Luckysushi Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kl. 16:55 booker jeg plads til 4 i Slagelse, kl. 16:58 modtager jeg en mail med bekræftelse på reservation til 4 18:30-20:30, alt ser godt ud. Kl. 17:20 ringer tlf., det er en ung pige som fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besøgte Lucky Sushi i Slagelse. Sushi af virkelig god kvalitet, meget lækkert. Vi kommer der jævnligt og synes det er et rigtig godt sted. Eneste lille minus er at personalet skal klargøre drikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig flabet tjener. Lyshåret pige blå sko og grå bukser. Var flabet under hele vores besøg. Hun tog hele tiden vores mad uden vi overhovedet var begyndt at spise det så vi skulle hele tiden bestil... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig før skrevet en anmeldelse men hold da op en elendig sushi forretning Hentede sushi til mine gæster derhjemme, med fornøjelsen og opdage de ikke har lagt spisepinde, soya ingengang soyak... Mehr ansehen

1. Sushi-Restaurant
  2. auch in
  3. Sushi-Abholrestaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Madforgiftning pga. Lucky Sushi

Vi tog på lucky sushi og bestilte all you can eat, selvom jeg havde hørt mange dårlige anmeldelser om at kvaliteten på sushien er gået ned ind for de sidste par år. Da vi spiste, smagte alt maden fint, men dagen efter lå jeg med kvalme og diarré og mange andre symptomer for madforgiftning. Jeg brækkede mig over 3 gange den nat og følte at det aldrig vil ende.

Anbefaler ikke! Madforgiftning fra fisk er noget af det farligeste og kan have langvarige bivirkninger og mange lægebesøg.

14. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden smagte fint, men det er også det

Maden smagte fint.
Servicen var ikke rigtig til stede.

Ud af de 5 gange jeg har været der har jeg aldrig prøvet at jeg fik alt det jeg bestilte og at der ikke var noget som jeg ikke havde bestilt - det virker lidt tilfældigt hvad man får af mad...

26. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Snyde Sushi" på øverste…

Det er "Snyde Sushi" på øverste hylde..! Min familie og jeg købte "Sushi" til nytårsaften. Dette havde vi naturligvis gældet os til. Købte en pakker til 275.-dk stk. Da vi skal spise ser vi at 2/3 (75%) af deres "Sushi" var friture stegt kylling...! Samt flere af stykkerne var krabbekød fra dåse..! Der var 6 stk. som indeholdt fisk og små stykker.. Vi klagede dagen efter i deres butik i Hundige og ville have vores penge retur. Der var 2 kinesere som ikke talte dansk men vi lage besked og 1 leder ville så ringe.
Det gjorde hun og forklaret at alt var ok med friture kylling, og små stykker..Hun anså os for at være professionelle Sushi spisere idet vi ønskede Fisk i Sushi.....!!! Åhh... det taler vist for sig.. tænker jeg. Vi fik ingen penge retur.
Vi kan ikke anbefale dette sted, med mindre du ønsker Friture stegt kylling og små stykker friture stegt mad stykker med ris.

31. Dezember 2023
Luckysushi-Logo

Antwort von Luckysushi

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest kan vi desværre ikke accepter hvad du beskylder os for.
Når du bestiller vores nytårsmenu kan du tydeligt se ind på vores hjemmeside hvad den indebære.
Her kan vi også bekræfte, ud af de 19 stk sushi, er det kun 3 stk der var med kyling. Så vi kan ikke forstår hvor du har fået de 75% fra...! Samtidig kan vi også oplyse vores krabbekød er hjemme lavet og mange af vores gæster er vildt med dem. SÅ DET KOMMER IKKE FRA EN DÅSE.
Under smatalen har vi gjort dig opmærksom på alt dette også.

God dag.

Unødvendig lang ventetid

Unødvendig lang ventetid. Slagelse.

Forkert mad der blev leveret til bordet.

Spørger senere tjener om der er mad på vej, Jep det er der. 15 min senere spørger vi en anden tjener og nej det var der så ikke. Skal siges det var del af det første vi bestilte men måtte bestille det på ny for at få det.

Deres gulv var desuden vasket i noget der gjorde gulvet helt glat.

Dertil havde vi fået et gavekort, middag for 2 vi ville bruge, det havde vi tjekket de var del af, men da vi kom var det kun gældende til 1 enkelt menu og kunne på ingen måde kombineres med ad libitum. Selv om vi var klar på det måske var en merpris. Middag for 2 = 499,-
Adlibitum pr person 249,- hvorfor kunne det ikke lade sig gøre?
Mega øv oplevelse.

29. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maden blev meget dyrere end annonceret

Vi bestilte sushi til 3 med levering. Kort efter ringede en medarbejder, der knapt talte dansk, og fortalte at vi ikke kunne få maden til frokostpris (bestilt til kl. 12), men skulle betale aftenpris. Vi havde valgt ud fra priserne på nettet og ingen steder stod noget om aftenpris.
Vi indvilgede og da vi skulle betale inden leveringen, var prisen nu pludselig 99 kr. mere end den aftenpris, vi havde fået oplyst.
Da maden skulle ankomme blev vi igen ringet op af en ikke-dansktalende person. Vi måtte opgive og kort efter ringede en dansk kvinde og fortalte at manden stod med maden udenfor vores adresse. Vi var hjemme og ingen havde været ved hoveddøren.
Da vi gik ud for at modtage maden var der ingen med mad. Han kom først et par minutter efter.

Maden smagte godt, men var også mega-dyr!
Det var sidste gang.

11. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid, en kæmpe fornøjelse :)))))

I mit tidligere job var Lucky Sushi Slagelse nærmest mit 2. hjem - og en stor del af min løn gik hver måned til aftensmad derfra - men skiftede så job og har først i dag fået muligheden for at nyde deres sushi igen .. Og HOLD-NU-OP .. der er MINDST lige så lækkert som før .. hvis ikke endnu mere lækkert: De flotteste store stykker laks, tun og kæmpe rejer - friskheden upåklagelig og anrettet til perfektion! Var lidt bekymret for, om noget havde ændret sig over årene - og om jeg kunne få lavet de 3 udskiftninger, som jeg altid plejer - det var INTET problem :D 10 stjerner til jer hos Lucky Sushi Slagelse. Og tak for mad - det var, som altid, en kæmpe fornøjelse :)))))

29. November 2023

Jeg vil med glæde anbefale Lucky Sushi

Jeg vil med glæde anbefale Lucky Sushi, i Køge. Jeg var sammen med min familie i går og spise sushi. Maden. Ar fantastik god og frisk. Det kan godt være, at vi skulle vente et lille styk tid lidt af tiden, men det værd. Når man kigger på disse anmeldelser, blev jeg lidt chokeret over de dårlige kommentarer. Nogen gange skal man ikke tro på så noget, kast jer selv ud.

22. November 2023

Føj!

Besøgte Lucky Sushi i Køge efter flere års pause, men det bliver sidste gang nogensinde!
Der lugtede surt i restauranten, efter at have afgivet ordre ville jeg gå på toilettet, men kunne ikke, der var så ulækkert både der og hele området omkring.
Menukortene på bordet var så fedtede at siderne klæbede sammen.
Helt igennem bare så klam en oplevelse, at være der at man ikke havde lyst til at spise.
Hvordan de kan få lov til at drive restaurant er mig en gåde!

29. Oktober 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lucky sushi Slagelse

Har brugt lucky sushi Slagelse som stamstedet de sidste mange år. Har gennem tiden haft svingene kvalitet, forvirrede medarbejder og utrolig meget rod i bestillingerne og langsom betjening. Så har været tæt på at sige farvel for sidste gang.
MEN!
Synes virkelig de har oppet sig.
Smilende personale, maden kom hurtigt, smagte utrolig godt , og synes alt i alt de har fået langt mere styr på restauranten end førhen.
Dog burde de gøre noget ved den alkohol bevilling.

12. Oktober 2023

RÅ kylling

Min kæreste og jeg er utrolig fan af deres mad men har altid synes servicen var helt i bund. MEN i dag fik vi leveret RÅ kylling! AD. Da vi skulle betale og nævner det igen for dem skal vi stadig betale det fulde beløb. IKKE I ORDEN!

26. Oktober 2023

Spamer helt vildt

Har handlet der en gang ig fordi jeg bestilte på nettet, så bliver jeg ved med at få sms’er fra dem. Jeg har skrevet til dem, ringet til dem, blokeret dem og være nede i butikken for at få dem til at stoppe. Det er umuligt.

25. Oktober 2023

Elsker Lucky Sushi, Køge

Elsker Lucky Sushi, det er min favorit restaurant og de leverer altid varen. Maden smager fantastisk og servicen er skøn.
Tak for altid god mad og en god oplevelse!

14. Oktober 2023

AFD KØGE MADFORGIFTNING

AFD KØGE MADFORGIFTNING

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Min kæreste og jeg var på besøg hos jeres restaurant i Køge igår aftes hvor jeg havde booket bord kl.18.

2-3 timer efter vi kommer hjem har vi begge ligget med den strideste madforgiftning og kastet op og haft SLEM diarre begge to hele aften og natten….har aldrig prøvet noget ligende. Jeg skriver derfor en klage, da vi har spist sushi i mange år og aldrig har været udsat for dette, og det var vores første besøg på restauranten og vi begge er blevet så syge.

Udover dette var maden lidt længe om at komme, samtidig med at en af tjenerene HØJT står og snakker privat ved bordet ved siden af os i lang tid hvilket både var forstyrrende og uprofessionelt.

Vi har stadig bonnen og forventer at få refunderet HELE beløbet efter det her.

Og vi vil aldrig besøge jeres restauranter igen.

13. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Money grabbing - no service for dinning costumers

We visited lucky sushi in Køge today, and what a bad experience. We ordered all you can eat for the table - but after 2 hours and 16 pieces of sushi, we left hungry. We asked several waitress to check, but we just got the answer - will speak with the kitchen. But they never came back. We started talking to the people sitting around whom all was waiting for food - and wow they was angry about the service and they few people who actually got food - they got in the wrong order starting with the before dinner. Just a bad experience in general!! And To make everything worse: We all noticed the restaurant was more busy to sent out takeout then serve costumers sitting there. They should clearly have stop taking in orders for takeout, if they can’t handle it. 4 chefs to service a full restaurant and ton of takeout.
Like us, several people left hungry. I would not recommend to go there and wish I had seen these reviews before visiting.
BAD EXPERIENCE FOR 1000+ kr

6. Oktober 2023

Pas på du får en p-bøde

Pas på du får en p-bøde, mens du spiser på Lucky sushi i Køge, selvom du har registreret bilens nummerplade på ipad'en ved indgangen. Har klaget og skrevet til Lucky sushi, men der er ingen hjælp at hente.
Det blev et dyrt restaurantbesøg!

6. Juli 2023

Elendigt sted

GREVE - Elendigt sted - fik ikke maden til som bestilt og måtte vente 20 min, ud over det modtog jeg en sms hvor man fik 50% på eget valgt. Købte for 293 kr, men fik af vide dette kun galt for beløb over 300 kr, hvilket ikke fremgår på på SMS. Første og sidste gang jeg køber her.

16. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårligt service ventede 20 min…

Virkelig dårligt service ventede 20 min på maden det vil siges der er ingen kunder. Men man skulle vente i lang tid. Da maden endelig kom var det ikke det man havde bestilt anbefaler virkelig ikke dette sted til nogen spild af penge

28. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr