Luckysushi Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kl. 16:55 booker jeg plads til 4 i Slagelse, kl. 16:58 modtager jeg en mail med bekræftelse på reservation til 4 18:30-20:30, alt ser godt ud. Kl. 17:20 ringer tlf., det er en ung pige som fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besøgte Lucky Sushi i Slagelse. Sushi af virkelig god kvalitet, meget lækkert. Vi kommer der jævnligt og synes det er et rigtig godt sted. Eneste lille minus er at personalet skal klargøre drikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig flabet tjener. Lyshåret pige blå sko og grå bukser. Var flabet under hele vores besøg. Hun tog hele tiden vores mad uden vi overhovedet var begyndt at spise det så vi skulle hele tiden bestil... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig før skrevet en anmeldelse men hold da op en elendig sushi forretning Hentede sushi til mine gæster derhjemme, med fornøjelsen og opdage de ikke har lagt spisepinde, soya ingengang soyak... Mehr ansehen

1. Sushi-Restaurant
  2. auch in
  3. Sushi-Abholrestaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Papirs tynde sashimi mix udfra et foto med…

Greve.
Bestilte sashimi mix udfra et foto med 3 tykke skriver af 3 forskellig fisk. Tunen og den hvide fisk var 3 papir tynde skriver. Og laksen var 4 meget små stykker. Pris 169. Ringede dermed og fik afvide af jeg kunne få er skriver ekstra fisk næsten gang jeg kom.

24. August 2023

Dårlige service

Vi købte Sushi ad libitum gennem sweetdeal til 179.00 pr. person vi var der kl.14.00 og vi ser så når vi er færdig og skal gå og betale for sodavand, at hvis du bestiller fra deres spisekort før kl. 15.00 koster det 169.00 pr. person.
Det kunne da havde været på sin plads at oplyse dette, og så havde vi jo skulle komme igen. Dårlig stil.

24. August 2023

Elendig service..

Elendig service..
Mine veninder og jeg bookede bord på Lucky Sushi i Slagelse kl. 20:00. Da vi ankommer får vi af vide, at de lukkede kl. 21, men deres hjemmeside sagde kl. 22. Vi har så kun en halv time til at bestille, inden køkkenet lukkede kl. 20:30. Vi bestiller en ordre kl. 20:25, og får af vide, at det ikke kan lade sig gøre kl. 21:00 - altså vi kunne ikke få vores mad. Medarbejderne var flabet i deres tone, og havde generelt en dårlig attitude over for os. Så dårlig en oplevelse.

20. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kundeservice på Lucky…

Virkelig dårlig kundeservice på Lucky Sushi i Slagelse!
Havde bestilt take away til kl. 19.00-19.15.
Får en sms der fortæller at jeg kan hente det kl. 19.05.
Ankommer kl. 19.01, betaler og får afvide at jeg bare skal sætte mig og vente, så kalder de når min ordre er klar.
Jeg ser godt at de kort tid efter sætter en pose med take away op på skranken bag ved dem, til afhentning, men tænker ikke det er min. De havde jo sagt at de ville sige til. Der står 5 unge mennesker bag disken, men ingen af dem ænser posen.
Kl. 19.20 rejser jeg mig og spørger jeg “Hvornår er min take away klar?”…..så tager én af de unge mennesker posen ned (altså den der blev sat derop for min. 15 min. siden!) og siger at den er da klar.
Jeg spørger hvornår de havde tænkt sig at sige det!!!
Virkelig dårlig kundeservice!
Jeg bliver sur og forlader butikken mens jeg siger “Det er sgu synd for Jer at I skal være ansat et så idiotisk sted som her”.
Da jeg kommer hjem og er ved at spise min sushi med min familie, så ringer en af de unge mennesker og siger til mig, at jeg er blevet blacklistet, fordi jeg ikke bevarede den gode tone, da jeg hentede min ordre.
Hvad sker der for det? Da jeg forsøgte at fortælle hvorfor jeg blev så sur var der INGEN forståelse for det, ej heller at min sushi var blevet både lunken og at jeg havde ventet 15 min. hvor INGEN af de unge mennesker kaldte mit navn. Den eneste forklaring jeg fik var “at de var meget udmattede ovenpå en lang og stresset dag”.
Ej, Stop!! Da jeg siger at jeg faktisk havde tænkt mig at sende en mail og klage, så er svaret “vores chef bakker os op”.
Godt at der er andre sushi restauranter i Slagelse. Der kommer jeg til at lægge mine penge fremover.

19. August 2023

En meget glædelig oplevelse

Vi spiser en del sushi på restauranter, og da der så var en deal på sushi fra Lucky Sushi, købte jeg den uden først at læse anmeldelser. De blev først læst efter. Det var derfor med noget ængstelse vi bestilte bord på Lucky Sushi i Greve. Der var ikke mange mennesker. Vi blev mødt af en smilende ung tjener. Hun var dansker, mens kokkene vist kun talte engelsk. Vi var 3 og fik et bord og en forklaring på, hvordan man bestilte "all you can eat" hos dem, da det var første gang vi var der. Vi startede forsigtigt, da alle de dårlige anmeldelser sad i hovedet. Det var rigtig godt, og det var en lidt blandet bestilling med 1 stk. af hver. Vi blev lidt "modigere" og bestilte lidt mere ad gangen. Alt hvad vi fik var helt i orden, og smagte virkelig godt. Vi blev godt mætte, og ingen af os er blevet dårlige dagen derpå. Stor ros til den søde tjener for hendes service, og til kokkene for den lækre mad. Vi nåede en del af kortet igennem, og intet var negativt.
En ting er lige i overkanten synes vi, og det er prisen på sodavand. 69 kr. for en stor, og 59 kr. for en mellem, der var på lidt under ½ liter. Det skal de dog ikke miste en stjerne for. Vi har købt en deal til, for sådan en oplevelse fortjener en gentagelse.

15. August 2023

Elendig service

At ringe 3 gang og blive bedt om lige et øjeblik, også går der 10 min hvergang er ikke okay. Hver gang ligger jeg på og ringer op igen, da jeg endelig kommer igennem, og spørger om det kan passe at sådan behandler man kunderne får jeg svaret vi har desværre travlt. Usmagelig kunde service

12. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik mad 2 gange på de halvanden time!!!!

Vi fik mad 2 gange på de halvanden time og vi bestilte meget lidt ad gangen!!!! Sindssygt langsomt, har vitterligt aldrig oplevet et sted så langsomt som dette. Tjeneren gik rundt med en høretelefon i det ene øre og nærmest rullede øjne af mim veninde og jeg. Seriøst aldrig kom til frokost i Køge

9. August 2023

Gammel mad.

1 stjerne fortjener denne oplevelse heller ikke.
10 minutter fra bestilling på nettet til afhentning.
Maden smagte gammelt.
Vi kunne definere hvad slags fisk der var blendet på de forskellige stykker sushi.
Gamle råvare.
Gammel fisk.
Det virkede meget til alt var lavet længe før bestillingen..

Spild af penge og vi endte med at smide maden ud.
Restauranten er informeret om oplevelsen, men bliver ignoreret.

Velbekomme..

27. Juli 2023

Overraskende dårlig oplevelse

Overraskende dårlig oplevelse. Forvirrende og besværligt koncept med bestilling. Har aldrig før oplevet at maden kom længe før drikkevarerne. Soya manglede de også, så vi måtte vente yderligere på de fik skaffet det. Vi måtte spise vores sushi kold.
De var forvirrede ved batalingen og vidste ikke hvad vi havde bestilt.

25. Juli 2023

forfærdelig service

forfærdelig service.
Vi fik lov at vente 20-25 minutter ekstra på vores mad. Så man ku stå i deres meget klaustrofobiske butik hvor der er ingen plads og hører på deres klokke som ringer hvert 30 sekund. Når vi prøvede at spørge om informationer omkring hvor langt de var i processen, svarede de ikke og gav en utrolig uvelkommen følelse.
Meget negativt oplevelse, ISÆR til den pris, alt for dyrt…
Kommer aldrig igen

3. Juli 2023

SPAM AF SMS'ER

Jeg har taget kontakt til jer om at stoppe spam af sms'er men i bliver ved! Det er simpelthen så irriterende at modtage.. Det får da hurtigt en til at stoppe med at handle hos jer!!!

25. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender spam-beskeder som ikke kan…

Sender spam-beskeder som ikke kan blokeres eller stoppes på nogen anden måde, da de ikke sendes fra et telefonnummer! Er så træt af det og har også forsøgt at kontakte dem direkte for at stoppe det!!!!!!

11. Juni 2023

Spar pengene

Lad nu hver med at spise på det sted!!!!! Maden er ikke iorden... I får bare madforgiftning.... jeg har selv været det igennem....
Tjenerne s
Ville faktisk gerne gøre det rigtige, men får ikke lov af chefen, da de enten ville miste penge eller mad...

Det er det samme på luckystar. Det er nemlig samme ejere.
Så spar jeres penge og tag et af de andre steder hen i køge, som rent faktisk er iorden, og tænker på kundernes helbred..

19. Mai 2023

Lucky sushi Køge, Fantastisk

Lucky sushi Køge
Ja der kan være lidt ventetid og ja der kan også ske at ikke alle bestillinger kommer ud af køkkenet, men de er så søde og maden smager fantastisk.
Ville ønske der var mere udluftning, bedre toilet/kloak system og i ville give folk et positivt syn hvis indgangspartiet blev sat i stand. men maden. Den er som skal være. 5 Stjerner.

En skam at jeres trustpilot er et rod mellem flere forskellige lokationer. Køge, I gør det godt

25. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Havde bestilt bor til kæresten og jeg…

Havde bestilt bor til kæresten og jeg til klokken 18:00 vi havde bordet 2 timer frem plus det løse da vi nok har brugt ca. 2/3 af vores tid på at vente på maden. Den sidste bestilling vi lavet på 12 stykker sushi gik der 20 min før vi fik så vi fra råder folk fra at bestille bord da man bliver glemt.

Men når alt det er sagt så smagte det mad vi fik super godt

meste af tiden sad vi og ventede på vores mad. Efter vi havde spist vores mad gik der yderligere 15-30 minutter før de kom efter vores serveringsbræt nogen der sad bag os som også havde bestilt bor til ca samme tid endte med kun og få en kvartdel af det de havde bestilt og endte med at kun betale for drikkelsen også kørte de et andet sted hen og spiste

Ingen anbefaling herfra

29. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi prøvede at bestille sushi

Vi prøvede at bestille sushi. Vores ordrer gik igennem og vi fik bekræftelses sms med leverings tidspunkt. Vi blev derefter ringet op og fik af vide at de havde for travlt til at levere vores ordrer 😳
Til trods for at vi havde bestilt for det beløb der kræves for udlevering, kunne vores ordrer ikke bringes ud. Vi kunne hente eller aflyse ordren eller hente selv. Dårlig service! Og på ingen måde i orden når man reklamerer med udbringning!

20. April 2023

En møgunge arbejder derinde

En møgunge bliver mobset over jeg ikke vil give hende drikkepenge og kommenter flabet og sur over jeg skriver min kode når jeg betaler istedet for at bruge chip.
Så mangler jeg noget af maden opdager jeg når jeg kommer hjem og ringer til dem og de siger at jeg bare er sur og han lægger på
dumme mennesker skal da aldrig derind igen

8. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr