Logicx - 24-uurs Vervangend Vervoer Bewertungen 90

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super ervaring met auto transport Vandaag heeft Logicx in opdracht van ANWB pechhulp mijn auto vervoerd van mijn huisadres naar een lokale garage. Van te voren had ik mij hier erg zenuwachtig over... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer onvriendelijk personeel. Eerst een half uur gewacht voordat ik geholpen werd en daarna met zichtbare tegenzin 'geholpen' door een chagrijnige vrouw.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette auto. Super vriendelijke begripvolle dame aan de tel, toen ik belde dat ik door onmacht (wegwerkzaamheden ) vast stond. Heel Amsterdam stond vast. Zij deed niet moeilijk en begreep de situatie... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter
  2. Kfz-Leasingservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Op zoek naar vervangend vervoer, berging voor auto's/caravans/vrachtwagens of (auto)transport? Logicx zorgt voor mobiliteit! 24 uur per dag, 7 dagen per week.

• Boogschutterstraat 40, 7324 BA, Apeldoorn, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Slechte ervaring met Logicx

Ik ben erg teleurgesteld in de manier waarop mijn situatie is afgehandeld. Er was een mail gestuurd die in mijn spambox terecht was gekomen, waardoor ik deze niet op tijd heb gezien. De auto is in de tussentijd niet gebruikt, maar er werd totaal geen coulance getoond.
Toen ik hierover telefonisch contact opnam, voelde ik mij absoluut niet serieus genomen. Het personeel kwam onvriendelijk over en ik had zelfs het gevoel dat ik bijna werd uitgelachen aan de telefoon. In plaats van mee te denken of begrip te tonen, werd er heel kortaf gereageerd en moest men er eigenlijk niets van weten.
Voor mij voelt dit als een belachelijke gang van zaken. Klantvriendelijkheid en coulance waren ver te zoeken. Ik zou Logicx dan ook zeker niet aanraden.

24. Mai 2026

Afhandeling aftanken

Afhandeling prima maar 5 dagen later factuur voor niet aftanken. De auto is volgetankt afgeleverd en staat ook op de afhandeling. Na klacht fout erkent maar ik vraag mij af of dit soort fouten ook wel eens in het voordeel van de klant uitvallen…

20. April 2026

Super ervaring met auto transport

Super ervaring met auto transport

Vandaag heeft Logicx in opdracht van ANWB pechhulp mijn auto vervoerd van mijn huisadres naar een lokale garage. Van te voren had ik mij hier erg zenuwachtig over gemaakt omdat mijn auto niet rolde. De chauffeur kwam zeer professioneel over. Hij stelde mij van het begin af aan gerust. Zowel het opladen als het afladen ging met erg veel aandacht en respect voor het materiaal.

31. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Twee verschillende ervaringen

Ik heb een ervaring die totaal verschillend is. Toen wij bij Geldrop problemen met de auto kregen zijn wij op transport gezet en naar Eindhoven gebracht waar wij bij Logicx netjes behandeld werden en vriendelijk personeel ons te woord stond. Bij inlevering bij Logicx Osdorp werden wij niet echt vriendelijk benaderd. De vrouw bij Logicx moest uiteraard de auto controleren, maar het werd niet op prijs gesteld dat ik mee zou lopen. Ik had de auto afgetankt, maar we moesten toch weer aftanken bij een super duur tankstation €2,279 voor een liter benzine. Ik kwam tot een monsterlijk bedrag van €1,98. Als ik dat niet zou doen dan zouden zij het doen met een starttarief van €20,— en de auto was “ontzettend “ smerig niet dus, het regende. Daar moest ik €19,— voor betalen anders zouden zij het doen voor wel het vriendelijke bedrag van €75,—. Mijn vrouw zou anders met een zachte doek het eventuele vuil weghalen, maar als zij dat zou doen zou de sleutel ingenomen worden. Niet echt goed voor de sfeer. Wij hadden de auto uitgezogen, maar deze “vriendelijke dame” dacht daar anders over, maar wilde wel de matten uitkloppen. Gratis er was echt niets te vinden wat een “service”. Ik had ook doorgegeven dat meer slechte recensies over deze vestiging waren en dat zij volledig aan deze recensies voldoen. 1 bedrijf twee verschillende ervaringen. Voor de één vijf sterren en voor het tweede filiaal één ster. Zes sterren gedeeld door twee maakt drie sterren.

28. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen terugkoppeling over reparatie wel vervelende ervaring bij inlevering lernactiviteit

Auto bij ANWB Osdorp zou in één dag klaar zijn. Dat lukte niet. Kan gebeuren maar ik werd niet gebeld en toen heb ik na twee dagen zelf maar gebeld. Bleek toen al enkele uren klaar te zijn. Had dringend mijn eigen auto nodig. Ontvangst door Logicx was ronduit vervelend. Leenauto zou niet schoon zijn wat die wel was. Ook geen excuses of verklaring. Jammer, ook slecht voor de ANWB.

22. Oktober 2025

Ferdinand is een held

Ferdinand is een held! Ze zouden mijn auto afleveren bij mij thuis maar dat kon niet vanwege ruimtegebruik in de straat. Dus had ik een terrein niet ver van huis doorgegeven voor het afleveren. Bij aankomst op het terrein zag de aardige man hoe dichtbij dit bij mijn huis was en kon het laatste stukje op de booster doen, waardoor ik mijn auto toch thuis afgelverd kreeg. Helemaal top service! Ook heel duidelijk qua commnicatie en vriendelijke medewerkers.

2. Dezember 2025

Spookfactuur?

Ik heb netjes een leenauto gekregen via de anwb. Na inlevering en slechts 200km kreeg ik ineens een factuur van 28euro van het verlagen van mijn eigen risico waar ik niet voor getekend heb of waar ik mee akkoord ben gegaan.

Chauffeur heeft niets gevraagd, bij tekenen stond niets vermeld, in de bevestigingsmail ook niet maar ik moet het wel voldoen.

Hoezo “gratis” vervangend vervoer van de anwb.

13. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had cery good experience with the…

I had cery good experience with the company. Very good price and they did the job without any issues. From my experience definitely i gonna use them again. Thanks guys for the prompt service.

19. Mai 2025

Schoon genoeg ??

Leenauto moet ‘ schoon’ opgeleverd worden.
Na er 260 km mee gereden te hebben moest ik de auto door de wasstraat halen. Anders kreeg ik een boete van 75 euro!
Heel bijzondere service !!!!

23. September 2025

Topservice

We zijn erg tevreden over de dienstverlening. Nadat we pech hadden in Spanje en onze auto niet op tijd voor vertrek gerepareerd kon worden keren we via de ANWB een leenauto. Een mooie Kia stationwagen. Top service!!

16. September 2025

Logixc Groningen niet bereikbaar

Ik kreeg via de alarmcentrale van Kia vervangend vervoer toegewezen en werd per sms doorverwezen naar Logicx aan de Stavangerweg in Groningen. Tot mijn verbazing bleek dit een onbemande locatie te zijn. Het opgegeven telefoonnummer was voortdurend in gesprek. Zelfs na contact met het hoofdkantoor in Apeldoorn konden zij de vestiging niet bereiken.

Geen excuus, geen uitleg en al helemaal geen oplossing vanuit Logicx. Voor een bedrijf dat zich richt op vervangend vervoer is dit echt zeer teleurstellend en onprofessioneel.

4. September 2025

Belabberd luie service

Belabberde luie service, delegeren alles weg maar verwachten wel geld wat geregeld moet worden met de anwb en reageren niet op de mail maar sturen betalingsverzuim waardoor ik lang aan de klantenservice heb lopen hangen, dramatisch.

8. August 2025

Professioneel en vriendelijke service

Alhoewel de chauffeur een uur later kwam dan aangekondigd was de service professioneel en goed. Mijn auto werd naar de garage vervoerd en voordat ik een tikkie kreeg om te betalen kreeg ik foto's van hoe de auto was achtergelaten en een video van hoe de sleutels in de brievenbus gedaan werden. Prima service en vri ndelijke chauffeur

4. August 2025

Logicx is the worst

I was assigned a Logicx rental car by mij insurance after an accident with my own car just outside of Paris. the company does EVERYTHING to make it difficult for you: no possibility to expand the rent if you're not Dutch. No possibility to change my name/licence plate on the contract that they misspelled because "it is signed". Adresses to give the car back 165 km in the wrong direction, at hours that are impossible to meet. Crappy client service. People yelling at you through the phone.
If you have the bad luck to be assigned a Logicx car after an accident: i feel you. If you choose to rent with them: think twice. They're the worst.

5. Juli 2025

Waardeloze kwaliteit en service

Helaas maakt BMW Mobile care gebruik van de diensten van Logix. In alle communicatie gaat het mis en bij fouten wordt er naar BMW Mobile Care gewezen. Reflectie op eigen fouten is hen vreemd en reageren op klachten doen ze pas als je er op aandringt. Ook dan verwijzen ze naar een andere afdeling voor een deel van de klachten. Van enige coördinatie is binnen dit bedrijf geen sprake. De auto is te laat, vies en voorzien van storingsmeldingen afgeleverd. De medewerkers zijn onbeschoft en missen elk gevoel voor service.

10. Juli 2025

Tevreden

Zij deed niet moeilijk en begreep de situatie. Dit is een top bedrijf in vergelijking met Driveon, ballentent ! Super onaardige, kattige, onbehulpzame dames aan de tel. Oh er was maar 1 aardige. Geef ons maar Logicx

5. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr