Onbezorgd Ontslag Bewertungen 20

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb het genoegen gehad met Bob die mijn dossier netjes doorgegeven heeft aan Kevin. Kevin stond meteen paraat en 'voelde' mijn situatie goed aan en heeft mijn dossier grondig in behandeling gen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het begincontact met Bob Kouveld zijn er eigenlijk geen hobbels geweest die ikzelf moest oplossen. Bob was altijd goed bereikbaar, ook via Whatsapp. De website is zeer toegankelijk en dat is e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goed geholpen door Loran. Laatste maand een geschil op mijn werk gehad over de beëindiging van mijn arbeidscontract. Dit was niet volgens de geldende regels/wet gegaan. Loran heeft mij erg goe... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij de intake werd aangegeven dat dit niet hun Core business was, en dat hebben we gemerkt. Teleurstellende ervaring, de aan ons toegewezen advocaat was rommelig en onzorgvuldig met de vso. Als we ze... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Arbeitsrechtsanwalt
  2. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Via het Onbezorgd Ontslag-platform koppelen we werknemers die “op de schopstoel zitten” aan een zeer selecte groep onafhankelijke arbeidsrechtjuristen (mr.'s), die de Harvard-methode van belangengericht onderhandelen tot in de puntjes beheersen. Zo worden er maandelijks zo’n 50–80 VSO-deals uitonderhandeld. Arbeidsrecht vormt de basis, maar het onderscheidend vermogen zit in de praktische toepassing van bewezen gedragspsychologie, slimme onderhandelstrategieën en de overtuigingskracht van onze aangesloten arbeidsrechtjuristen. In de praktijk betekent dit voor werknemers: rust in de kop, vertrouwen in het proces en een deal waarvan ze vooraf niet wisten dat die überhaupt mogelijk was.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

10 sterren ipv 5

Kevin stond meteen paraat en 'voelde' mijn situatie goed aan en heeft mijn dossier grondig in behandeling genomen. Zelfs appjes in het weekend over mijn dossier werden beantwoord.
Ik kan Kevin en BezorgdOntslag van harte aanbevelen als je in de vervelende situatie terecht komt van gedwongen ontslag.

16. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a very positive experience…

I had a very positive experience working with Loran. He was knowledgeable, strategic, and kept the process clear and efficient from start to finish.
Communication was always straightforward and responsive, and he provided practical advice that helped me make confident decisions. What stood out most was his ability to stay firm where needed while still keeping negotiations constructive. He clearly understood the legal position and used that effectively to strengthen my case.
Thanks to his approach, we achieved a good final outcome. I would definitely recommend him for employment law matters.

14. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goed geholpen door Loran.

Erg goed geholpen door Loran.
Loran heeft mij erg goed geholpen door snel en professioneel contact op te nemen met mijn werkgever.
En de stress van het onderhandelen en het uitzoeken wat mag/kan uit handen te nemen.
Uit eindelijk is er een VSO tot stand gekomen waarmee ik erg tevreden ben.

8. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vond het fijn dat ze mij goed hebben geholpen…

Vond het fijn dat ze mij goed geholpen hebben met de onderhandelingen van mijn VSO. Mijn zaak werd behandeld door Yvonne. Ze had altijd antwoord op mijn vragen en heeft echt de tijd genomen om alles uit te zoeken. Waardoor er echt een last van mijn schouders kwam.

3. April 2026

En onbezorgd was het.

De website is zeer toegankelijk en dat is een plus.
Heb uiteindelijk mijn VSO laten beoordelen door Marieke Hullegie. Ze nam direct contact met mij op en reageerde direct op mijn emails. Ik ben zeer blij met de wijze waarop Marieke deze toch belangrijke fase voor heeft begeleidt en afgerond. Dank.

20. März 2026

Super geholpen!

Ik bij bij gestaan door Loran. En vanaf het eerste moment een heel goed gevoel gehad.

Heldere en eerlijke communicatie, makkelijk bereikbaar en toegankelijk.
Reëel en kundig!

Uitstekende verwoording richting de tegenpartij.

Uiteindelijk (relatief snel) een tevreden deal kunnen sluiten in een vervelende situatie.

Ik kan hem in deze zeer aanraden!
Hopelijk is het niet meer nodig maar indien wel neem ik gelijk contact met hem op!

Loran, nogmaals bedankt!

7. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel en persoonlijk contact en advies

Positieve ervaring door het snelle ongecompliceerde contact, de duidelijke uitleg en het resultaat; een verbetering van de VSO vergeleken met hoe deze oorspronkelijk was opgesteld door mijn werkgever.

Tip: in mijn geval werden er zulke positieve verwachtingen van onderhandelingen vooraf gecommuniceerd naar mij, dat ik deze achteraf bij moest stellen om niet teleurgesteld te zijn met het uiteindelijke resultaat.

Gelukkig ging ik er bij aanvang niet met veel verwachtingen in en wilde ik vooral graag mij VSO laten controleren, waardoor ik dit naast mij neer kon leggen.

Nu ben ik vooral dankbaar voor de steun en het verbeterde resultaat dat in deze vervelende situatie binnen korte tijd bereikt is.

3. April 2026

VSO onderhandeling

Hoewel het bedrijf waarbij ik in dienst was, eerst ontzettend moeilijk deed, heeft Onbezorgd ontslag een geweldige VSO uit de grond kunnen trekken waarbij het op het begin leek een procedure te worden.

Loran van den Ouden heeft mij geholpen in deze situatie, Onbezorgd ontslag is zeker aan te raden!

23. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankzij Yvonne een uitstekende VSO…

Dankzij Yvonne een uitstekende VSO gekregen waarin alle zaken snel en efficiënt zijn uitgewerkt. Gezien de omstandigheden een zeer goede en effectieve werkwijze van Onbezorgd Ontslag. Hartelijk dank voor jullie professionele aanpak en zeer goede resultaten.

30. Januar 2026

Excellent job by Mr. Loran

Excellent job by Mr. Loran.
Quick reaction and effective communication of my case leaded to significant improvement of settlement conditions proposed by my employer. Totally satisfied with the result

13. März 2026

Een echt onbezorgde ervaring

Na 8 jaar bij dezelfde werkgever voor het eerst in deze situatie gekomen. Dankzij Loran van Onbezord Ontslag heb ik dit proces ook echt zonder stress kunnen doorlopen. De communicatie en support was erg behulpzaam. Daarnaast hebben we ook een mooie overeenkomst kunnen sluiten, dus ben ik een zeer tevreden klant en raad ik het team ook aan.

12. März 2026

VSO check & onderhandeling via Onbezorgd Ontslag

Via internet terecht gekomen bij Onbezorgd Ontslag en overtuigd door de goede reviews. Die hebben ze zeker waargemaakt! Na snel en gemakkelijk mijn VSO en aanvullende gegevens te kunnen uploaden, werd ik dezelfde dag nog benaderd door Loran. Met zeker 15 jaar ervaring in het vak, stelde hij me gelijk gerust en had ik het gevoel dat ik in goede handen was. Na een goed gesprek zijn we de onderhandelingen aangegaan met mijn werkgever, en met succes! Er was snel een akkoord bereikt en met veel betere voorwaarden dan ik had verwacht. Kortom, volop tevreden!

18. Februar 2026

Ondersteuning bij onderhandeling VSO

Ik heb de ondersteuning van Onbezorgd Ontslag als erg prettig ervaren. Ik voelde me gehoord, goed ondersteund en (in hoe verre dat mogelijk is in deze situatie) ontzorgd door Marieke in het ingewikkelde proces van mijn VSO onderhandeling. Ze was altijd goed bereikbaar en reageerde snel. Ik ben erg tevreden met de uitkomst en hier was ik zonder hulp zeker niet gekomen.

10. März 2026

Antwort von Onbezorgd Ontslag

Simone, dank voor je mooie woorden! :)

Het doet mij persoonlijk goed om te lezen dat mr. Marieke jou - als onafhankelijk ontslagjurist - een (zo veel als mogelijk) onbezorgd ontslag heeft gegeven.

Soms kan een klein beetje hulp veel opleveren, zowel in proces als resultaat.

Veel goeds,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dit bedrijf zou ik zeker niet aanraden

Dit bedrijf zou ik zeker niet aanraden. Het moet snel en bij een minimaal resultaat moest daar maar snel akkoord mee worden gegaan. Vso zat niet goed in elkaar, bijv negatief uitlaten stond geen boete op waardoor werkgever dit prima kon maken. Het voelde niet alsof er echt goed gekeken werd naar waar je recht op had na een heel lang dienstverband.

1. Dezember 2025

Beste Jolineke,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Het spijt ons oprecht dat je het zo hebt ervaren. Bij Onbezorgd Ontslag wordt altijd gestreefd naar het maximaal haalbare onderhandelresultaat, uiteraard binnen de juridische mogelijkheden van het dossier. Daarbij wordt ook altijd ruim de tijd genomen om dit zorgvuldig met cliënten door te nemen.

Ik heb je zojuist ook geprobeerd te bellen, omdat ik hier – gelet op je privacy – niet inhoudelijk en in detail kan en wil reageren op jouw dossier. Helaas heb ik je niet kunnen bereiken. De uitnodiging staat: als je het fijn vindt om het nog even rustig door te spreken, hoor ik graag van je. Je kunt mij ook altijd appen op het bij jou bekende 06-nummer.

Hele goede ervaring met Marieke

Hele goede ervaring met Marieke. Duidelijk en snel gehandeld. Mijn situatie was vlak voor de kerstdagen en Marieke was zelfs ziek en heeft voor mij doorgezet om het nog voor het nieuwe jaar goed af te sluiten. Raad iedereen dit aan om al in een stressvolle situatie goed geïnformeerd te worden over je opties.

15. Dezember 2025

Antwort von Onbezorgd Ontslag

Djammie, dank voor je positieve review!

Mooi dat mr. Marieke er ook voor je was in een drukke kerstperiode - zélfs toen ze ziek was.

Fijn dat het voor het nieuwe jaar netjes is afgerond.

En ik wens je al het beste!

Vso onderhandeling

Na een duidelijke en uitgebreide gratis intake, besloten onbezorgd ontslag om hulp te vragen bij mijn arbeidsconflict. Ongeacht dat mijn zaak erg duidelijk was en ik erg sterk stond was het alsnog een lastige onderhandeling. De werkgever deed erg moeilijk, terwijl zij juist een vso wouden zonder geldige reden.
Met behulp van onbezorgd ontslag hen toch wel kunnen confronteren met zaken die juridisch niet juist zijn en daarna kunnen onderhandelen over de vso die aangeboden werd. Uiteindelijk zijn we daar uitgekomen.

27. Februar 2026

Antwort von Onbezorgd Ontslag

Dank voor het delen van je ervaring, blijft tof om positieve reviews te lezen.

En een werkgever die moeilijk doet terwijl ze zelf een VSO willen - tja, daar zit een flinke emotionele lading in. Dan is het zaak die angel eruit te halen en respectvol maar stevig te onderhandelen. En dan van hun nee toch een ja te maken.

Dat jij niet bij de pakken neer wilde zitten heeft het verschil gemaakt. Mega goed gedaan - de aanhouder wint!

Super tevreden over Onbezorgd Ontslag

Ruimschoots tevreden over hoe ik geholpen ben door de oprichter Bob en later door zijn collega Mitchell. Door het hele traject en zelfs erna door nalatigheid van mijn toenmalige werkgever, heeft Mitchell mij iedere keer weer goed geholpen.
Door deze ervaring beveel ik ze ook zeker aan bij anderen die in zo’n rot situatie zitten of terecht komen.

27. Februar 2026

Antwort von Onbezorgd Ontslag

Dank voor het delen van je persoonlijke ervaring met mr. Mitchel - zo kennen we hem ook!

Fijn dat het allemaal netjes is opgelost, en dat je nu weer met een frisse blik naar de toekomst kan kijken.

Succes met alles wat voor je ligt :-).

Wat een zooitje

Teleurstellende ervaring, de aan ons toegewezen advocaat was rommelig en onzorgvuldig met de vso. Als we zelf niet allert waren geweest hadden we 3000 euro minder aan betalingen gehad.Het proces tijdens een vso is al stresvol en onprettig. De handtekening van de advocaat was " zeg gedag met een lach" er viel niets te lachen bij ons. Erg onprofessioneel! Daarnaast ontvingen we een vso van een andere cliënt! 2 sterren is nog fatsoenlijk beoordeeld. Snelle jongens die snel geld willen.

30. Dezember 2025

Beste Siegfried,

Dank voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat je het traject zo hebt ervaren, zeker omdat een VSO-situatie al spannend genoeg is.

Ik heb je review meteen besproken met de behandelend ontslagjurist en het dossier opnieuw bekeken. Omdat het om een persoonlijk en vertrouwelijk dossier gaat, kan ik hier niet inhoudelijk op alle details ingaan. Wel kan ik zeggen dat ik geen aanwijzingen zie dat er onzorgvuldig is gehandeld of dat er bedragen zijn misgelopen. Soms ontstaat verwarring doordat vergoedingen en eindafrekening apart in de VSO staan; die checken wij altijd los van elkaar.

Tegelijk begrijp ik dat je tijdens het traject onduidelijkheid en stress hebt ervaren - en dat is precies wat wij willen voorkomen. Dat nemen we mee en pakken we op.

Omdat je ervaring mij - als oprichter en grondlegger van Onbezorgd Ontslag - aan het hart gaat, heb ik je geprobeerd te bellen. Die uitnodiging staat. Als je het fijn vindt om het alsnog rustig door te spreken: stuur me gerust een WhatsApp-berichtje - je hebt mijn nummer.

Ik sluit het graag netjes met je af, en hoor ook graag wat wij in de toekomst beter kunnen doen.

- mr. Bob Kouveld

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij ontslag ontbreekt in de VSO financiële ondersteuning voor noodzakelijke loopbaancoaching.

Bij ontslag of een vaststellingsovereenomst niet alleen over de financieel/juridische kant van een client adviseren maar ook over de de begeleiding naar een volgende baan via loopbaancoaching. Deze vaak bijzonder noodzakelijke kosten worden niet meegenomen in het aanbod en de VSO. Zo kunnen ze hun eigen gemaakte kosten via de VSO wel gedeclareerd krijgen (en terecht) maar valt de client in het geval van 'niet weten hoe nu verder' terug op Regionale Werkcentra die betaald worden door de overheid dus door ons allemaal. Dit is een geval van onvolledige advisering en afkeuringswaardig.

6. November 2025

Antwort von Onbezorgd Ontslag

Dank voor uw review. Naar aanleiding hiervan heb ik, mr. Bob Kouveld, oprichter van Onbezorgd Ontslag, dit intern onderzocht en vastgesteld dat de naam J.P. Buijk niet voorkomt in ons cliëntenbestand. Na interne navraag is deze naam ook bij geen van onze ontslagjuristen bekend.

Via Trustpilot hebben wij daarom gevraagd om contactgegevens, zodat wij kunnen nagaan of en hoe wij hierbij betrokken zijn geweest. Op die vraag hebben wij helaas geen reactie ontvangen.

Om eventuele misverstanden te voorkomen geef ik graag een inhoudelijke verduidelijking van onze dienstverlening. Wij zijn uitdrukkelijk geen loopbaanadviseurs of -coaches, maar arbeidsrechtjuristen (meesters in de rechten) met een specialisatie in ontslagrecht. In de praktijk onderhandelen wij - uitsluitend namens werknemers - met werkgevers over een vaststellingsovereenkomst (VSO), waarbij uiteindelijk beide partijen gebaat zijn bij duidelijke en evenwichtige afspraken.

Bij deze onderhandelingen beperken wij ons nadrukkelijk niet tot uitsluitend juridische of financiële basisvoorwaarden. Afhankelijk van de wensen van onze cliënt onderhandelen wij onder meer over een latere einddatum, een hogere ontslagvergoeding, vrijstelling van werk met behoud van loon, WW-veilige voorwaarden, uitbetaling van opgebouwde maar niet-genoten (verlof)dagen, het laten vervallen van postcontractuele bedingen (zoals een concurrentie- en/of relatiebeding), stimuleringsbedingen, vergoeding van juridische kosten en – indien gewenst – een budget voor outplacement en/of loopbaancoaching. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze cliënten; zij blijven te allen tijde de eindbeslisser.

Tot slot is het mij niet helemaal duidelijk wat in deze context wordt bedoeld met “Regionale Werkcentra”.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr