Dårlige oplevelser kun dræning på under 4-5min selv købebonuser vildt små ingen grund til bruge tid liv og penge her der er ikke nogen gode gevinster altid så små så der er ikke nogen hygge og op... Mehr ansehen
Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde siden ingen fået. Ville oprette mig på siden, og da oprettelsen var fuldført satte jeg x antal kroner ind, og nåede at spille for 6 kr inden min kon... Mehr ansehen
Simpelhen den værreste casino side man indbetaler og indbetaler ingen bonus spil og får man endelig et spil gir den så lidt Måske i skulle prøve at stramme jer lidt an eller er det blevet en side so... Mehr ansehen
Mariacasino havde d.5/8 problemer med indbetalinger fra mobilepay. Pengene blev overført til mariacasino men pengene dukkede ikke op på min spilkonto. Jeg skrev med kundeservice om dette og blev love... Mehr ansehen
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
svindlere
svindlere vi er 3 mennesker der tilsammen har 0ve r 20000tilgode i over 6mdr de kommer med undskyldniger , direkte løgne og er kørt så trætte det her at vi opgiver ,de burde ikke have licens i danmark bedragere og svindlere er de
Dette kasino bør ikke anvendes!
Dette kasino bør ikke anvendes!
Jeg kan desværre understrege at dette kasino tilsyneladende har fixet i udbydernes RTP, heriblandt Pragmatic Play, der tværtimod har en strålende tilbagebetaling- og gevinstsats. Man vinder ikke hver gang, men forskellen på udbyderens RTP via hjemmesiden 'Pragmatic Play' og Mariacasino er markant.
bøvl nasserøve, pikfjæser
sikke en omgang loort, havde en udbetaling der afventede også annullerede de den også spillede jeg pengene væk da jeg troede at pengene var på vej. værste online casino nogensinde, de skriver jeg ikke kan annuller den, også gør de det alligevel uden at kontakte mig, sikke en omgang bøvl og spild af tid, samfundstabere, nasserøve, pikfjæser. fra nu af spiller jeg på casino ComeOn igennem linket fra gratisdeals.dk, rør aldrig marias side igen, fy for saatan du stinker maria
They havnt paid me my winnings
They havnt paid me my winnings, but they keep on telling me that its my own fault
Bare find et andet sted at spille
Bare find et andet sted at spille, der er intet godt at sige om dette casino, Deres rtp er ikke eksisterende, på de fleste spil har den lagt på ca 55-80%. Håber bare i finder et andet casino, der findes så mange gode hvorfor tage det værste. Held og lykke, bare ikke her
Svindlere kan heller ikke få udbetalt…
Svindlere kan heller ikke få udbetalt mine penge. Har nu prøvet i over 6 uger nu.
Kontoen er vatificeret. Men de vil stadigvæk have bankoplysninger.
Har fået lukket kontoen. Vilket jeg sandelig ikke har noget i mod. Da jeg aldrig vil spille hos dem igen. Men jeg vil sku have mine penge. HOLD JER VÆK.24
Lækkert casino
Lækkert casino, fik Max win for 100kr til 5000 på omkring 10 minutter så intet dårligt herfra, nu håber man også bare på udbetalingen sidder i skabet, så er der ikke meget at sætte en finger på
En god ide ville være at de kalder sig…
En god ide ville være at de kalder sig Danmarks bedste var de det havde de nok fået bedre anmeldelser
Jeg er fan! og glad!
Jeg er normalt ikk typen som spiller online på den måde. Men jeg lagde 100kr ind og vandt 1000 ud af ingenting. - jeg tror nok lige jeg sprang op af sofaen😂
Jeg vil gerne anbefale Maria Casino. Uden selvfølgelig at kende MEGA meget til det.
Jeg har kun været på det i maks 30 minutter.
Permanent bannet fra siden
Indbetalte med en Paypal der ikke har samme navn som mit rigtige navn (da jeg har brugt et username på den for privathedsskyld) også blev jeg banned fra deres side og senere hen da jeg kontakter dem finder jeg ud af at jeg er permanent bannet (så jeg kan ikke engang verificere eller noget at det er mig) og de havde ikke engang fortalt mig at det var permanent at jeg var blevet bannet
STOP MED AT SENDE MAILS TIL MIG,JEG…
STOP MED AT SENDE MAILS TIL MIG,JEG SPILLER IKKE INDE VED JER,OG JEG KOMMER HELLER ALDRIG TIL AT SPILLE VED JER. SÅ STOP MED AT SENDE JERES MØJ.HAR MODTAGET 2 MAILS FRA JER. 🤬🖕. Nu er det sgu nok STOP MED AT SENDE MAILS .🤬🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Lugter
Selv deres lav-risiko spil æder bare derud af.
Har aldrig fået så lidt for pengene som her...
Ville foretrække en slum salon i Timbuktu frem for det her casino
Fik ikke min 100kr cash som bonus
Fik ikke min 100kr cash som bonus, heller ik cash back, ingen synlig kontakt med udbyder, var nødt til at finde mail på Google.
De svarede heller ikke, og der er gået uger.
Det værste casino.
Man forstår godt maria casino svømmer i…
Man forstår godt maria casino svømmer i dårlige an anmeldelser deres kundeservice er fyldt med regler hvor de bruger enormt mange undskyldninger for hvorfor man ik har fået cashback og desuden bliver ved påstå den på vej derefter er personalet desværre gået hjem
Spil kommissionen har pr.07-09-2023…
Spil kommissionen har pr.07-09-2023 foretaget kontrol med Maria Casino.
Det kan klar konstateres at der er langt under de 73% minimums tilbagebetalings grad på samtlige af Maria Casinos Software.
Der er derfor videregivet det fornødne materiale samt dokumentation på diverse.
Maria Casinos frarådes af den Danske Spille kommission "A7" og vil gøre alle opmærksom på at der er indgivet en politi anmeldelse af Maria Casino D.07-09-2023 kl 18:34 (CEST) Tid.
Føj føj o føj på 2 mdr har jeg tabt 100…
Føj føj o føj på 2 mdr har jeg tabt 100 tusind . Jeg har intet fået tilbage og overvejer melde dem til politiet for snyde. Jeg har spillet 15 år og aldrig har jeg oplevet noget som Maria casino . Maria din usle so
Jeg forventer ikke gevinst men man burde får underholdning for 100 tusind. Føj føj og føj
Mærkeligt at når man spiller slots at…
Mærkeligt at når man spiller slots at når man får 2 scatters men når man så venter på den sidste hjul skal stoppe så hopper den sjovt nok ud af spillet ? Og når man så går ind i spillet igen er der intet spil og hente den har lige valgt og genstarte sig selv .
Super fin spilletiden...og lynhurtig…
Super fin spilletiden...og lynhurtig udbetaling, som i virkelig hurtig! Jeg har vundet en del, både over og under 10.000 som med alt spil: Nogle gange er man heldig andre gange er man ikke...
Spiller stadig jævnligt på Maria
Fusk og bedrag.
Fusk og bedrag.
Du vinder måske en gang men efter det er det rent tab.
Bonusser dropper aldrig ( eller meget sjældent )
Hjælpe siden loader aldrig lige meget hvad.
Dette må da være bevis nok
Jeg samt 5 bekendte åbnede kontoer.
3 af os kan ikke verificere vores konto da muligheden ikke foreligger.....heller ikke selvom vi godt kan begå os på internettet, erbsites og interfaces/brugerfladet.
2 fik verificeret efter at have fundet et telefonnummer godt gemt på nettet.
De oplyste telefonnumre på siden kunne ingen af os ringe til, da de ikke eksisterer (oplyste det automatiske svar)
De 2 satte penge ind uden at benytte nogle bonuser eller velkomst tilbud.
Begge vandt.....men den ene fik aldrig udbetalt gevinsten og den anden kunne ikke udbetale før velkomst tilbud var opbrugt - men han valgte ikke nogle tilbud.
Derefter har vi alle talt om det med hundredevis af mennesker på job, caféer og familie/venner.
Dem vi fandt med eksisterende kontoer ved MariaCasino eller kontoer de nu har lukket igen......de havde allesammen nøjagtig samme beretninger.
Jeg fandt 2 der havde spillet og fået deres gevinster.
Begge gevinster under 1000kr.
Alle andre blev skubbet ud i kulden og deres penge samt gevinst fattigere.
Det er enkelt at snyde folk.
Folk lægger ikke sag an.
Og dem der gør giver nok tit op.
Og dem der måske vinder en sag.....nå ja det har Maria Casino nok råd til.
Disse fribyttere placeret på 😱Malta 😱 er givetvis ikke helt hvide.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.