Marathon SportBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har købt for 1750kr i webshoppen. Mine varer sendes fejlagtigt til anden kunde oplyses det telefonisk. Herefter har jeg ikke hørt en lyd og jeg har ikke modtaget mine varer. Men beløbet er trukk... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some pr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Outstanding customer service! I cannot say enough good things about this business! Customer service is out of this world and business owner sets high standard to make sure customers have pleasant ex... Mehr ansehen

1. Laufsportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et par løbesko idag

Købte et par løbesko idag. Skøn oplevelse. Jeg har ikke meget forstand på det, men blev præsenteret for 3 par sko og fik dem testet på løbebånd. Fik gode råd og vejledning om hvordan jeg bedst kommer igang med træningen.

Super fin butik og rart og imødekommende personale.

17. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uengageret og uvidende ekspedient

Desværre en meget kedelig oplevelse. Vi valgte at gå i Marathon Sport for at få kompetent råd og vejledning i køb af løbesko. Men desværre blev vi mødt af en meget uengageret ekspedient, som intet relevant bidrog med i forhold til valg af sko og som havde mere travlt med at kigge på klokken fordi vi dristede os til at møde op 45 min inden lukketid. Øv.

14. Oktober 2025

Hej Bodil.
Jeg er virkelig ked af at læse om din dårlige oplevelse i vores butikker. Du burde netop være blevet mødt af en engageret medarbejder, der kunne give dig kompetent vejledning og gode råd, så det skal jeg virkelig beklage ikke blev indfriet. Det er bestemt ikke er det udtryk, du oplevede, som vi vil efterlade kunden med. Hvis du har lyst til at uddybe din dårlige anmeldelse, er du velkommen til at kontakte mig på kent@marathonsport.dk, så skal jeg se hvad jeg kan gøre for at råde bod på din dårlige oplevelse, så du forhåbentlig får lyst til at besøge os en anden gang.
Bedste hilsener
Kent
Marathon Sport

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt! Lækre løbesko leveret på rekordtid og pakket fint ind (gave - tak for at læse noten, det er langt fra alle virksomheder, der gør det)

19. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kundeserviceoplevelse til dato

Jeg købte et par Asics Metaspeed Sky+ i Marathon Sport den 26. januar 2024, hvor jeg ikke modtog nogen vejledning overhovedet. Jeg var udmærket klar over, at denne type løbesko ikke var hverdagsløbesko, så jeg brugte udelukkende skoene til intervaltræning og konkurrence.

Ni måneder og 260 km senere opstod der revner på toppen af begge løbesko, hvilket gjorde skoene ubrugelige. Revnerne var ikke opstået som følge af nedsunken forfod, idet revnerne var tættere på den nederste del af snørebåndene. Udover revnerne var der ikke nogen æstetiske udfordringer med løbeskoene.

Jeg afleverede efterfølgende skoene i Marathon Sport, men Marathon Sport afviste imidlertid at ville refundere noget beløb, og mente i stedet - og meget belejligt - at denne slags sko kun holder til mellem 200-300 km. Derudover mente sælgeren, at det forhold, at skoene blev afleveret med bundet snørebånd gjorde, at skoenes tilstand var blevet betydeligt forværret, og at dette ville Marathon Sport ikke bære ansvaret for. Jeg var naturligvis meget forarget over, at Marathon Sport nægtede at ville refundere noget for de mangelfulde løbesko, så jeg indbragte sagen for Forbrugerklagenævnet. Det skal bemærkes, at det koster 500 kr. at få en sådan sag indbragt for nævnet.

Efter sagen havde kørt i Forbrugerklagenævnet i ca. 4,5 måned, hvor Marathon Sport flere gange havde afvist overhovedet at ville indgå en mindelig løsning om sagen, kom den sagkyndige frem til det resultat, at skoene var mangelfulde. Først herefter lykkes det mig, at få pengene refunderet, og da alene med den begrundelse, at Marathon Sport ikke ønskede at betale sagsomkostningerne på 6.000 kr. Det skal her bemærkes, at Marathon Sport ligeledes har oplyst, at der har været flere lignende sager, hvor de heller ikke har ønsket at refundere beløb for mangelfulde løbesko, og hvor forbrugeren således har været nødsaget til at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet.

Kan det virkelig passe, at man som forbruger er nødsaget til at trække en sag i Forbrugerklagenævnet for at få ret? Og specielt i et tilfælde, hvor der øjensynligt er tale om mangler? Det er en trist måde at drive forretning på, og jeg vil fraråde andre at begå samme fejl som mig ved at købe løbesko i Marathon Sport.

23. Oktober 2024

Antwort von Marathon Sport

Vi behandler altid vores kunder meget seriøst, også når det gælder reklamationer.
Er et produkt defekt, refunderer vi selvfølgelig altid det betalte beløb eller ombytter til nyt.
Vi vil ikke være en virksomhed som altid "giver kunden ret" for at undgå dårlige anmeldelser.
Vi vil altid gør vores bedste for at rette op på en dårlig oplevelse i vores butikker, men når det drejer sig om reklamationer, som vi med vores erfaring vurderer er slidtage, vil vi aldrig gå på kompromis med vores integritet, samvittighed og/eller ansvar over for vores
leverandører.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var faktisk tæt på at gå

Var faktisk tæt på at gå , da jeg slet ikke følte vi fik den rigtig vejledning.
Havde glædet os til at få en fin vejlidnibg, men Han tjekkede på inden måde vores fødder i skoen. Personen var total ligeglad med at hjælpe os med at finde de rigtige sko. Han havde mere travlt med at fortælle det han viste om løb og med andre kollegaer. Alle andre blev filmet ved løbet båndet , men vi fik en bemærkning om det kunne han da godt hvis vi ville da vi var ved at gå.
Så snart han fandt ud af vi ville købe sko for 3500kr ændre hans humør og venlighed. Det var bare ikke godt nok og ikke særlig serviceminded.

19. Juni 2025

Hej Liselotte.
Jeg er virkelig ked af at høre om din dårlige oplevelse hos os, da det bestemt ikke er måden, vi ønsker at behandle vores kunder på. Har du mulighed for at sende mig en kopi af din kvittering til kent@marathonsport.dk, så vil jeg prøve at råde lidt bod på din dårlige oplevelse.
Bedste hilsener
Kent
Marathon Sport

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr