Lots of Goodies Bewertungen

2.681
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Producten zijn precies zoals ze zijn omschreven Gekocht Short Vicky Slouncy laarsjes en de Leopard ruffles colar blouse Ze zijn beide super mooi Maten van beide artikelen zijn kloppend, geen afwijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nou inmiddels weer wat besteld na mijn eerste enthousiaste bestelling, alleen moest ik nu toch een broek retouren, en dan met een tegoed zodat ik weer opnieuw kan bestellen, helaas na 2wkn nog niets m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zag een mooie advertentie staat op Facebook met sale, maar tot mijn verbazing zag ik dat items uit de sale niet geretourneerd mogen worden, maar dat is wettelijk gezien verboden. Volgens de re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze zomer heb ik een aantal jurken gekocht. Ik ben presentatrice voor een regionale omroep en ik had vandaag bij een groot evenement een jurk van jullie aan en ik heb onvoorstelbaar veel comp... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lots of Goodies is de laatste jaren dé webshop die zowel regular als curvy kleding verkoopt, met een steeds wisselende collectie en altijd on trend!

Akzeptabel

(2.681)

814 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nooit meer

Voor mij de eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Ze waren met een verhuizing bezig dus geduldig gewacht. Maar na die dagen 3x een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Geen antwoord op gekregen.
Waarom ik het retour stuur is dat bij het artikel de maat vermeld staat en geschikt is tot 46. Helaas is dit niet het geval.
Betalen voor verzending en betalen voor retourneren. En als ik nu ook lees dat het terugstorten van het geld ook niet gebeurd, breng ik het niet weg. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

28. Juni 2026

Paying for retour!!

Quality is decent. But YOU need to PAY to send your clothes back... So first you pay a delivery fee (€5,95) and then you need to pay around €10-€14 that depends on whether you want a return insurance or not. And above all you also need to pay around €6/€7 to send your clothes back. And if you send more then 3 items you will need to pay an additional €2,50 for each item extra. In total you pay around 24-30 euros for clothes you don't want!!

27. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen!!

Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen.
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Vervolgens was het ontzettend moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice. Uiteindelijk kreeg ik iemand te spreken en werd mij beloofd dat ik een retourlabel zou ontvangen, zodat ik het verkeerde artikel kosteloos kon retourneren.
Daarna heb ik echter nooit meer iets gehoord. Geen retourlabel, geen reactie en geen oplossing.
Hierdoor ben ik €40,94 kwijt voor een artikel dat ik niet eens heb besteld. Zeer slechte service en totaal geen nazorg. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

14. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben echt zo teleurgesteld!!

Ben echt zo teleurgesteld!!! Item is retour gegaan 3 weken geleden en volgens dhl goed aangekomen, maar mijn geld krijg ik niet… en voor ik deze review had geplaats heb ik al 2 weken geprobeerd contact met ze op te nemen maar mijn mails worden niet beantwoord. Ik zie nu ook veel reviews hier staan die overeenkomen met de mijne dus dat vind ik enorm jammer.

Als dit niet verder opgepakt wordt schakel ik rechtsbijstand in.

1. Juni 2026

Echt een aanrader!

Nu een paar x de wide leg broeken besteld en ze zijn top! Zitten zo fijn, en met mijn 1,58 vallen ze kwa lengte zelfs perfect! Nu ook de jumpsuit besteld, die zitten ook zo fijn! Ik ben helemaal in love met lots of goodies 😍

26. Juni 2026

Retourkosten zijn hoog!

3 zomerjurkjes besteld, ik heb er 1 gehouden. Levering was snel, kwaliteit van de kleding is oke. Sommige kledingstukken zijn wel erg overpriced….

Ik schrok van de extreem hoge retourkosten. Je betaald flink voor de veel te grote doos waarin de kleding geleverd wordt. Ik ben €12 kwijt alleen al aan retourkosten. Als ik van tevoren wist dat de retourkosten zo hoog waren had ik zeker niet besteld…..Ik bestel hier niet meer!

25. Juni 2026

Retourneren is een drama

Er is geen contact te krijgen met de klantenservice, geen reactie op mails of dm’s via Instagram.
Een bestelling gedaan en daar eerst bijna 2 weken op moeten wachten. Een broek was heel anders dan op de foto en heb ik retour gestuurd, een andere broek was te groot, dus aangegeven dat ik deze graag in een maatje kleiner zou willen. Ik heb op 12 juni een bericht gekregen dat mijn retour bij hun is aangekomen, maar tot op heden verder niets meer vernomen… Contact gezocht via mail en Instagram, maar geen reactie.

24. Juni 2026

Snelle verzending

Snelle verzending, goed ingepakt. Alles netjes aangekomen. Kleedjes zijn comfortabel en fijn om te dragen. Hele leuke site en betaalbaar.

24. Juni 2026

Slechte service

2 weken levertijd🤷🏻‍♀️ en In eerste instantie super positief.
Maar na de retourtermijn toen ik de jurk wilde aantrekken toch nog schade ontdekt terwijl hij alleen in de kast heeft gehangen met nog het prijskaartje eraan. 2 weken erover gedaan om contact te krijgen met ze en nu als antwoord krijgen dat je te laat bent. Ik het gelijk had moeten controleren want ja je kan niet eens wat missen. en hun geen zicht hebben wat ik in de tussentijd heb gedaan terwijl hij in de kast hangt en hun, hun spullen altijd zorgvuldig controleren en ik dus pech heb. Ik bestel hier dus ook nooit meer.

18. Mai 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nieuwe jurk

Mijn 1e bestelling en nog redelijk op tijd voor een pre-order. Ik had alleen de kleur iets feller verwacht. Maar hij is prima. Ook de lengte die ik wilde, want ik ben klein en ik wil een jurk die net op mn enkels valt en deze valt precies goed en zit lekker. En nu denk ik er over om nog andere kleur te bestellen.😁

22. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr