Producten zijn precies zoals ze zijn omschreven Gekocht Short Vicky Slouncy laarsjes en de Leopard ruffles colar blouse Ze zijn beide super mooi Maten van beide artikelen zijn kloppend, geen afwijk... Mehr ansehen
Nou inmiddels weer wat besteld na mijn eerste enthousiaste bestelling, alleen moest ik nu toch een broek retouren, en dan met een tegoed zodat ik weer opnieuw kan bestellen, helaas na 2wkn nog niets m... Mehr ansehen
Ik zag een mooie advertentie staat op Facebook met sale, maar tot mijn verbazing zag ik dat items uit de sale niet geretourneerd mogen worden, maar dat is wettelijk gezien verboden. Volgens de re... Mehr ansehen
Deze zomer heb ik een aantal jurken gekocht. Ik ben presentatrice voor een regionale omroep en ik had vandaag bij een groot evenement een jurk van jullie aan en ik heb onvoorstelbaar veel comp... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lots of Goodies is de laatste jaren dé webshop die zowel regular als curvy kleding verkoopt, met een steeds wisselende collectie en altijd on trend!
Platinastraat 103, 2718ST, Zoetermeer, Niederlande
- info@lotsofgoodies.nl
- www.lotsofgoodies.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Retour gestuurd
Retour gestuurd. Hoor niets meer en kan fluiten naar mijn geld

Antwort von Lots of Goodies
Broek besteld
Broek besteld, binnen gekregen maar was te klein. Retour gestuurd en mail gehad dat het is ontvangen.. ik zou shop tegoed krijgen om een maat groter te bestellen, maar helaas geen tegoed, geen reacties.. bestel hier niets!!!!
Eerst altijd heel tevreden.... nu geld kwijt
Eerst altijd heel tevreden, sinds mijn laatste bestelling, 10 juni wat retour gedaan en nu krijg ik mijn cadeaubon of geld niet meer terug. Mails worden alleen beantwoord met standaard mail en je wordt niet echt geholpen. Niet meer bestellen dus!
Dit was de eerste en de laatste
Flinke bestelling geplaatst maar de producten waren veelte te klein en te groot!. Er ontbraken een paar items en in het portaal wordt je niet duidelijk op de hoogte gehouden van eventuele vertraging of nazendingen. Contact per email kun je vergeten! Want ze reageren niet. Op Facebook via Messenger krijg je een reactie maar dat is verre van klantvriendelijk. Pakket retour gestuurd om eigen kosten!! 14 juli is dat ontvangen en dan kan het nog 14 werkdagen duren voordat het verwerkt is en ik mijn geld terug krijg. Leuke filmpjes en fotos hoor meiden maar dit was mijn laatste bestelling hier. Nooit meer!
KOOP HIER NIKS!
KOOP HIER NIKS!! Eerst duurt het al lang voordat het binnenkomt, omdat ineens blijkt dat ik een pre order besteld heb, terwijl het nog op voorraad was toen ik het bestelde. De maten kloppen helemaal niet, ik heb maat L en heb de curvy jurken besteld, maar een aantal hiervan past niet, omdat ze te klein zijn… zou tot maat 44 moeten passen staat erbij. Ook komen de foto’s van de modellen die de jurken dragen totaal niet overeen met de foto’s. Als je dan vervolgens dingen terug wil sturen omdat de maten en de foto’s niet kloppen, moet je ook nog eens €10,89 betalen, echt belachelijk, nog nooit zulke prijzen gezien voor retourneren. €2,50 extra per artikel als je meer dan 3 dingen terug wil sturen. Ik vind het echt absurd deze prijzen. Moeten jullie verdienen aan retourzendingen ofzo…? Op deze manier bestellen mensen zeker geen tweede keer meer hoor.
Ik probeer al 2 weken lang mijn…
Ik probeer al 2 weken lang mijn shoptegoed te krijgen door een fout die ze zelf gemaakt hebben.
Ik had een gestreept shirt besteld in de kleur navy/licht blauw maar wat krijg ik een shirt met de kleuren bruin/licht blauw.
Aan dat shirt zit een kaartje met daarop de verkeerde kleur vermeld.
Ik heb dit uitgelegd en moest het verkeerde shirt terug sturen… zo gezegd zo gedaan ik zou dan shoptegoed krijgen zodat ik alsnog het juiste shirt zou kunnen bestellen !
Nou dat is 2 weken geleden ik app en mail elke dag maar tot nu toe nog geen shoptegoed gezien.
Erg jammer dit terwijl ik al best veel dingen daar besteld heb en dat is altijd goed gegaan.
Hopelijk wordt dit probleem snel opgelost.
Voor het geval ze dit lezen mijn order nr is ORD39140745
Hopelijk gaat het nog opgelost worden …
Opgelost ik heb mijn geld terug gekregen !
Nu de derde jurk gekocht
Nu de derde jurk gekocht. Echt super mooi van kwaliteit. Krijg er keer op keer complimenten over en ze zitten heerlijk. En voordeel is dat je ze wast. Ophangt en gelijk weer aan trekt zonder te hoeven strijken. Blijf zeker terugkomen.
Pakje wat geleverd moest worden in…
Pakje wat geleverd moest worden in Almere was volgens DHL beschadigd en terug gestuurd naar Lots of Goodies.
Geprobeeerd kontakt te krijgen via mail, via spraakcomputer . Daarna nog meer mails. Totaal geen reaktie Ik heb betaald om mijn bestelling binnen te krijgen. Ik deel deze ervaring voor mijn nichtje uit Almere.
Zo fijn zijn als het bedrijf zijn verantwoordelijkheid neemt .
Slechtste klantenservice ooit
Slechtste klantenservice ooit! 2 shirts besteld, 1 ontvangen. Ze beweren dat er op camerabeelden te zien is dat er 2 verpakt zijn. Ik heb inmiddels meerdere mails gestuurd om de camerabeelden op te vragen, maar geen reactie. In het doosje hadden niet eens 2 shirts gepast. Ik bestel veel online, maar ik heb dit nooit meegemaakt. Ik kan zelf ook niet bewijzen dat ik gelijk heb, dus dit geintje kost mij 28 euro. Dus 1 tip....nooit bestellen hier!!!
Update 2 wkn later. Na meerdere mails gestuurd te hebben met het verzoek de camerabeelden toe te sturen, ontving ik een standaard mail dat het geld teruggestuurd zou worden. Dat heb ik inmiddels ontvangen.
Misleidende maatvoering en slechte service
De kleding ziet er op de foto's leuk uit, maar helaas is de praktijk teleurstellend. Zowel de levertijd als de maatvoering kloppen totaal niet.
Bij de jurk 'Isabelle' is er sprake van een structureel probleem; dit is ook duidelijk terug te lezen in reacties van andere klanten op social media. Ik heb met maat 38 bewust twee maten groter besteld (maat 42/plus-size), maar zelfs met een bescheiden cupmaat was het onmogelijk om de jurk aan te krijgen.
Het meest frustrerende is dat ik vervolgens 8,50 euro moet betalen om een artikel te retourneren dat simpelweg niet aan de maatspecificaties voldoet.
Het bedrijf neemt hierin geen enkele verantwoordelijkheid voor hun eigen fouten. Voor mij geen tweede keer meer.
Meerdere jurken besteld
Meerdere jurken besteld, zelfde model verschillende kleuren. Bij 2 van de vier liet na 1x dragen en wassen het stiksel los aan de onderkant met als gevolg een loshangende zoom. Contact opnemen gaat moeizaam. Mail je krijg je geen antwoord. De chat op de site zegt continu dat ze gesloten zijn. Eindelijk contact gekregen met een medewerker. Moet je defecte kleding een dag na bezorging melden. Alsof je kleding kapot wordt geleverd?! Ik kon als compensatie €10 krijgen om zelf naar de kleermaker te gaan om het te laten repareren. Op het moment dat je de medewerker confronteert met het feit dat het een productiefout is want de andere jurken zijn prima… krijg je geen antwoord meer. Mails worden niet meer beantwoord. Echt onwijs asociaal, respectloos en zo niet klantvriendelijk…
Ik kreeg een melding dat mijn pakket…
Ik kreeg een melding dat mijn pakket klaar lag eenmaal daar was kluis leeg . Ik heb contact proberen te zoeken via mail 4x gedaan niets terug gehoord.
Schandalig dat ze niet eens terug mailen. Geld ga ik terug vorderen.
1 ster is nog teveel…
1 ster is nog teveel…Mijn retourlabel werkt niet en men is telefonisch onbereikbaar! Op mails wordt ook niet gereageerd. Oplichters zijn het.

Antwort von Lots of Goodies
Super leuke jurkjes gekocht
Super leuke jurkjes gekocht ! Met een mooi pas model lekker in viscose
Super geholpen
Mijn retour is super goed opgepakt!
Nadat ik een mailtje had gestuurd is het gelijk geregeld. Super blij mee!
Super gedaan!
Erg leuke jurkjes!
Gisteren besteld en vandaag al binnen
Gisteren besteld en vandaag al binnen! Dit was de eerste keer dat ik wat besteld heb bij Lots of Goodies en ik ben fan!! De items zijn echt zoals op de foto en ook de maten zijn kloppend 🙏🏻💪🏻 #heelfijn #eerlijkematen #lotsofdankjewel
Geld retour !Een artikel leveren gaat heel snel…
Een artikel leveren gaat heel snel binnen 3 dagen heb je het artikel in huis
De betaling gaat eveneens snel binnen 1 minuut is het van de rekening af geschreven!
Het gesodemieter begint als je wat retour stuurt en je moet het bedrag terug gestort krijgen!
Het duurt 14 dagen voordat je een bevestigings mail krijgt van de retournering!
Daarna duurt het 14 dagen voordat je een mail krijgt dat het geld is terug gestort !!!
Daarna blijft het ergens steken!
Wacht nu bijna 3 weken op mijn geld groot € 44.90 en nog niets ontvangen!
Zijn niet telefonisch bereikbaar
Alleen per mail of chat maar daar wordt je niets wijzer van!
Mijn raad :
Bestel niet bij Lot of Goodies !!!!!!
Zij zijn totaal niet bereikbaar alleen als er geïnd moet worden!!!!!
Zeer tevreden
Al meerdere malen besteld bij Lots of Goodies. Altijd goed gegaan. Nu niet. Hele set besteld omdat ik alleen het shirt binnen had gekregen en niet de broek. Na contact te hebben gehad met een zeer vriendelijke medewerker wordt de set alsnog vrijblijvend opgestuurd door hun en mag ik het shirt houden. Reageren snel op mailtjes (bij mij binnen 1 dag). Meer dan tevreden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.