Dårlige oplevelser kun dræning på under 4-5min selv købebonuser vildt små ingen grund til bruge tid liv og penge her der er ikke nogen gode gevinster altid så små så der er ikke nogen hygge og op... Mehr ansehen
Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde siden ingen fået. Ville oprette mig på siden, og da oprettelsen var fuldført satte jeg x antal kroner ind, og nåede at spille for 6 kr inden min kon... Mehr ansehen
Simpelhen den værreste casino side man indbetaler og indbetaler ingen bonus spil og får man endelig et spil gir den så lidt Måske i skulle prøve at stramme jer lidt an eller er det blevet en side so... Mehr ansehen
Mariacasino havde d.5/8 problemer med indbetalinger fra mobilepay. Pengene blev overført til mariacasino men pengene dukkede ikke op på min spilkonto. Jeg skrev med kundeservice om dette og blev love... Mehr ansehen
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Pas på her de lukker din konto uden din…
Pas på her de lukker din konto uden din viden og almindelige support folk krøve din personlige dataer for at du kan tilgå den igen, vidst nok ulovligt.
Fik en klasse god service af Jesper…
Fik en klasse god service af Jesper inde fra jer af. Derfor ville jeg lige give en god anmeldelse. Rigtig godt nytår til jer og jeres kære
Nok den mest irreterende reklame
Nok den mest irreterende reklame. Damen trænger til og blive skiftet ud med en der virker troværdig og ikke bare Jabber hele lektien af på en ligegyldig måde.
Gud hvor jeg seriøst hader jer.
Gud hvor jeg seriøst hader jer.
Min udbetaling blev annuleret over flere gange på rods af jeg gjorde alting korrekt. Endte med jeg spillede 1200 væk der burde være udbetalt. Hvad er det for en ondskabsfuld verden i lever i ;-(
Meget skidt Online Casino
Meget skidt Online Casino.
Maria Casino er generelt dårligere end mange andre velkendte Casinoer.
Jeg har været en "god" kunde, altså har jeg indbetalt rigtig mange penge over en længere periode. NU er jeg permanent selvudelukket da jeg har fået NOK af jeres TÅBELIGE LAVE GEVINSTER. Det er simpelthen IKKE OKAY Maria Casino.
Jeg har svært ved at forstå hvordan det overhovedet kan være lovligt, altså - jeg forstår det simpelthen ikke!
Jeg vil opfordre alle der overvejer at spille på Maria Casino til at kigge efter et andet sted. Og som man også kan se herinde, er der rigtig mange utilfredse kunder.
Ovenikøbet skal man lede rigtig længe for at finde et telefon nummer, kontakt eller chat ikon for at komme i kontakt med jer inde på jeres side.
Det er spøjst og virker meget utroværdigt.
Når man så er heldig at komme igennem, virker det som en 14 årig fejedreng, som kun har lært at benægte og ikke har nogen forståelse for, at det fsktisk er mennesker og ikke mindst "kunder" der betaler JER penge.
Jeg er en spiller som har spillet mange timer på mange forskellige Casinoer.
Jeg spiller "klogt" og har fundet de "gyldne" tidspunkter, både på måneden og ugen, men også på dags og time basis, altså hvor maskinerne 8 ud af 10 gange giver "noget"
Jeg skifter meget mellem de forskellige udbydere, og indsatser for at kortlægge hvad og hvem der giver mest fra sig på dagen. Altså, jeg kaster ikke bare penge i den samme maskine, eller sagt på en anden måde, spiller "hovedløst".
For mig, har det virket i høj grad på andre Casinoer, og da også Maria Casino - dog med dén forskel at her er det MEGET LILLE TILBAGEBETALINGS PROCENT!
Nu kan og vil aldrig sætte mine ben hos jer grådige bæster igen, og tak til jer for INGENTING!
Dog kan i jo takke mig for at betale jer en klækkelig sum penge over en lang periode.
Jeg håber i sover godt om natten med tanken om jeres latterlige pengefælde der suger alle jeres medmenneskers indsatser, og kun spytter L.O.R.T tilbage i hovedet på dem. Fcuk os - vi betaler kun jeres løn!
Maria Casino!!! I er nogle forbandede tyveknægte!!
Og jeg regner med, at I ubetaler mine 10% af mit ugentlige tab til min bankkonto.
Farvel!
From 6:00 to 6:45
From 6:00 to 6:45 - 3500 kr on bonanza on a bet 10 20 kr and not a single win only wina from 10 to 40 kr … tell me
This is not a fuc**** scam … w t f
Maria casino sluger dine penge
Maria casino sluger dine penge, ingen gevinster jeg har på 3 uger indsat godt 750 kr.
Og vundet gevinster for ca 350.
Der er andre online casinoer der er mere fair. :)
Fint Casino
Fint Casino, men er træt af at man ikke længere kan spille Razor Shark og Avalon Gold som er mine favoritter. For 2-3 uger siden forsvandt de. Så må finde et andet steds nu :(
Top3 blandt de værste
Top3 blandt de værste, kommer aldrig igen, det er umuligt at vinde eller ramme noget som helst. Ville hellere smide mine penge i et toilet, efterfulgt af at jeg trækker ud. Nej, nej og atter nej.
Man KAN ikke vinde derinde
tis rtp tis tis tis
tis rtp, hvis du går hen og vinder er der problemer med udbetalingen. ik spil her
Omtrent 1000 spins med dobbeltchance…
Omtrent 1000 spins med dobbeltchance for bonus, uden en bonus men med 73 teases som er talt op.
Gå ind og spil på Leovegas eller MrGreen, for dette er godt nok virkelig sketchy!
Vitterligt det værste sted at bruge…
Vitterligt det værste sted at bruge sine penge. Umuligt at ramme bonus. Undgå dette casino!
Oprettede mig og vandt og pengene er…
Oprettede mig og vandt og pengene er sat til udbetaling
sygt man kan spille blackjack hvor den…
sygt man kan spille blackjack hvor den fede bot man spiller imod får blackjack 8/10 gange, altså styr jeres dårlige spil, i skal skamme jer. MrGreen<3
Værste omgang gang bæ
Værste omgang gang bæ
Tilbagebetalingsprocenten er så latterligt lav, latterligt dårligt selskab
At du kan sidde på den samme maskine for 1150 spins uden at ramme en bonus, gå på en anden hjemmeside og ramme den efter 3. Latterligt dårligt RTP
Luk den hjemmeside, de har ovenikøbet snydt mig ift udbetaling også
Snyj
Hej, jeg har nu spillet for omtrent 6000dkk på bonanza megaways, UDEN EN BONUS.
Skal bare lige høre om det er standarden for hjemmesiden eller om maskinerne bare vare slukket her til aften (ps. Har brugt 4 timer af mit liv på slottet)
En utilfreds kunde der højst sandsynlig vender tilbage om et par timer.
Den værste casino side
Den værste casino side, lad være med at oprette jer, da det åbenbart til tider kan have svært ved at udbetale folks beløb, ej hellere efter afsendelse af pdf filerne fra min bank, hvorpå man kan se pengene IKKE ER MODTAGET, og de har fået brev fra min bank omkring at de ikke kan se nogle penge hverken skulle være gået ind fra dem af eller skulle være på vej!! Det er penge ud af vinduet, også dine gevinster!!
O Stjerner herfra
O Stjerner herfra - De udbetaler ikke pengene når man har vundet, men lukker bare ens konto - det er en skandale!!!!! -
jeg udbetaler nogen penge og derefter…
jeg udbetaler nogen penge og derefter bliver kontoen spærret. kæmpe scam
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.