Schandalig

15. August 2025

Geachte klant,
Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden. Helaas konden we uw contactgegevens niet vinden op basis van uw gebruikersnaam. Neem voor verdere hulp contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl.

Oplichters

Wat een bedrijf, zou geld terug gestort krijgen omdat ze t artikel niet meer hadden, krijg nog 2 artikelen gestuurd krijgen, nog steeds niks ontvangen....

22. Juli 2025

Beste klant,
Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. Neem zo snel mogelijk opnieuw contact met ons op, dan zullen we ons best doen om het probleem voor u op te lossen.

Malavide website!!!

Dacht dat ik orginele Labubu knuffels had besteld bij " Mijn Knuffel" , ik ben echt opgelicht, 40 euro kwijt voor een paar nep Labubus . Deze komen gewoon uit China. Gewoon verpakt in wazige nep doosjes van slechte kwaliteit!
Kijk alstublieft uit , voor nep websites! Check van te voren op reviews en of ze een KvK nummer hebben. En het liefste betalen met creditcard of PayPal.

14. August 2025

Beste klant,
Het spijt ons zeer dat u teleurgesteld bent. Onze producten zijn geïnspireerd door Labubu, maar zijn geen officiële artikelen. Dit vermelden we ook op onze website. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contact@mijn-knuffel.nl. Wij helpen u graag verder!

Wacht al bijna 3 weken op de knuffels

Wacht al bijna 3 weken op de knuffels. Hoop dat het retourbeleid wel in orde is want deze gaan retour (als ze ooit nog komen). Heb ze allang niet meer nodig

12. August 2025

Beste klant,
Het spijt ons te horen dat er vertraging is opgetreden. Neem contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl met uw bestelgegevens, zodat we u kunnen helpen. We staan klaar om u te helpen!

Waardeloze service

Waardeloze service. Pakket nooit ontvangen. Krijg tot 3x toe dezelfde mail van klantenservice. Geen persoonlijke reactie.

10. August 2025

Beste klant,
Het spijt ons te horen over uw ervaring. Helaas konden we uw contactgegevens niet vinden op basis van deze beoordeling. Stuur ons een e-mail naar contact@mijn-knuffel.nl met uw bestelgegevens, zodat we u persoonlijk kunnen helpen en het probleem kunnen oplossen.

Uit China!!

Uit China!!
Veel te veel betaald, koop niet bij deze oplichters!!!

9. August 2025

Beste klant,
Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent. Onze producten worden internationaal verzonden en we streven ernaar om eerlijke prijzen aan te bieden. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl. We staan klaar om u te helpen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Client service doesnt response and no…

Client service doesnt response and no answer , please try avoid it

6. August 2025

Beste klant,
Het spijt ons te horen over uw ervaring. Helaas konden we uw contactgegevens niet vinden op basis van deze beoordeling. Neem contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl, zodat we u direct kunnen helpen. We staan klaar om u te helpen!

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen. Fake site? Oplichting. Klantenservice niet bereikbaar. Niet bestellen!

17. Juli 2025

Beste klant,
Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. We konden uw contactgegevens niet vinden op basis van deze beoordeling. Stuur ons een e-mail naar contact@mijn-knuffel.nl met uw bestelgegevens, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Mijn Knuffel Klantenservice Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De pop lijkt niet op wat op de foto…

De pop lijkt niet op wat op de foto stond. Ik had Elsa en Anna besteld en kreeg uit eindelijk maar één. En nog niet half zo groot als op de foto. En dat voor €39 plus verzendkosten en zonder de beloofde "kado" verpakking. Zoiets geef je niet kado.
Heb voor mijn kleindochter wat anders besteld. Pure oplichting. Een
pop die je voor een paar euro in China
besteld. Trap er niet in, dit pure oplichting..

10. Juni 2025

Beste klant,

Het spijt ons oprecht voor de verwarring rond uw bestelling.

De knuffel die u heeft gekozen wordt niet als set verkocht. Om zowel Elsa als Anna te ontvangen, moeten twee verschillende modellen afzonderlijk besteld worden. Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en bieden onze excuses aan als dit niet duidelijk genoeg was op onze site.

Wij hebben u per e-mail al enkele oplossingen voorgesteld en blijven uiteraard tot uw beschikking om dit samen op te lossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en wij hopen uw vertrouwen terug te winnen.

Koop hier NIETS!!!

Ik dacht een knuffel te kopen bij een Nederlands bedrijf, maar de knuffel komt rechtstreeks uit China. Had beter zelf bij AliExpress kunnen bestellen. Ik heb nu 30 euro betaald voor een knuffel die op AliExpress 8 euro kost. Oplichters zijn het, koop hier NIETS!

11. April 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent. Houd er rekening mee dat onze producten internationaal worden verzonden en dat we ernaar streven om eerlijke prijzen te bieden voor kwaliteitsartikelen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via contact@mijn-knuffel.nl. Wij staan klaar om u te helpen.

Het klantenserviceteam van Mijn Knuffel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr