Bij enige twijfel over een adviescall? DOEN! Ik geef zelden reviews, maar Nicoline heeft mij zeer kundig geholpen. Naast dat zij inhoudelijk veel specifieke kennis heeft, is zij persoonlijk betrokken,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het contact met Nicoline heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is toegankelijk, luistert goed en geeft heldere uitleg. Het is duidelijk dat zij veel kennis en ervaring heeft rondom de procedures en rege... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een deskundig,betrokken en prettig gesprek gehad met Nicoline. Ik had een gesprek van 30 min. geboekt. Al mijn vragen zijn duidelijk en uitgebreid beantwoord en ik kreeg concrete en praktische... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erg fijn om op maat en onafhankelijk advies te krijgen van een ervaringsdeskundige die op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen. Dit schept duidelijkheid en geeft rust. Zeer zeker aan te ra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als WIA expert ondersteun ik werknemers voor, tijdens en na de WIA-keuring. Medewerkers lopen allemaal tegen hetzelfde aan. Angst, onduidelijkheid en onzekerheid, om er maar iets te noemen. Angst voor de toekomst. Onzekerheid over de toekenning van een WIA uitkering. Onduidelijkheid over de financiële toekomst. Ze horen rare verhalen over het UWV. Of spreken iemand die flink negatief is. Er is bijna geen goede informatie voor werknemer.Echt bijna niks…… Alleen de informatie van het UWV. Die is soms flink onduidelijk. Teveel wollige, onbegrijpelijke taal. Vakjargon… dat zegt niemand iets, alleen mensen die ermee werken. Er zijn wel sites vol informatie enkel en alleen gericht op de werkgever.Maar echt geen WIA expert voor werknemers, waar ze terecht kunnen met hun zorgen en vragen. Toen wist ik dat ik dat ik de WIA expert voor werknemers wilde zijn.Met mijn jarenlange ervaring.Mijn achtergrond als casemanager en mediator en opleiding als arbeidsdeskundige. En mijn missie: een eerlijke beoordeling.Daarom informeer ik als WIA expert werknemers voor, tijdens en na de WIA-keuring. Zodat je er niet alleen voor staat. Dat er informatie voorhanden is waar je echt iets aan hebt. Tips om direct te gebruiken en toe te passen. In het begin kon ik nog mee naar UWV. Doordat het op dit moment heel erg druk is, lukt dat niet meer. Momenteel kan ik alleen hulp op afstand bieden. Ook dan zorg ik dat je goed voorbereid bent. Vraag een adviescall aan of plan een voorbereiding van het gesprek bij UWV. Daarnaast geef ik veel gratis informatie via mijn blogs. De complexe WIA in begrijpelijke taal uitgelegd. Deze blogs zijn ook in de vorm van video's te bekijken op youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9IX8NzuUDH61QUkcOtlQSQ/videos.
Van Hemessenkade 4, 2481 BG, Woubrugge, Niederlande
Nicoline heb ik via de telefoon gesproken en ze neemt alle tijd voor je. Daarna is ze ook heel goed bereikbaar via de mail en app. Ook de video's over de aanvraag WIA etc waren erg fijn. Nicoline heeft veel kennis van zaken en het is heel fijn om iemand te vinden als je een traject in gaat mbt het UWV en de WIA.
Nicoline, ontzettend bedankt wat je voor ons gedaan hebt! Ik raad je dienstverlening anderen echt aan. Het is waardevol en laagdrempelig. Je bent een kei in je vak.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Na een zeer prettig gesprek (adviescall) kan ik nu onbezorgd verder met m’n leven. Ik heb een IVA-uitkering, maar kampte nog met vragen waarvan de antwoorden gewoon niet te vinden zijn op het internet. Nicoline heeft er echt ‘kaas van gegeten’ en stelde me echt gerust. Terecht verdiende 5 sterren!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Pro-actief en doortastend. Zorgvuldig en integer. Nicoline heeft een familielid geholpen bij de aanvraag van een herkeuring. Nicoline werd gemachtigd om bij het UWV uit te zoeken wat de status was. Er bleken wel meldingen gedaan te zijn, maar die waren intern niet opgepakt. Nicoline heeft in overleg de regie gepakt met haar kennis van zaken. Dit heeft geleid tot een flinke verhoging van de uitkering met terugwerkende kracht!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Wat fijn om iemand om je heen te hebben,die je bijstaat in deze vaak moeilijke tijden.
Iemand die ER WEL VERSTAND van heeft.Want het is voor heel veel mensen allemaal hoge wiskunde en als je met het UWV in contact ben zijn ze vaak zo gehaast dat ze over je heen lopen,zodat je eigenlijk niet meer aan je vragen toekomt.Nicoline heeft het geduld wel,en de ERVARING zodat je op een bepaalde manier gerust gesteld wordt.En om het hele PROCES op een eerlijke en goede manier te doorlopen.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik zat al aardig ver in het proces voordat ik Nicoline heb ingeschakeld. Voor mij was het belangrijk iemand mee te hebben naar het gesprek met de verzekeringsarts, met verstand van zaken en er zou zijn voor mijn belangen. Het contact met haar was laagdrempelig maar wél professioneel en ik voelde mij gesteund in het proces. Ik kan haar begeleiding zeker aanbevelen!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Het contract dat ik met Nicoline heb gehad was via mail en heb ik als zeer prettig, duidelijk en snel ervaren. Mvg Hans Geven.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline is een heel fijne warme persoonlijkheid. Door haar kennis van zaken en de juiste manier van handelen weet ze het UWV te prikkelen zodat zaken worden bespoedigd. Ze ontzorgt en haalt zo een deel van de stress weg. Tevens reageert ze altijd heel snel.
Doordat ik blindelings op haar mocht en kon vertrouwen
gaf dat mij een stuk meer rust.
Het was heel prettig om tijdens dit traject de steun van Nicoline te hebben. Ik kan haar iedereen aanraden.
Nogmaals dank!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Wat een ongelooflijke steun heb ik mogen ontvangen van Nicoline! Na vele jaren UWV traject heeft zij mij vorig jaar benaderd om haar hulp aan te bieden namens de verzekeraar. Het verzoek om herziening werd door haar gedaan en alles werd nauwlettend in de gaten gehouden. Heel fijn als je daar zelf geen zicht meer op hebt. Nicoline is voor mij een super topper, want dank zij haar is alles in een stroomversnelling gegaan en is de beoordeling van het UWV herzien en zit het traject er voor mij op. Wat een opluchting. Nicoline heeft alles vooraf met mij besproken, heeft alle documenten vooraf verstuurd naar het UWV en is ook met mij mee gegaan naar het gesprek met de verzekeringsarts. Zonder haar advies en steun had ik zeker weten, iedere keer terug gemoeten voor een herkeuring wat heel veel spanning geeft. Haar kennis en hulp hebben mij heel veel goed gedaan. De grootste en mooiste bos bloemen gun ik haar! Ik hoop dat andere mensen net zo blij met haar zullen zijn als ik. Nicoline aan je dossier?? Dan komt het vast goed !!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik kwam Nicole tegen op LinkedIn met een eerlijk en in Jip en Janneke taal uitgelegd blog over WIA. Zij heeft veel kennis van alle zaken rondom WIA en weet dit zo uit te leggen dat je het ook echt begrijpt. Zij geeft duidelijke antwoorden op aanvullende vragen en denkt met je mee.
Is makkelijk benaderbaar en behandeld je met respect!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
het was een zeer positieve ervaring met Nicoline. Ze heeft echt goed geluisterd naar wat er speelt en was heel erg gedreven om dit voor ons goed te regelen.
Het probleem bij mij was een herbeoordeling bij de UWV waar ik zelf nooit was uitgekomen. Nicoline heeft mij en mijn man hierin super begeleid ondanks de tegenwerking van de keuringsarts. Nicoline heeft zich echt vastgebeten om voor mij een zo eerlijk mogelijk resultaat te krijgen. Nogmaals erg bedankt hiervoor.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik vond de contacten met Nicoline zeer prettig. Ze heeft verstand van zaken en weet je op het gemak te stellen zoals ik bij de UWV keuring heb meegemaakt. Ook reageert ze snel op vragen etc.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Het gesprek en er niet omheen draaien zijn door mij zeer prettig ervaren. Ik zou Nicoline dan ook zeker adviseren.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Top ondersteuning en advies en flexibel betreffende haar werkwijzes. 110 procent tevreden!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik sta nog aan het begin van het WIA-traject en vind het allemaal best eng. Ik ben blij dat ik contact heb gezocht met Nicoline van Klaveren. Ik heb het gevoel dat zij mij wilt helpen wanneer het zo ver is. De antwoorden die ik krijg zijn snel en duidelijk.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline heeft me snel en goed geholpen, ze is heel vriendelijk en legt de zaken goed uit. Als ik meer vragen heb op dit gebied, dan zal ik haar absoluut weer benaderen.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.