Producten zijn precies zoals ze zijn omschreven Gekocht Short Vicky Slouncy laarsjes en de Leopard ruffles colar blouse Ze zijn beide super mooi Maten van beide artikelen zijn kloppend, geen afwijk... Mehr ansehen
Nou inmiddels weer wat besteld na mijn eerste enthousiaste bestelling, alleen moest ik nu toch een broek retouren, en dan met een tegoed zodat ik weer opnieuw kan bestellen, helaas na 2wkn nog niets m... Mehr ansehen
Ik zag een mooie advertentie staat op Facebook met sale, maar tot mijn verbazing zag ik dat items uit de sale niet geretourneerd mogen worden, maar dat is wettelijk gezien verboden. Volgens de re... Mehr ansehen
Deze zomer heb ik een aantal jurken gekocht. Ik ben presentatrice voor een regionale omroep en ik had vandaag bij een groot evenement een jurk van jullie aan en ik heb onvoorstelbaar veel comp... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lots of Goodies is de laatste jaren dé webshop die zowel regular als curvy kleding verkoopt, met een steeds wisselende collectie en altijd on trend!
Platinastraat 103, 2718ST, Zoetermeer, Niederlande
- info@lotsofgoodies.nl
- www.lotsofgoodies.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte klantenservice
Zo lang je alleen besteld gaat het wel goed. Maar stuur je iets retour dan begint het gedoe. Ze betalen niet en zijn niet te bereiken. Klantenservice is op één of andere manier altijd gesloten. De zogenaamde chatbot weet geen antwoorden.
Helaas ben ik er ingetrapt en ik vrees mijn geld kwijt.
Over de kwaliteit van de producten maar niet te spreken. Voor dat geld verwacht je toch wel een goede kwaliteit.
dit was de 2e keer dat ik n bestelling…
dit was de 2e keer dat ik n bestelling plaatste en iets geretourneerd heb.
beide keren minstens 6 wkn gewacht op terugbetaling, pas na het zenden van een mail gebeurde dat....slechte zaak..niet eerlijk, ik denk dat als ik niet gereageerd had ik nooit terugbetaald zou zijn..jammer
Mooie jurken met prachtige pasvorm
Deze zomer heb ik een aantal jurken gekocht.
Ik ben presentatrice voor een regionale omroep en ik had vandaag bij een
groot evenement een jurk van jullie aan en ik heb onvoorstelbaar veel
complimenten gekregen en daarbij ook de link naar jullie webwinkel
doorgegeven.
Dit wilde ik jullie even laten weten.
Groeten,
Gina van Elburg
Hele fijne broeken
Hele fijne broeken! Heerlijk met strech✨️ En een snelle bezorging, alleen maar +++
Afbeelding mooier dan artikelen
3 artikelen besteld. Broek voldeed niet aan de maat. Zomers topje was van bloedheet materiaal en jurk leek wel een hobbezak. Kwamen totaal niet overeen met afbeeldingen
Flinke retourkosten moeten voldoen
( 8.49)
Leuke kleding en snelle levering…
Leuke kleding en snelle levering (binnen 1 dag en besteld op zondag).
Your Daily Dose of Pretty 🌸
3 fantastische jumpsuits met zakken besteld. Ze kwamen de volgende dag al binnen in een hele leuke doos. Materiaal zit heerlijk. De fuchsia roze heb ik gedragen op Loveland. Ik kreeg zoveel complimenten over mijn outfit...
Dat was echt zoooo leuk! 🫶
De Frayed Rebel Bermuda short
De Frayed Rebel Bermuda short - Light blue is op de foto van de site ongeveer op / over knie lengte maar in het echt een stuk langer, ongeveer 10 centimeter boven de enkel.
Ik ben zelf 1.75 lang met lange benen dus het is meer een 7/8 broek.
Daarom helaas terug gestuurd 😕
Slechte service na retour
Ik heb op 17/5 een bestelling geplaatst voor 128,92€. De bestelling is 22/5 aangekomen en op 31/5 heb ik de retour gedaan. Er was 1 stuk dat niet geretourneerd kon worden en dat heb ik gewoon direct betaald.
Ik heb op 8/7 dan een mail gestuurd waarom de retour maar niet verwerkt werd, want die stond zelfs nog op verzenden. Op 21/7 pas antwoord gekregen en dan werd er gezegd dat de retour verwerkt was. Maar we zijn nu 7/8 en ik heb het bedrag van 108,93€ dat mij verschuldigd was nog altijd niet terug ontvangen.
Niet bepaald vlotte en goede service!
Dat je bij terug levering lang moet wachten op je terugbetaling…
update: ondertussen is het 10 Augustus 🥲
Ook ik heb iets besteld… helaas was de broek van de set wat ik wilde aanschaffen veelte kort.. de broek viel op de kuit en niet op de voet terwijl ik 168 ben.. maar daar gelaten, ik heb het pakketje teruggestuurd en kreeg ook een QR code per e-mail.. 24 juli terug gestuurd moest eerst de retour betalen dit werd niet verrekend met het aankoopbedrag .. 🤔 27 juli krijg ik melding dat hij binnen is... zit nu dus te wachten op de terugbetaling?! Of een enig teken hoe het ervoor staat Het is ondertussen 06 augustus ! Moet dat zolang duren?
Wat een in en in slechte service en als…
Wat een in en in slechte service en als ik alles lees hier ben ik niet de enige!!
Retour terug gestuurd, twee weken geleden, mails gestuurd en idd standaard antwoorden terug en op geen enkele manier bereikbaar!!!
Ook alle kosten verbonden aan een bestelling of retour 🤷🏼♀️🤷🏼♀️bizar!
NIET BESTELLEN HIER!!!!!

Antwort von Lots of Goodies
Geen antwoord op mail, geen terugbetaling
Na vele mails gestuurd nog steeds geen reactie van lots of goodies.
Artikelen retour gestuurd naar herhaalde mails en nog steeds geen terugbetaling..
Waardeloos
Kwaliteit was niet om over naar huis toe te schrijven. Retour gestuurd. Voordat dit alles goed en wel behandeld was, waren we een hele poos verder.
Contact via de chatbot was waardeloos. Geappt via het gekregen 06 nummer, hier kreeg ik geen reactie op. Constant er achter aan moeten. Het geld zou de 23e retour komen, helaas. Nadat ik er weer achteraan ben gegaan heb ik uiteindelijk een deel retour gekregen.
Waardeloos! Hier bestel ik nooit weer.
Bij retournering zelf achter je geld aan.
Update 31-7:
Ook de verzendkosten inmiddels terug ontvangen zonder hier zelf achteraan te hoeven gaan. Dus dat is netjes opgelost!
Bestelling van bijna 150,- volledig geretourneerd. Alles was veel te groot, kwalitatief ook niet zoals gehoopt.
7 juli bevestiging gehad dat retour binnen was gekomen en binnen 14 werkdagen verwerkt zou worden. Op dag 15 nog niets ontvangen. Gemaild, daarop wel snel en vriendelijk een reactie ontvangen. Geld stond een dag later terug op de rekening. Zonder de verzendkosten die ik heb benoemd in de mail en recht op heb vanwege volledig geretourneerde bestelling.
Ik dacht hier eerder besteld te hebben, vandaar dat ik een grotere bestelling aandurfde. Achteraf bleek dit niet te zijn.
Geld uiteindelijk gelukkig terug ontvangen, wel jammer dat je hier zelf achteraan moet gaan. Ik zou niet zomaar nog eens bestellen..
Oplichting!
Oplichting!
Let op: 2 de pakketje retour(volledige bestelling) dan behoren zij de heenzendkosten ook terug te betalen.
Ook bij t tweede pakketje krijg ik geld terug volgens hen , (van de jurk) maar niet van de kosten heenzending.
Eerste keer hun er op geattendeerd, kreeg ik later geld terug.
Ik dacht de tweede keer zullen ze het wel weten, en ook de boel niet oplichten.
Maar dus toch !! Er maar weer achteraan. Maar ik wordt hier niet goed van.
Verschrikkelijk , ik bestel hier niet weer wat .
Erg mooie kleding
Erg mooie kleding, past goed en valt naar maat! Helaas wel de verzend en retourkosten voor eigen rekening.
Ik kan Lots of Goodies van harte aanbevelen!
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Lots of Goodies! De website is overzichtelijk, het bestellen ging heel gemakkelijk en mijn pakketje werd snel geleverd. Alles was netjes en met zorg verpakt.
De producten zijn van mooie kwaliteit en komen precies overeen met de beschrijving. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan zowel de producten als de service. Dat maakt winkelen hier echt een fijne ervaring.
Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan Lots of Goodies van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar leuke goodies en een betrouwbare webshop. Bedankt voor de geweldige service!
Snelle levering mooi verpakt en goed product 🥰
Helaas moeilijk met hun contact te…
Helaas moeilijk met hun contact te krijgen… ben nu al een maand bezig met een retour!!
Ik heb inmiddels 3 varianten van de…
Ik heb inmiddels 3 varianten van de knotted serie. De lange jurk, de kortere jurk en de blouse. Staat heel mooi, goede kwaliteit en wassen, drogen, dragen! Ook heel belangrijk, geen strijkwerk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.