Maasstadslapen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week Hästens topper en matras gekocht. Matras had wat waterschade. Gebeld, kon matras ruilen. Vandaag matras teruggebracht en twee nieuwe Hästens matrassen gekocht. Super service. Keuze is hee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Halve oplichting! Het bedrijf beweerde een 'Original' Matt Sleeps boxspring en matrassen te leveren. Maar leverden een 'hard box' zonder springveren. De eigenaar beweert met zijn voorwaarden niet aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op marktplaats gereageerd op de advertentie van Maasstad slapen; Emma matrassen hybrid ll voor € 170,-. Keurig reactie, Maasstad kon ons zelfs de Emma hybrid premium aanbieden en wel voor € 200,-... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk bedrijf, servicegericht. Raar dat het of 5 sterren krijgt of 1. Lijkt me interessant te weten wat er precies achter de eentjes zit. Hou vol, jullie zijn goed bezig. Anneke en Wim

Akzeptabel

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Topper hastens gekocht.

Topper hastens gekocht.

Deze was als vervanger van onze huidige topper bjx, precies dezelfde.

Wij hebben de rits opengemaakt ter controle of inhoud hetzelfde is en alles was ok.

De labels ontbreken wat natuurlijk argwaan wekt maar het is echt zelfde product, we hebben gecheckt met onze huidige topper.

Topper is niet van gister, want nieuw rook onze hele slaapkamer zeker 6 tot 12 mnd sterk naar paardenhaar. Hier is de geur vanaf, zelfs als je aan de topper ruikt, dus zeker meer dan 5 jaar oud.

Verschil nieuw en hier is wel enorm met een nieuwe topper rond de 6000€…

Ze hebben 2 locaties in Ridderkerk en Vlaardingen. Ridderkerk is vrij minimalistisch en alleen hastens. Vlaardingen is zeer uitgebreid.

Eerste gevoel bij aankomst is “WTF, waar zijn we in godsnaam beland” tot je binnen stapt! Ga gewoon kijken, je kan altijd wegrijden!

Mijn advies, als je meer dan 1000€ uitgeeft, ga erheen en bekijk wat je koopt! You get what you see!!

Dus al die zeur reviews hier zijn in mijn opinie beetje dom… kijk ff wat je koopt als je meer dan 1000€ spendeert of anders neem je verlies!

Ik durf dit handelsbedrijf zeker aan te bevelen!

11. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We kochten een bed via marktplaats bij…

We kochten een bed via marktplaats bij maasstad wonen,zo goed als nieuw stond er bij.
Dan verwacht men een bijna nieuw bed,toch,
Het werd bezorgd,alles netjes verpakt,werd netjes neergezet.dat ging in zo,n sneltreinvaart,ze waren vertrokken voor we het door hadden.
We hadden helaas al betaald,zeer dom.
We gingen boven kijken,we kregen de tranen in de ogen.
Niet best hoe het er uit ziet,ik heb het uit elkaar gehaald,toen zag ik aan de onderkant van het houten frame een datum staan,1999 staat er.
Een bed van 25 jaar oud.
Voor u een waarschuwing,koop nooit iets bij deze gemene lui,
Leo

Maasstad Slapen Ridderkerk

Wat een slecht bedrijf. Ik zou nooit maar dan ook nooit met dit bedrijf in zee gaan.
Ze verkopen troep. Bedden zijn al heel oud worden verkocht als nieuw. Ze nemen het niet zo nauw met regels. En als je dan iets over je aankoop apt. Dan doen ze alsof er niks aan de hand is en zij vooral niks verkeerd doen. Het is een bedrijf waarvan ik iedereen aanraad om nooit iets te kopen. Wat een slecht bedrijf. Ik zou ze liever min sterren geven.

Matrassen

Goede levering, vriendelijk personeel en een fijne communicatie.

De matrassen zelf zijn ook van kwaliteit zoals vooraf beloofd is. Echt een aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hi allemaal zag op marktplaats een…

Hi allemaal zag op marktplaats een advertentie van maasstadslapen reageerde daar op omdat ik toe was aan nieuwe matras de prijs verassend laag vergeleken met anderen ze stonden me vriendelijk ter woord matras werd binnen de afgesproken tijd geleverd uitgepakt. Zeer te vreden over dit bedrijf een te bevelen dikke pluim.

11. Dezember 2024

Topservice

De jongens hebben mij uitermate goed geholpen. Ik heb een prachtbed gekocht en zou het een iedereen aanraden om een kijkje te nemen

14. November 2024

Snelle service!

Snelle service! Echt een lieve bezorger heeft me geholpen met naar boven brengen. Heb een Auping matras gekocht en ben zeer tevreden.

14. November 2024

Boxspring

Gister een nieuwe boxspring gekocht, wij zijn er zeer tevreden over. Wij hebben het bed gekocht en de dag erna werd het bezorgd, ze houden zich goed aan hun afspraken.

Mooie bedden voor een mooie prijs! Zeker een aanrader.

5. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr