Vorige week Hästens topper en matras gekocht. Matras had wat waterschade. Gebeld, kon matras ruilen. Vandaag matras teruggebracht en twee nieuwe Hästens matrassen gekocht. Super service. Keuze is hee... Mehr ansehen
Halve oplichting! Het bedrijf beweerde een 'Original' Matt Sleeps boxspring en matrassen te leveren. Maar leverden een 'hard box' zonder springveren. De eigenaar beweert met zijn voorwaarden niet aan... Mehr ansehen
Op marktplaats gereageerd op de advertentie van Maasstad slapen; Emma matrassen hybrid ll voor € 170,-. Keurig reactie, Maasstad kon ons zelfs de Emma hybrid premium aanbieden en wel voor € 200,-... Mehr ansehen
Vriendelijk bedrijf, servicegericht. Raar dat het of 5 sterren krijgt of 1. Lijkt me interessant te weten wat er precies achter de eentjes zit. Hou vol, jullie zijn goed bezig. Anneke en Wim
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Echt een hele goede service!
Echt een hele goede service wij zijn heel blij met de matrassen die we gekocht hebben bij maasstad slapen gratis geleverd en op bed gelegd.
Let op! 2e hands gebruikte matrassen
Let op! Alles wat hier verkocht wordt is gebruikt! Niks is nieuw. Deze zaak wordt gerund door een stel Turken die het niet zo nauw nemen met de Nederlandse regelgeving. Presenteren zich als dé slaap specialist maar echt waar alles is beslapen. Sommige matrassen die aangeboden worden zijn wel 10 jaar oud.
Vreemd dat dit bedrijf überhaupt bestaansrecht heeft.
Niet mee in zee gaan
Geen service, geen communicatie en onterechte opvoering van “onkosten” die niet gemaakt zijn. Laat je niet met dit bedrijf in!
Slecht matras, valse beloftes en onbereikbaar.
Na bestelling van het matras een dag en tijd doorgekregen. Onee toch een andere dag, vergissing in de planning. Die afspraak uiteindelijk tot 22.30 zitten wachten maar niemand kwam. Bleek een foutje te zijn. Excuus en u krijg een mooi hoofdkussen cadeau. Volgende bezorg moment kwamen ze wel. Geen beloofd kussen maar ik was al lang bij met het matras. Tot ik het matras in gebruik nam. De geur van het matras was werkelijk verschrikkelijk. Alsof het in een rokershok gestaan had. Ondanks meerdere keren wassen van al het beddengoed, de hoes van het matras en het luchten van het matras buiten ging dit er niet uit. Ook leek het matras verder niet nieuw te zijn. Dus contact opgenomen. Ze stonden mij te woord en ze zouden het matras komen omruilen. Helaas duurde dat en duurde dat. Tot meerdere maanden. Eerst kreeg ik nog wel reactie terug met we zijn nog niet in de buurt komende tijd. Nog aangeven de verzendkosten op mij te willen nemen maar helaas…. Inmiddels geen reactie meer en nemen ze de telefoon ook niet meer op. Echt bizar hoe ze zo een alleenstaande moeder een poot uit draaien.
Uiteraard lees ik nu pas hier de reacties en zie ik dat ze vaker zo werken. Jammer, maar hoop via deze weg toch anderen te kunnen waarschuwen voor dit verschrikkelijke bedrijf.
#aanvulling: na aanleiding van dit bericht hier hebben ze toch contact gezocht en het uiteindelijk netjes opgelost. Jammer dat het op deze manier moet maar blij dat het uiteindelijk toch geregeld is en ik een nieuw matras heb kunnen aanschaffen.
Wat een asociale bezorgers
Wat een asociale bezorgers, blokkeren de enige in en uitrit van een straat, en als je er wat van zegt, dan krijg je nog een grote bek ook. Beweert meneer nog dat ie de baas is ook, laat me niet lachen.
Showroom bezocht en klantvriendelijk…
Showroom bezocht en klantvriendelijk geholpen. Keuze gemaakt en afspraken gemaakt over levering. Gaven altijd keurig antwoord. Niets mis mee! Inmiddels de matrassen ontvangen. Helemaal OK.
Vreselijke service
Vreselijke service. 2 matrassen gekocht na ‘proef liggen’ in de loods. De twee matrassen die we besteld hadden kwamen binnen en waren weliswaar nieuw, maar 4 cm te smal, waardoor er dus een gat ontstaat tussen de matrassen in. Ik heb vriendelijk gevraagd om een oplossing, want ik had 2x €700,- betaald voor 2 matrassen van 90 x 200 cm. Een oplossing was niet mogelijk en ik werd ook nog voor gek verklaard, want mijn bed (van IKEA) zou wel afwijken. Ik voel me bedonderd, de service is uiterst slecht en dit is de grootste miskoop die ik in mijn hele leven heb gedaan.
Komt beloften ,ruilrecht niet na.
2 Auping Vivo matrassen online gekocht bij Maasstadslapen ,
Na levering verpakking geopend ,
bleek dat 1 van de 2 matrassen gebruikt en beschadigd was.
Contact opgenomen met Maasstad om me te beroepen op 30 dagen ruilrecht, daarna volgde altijd belofte ' volgende week wordt matras geruild' niemand gezien, week daarop zelfde belofte ,weer niks.
Mijn telefoon wordt ondertussen ook niet meer opgenomen bij Maasstad ???
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.