Hotel Menstrup Kro Bewertungen 288

TrustScore 3 von 5

2,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OBS OBS Virkelig dårligt Kolde kartofler , koldt kedeligt kød . Lidt mad . Det er kun for håndværkere .( dem lever de af) Ikke et sted for turister Kedelig betjening Gammelt og kedelige... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har været på et ophold på 4 dage med morgenmad og aftensmad. Må sige maden var super go, bortset fra at vi sidste aften fik det vi fik første aften. Fik at vide den ret kørte engang i ugen. ( vi var... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde bestilt et handicap værelse til kørestols bruger. Vi fik et værelse nr,204 hvor badeværelset var så lille at det var umuligt at komme på toilettet eller benytte brusekabinen ,vi kunne heller... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I har gjort mit barns konfirmation til en helt unik og fantastisk dag! Ikke nok med en buffe, som har været helt fantastisk, så har l virkelig gjort meget ud af at gøre lokalet langt smukkere... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Tagungsraum
  3. Dänisches Restaurant
  4. Veranstaltungsraum

Vom Unternehmen geschrieben

Leder du efter et klassisk ophold fyldt med charme? Velkommen til Hotel Menstrup Kro! Dette ældre hotel fra år 1693, beliggende i landlige omgivelser nær Næstved på Sydsjælland, er indbegrebet af ægte dansk krostemning, hvor der stadig holdes fast i de gamle traditioner. Igennem to århundrede har den Kgl. Privilegeret kro, været tradition for krohold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro og hotellet emmer af charme og karakter. Med altid imødekommende personale, en dejlig rosenhave, hvor man kan nyde solens stråler, samt en indendørs swimmingpool, er Hotel Menstrup Kro det oplagte valg til en dejlig hoteloplevelse. Hotellet er også samlingsstedet, for livets fester, med flere kursusfaciliteter og selskabslokaler til alle begivenheder. I efteråret er der ekstra liv på hotellet, hvor den årlige Menstrup Revy løber af stablen. På Hotel Menstrup Kro stræbes der efter skabe et spisehus, som er omvejen værd; køkkenet er inspireret af danske madtraditioner fra ”De Gode Gamle Dage”. Vi glæder os til at være din base, for din tur til skønne Sydsjælland.

2,9

1 Stern

Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er lige vendt hjem efter 4 dages…

Er lige vendt hjem efter 4 dages ophold, men og lave nye gulv, for Erling Christensen møbler.
Har kun godt og sige om et godt og smilende personale.
God mad og god service.
Er en oplevelse vær.
Venlig hilsen gulvmanden
Arne Pilgaard.
Ps. Håber jeg snart kommer tilbage.

29. April 2024

dejligt ophold

Vi var på ophold for 2. gang og kan kun sige at vi fik dejlig mad og vin/øl ad libitum, det nød vi og det søde personale kan vi kun rose. Morgenmaden var helt ok og hyggeligt med en morgenbitter, alt i alt et godt ophold og vi kommer igen. Vi var 4 pers. og alle var tilfreds med opholdet.
mvh Oda Sinding

16. April 2024

Mangelfuld kroophold

Gode senge. Dejlig stort værelse. Rent linned.

God service og venlig personaler.
Ingen problemer med at få kaffe med op på værelset efter morgenmad, ekstra håndklæder og lign.
Godt indeklima og temperatur.
Rengøring acceptabel.

Fint tv og godt wifi.

Stegt flæsk ad libitum var rigtig lækkert.
Pandekager med is var også velsmagende.
Gode blødkogte æg og lækker ost til morgenbuffet. Min mand nød der var morgenbitter.

Kunne blive bedre:
Misvedligeholdt sted. Vandskadede loft på fællessangen, ligesom gulvtæppet havde mange skader.

Stikkontakt manglede knapper på værelset.

Silikonefugerne trængte til at blive skiftet, tydeligt fyld med skimmelsvamp.

Rengøring var fin undtagen kuffertbordet, det var tydeligt overset og fyldt med hår & snavs.

Hakker i væg, ridser i maling og lign.

Der burde være et køleskab og en kedel til te/kaffe.

Der var både gammelt og nyt inventar, det gamle brune burde shines op eller droppe de nye og holde den gamle stil.

Det manglede hylder og kroge på badeværelset.

Billardbord, fodboldbord, minigolf og bordtennisbord var alle slidte og trængte til rengøring&vedligehold.

Burger var virkelig ringe, kold bolle, fritter ej færdigstegt og kolde, samt tør/for lidt dressing.
De havde desuden glemt ost i burger vi havde bestilt, men da børnene var trætte skyndte vi os at spise og gå op på værelset.
Desuden selv hvis den var vellavet var den til overpris(208kr), ift det var helt standard burgere.

Lidt kedelig morgenbuffet; brødet lidt tørt, ingen røræg, pølser & bacon.
Frugt lidt overmoden. Smagsløs kødpålæg.

Den ene dag kørte varmeblæseren på fuld kraft da vi skulle have stegt flæsk.
Spurgte en om der kunne skrues ned, det blev afvist; og vi måtte ikke åbne vindue pga træk.
Kort efter kommenterede en anden gæst det til en anden tjener og hun slukkede varmeblæseren.

De tog penge for opredning af rejseseng, uden at orienterer mig forud.
(Spurgte om de havde en vi kunne låne ellers ville jeg hente vores egen i bilen, hvor jeg fik at vide de havde en vi kunne låne)

25. März 2024

Ikke pengene værd

Kroen er slidt. Afløbet i badeværelset virker ikke. Så når man gik i bad stod det op fra den anden rist og ud på hele gulvet.
Poolen var out of order. Dette skulle stå på hjemmesiden, jeg har intet fundet om det på mobilversionen efterfølgende, og jeg bestilte opholdet i telefonen, her blev intet oplyst. Ej heller ved tjek in. Maden var fint , mængden var til den meget lille side og prisen var skruet pænt op.
Kaffen om aftenen smager som den har kogt hele dagen. Spillerummet var ikke til at bruge, bordfodboldbordet har fået vand og er helt bulet, der var ET bordtennisbat.
Når man sender en klage går det 7 dage før de svarer og de fralægger alt ansvar. Bestemt ikke et sted jeg kommer igen.

15. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Plads til forbedringer .....

Første oplevelse var hår fra tidligere beboere i risten i brusekabinen.
På ordrebekræftelsen står "Drikke ad libitum 18:00-21:00 i restauranten.
Ga jeg ville hente noget at drikke, kl. 20:05 fik jeg meget bestemt at vide det kun gjaldt ril kl. 20:00 i januar og februar, samt jeg jo havde forladt restauranten og var kommet tilbage. Men nu lader vi det gå denne gang.
De to tjenere, en herre og en dame, den første dag, var det ikke muligt at få et smil ud af og kun meget bestemte udtalelser.
På dag to var der en anden sød og smilende kvindelig tjener. Stor ros til hende.
Ved afrejse og betaling, var der en sød, smilende og glad ung pige til at sige rak for besøget. Også stor ros til hende.
Når man har med mennesker at gøre skal man være imødekommende, smilende og virke glad for sit arbejde.

14. Februar 2024

Fantastik sted

Min kone og jeg har lige været på mini ferie på Menstrup kro og det fortryder vi slet ikke. Maden var fantastisk og nøj en service fra tjenerne. Vi havde et dejligt stort værelse med tv så vi havde købt en Chromecast og det virkede også bare. Der var diverse spil som pool billiard, bordtennis, bordfodbold og minigolf. De har en stor swimmingpool som desværre ikke var i drift. Men vi kommer helt klart tilbage til dette fantastiske sted. Tusind tak for et fantastisk ophold vh Annemette og Vicky.🥰

1. Februar 2024

Slidt kro

Bestilt bord til frokost på en hverdag, pariserbøf som var til en højere pris end angivet på hjemmeside (se at få rettet hjemmeside) anrettet pænt men meget rå indeni. Efterfølgende kaffe:spurgte efter lidt sødt til, udsolgt-udsolgt, til sidst lykkedes det at finde lidt tør chokoladekage. Ung tjener der var meget uerfaren, kunne flere gange ikke huske bestilling, (vi var eneste 2 gæster) havde tilbud fra Ældresagen på 25 %, tjener kunne ikke finde ud af at trække de 25% fra på regningen, lykkedes dog efter lang tid med hjælp på telefon. Lad være at tage frokost gæster hvis det ikke er muligt at tilbyde ordentlig service. Kommer ikke igen og anbefaler ikke.

30. November 2023

Dyrt og kedeligt

Stedet er forfaldent og ikke særlig hyggeligt.. Julepynten lignede noget fra Billigblomst og musikken var upassende og somme tider vulgær.

Min mor og jeg kom til smørrebrød, vi ventede 35 minutter på et stjerneskud og en leverpostegsmad, der var ikke andre gæster end os i restauranten.
Prisen var fuldstændig ude af kurs - ca. 379 kr. for to stykker middelmådigt smørrebrød og to sodavand.

Hvis du ønsker dig en god kro oplevelse, så tag til Rønnede kro i stedet.

Ingen anbefaling herfra.

24. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi ankom en torsdag (helt alm

Vi ankom en torsdag (helt alm. Hverdag) der har man valgt at give os et værelse på brandtrappen, lige ned til restauranten- hvor de samme dag holdte personale fest (hvilket vi ikke blev oplyst om) kroen var stort set TOM for mennesker. Hvorfor give os et værelse tæt på festen? Der var bulder og brag til ved en 01 tiden. Udover det ved jeg ikke om jeg kommer for lidt ud, men at betale SÅ meget for "receptions gebyr" synes jeg er noget svineri. Vi betalte for 3 gange- hvor af den ene gang var hvor vi ankom og det tog 1,5 min. Vi tog endda en dag tidligere hjem, så kunne de ikke bare have trukket pengene fra den aftensmad+morgenmad vi alligevel ikke spiste. Værelserne var dog fine, og tøserne i restauranten er virkelig søde! Men vi ankom til en noget guds forladt kro, som ikke gav anledning til særlig høj stemning. Maden var ok, hvis man kan lide rigtig mange kartofler, og meget lidt kød. Vi spiste ude på anden dagen til trods for vi havde betalt for mad i opholdet.

2. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ophold den 28-29 oct 2023…

Ophold den 28-29 oct 2023 ophold/middag/revy.
Ved ankomsten fik man indtrykket af, at stedet er meget nedslidt og generelt trænger til en kærlig hånd, det lugtede jordslået flere steder.
Personalet er super søde.

Middagen er så dårlig , udefinerbart forret og dessert. Der bliver serveret
Kartofler/en gulerød og rosenkål og 3-4 meget små skiver rosa stegt kød en gang , bevares man kunne tage kartofler og sauce flere gange.

Revyen er okay men lidt for høj , speciel når operasangeren går igang.

Det eneste der var okay er morgenmaden , der er det der skal være og ikke mere.
Jeg er sikker på , at det er sidste gang jeg er på revyophold hos jer. I må virkelig stramme jer op hvis i vil have at gæsterne skal komme flere gange.

28. Oktober 2023

Revy med mad

Revy med mad, overnatning og morgen mad…
Virkelig en helt igennem fantastisk dejlig dag/aften…lækker mad, kanon betjening og super god Revy. Fint og rent værelse.
Vi kommer helt sikkert gerne igen👍👍👍

7. Oktober 2023

Tag ikke på Menstrup kro

Tag ikke på Menstrup kro, da du for en dårlig oplevelse... De vil hellere se din ryg...købte en deal med kaffe/kage, velkomstdrink, 2 retters mad, overnatning incl morgenmad...måtte bede om kage til tee, fik ingen velkomstdrink, dårlig kommunikation blandt personalet på stedet, dårlig service...morgenmaden var god...
Kommer der aldrig igen

3. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig rengøring især på…

Virkelig dårlig rengøring især på badeværelset, efterladenskaber fra tidligere gæster, skimmelsvamp i alle hjørner, afløbet stoppet, vand op fra kloakristen oversvømmer det halve gulv, toilet fuld af rust, manglende håndklæder. Klagede i receptionen men damen der var vist ligeglad ? Efter en halv time kom der endelig en person op som slukkede cigaretten på vej ind af gangen der i forvejen lugtede af gammel røg. Personen talte ikke dansk eller engelsk eller tysk, trak på skulderen og vidste helt klart ikke hvad han skulle. Han fjernede de værste efterladenskaber og tørrede af med et af vores håndklæder.
Damen i receptionen spurgte aldrig senere til om vi havde fået løst problemerne.
Maden blev serveret på skåret porcelæn, tjenerne incl damen fra receptionen flyttede de “rene” glas ved at stikke deres fingre ned på indsiden af glassene. Helt igennem indtryk af dårlig hygiejne og ikke et eneste smil.
Hele området i forfald.
Kommer aldrig igen.

10. September 2023

Antwort von Hotel Menstrup Kro

Vi beklager at I har haft en dårlig oplevelse på vores hotel, og tager selvfølgelig op med vores rengøringsselskab at tingene ikke var I orden på Jeres værelse.
Vi beklager at I ikke kunne spise ude, og vi forsøgte at give Jer den bedste mulige service med smil , men beklager hvis I føler at vi ikke gjorde det tilstrækkeligt. I er velkommen til at sende med mail til kroen på Menstrup@menstrupkro.dk som vi vil besvare
angående de glas der blev fjernet fra Jeres bord, så ryger de altid til opvask uanset om det er brugte eller ikke brugte
Vi beklager at I føler det har været en dårlig oplevelse på vores kro, og vi vil helt sikkert tage det op internt

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kedelig værelse

Kedelig værelse, snavset og med en udsigt til meget smal gård mellem to bygninger.
Fin betjening og god mad

1. August 2023

Antwort von Hotel Menstrup Kro

Hej Pia, Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for at betjeningen og maden var god. Vi tager kritikken af værelset videre. Hav en god dag

Personalets venlighed og humor

Særlig var det en god oplevelse, at se personalet som vi fornemmede har et godt arbejdsmiljø og en god humor. Maden var også flere niveauer over, hvad man kan forvente til prisen.

25. Juli 2023

Antwort von Hotel Menstrup Kro

Hej Arne. Mange tak for den de gode ord. Det værdsætter vi højt. Håber på at kunne byde jer velkommen i fremtiden

Helt igennem god oplevelse 👍

Vi holdt vores Guldbryllup på Menstrup kro. God og positiv oplevelse fra velkomst til udtjekning. Flot lokale med smuk opdækning og helt efter aftale.👌
Den menu, vi havde valgt blandt flere muligheder, var fantastisk.🤩
Ud af 40 gæster havde 38 valgt overnatning med dejlig morgenmad til en meget rimelig pris.
Vi kommer gerne igen👍

30. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et ophold kan kun anbefales

Er netop kommet hjem efter et ophold på Menstrup Kro. Det kan kun anbefales, og så kan jeg godt lide den miljøvenlige måde, at der skiftes ikke sengetøj, håndklæder og gøres ren ved to overnatninger.
Restauranten er en oplevelse af de bedre. Lækker velsmagende mad, og en anretning der tiltaler både øjnene og maven.
Personalet i restauranten er professionelt, men bestemt også smilende og imødekommende.
Opholdet er ikke dyrt, priserne er rimelige.
Et ophold på kroen kan bestemt anbefales.
Hilsen familien Damby, Aalborg

20. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr