Lots of Goodies Bewertungen

2.681
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Producten zijn precies zoals ze zijn omschreven Gekocht Short Vicky Slouncy laarsjes en de Leopard ruffles colar blouse Ze zijn beide super mooi Maten van beide artikelen zijn kloppend, geen afwijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nou inmiddels weer wat besteld na mijn eerste enthousiaste bestelling, alleen moest ik nu toch een broek retouren, en dan met een tegoed zodat ik weer opnieuw kan bestellen, helaas na 2wkn nog niets m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zag een mooie advertentie staat op Facebook met sale, maar tot mijn verbazing zag ik dat items uit de sale niet geretourneerd mogen worden, maar dat is wettelijk gezien verboden. Volgens de re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze zomer heb ik een aantal jurken gekocht. Ik ben presentatrice voor een regionale omroep en ik had vandaag bij een groot evenement een jurk van jullie aan en ik heb onvoorstelbaar veel comp... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lots of Goodies is de laatste jaren dé webshop die zowel regular als curvy kleding verkoopt, met een steeds wisselende collectie en altijd on trend!

Akzeptabel

(2.681)

814 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kleren zijn fantastisch, levertijd rampzalig.

Kleren zijn fantastisch, vooral de pasvorm. Maar het leveren is rampzalig. Heb 3 weken op mijn bestelling gewacht, toen ik er een berichtje over verstuurde gaven ze aan dat het een pre-order was (stond er niet bij) en ik hier op moest wachten. Toen ik aangaf om de rechtsbijstandverzekering erbij te halen als ze het niet opsturen, werd het pakket binnen een uur verstuurd...

16. April 2026

Verkeerde bestelling ontvangen

4 juni heb ik de verkeerde jurk ontvangen. Contact gehad via mail en via instagram om dit op een nette manier op te lossen.
Elke keer krijg ik weer een andere smoes te horen. ( Ik ga zorgen dat u vanavond iets hoort van de klantenservice ) ( We hebben u een mail terug gestuurd ) Inmiddels zeker 10 berichten gestuurd en nog steeds geen reactie. Mij als klant zijn jullie kwijt. Ik bestel hier nooit meer iets. ( 1 ster is al te veel )

‼️‼️‼️KOOP HIER NIKS!‼️‼️‼️

Ben al weken aan het mailen maar krijg geen antwoord.
Heb een retourbon gedownload via de site en ook nog eens €2,50 per kleding stuk (5 stuks)die retour gingen moest ik betalen.
Ik heb ze gemaild en gemaild dat de retourbon het niet deed (achteraf expres gedaan zodat je het niet kan retourneren)nog steeds geen ene reactie....zelf maar via postnl een track en tracé gedaan omdat de 2 weken om te retourneren bijna voorbij was. Het is nu 1,5 week geleden bij hun afgeleverd maar nog steeds geen reacties of bevestiging van ontvangst. De chat zegt geen pakketje te vinden terwijl ik bewijs heb dat het wel bij hun ligt.....
ECHT EEN BAGGERBEDRIJF!
KOOP HIER NIKS MENSEN!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben zo blij met mijn aankoop

Ik ben zo blij met mijn aankoop! De jurkjes zitten heerlijk, bieden optimaal comfort en je ziet er super gekleed uit, voor elke gelegenheid.
Ik ben vaste klant aan het worden en zal zeker mijn aankoop aanbevelen aan andere dames

Groetjes Esther

27. Mai 2026

Slechter kan het niet….

Slechter kan het niet….

Wat wen waardeloze service heeft Lots Of Goodies. Reageren nergens op, de chatbot vraagt steeds hetzelfde en verder geen contact met ze te krijgen. Ik zou terug gemaild worden, moet het bericht nog krijgen. Hoop dat ik mijn geld wel terug krijg van de geretourneerde bestelling. Nee…dit was echt de laatste keer dat ik hier wat bestel. Waardeloos!!!!

Lots of Goodies-Logo

Antwort von Lots of Goodies

Beste Kate,

Uw retour is op 29 juni ingeleverd bij het pakketpunt. Op 1 juli is het pakket door DHL opgehaald. Op dit moment staat de zending nog in het systeem van DHL en is deze nog niet bij ons aangekomen.

Uw e-mail van 30 juni is beantwoord op 2 juli. Wij willen u vriendelijk verzoeken om iets meer geduld te hebben, aangezien het transport en de verwerking via DHL enige tijd in beslag kunnen nemen.

Zodra het pakket bij ons binnenkomt, wordt het direct in ons retourproces verwerkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en geen contact

In het verleden eerder besteld, niks op aan te merken. Laatst weer keertje een bestelling geplaatst. Van de 2 artikelen was er 1 verkeerd geleverd. Contact is moeilijk en op mijn mails wordt niet gereageerd. Ik zit nu met kosten van een broek wel geretourneerd is. Nieuwe wordt niet opgestuurd en via de mail duidelijk aangegeven dat ik m’n geld terug wil. De termijn is bijna verstreken, dan kan ik melding maken bij de bank om een deel van het geld te laten terugstorten. Bij deze site altijd op achteraf betalen doen daarmee voorkom je gezeik!

8. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze reageren niet op mail

Ze reageren niet op mail. Na 2x een mail verstuurd te hebben ivm retour. Je kunt ze ook niet telefonisch bereiken, slechte zaak. Nu is mijn retour tijd voorbij, en nog steeds geen enkel bericht van ze. Ik heb hier veel gekocht, dit is wel de laatste keer geweest.

25. Juni 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Contact is toch wel zeer lastig te bereiken,niet eigenlijk!

Ik was eerst ook heel blij met mijn spulletjes, tot ik iets terug moest sturen. Pakket verstuurd,geeft ook aan dat het afgeleverd is . Zoveel mails gestuurd waar mijn geld of tegoedbon blijft? Nul antwoord!! Al zeker 2 a3 weken bezig. Mijn vertrouwen is helemaal weg in het bedrijf.

26. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet verwacht ,maar slechte ervaring…

Niet verwacht ,maar slechte ervaring mee.4 juni jurkje besteld en wist dat bezorging wat langer zou duren ivm verhuizing.Zitten nu al op 29 juni en hoor maar niks.Heb via de klantenservice voor zeker ruim een week terug contact gehad met een digitale assistent,en zou via mail bericht krijgen. Zelf een mail gestuurd gisteren ,wil mijn geld terug.Maar geen reactie.Zo slecht dit.

29. Juni 2026

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Veel te duur voor flutkwaliteit. Wrap jurkjes, waarbij de touwtjes binnen 1 dag al afknappen. Stof is slecht omgezoomd en oogt goedkoop. Dat kan zelfs Temu nog beter! Ik koop hier nooit meer.

28. Juni 2026

Dag geld...

Vorige maand voor ruim €200,- aan kleding besteld, helaas was alles te groot dus alles op eigen kosten retour gestuurd (zowel retourkosten als 2.50 per kledingstuk wat retour gaat)
2 weken terug bericht ontvangen dat het retour is maar tot op heden nog geen geld teruggehad. Tot 2x toe gemaild waar mijn geld blijft maar je krijgt gewoon geen antwoord.. waardeloos bedrijf, bestel er nooit meer wat!

15. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr