Ik ben erg teleurgesteld in de manier waarop mijn situatie is afgehandeld. Er was een mail gestuurd die in mijn spambox terecht was gekomen, waardoor ik deze niet op tijd heb gezien. De auto is in d... Mehr ansehen
Super ervaring met auto transport Vandaag heeft Logicx in opdracht van ANWB pechhulp mijn auto vervoerd van mijn huisadres naar een lokale garage. Van te voren had ik mij hier erg zenuwachtig over... Mehr ansehen
Zeer onvriendelijk personeel. Eerst een half uur gewacht voordat ik geholpen werd en daarna met zichtbare tegenzin 'geholpen' door een chagrijnige vrouw.
Nette auto. Super vriendelijke begripvolle dame aan de tel, toen ik belde dat ik door onmacht (wegwerkzaamheden ) vast stond. Heel Amsterdam stond vast. Zij deed niet moeilijk en begreep de situatie... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Op zoek naar vervangend vervoer, berging voor auto's/caravans/vrachtwagens of (auto)transport? Logicx zorgt voor mobiliteit! 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Boogschutterstraat 40, 7324 BA, Apeldoorn, Niederlande
- www.logicx.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Slechte service
Allereerst positief, een hele nette auto werd afgeleverd. Helaas zijn mij door 2 verschillende personen verteld dat de auto uiterlijk op dinsdag 17:00 uur moet worden ingeleverd. Dit bleek achteraf op de maandag te zijn. Ik kreeg een herinnering van het bedrijf pas op de dinsdag waardoor de eerste dag huur al betaald moest worden. Na deze sms direct de auto ingeleverd (op tijd in de ochtend) en toch kan er niets gedaan worden met het huurbedrag. Zeer slechte service!!
Niet klantvriendelijk
Fraude met tankliters
Slechts 90 km gereden.afgetankt met 5 liter en krijg factuur voor 9 liter op 100km en aftankkosten. Nieuwe opel Corsa rijdt dus 1 op 7!
Asociaal gedrag van chauffeur door een…
Asociaal gedrag van chauffeur door een complete straat te blokkeren terwijl hij even rustig de administratie aan het bij werken is..
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Totaal niet klantvriendelijk.
Oplichters
Ik kan niet anders dan constateren dat ze je een poot uittrekken.
De auto is afgetankt ingeleverd, desondanks een nota met €13,50 aftankkosten (???) en €10,94 branstofkosten. Dit bedrijf doet (met succes) zijn best om de brache van autoverhuurbedrijven een nog slechtere naam te geven.
Oplichters
Oplichters. Verzocht om wijzigen tenaamstelling per telefoon en per mail. Geen reactie. Maar wel een incassobureau sturen.
Bijzonder slechte service en achteraf onverwachtte facturen!
Door een defecte wagen in Zwitserland, kregen we van Europe Assistance een wagen van Logicx toegewezen. Toen we in de buurt van Genève de wagen gingen oppikken (met de taxi daar naar toe gegaan), wisten ze daar van niets. Reden: "Waarschijnlijk is dit via mail geregeld, en in het weekend zetten wij onze computer niet aan." Excuseer? We hebben 4 uur (VIER UUR) moeten wachten in volle zon (het was er meer dan 25°) met onze bagage en twee kleine kindjes. Er werd ons geen plekje in de schaduw of wat water aangeboden terwijl we wachtten op de baas van de zaak. Die kwam na 4 uur toe, nam eerst uitgebreid de tijd om de postbus leeg te maken, zijn vrouw/vriendin te zoenen, en dan rustig naar binnen te wandelen om eens te kijken of we nu een wagen konden krijgen.
Uiteindelijk, na 4 uur wachten, toch een wagen meegekregen. Deze moest in Brussel terug ingeleverd worden de dag nadien. Ik bel naar Logicx met de vraag of ik deze moet voltanken. Ik krijg als antwoord: "Dat is niet nodig, mijnheer, wij regelen dat allemaal met Europe Assistance." Ik breng de wagen dus zoals afgesproken binnen. Nu meer dan een maand later krijg ik plots een factuur van Logicx van maar liefst €70! Aftankosten + brandstof + BTW. Ik vraag om uitleg en krijg als antwoord "Europe Assistance dekt deze kosten niet." Had ik dit geweten, had ik zelf wel gaan tanken!
Ik had de wagen bovendien volgetankt in Luxemburg, en heb er daarna nog ongeveer 300 km mee gereden (naar huis, en dan van thuis naar Brussel). Het aantal getankte liters op de factuur is maar liefst 30 liter! Dus die wagen zou 10 liter / 100 km verbruiken? Bovendien wordt er bonvop de brandstofprijs ook nog eens 21% BTW gerekend (naast de extra kosten voor het aftanken)! Had ik hem zelf volgetankt had ik hooguit €25 kwijt geweest.
Dus kortom:
1. Service is ondermaats (ons 4 uur in volle zon laten wachten op onze vervangwagen, omdat "de computer niet op staat").
2. Mondelinge afspraken worden niet nageleefd (ze melden me dat ik niet hoef af te tanken, en dan achtef toch de gepeperde factuur sturen).
3. Opgestelde factuur is onrealistisch (veel meer branstof aangerekend dan wat er verbruikt kan zijn).
De klantendienst mag me altijd contacteren om tot een oplossing te komen, want dit vind ik echt ondermaats! :(.
-- Update --
Het wordt nog beter met dit bedrijf! Als je de wagen afhaalt, laat men u een document tekenen waarop letterlijk staat dat je hen toestaat om éénmalig een incasso-opdracht (domiciliërings-opdracht) te laten uitvoeren door uw bank.
Wat merk ik echter op als ik vandaag op mijn e-banking kijk? Logicx heeft geen domiciliëringsaanvraag voor 1 incasso-opdracht gedaan, maar meteen een onbeperte domiciliëringsaanvraag gedaan! Navraag bij mijn bank leverde op dat dergelijke aanvragen automatisch verwerkt worden en de bank er eigenlijk van uit gaan dat een bedrijf dit ter goeder trouw aanvraagt.
NIET dus bij Logicx! Zij vragen doodleuk een domiciliëringsopdracht op uw rekening aan! Let dus héél erg goed op met dit bedrijf, want dit is op het randje van oplichting, als je het mij vraagt! Ik wacht nog steeds op een reactie van hun klantendienst (als ze al zoiets zouden hebben).
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.