Lexlaw Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs werd ingevorderd ivm te hard rijden. Geen recidive. Vrijwel direct met Lexlawyers gebeld, na prettig gesprek waarin de kans op slagen reeel werd geacht, opdracht gegeven om “verzoek tot t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrijdag avond rijbewijs ingevorderd. Op de zaterdag gevens achter gelaten op de site van Lexlaw en op de zondag hebben ze ons gebeld. Op de dinsdag het klaagschrift klaar en ingediend een week later h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pakken het snel, maken realistische kansberekening voor je en gaan dan aan de slag. Leverde uiteindelijk een resultaat op waar ik gegeven de omstandigheden (waar Lex Lawyers ook niets aan kon doen) b... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met vooruitzicht 4 tot 6 maanden mijn rijbewijs te verliezen. Contact opgenomen met lexlaw advocaten. Zij hebben het klaagschrift voor me geschreven en in een telefonisch gesprek van een half uur, voo... Mehr ansehen

1. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Lexlaw is een gerenommeerd juristenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in verkeersrecht. Binnen dat rechtsgebied helpen wij cliënten om een ingevorderd rijbewijs terug te krijgen. Ons team van deskundige en ervaren juristen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het hebben van een rijbewijs voor u is en hoe ingrijpend het kan zijn als u dit rijbewijs plotseling kwijtraakt door een invordering. Wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd vanwege snelheid of alcohol, kan dit grote gevolgen hebben voor uw dagelijks leven en uw werk. Onze juristen begrijpen dat een snelle en krachtige reactie van groot belang is bij een ingevorderd rijbewijs. Daarom streven we er altijd naar dat we binnen 24 uur na uw eerste contact met ons kantoor, een klaagschrift en verzoekschrift indienen. Op die manier zetten we alles in gang om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. We zijn bekend met de juiste procedures en weten precies welke stappen we moeten nemen om uw kansen op succes te vergroten. Onze deskundige juristen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in het verkeersrecht en weten precies wat ze moeten doen om u te helpen bij een ingevorderd rijbewijs. We staan u bij gedurende het hele proces en geven u advies en ondersteuning op maat, zodat u de best mogelijke kans heeft om uw rijbewijs terug te krijgen. Verder werken wij met zeer aantrekkelijke tarieven: vaste prijzen in plaats van uurtje-factuurtje. Dat scheelt u flink in de portemonnee, terwijl onze juristen dezelfde universitaire opleiding hebben genoten. Als uw rijbewijs is ingevorderd, neem dan contact op met Lexlaw voor deskundige hulp. Wij begrijpen hoe belangrijk uw rijbewijs voor u is en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer achter het stuur kan.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geweldig geholpen

Ik ben de heer van Dijck ontzettend dankbaar. Ik heb zo’n goed adviserend gesprek gehad met hem waardoor ik goed was voorbereid op het psychiatrisch onderzoek van het CBR. De uitslag had niet positiever kunnen zijn! Nogmaals dank! Marcha

20. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eén grote puinhoop dit bedrijf

Eén grote puinhoop dit bedrijf

7. Februar 2024
Lexlaw-Logo

Antwort von Lexlaw

Goedemiddag, dank voor uw review. U komt niet voor in ons klantenbestand en u hebt waarschijnlijk het verkeerde bedrijf beoordeeld. Niettemin komen we graag met u in contact. Zou u ons kunnen bellen? 085-8640061

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele partij met veel ervaring.

Super goed geholpen, professionele partij met veel ervaring. Mijn rijbewijs was ingevorderd, maar had deze nodig voor mijn werk. Na intensief contact had ik deze binnen 2 weken terug. Ik had achteraf ook nog wat korte vragen en ook dit werd prettig afgehandeld. Bedankt!

28. Februar 2024

Een top team

Een top team! Er is snel gehandeld klaagschrift is snel verstuurd met een positieve resultaat! Je ontvangt snel een reactie/antwoord. Mr. van Dijck en mevrouw Munsterman heel erg bedankt voor jullie hulp!

13. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer kundig en ervaren kantoor

Zeer kundige, praktische hulp gekregen! In mijn lastige situatie het beste en snelste resultaat wat ik had kunnen wensen om rijbewijs terug te krijgen! Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanbevelen!

21. Dezember 2023

Great experience. Fast and professional

Experience with LexLawyers made a bad situation less stressful. After filling out an intake form I was contacted by one of the attorneys. He explained to me the process and costs that incur in using their services. No surprises and also helped with questions after my services were completed. Thank you again for your guidance and help in my matters!

4. Dezember 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De juristen hebben me geholpen met een…

De juristen hebben me geholpen met een klaagschrift voor ingevorderd Rijbewijs. Ik moest voorkomen maar was goed voorbereid op de zitting. In plaats van 6 maanden Rijbewijs met een maand terug.

22. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekende ervaring met een rechtszaak…

Uitstekende ervaring met een rechtszaak tegen cbr. Ik moest een onderzoek doen en mocht van cbr niet meer rijden. Dit kantoor heb ik toen ingeschakeld en na een rechtszaak mocht ik weer rijden.

2. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben eerder door dit bedrijf geholpen…

Ik ben eerder door dit bedrijf geholpen met een ander juridisch probleem. Ook nu weer een hele goede ervaring. Mijn rijbewijs was ingevorderd en had het met een week weer terug. Een hele fijne en persoonlijke benadering door kundige mensen. Als er nog ooit eens iets is dan weet ik ze te vinden.

9. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben goed geholpen en de klaagschrift…

Ik ben goed geholpen en de klaagschrift was heel goed.
Alles wat afgesproken was is tot mijn tevredenheid uitgevoerd.
Als nodig zou ik hun weer inschakelen.
Dus ik kan alleen zeggen,hier moet je zijn!!!

1. August 2023

Top service!

Ik ben super goed geholpen door lex lawyers. Zeer betaalbaar en een positief uitslag gekregen. Brief is vrijdag verstuurd en vandaag (maandag) uitslag dat ik mijn rijbewijs terug heb. Top top service wat ze bieden. Goed bereikbaar via de mail en telefonisch. Wil je rijbewijs met spoed terug? Dan moet je zeker weten hij lex lawyers zijn! Bedankt

26. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel, super snel, en zeer scherp in prijs

De vrijdag voor Pinksteren is mijn rijbewijs ingenomen i.v.m. te hard rijden, direct LexLawyers benaderd en zij zijn direct voor mij aan de gang gegaan met het opstellen van een klaagschrift, en dit tijdens Pinksteren, echt super, professioneel, zeer snel, en uiteraard het gewenste resultaat

26. Mai 2023

In verzet tegen beslaglegging

Ik had mij tot deze advocaat gewend ivm opstellen van een klaagschrift betreft beslagname voertuig. Ik ben er goed bij geholpen, nam zijn tijd om mij goed hierover te informeren en uit te vragen. Het resultaat: auto is weer terug!

20. Februar 2023

Aanrader!

Via een collega in contact gekomen met LexLawyers vanwege mijn ingevorderde rijbewijs. Direct een kundig persoon aan de telefoon die mij direct kon helpen. Zeer creatief en scherp in het ontdekken van een aantal redenen om het rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Binnen 2 dagen had ik mijn rijbewijs terug, ongekend. Ik moet daarbij vermelden dat ik geen enkel verleden heb qua extreme snelheidsovertredingen, maar het klaagschrift zat fantastisch in elkaar! Echt een aanrader wat mij betreft!

11. Mai 2023

Top juristen!

Recent mijn rijbewijs kwijt geraakt, contact opgenomen met Lex Lawyers en zeer snel en adequaat geholpen. Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee ik geholpen ben en mijn rijbewijs weer terug gekregen heb. Lex Lawyers is een aanrader!

29. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zojuist mijn rijbewijs opgehaald.

Zojuist mijn rijbewijs opgehaald.
Na het klaagschrift wat ze hebben opgesteld, dankzij D. van Huykelom & M Munsterman, is het snel gegaan.
Persoonlijke aanpak, goed bereikbaar, en goed advies.
Dank jullie wel!

3. März 2023

Snelle hulp/ duidelijk

Dankzij een sterk klaagschrift van Mr. D. van Huykelom van de Pas heb ik mijn rijbewijs snel weer terug. Ook het contact was zeer prettig en duidelijk welke stappen genomen worden.

Rijbewijs ingenomen 11-02
15-02 klaagschrift ingediend, 24-02 rijbewijs ontvangen. Zeer tevreden met dit kantoor.

24. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr