OBS OBS Virkelig dårligt Kolde kartofler , koldt kedeligt kød . Lidt mad . Det er kun for håndværkere .( dem lever de af) Ikke et sted for turister Kedelig betjening Gammelt og kedelige... Mehr ansehen
Har været på et ophold på 4 dage med morgenmad og aftensmad. Må sige maden var super go, bortset fra at vi sidste aften fik det vi fik første aften. Fik at vide den ret kørte engang i ugen. ( vi var... Mehr ansehen
Vi havde bestilt et handicap værelse til kørestols bruger. Vi fik et værelse nr,204 hvor badeværelset var så lille at det var umuligt at komme på toilettet eller benytte brusekabinen ,vi kunne heller... Mehr ansehen
I har gjort mit barns konfirmation til en helt unik og fantastisk dag! Ikke nok med en buffe, som har været helt fantastisk, så har l virkelig gjort meget ud af at gøre lokalet langt smukkere... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Leder du efter et klassisk ophold fyldt med charme? Velkommen til Hotel Menstrup Kro! Dette ældre hotel fra år 1693, beliggende i landlige omgivelser nær Næstved på Sydsjælland, er indbegrebet af ægte dansk krostemning, hvor der stadig holdes fast i de gamle traditioner. Igennem to århundrede har den Kgl. Privilegeret kro, været tradition for krohold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro og hotellet emmer af charme og karakter. Med altid imødekommende personale, en dejlig rosenhave, hvor man kan nyde solens stråler, samt en indendørs swimmingpool, er Hotel Menstrup Kro det oplagte valg til en dejlig hoteloplevelse. Hotellet er også samlingsstedet, for livets fester, med flere kursusfaciliteter og selskabslokaler til alle begivenheder. I efteråret er der ekstra liv på hotellet, hvor den årlige Menstrup Revy løber af stablen. På Hotel Menstrup Kro stræbes der efter skabe et spisehus, som er omvejen værd; køkkenet er inspireret af danske madtraditioner fra ”De Gode Gamle Dage”. Vi glæder os til at være din base, for din tur til skønne Sydsjælland.
Menstrup Bygade 29, 4700, Menstrup, Dänemark
- menstrup@menstrupkro.dk
- www.menstrupkro.dk
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Dårlig rengøring
Hår på lan og toilettet ikke ordenligt rengjort
Klage
Emne: Klage
Ankommer til Menstrup kro den 9. juni 2023.
Bliver i receptionen modtaget af ingen? ringere på klokken og der kommer en rimeligt hurtigt .
Viser damen vores reservations papir, og vi får meget hurtig tildelt et værelse på første sal hvorpå jeg spørger om det var muligt at få et værelse i stuen da jeg går dårligt, hun siger: alt er udsolgt, øv men vi glæder os så vi tage imod nøglen og går mod det anviste værelse, til vores overraskelse opdager vi at der ingen balkon er ej heller ikke en terrasse, som vi har betalt ekstra for, vi går nu over i receptionen igen og viser receptionisten papirerne, og sige at vi har betalt for et værelse med terrasse og at det vil vi gerne have, og vupti då var der et værelse i stuen med terrasse? Turen gennem gangene til værelserne var noget af en oplevelse, lofterne var så skadet af vandskade at jeg straks tænkte er det her skimmelsvamp?
mens vi står i receptionen opdager jeg vi skal have kylling til aftensmad ? Jeg var mildest talt overraskede kylling det kan jeg selv lave derhjemme, jeg vil gerne imponeres når jeg kommer på et hotel ophold i tre dage, damen i receptionen fortæller os, at vi om lørdag skal have rødt kød og jeg tænker, okay så spiser jeg kylling til aften, stor var min overraskelse da vi fik to stykker lillefinger stort kyllingeben til hovedret, skuffelsen var stor men sådan var det.🤔
Nu ser vi fremad🤩lørdag morgen lækker morgenbuffet, men hvor var mit røræg bacon små pølser, jordbær små pandekager med sirup ???????? alle de små retter man ikke selv gider lave i hverdagen, var sparet væk, kuffet det var jeg, for det havde jeg glædet mig til at få morgenmads buffeten emmede af besparelser?
Ps.da vi kom over i restauranten lørdag morgen kl 8 måtte jeg spørge personalet om jeg måtte låne en karklud så jeg kunne tørre bordene af fra dagen i forvejen, de 2 damer der var på vagt sagde de var tørt af for det skulle de gøre om aftenen, men hun konstateret ved selvsyn det ikke var gjort?
Ok nu glæder jeg mig virkelig til det røde kød om aftenen, som vi var blevet lovet, men til min skræk så jeg at der var kylling til forret og svine kæber til hoved ret ?????? Hvor blev mit røde kød af ??? skuffet jaaaaaaa
Værelserne: møg beskidte gulvtæpper støv under sengene, og på brædderne under sengen, var der så støvet at man ikke kan undgå at se det (billeder forelægger ) jeg vil sige at det i kalder en god opleves var det stik modsatte, vi gik en tur på arealet rundt på grunden: fliser minigolf gynger sandkasse åkande-dam hensmidt skrammel og urtepotter ølflasker + glas stående i flere dage🤨 jeg kan blive ved, det her var en af de dårligste hotel/kro besøg jeg noglesinde har været på, (selv øst Tyskland var bedre) Hotellet var nedslidt træt og sølle at se på Mvh Eva Andersen og Gitte Nielsen Glæder mig til at høret fra jer.
Gavekort og ophold
Havde et gavekort på 1399,- men må betale 447,- som egenbetaling på grund af middagen, selvom middagen var med i gavekortet, ovenikøbet var det en meget sølle middag vi fik, 2 små kyllingben, dårlige/plettede kartofler, en lille gulerod, en uspiselig asparges og en meget lille portion forret. Derudover kunne vi ikke få til vores kaffe da vi ankom, og så havde vi et dårligt udsyn fra værelset til et grimt tag og en dårlig vedligeholdt udvendig, rodet og slidt, og blev desuden holdt vågen det meste af natten, grundet en gammel og bankende radiator. Absolut ikke de 447,- og et gavekort værd. Da vi skulle betale for drikkevarer tog servitricen og for mange penge : 1 vand 25,- og 1 øl 70,- men tog 100,- og kunne ikke udskrive en kvittering , men tog kopi af bestillingssedlen istedet for på drikkevarer på værelsesnr. Da vi skulle betale el - 38,- x2 x2 ved afrejse nævnte vi i receptionen, at vi jo egentligt ikke havde brugt særligt meget el, da vi på dag 2 var på tur det meste af dagen. Hvorfor tager I det reelle forbrug når man er på kroen?
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Hyggelig gammel kro. Super servicemindet personale. Jeg har brug for at alt min mad er vegansk. Og ja det kunne de sagtens klare, også selvom det ikke var en del af menuen det er service. Og virkelig god mad, til meget rimelige priser.
Super god oplevelse, er helt klart et besøg værd.

Hyggeligt ophold.
Havde købt 2 nætters ophold gennem Rigsskovs rejser, Menstrup er en hyggelig gammel kro, virkelig sødt personale, dejlig morgenmad med de skønneste blødkogte æg, 2 gange middag, ikke gourmet, men havde god smag, godt nok med udkogte kartofler. Værelset med terrasse, måske lidt for dyrt med 400 kr. ekstra for terrasse, der var så fint og rent på værelset, sengene var en tand for bløde, det er jo en smagsag. Når jeg læser gamle anmeldelser, må der være sket en stor forbedring, det er rigtig nok at der lugter lidt gammelt, stedet er også over 200 år gammelt, den lugt kan være svær at komme af med.
Tak for hyggeligt ophold.
Mvh Merete

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Et rart gammelt Hotel med god atmosfære.
3 nætter med Risskov bilferie. Venlig betjening, rent og pænt værelse, også selvom det var ud til håndværkere, som var ved at installere nyt varme-anlæg. Gammel minigolfbane, som trænger til opdatering når der bliver råd til det. Skøn veltrimmet have/park. Naboens negleklinik, kunne da godt lige fjerne den gamle vaskemaskine og luge ukrudtet i indkørslen. Får et forkert førstehåndsindtryk, når man kører ind til parkeringspladsen.
Fin svimmingpool, men lidt koldt, hvad man godt kan forstå med nutidens energipriser. Gode spilmuligheder, hvis man er til det. Hyggekrog på gangen og et barområde, der var med til at skabe en hyggelig atmosfære.
Aftensmaden var til ug, kryds og slange. De hjemmelavede pandekager med is (som ikke hørte til pakken) kan vi bestemt anbefale. (Kokken kan jo ikke gøre for, at jeg ikke kan fordrage torsk. Jeg var for nærig til at bestille noget andet.) Gratis isvand til rødvinen. Vi kunne tydelig mærke at tjenerne alle dage kunne lide at være i jobbet: Søde, forklarende og smilende.
Området byder på masser af natur.
Vi kunne godt finde på at besøge Menstrup Hotel igen! Venlig hilsen Maja

Antwort von Hotel Menstrup Kro
For lidt info og mange mistede penge
Havde en langt ophold der og alt var godt fra start til slut . Den eneste jeg er ked af er jeg ikke blev informeret om ophold med billigere priser så jeg mistede en masse tusinde kr . Forstår det en forretning og der skal penge i kassen. Men tænker det er noget man burde informere om . Maden kunne jeg have spist gratis alle dage samt drikke .

Alt spillede
Alt spillede - super sødt og imødekommende personale. Pæne rene og hyggelige værelser (kridhvidt linned :) )
Lækker mad og god vin blev anbefalet og levede fuldt op vil vore forventninger.
Dejlig med en svømmetur efter maden - vi var de eneste i poolen en lørdag aften.
Alt i alt en god oplevelse, som absolut anbefales til andre.
Vi kommer gerne igen :)

Værelse bestilt 9 marts
Værelse bestilt 9 marts, til ophold fra 9 maj til og med 11 maj.
Værelset vi fik måtte vi bytte da håndværkere arbejde direkte op af vinduet.
Nyt værelse, men sammedag 9 maj, kom et andet arbejdshold ved det nye værelse.
Ingen mulighed for byt, alt optaget??
Kl. 08.30 var der stort set ingen morgenmad, kaffen var kold, borde blev ikke afrydet.
Aftensmad var dog OK.
Det er ikke et sted vi vil besøge igen.

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Vi har lige holdt vores søns…
Vi har lige holdt vores søns konfirmation på Menstrup Kro.
Alt spillede, aftaler, betjening osv.
Tjenerne var yderst professionelle, venlige, hurtige og kommunikationen var i top.
Maden var fantatiske og smagte så godt. Så Menstrup Kro kan absolut anbefales. Godt gået til personalet og tak for en dejlig oplevelse og dag.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, rigtig go betjening. Super service🤗
både personale , mad og værelser er super
Personalet er fantastisk søde , maden lækker og værelserne super !
En rigtig dejlig oplevelse.

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Var med nytårsaften 2022/23 hvor…
Var med nytårsaften 2022/23 hvor Menstrup Kro bød på en dejlig nytårsaften med velkomst drinks, en dejlig middag og en forrygende live underholdning af meget høj klasse. Har aldrig haft fidus til sådanne nytårsaften arrangementer, men her på kroen fik jeg en på opleveren og glæder mig allerede til mit næste besøg.
5 stjerner gives og de varmeste anbefalinger.

En hyggelig kro
En hyggelig kro, med et altid sødt og smilende personale

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Min mand og jeg var sidst i marts…
Min mand og jeg var sidst i marts sammen med 3 venne-/familiepar på et "all inclusive" ophold, 2 overnatninger.
Vi boede i de dejligste værelser hvor alt var rent og pænt.
Vi fik dejlig mad og personalet, både i receptionen og restauranten var utroligt søde, hjælpsomme og betænksomme. Her blev der virkelig kræset om gæsterne.
Et sted vi meget gerne besøger igen.

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Lækker mad og super betjening
Menstrup kro er uden tvilv en gammel og slidt kro - men det afspejler prisen helt klart. Det er en hyggelig gammel kro med mange hyggekroge uden for. Vi fik lækker mad og super betjening. En oplevelse vi vil snakke om mange gange. Tak for en god oplevelse (og de mange kork propper😊)

Skønt Ophold og Lækker Mad
Rigtigt dejligt weekend ophold med godt værelse, lækker mad og vin samt fin betjening.
Gode faciliteter, vi havde det sjovt med bordtennis, fodbold og billard.
Rigtigt godt udgangspunkt for at se Gavnø Slot, Næstved, Karrebæksminde, Enø samt Herlufsholm.

Seniorophold
Vi har netop været på et seniorophold i uge 9. Godt program med aktiviteter hver dag, såsom sangaften, banko, modeshow, besøg på Holmegårds Glasværk og afsluttende med et brag af en koncert med John Mogensen showband. Tak til personalet for god og venlig betjening og til Jesper, som var med os hele vejen. Maden var super god og velsmagende. Det kan vi kun anbefale.

Antwort von Hotel Menstrup Kro
keld seniorophold uge 9 start mandag og slut…
seniorophold uge 9 start mandag og slut fredag alle daGE MED AKTIVITETER såsom sang modeopvisning besøg på holmegårdglas og john mogensen band torsdag aften samt rigtig god mad og gode værelser samt effektiv betjening efter vores ønsker et rigtig godt arrangement som vart kan anbefales

Seniorophold uge 9 start 27 feb 23
Seniorophold uge 9 start 27 feb 23 . Mødtes ca 48 personer til kaffe mandag -sluttede fredag efter morgenmad . Det var et dejligt program , med musik , sang foredrag , tur til Holmegård , Chow , nogle dejlige dage -meget dejlig mad og håber de i efteråret laver noget igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.