Marathon Sport Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4,1

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Mehr ansehen

How can you ask such a question with no reason why my order was canceled? Hvordan kan dere sende et slikt spørsmål uten å komme med en begrunnelse?? Your order has been refunded Total amount refun... Mehr ansehen

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some pr... Mehr ansehen

Outstanding customer service! I cannot say enough good things about this business! Customer service is out of this world and business owner sets high standard to make sure customers have pleasant ex... Mehr ansehen

1. Laufsportgeschäft

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altid fantastisk service

Jeg har lige været nede og købe et par løbesko, og ekspedienten var en utrolig stor hjælp. Der blev taget løbetest og givet en masse gode råd til halvmarathon. Super god service og fede produkter!

16. April 2014

Super service og stor faglig viden!

Jeg købte fornylig løbesko i Marathon Sport. Lige fra jeg kom ind i butikken blev jeg mødt af venlighed og hvad der var mit behov. Det var dejligt at opleve at fokus ikke var på højeste pris, men derimod at jeg kom hjem med de sko der netop lige passede til mig og mit behov! Fagligheden var i centrum, og jeg vil bestemt handle her igen.
Ejvind

16. April 2014

Super hurtig betjening!

Efter en behagelig telefon samtale, bestilte jeg et par Hoka løbesko. Jeg fik at vide, at de ville forsøge, at få dem sendt hurtigt, men allerede dagen efter havde jeg skoene. Har aldrig tidligere fået en bestilling på nettet leveret så hurtigt!
Super betjening og service!)

11. April 2014

Stor hjælpsomhed

Interesse, hjælpsomhed og service er nøgleord - oplevet ved enhver henvendelse.
Er sted man har stor lyst til at handle igen - og anbefale vidt og bredt 😊

6. April 2014

Rigtig god rådgivning

Var i butikken på Frederiksberg og fik lavet løbestilsanalyse. Ekspedienten tog sig super god tid og endte med at anbefale mig den billigste af de tre sko, som han havde præsenteret ud fra videooptagelsen og hvad jeg havde fortalt om min skinnebensbetændelse. Seriøst og professionelt!

6. April 2014

Nemt og hurtigt

Fin service, nemt og superhurtig levering. For den dovne shopper der ikke behøver at komme i butik er det bestemt den fede løsning

4. April 2014

Topklasse service

Det jeg især godt kan lide ved Marathonsport er, at de har viden bag, de produkter de sælger. Stiller du et specifikt spørgsmål, bliver der svaret og ellers finder de en, der kan svare, hvis spørgsmålet er i den mere nørdede ende af skalaen.

De ved ganske enkelt, hvad de sælger:-).

4. April 2014

Bedste løbebutik

Marathonsport er den bedste løbebutik i Københavnsområdet og deres webshop leverer hurtigt og præcist. Rart at man har en fysisk butik som sikkerhed.

3. April 2014

Super!

Købte et gavekort til min svoger's fødselsdag, ingen porto eller leveringsgebyr, og gavekortet ankom med posten 1.5 dag efter! Super service :-)

3. April 2014