Bij enige twijfel over een adviescall? DOEN! Ik geef zelden reviews, maar Nicoline heeft mij zeer kundig geholpen. Naast dat zij inhoudelijk veel specifieke kennis heeft, is zij persoonlijk betrokken,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het contact met Nicoline heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is toegankelijk, luistert goed en geeft heldere uitleg. Het is duidelijk dat zij veel kennis en ervaring heeft rondom de procedures en rege... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een deskundig,betrokken en prettig gesprek gehad met Nicoline. Ik had een gesprek van 30 min. geboekt. Al mijn vragen zijn duidelijk en uitgebreid beantwoord en ik kreeg concrete en praktische... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erg fijn om op maat en onafhankelijk advies te krijgen van een ervaringsdeskundige die op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen. Dit schept duidelijkheid en geeft rust. Zeer zeker aan te ra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als WIA expert ondersteun ik werknemers voor, tijdens en na de WIA-keuring. Medewerkers lopen allemaal tegen hetzelfde aan. Angst, onduidelijkheid en onzekerheid, om er maar iets te noemen. Angst voor de toekomst. Onzekerheid over de toekenning van een WIA uitkering. Onduidelijkheid over de financiële toekomst. Ze horen rare verhalen over het UWV. Of spreken iemand die flink negatief is. Er is bijna geen goede informatie voor werknemer.Echt bijna niks…… Alleen de informatie van het UWV. Die is soms flink onduidelijk. Teveel wollige, onbegrijpelijke taal. Vakjargon… dat zegt niemand iets, alleen mensen die ermee werken. Er zijn wel sites vol informatie enkel en alleen gericht op de werkgever.Maar echt geen WIA expert voor werknemers, waar ze terecht kunnen met hun zorgen en vragen. Toen wist ik dat ik dat ik de WIA expert voor werknemers wilde zijn.Met mijn jarenlange ervaring.Mijn achtergrond als casemanager en mediator en opleiding als arbeidsdeskundige. En mijn missie: een eerlijke beoordeling.Daarom informeer ik als WIA expert werknemers voor, tijdens en na de WIA-keuring. Zodat je er niet alleen voor staat. Dat er informatie voorhanden is waar je echt iets aan hebt. Tips om direct te gebruiken en toe te passen. In het begin kon ik nog mee naar UWV. Doordat het op dit moment heel erg druk is, lukt dat niet meer. Momenteel kan ik alleen hulp op afstand bieden. Ook dan zorg ik dat je goed voorbereid bent. Vraag een adviescall aan of plan een voorbereiding van het gesprek bij UWV. Daarnaast geef ik veel gratis informatie via mijn blogs. De complexe WIA in begrijpelijke taal uitgelegd. Deze blogs zijn ook in de vorm van video's te bekijken op youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9IX8NzuUDH61QUkcOtlQSQ/videos.
Van Hemessenkade 4, 2481 BG, Woubrugge, Niederlande
Goed voorbereid naar gesprek gegaan. Voelde toch wat prettiger. Ook achteraf nog wat vragen kunnen stellen over type uitkering. Prima. Fijn gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik was goed voorbereid op het eindgesprek van de wia Nicolien had me goed voorbereid en de vragen klopte ook die ik kreeg dus voor een ieder die hulp nodig heet is Nicolien echt een aanrader top advies

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline is een zeer bekwaamde hulp in de voorbereidingen van een WIA beoordeling.
zij weet als geen ander hoe het werkt, ik vind het jammer dat ik haar niet eerder getroffen heb omdat ik haar nu tijdens een bezwaar pas heb gevonden.
desondanks heeft zij mij veel tips gegeven waar ik heel veel mee kan. Nicoline is echt een aanrader ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan anderen.
Nicoline, keep up the good work.
en nog heel erg dank voor je hulp. MVG, Yves

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline heeft me twee keer goed geholpen. Eerst met een gesprek waarin ik veel vragen over de WIA-aanvraag beantwoord kreeg. Later een sessie ter voorbereiding op het gesprek met de keuringsarts. Zeker dat laatste gesprek heeft me enorm geholpen met een goede voorbereiding, waardoor ik veel inzicht kreeg in waar naar werd gevraagd. Ik had daardoor een prettig gesprek met de arts, waarin ik mijn situatie goed kon uitleggen.
Ik denk dat die voorbereiding zeker heeft geholpen bij het krijgen van een gedeeltelijke WIA-uitkering.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline heeft me geholpen met de voorbereiding voor het gesprek met de verzekeringsarts van het UWV. Ik zie daar best wel tegenop. Ze vertelde; wat is belangrijk om in dat gesprek te vermelden, waar moet je op letten, wat kan ik verwachten, hoe gaat het in z'n werk. Sommige dingen kun je wel vinden op sites maar andere waren echt nieuw voor me.
Ook kon ik m'n eigen vragen stellen en op die manier oefen je als het ware dat gesprek. Omdat Nicoline een opname maakt die je later toegestuurd krijgt, kun je alles nog eens rustig terugkijken. Dat vond ik fijn want 3 kwartier aandachtig een gesprek volgen is in mijn situatie best pittig.
Nicoline legt helder en duidelijk uit, is kundig en heeft een prettige manier van in gesprek gaan. Mocht ik in dit WIA traject nog meer hulp nodig hebben, zal ik zeker weer contact met haar opnemen.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline is een kundige en betrokken wia expert, die snel in actie komt en erg prettig in kontakt is.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik was erg vooraf gestresst. Ik heb veel medische klachten, een levenslange geschiedenis van fysieke pijn en geen idee hoe ik me een gesprek met het Uwv moest voorstellen. Ik heb door de voorbereiding met Nicoline inzicht gekregen in hoe het gesprek zou lopen en wat van belang is voor het Uwv. Nicoline heeft duidelijk verstand van zaken en is gewoon een prettig mens. Spannend blijft het gesprek met het Uwv altijd, maar door de voorbereiding daalde het stressniveau bij mij. Dat heeft me enorm geholpen.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Dank je wel nicoline voor verduidelijking

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
In een prettig gesprek nam Nicoline alle tijd om mijn vragen te beantwoorden, had goede tips en praktische adviezen. Heel nuttig geweest, duidelijke antwoorden waar ik veel aan heb. Het gesprek heeft ook mijn onzekerheid over de toekenning wia uitkering en het hele proces daar omheen weggenomen. Het is de investering meer dan waard. Ik raad een gesprek met Nicoline zeker aan.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik ben via een adviescall bij Nicoline van Klaveren terrecht gekomen.
Ik heb dus 2 jaar een reïntegratie traject doorstaan.Heb slijtage in schouder en een nekhernia waarvoor ik niet geopereerd kan worden en moet leren leven met de pijn, het werk wat ik deed niet meer kan doen. Arbo verwees mij om voor een WIA-uitkering te gaan en dat ik via deze weg geholpen zou worden met mijn beperking.
Stress is voor mij niet te doen ik loop van het moment dat ik opsta tot ik ga slapen met nekspanning .
Nou ik heb 1 gesprek gehad met een verzekeringsarts van de Arbo deze werd beoordeeld door een Arbeidsdeskundige en toen lag er een brief in de bus dat ik geen WIA uitkering krijg maar WW uitkering en je gaat maar solliciteren en werk zoeken.
Nou mijn wereld stortte totaal in heb ik 2 jaar lang voor niks mezelf moeten bewijzen via artsen dat ik hulp nodig heb.
Toen kwam Nicoline op mijn pad en ben haar zo verschrikkelijk dankbaar voor tijd en energie zij voor mij in deze zaak wilde steken en ik was ook meteen overtuigd zij weet waar het over gaat .
Anders had ik letterlijk en figuurlijk doorgedraaid want door deze toestand is mijn gezondheid op moment alleen maar achteruit gegaan ik ben namelijk ook diabetes patiënt en wat ik altijd met tabletten kon redden is nu insuline spuiten 1x per dag.
Gelukkig zijn er mensen die wel naar je luisteren en kunnen helpen om voor je rechten op te komen.
We hebben nu een bezwaar ingediend en wachten op uitslag.
Uiteindelijk heb ik waar voor het geld dat ik uitbesteed ik had het nóóit zelf kunnen doen ben op moment aan het vechten om mijn gezondheid in balans te krijgen.
Dus nogmaals Nicoline dankbaar voor het feit dat je op mijn pad ben gekomen en zal zeker aan anderen adviseren om bij Leanz.nl te kijken of te bellen .

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline van Klaveren heb ik ingeschakeld ter voorbereiding voor de WIA Keuring.
Gesprek dmv Zoom en verliep zeer prettig en informatief ( veel tips ) !
Gesprek is opgenomen en na afloop een mailtje ontvangen om het terug te zien ... erg fijn tis nl erg 'veel' om te onthouden. Gesprek neemt een 'stukje' onzekerheid weg van wat je allemaal te wachten staat.
Nicoline heeft verstand van zaken en komt als zeer prettig/gezellig over !

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Na 2 jaar ziekte stond er een gesprek met de verzekeringsarts gepland. Ondanks dat ik mij al goed ingelezen had online en op YouTube filmpjes had gekeken bleef het toch spannend. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een gesprek met Nicoline aan te vragen. Zoals ik al zei was ik al best goed ingelezen maar heeft het gesprek mij alsnog enorm geholpen. Er zat een duidelijke structuur in het gesprek, Nicoline vertelde op een prettig tempo en kwam met concrete voorbeelden die ik goed kon gebruiken voor mijn gesprek met de bedrijfsarts.
Ben je nog helemaal niet thuis in ‘het WIA gebeuren dan zou ik het zeker doen. Ben je wel al ingelezen maar wil je met zelfvertrouwen en 110% voorbereiding het gesprek in gaan zeg ik ook: DOEN!

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Je bent ziek en de bedrijfsarts stelt je de vraag of je akkoord gaat met een ‘vervroegde WIA-keuring’.
O, is dat mogelijk en hoe werkt dat dan? Dit was, als leek, mijn antwoord op haar vraag.
In sneltreinvaart gaf de bedrijfsarts mij informatie. Thuis gekomen ga je nadenken en googelen om antwoorden te zoeken op vragen als: Wat houdt een vervroegde WIA-keuring precies in? Wat zijn de consequenties als je hier voor kiest? Welke rechten en plichten heb je na zo’n keuring? En welke gevolgen heeft dit als je onverhoopt een onverwachte uitslag krijgt van de verzekeringsarts van het UWV? Ik had heel veel vragen en kon op het world-wide-web de antwoorden niet vinden en ook in mijn omgeving kende ik niemand met inhoudelijke kennis.
Wél vond ik de website van Nicoline. Een afspraak was snel gemaakt en er volgde een fijn gesprek. Nicoline nam de tijd om mij uitleg te geven, mijn angsten weg te nemen en zij gaf mij zoveel vertrouwen dat ik een weloverwogen beslissing kon nemen om akkoord te gaan met de vervroegde WIA-keuring.
“Nicoline: ik maak weer een afspraak met je op het moment dat de datum bij het UWV bekend is. Met jouw hulp kan ik mij dan ook goed voorbereiden op een heel belangrijk gesprek voor mijn toekomst. “

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Duidelijk antwoord op mijn vragen met naderhand netjes een mailtje met een samenvatting. Dat haalt een hoop onzekerheden weg.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Eigen ex werkgever geeft niet thuis. (rijksoverheid / RWS) Kan ik naast het UWV toch nog ergens heen met vragen rond WIA, WW en uitkering

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Zeer vakkundig en toch heel menselijke in haar doen na mij toe.
Goed en eerlijk advies.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Ik heb sinds een klein jaar een WIA uitkering. Ik wilde graag weten welke mogelijkheden zijn om toch weer in het arbeidsproces te reintegreren. De informatie van het UWV is echter voor mij onduidelijk welke wegen hier voor zijn en welke gevolgen dit kan hebben voor je uitkering, mocht reintegreren toch niet lukken. Nicoline heeft mij dit heel duidelijk uitgelegd een aangeven hoe de wet en regelgeving in elkaar zijn en welke mogelijkheden er zijn. Erg fijn om hier met een onafhankelijk iemand over van gedachten te kunnen wisselen. Ze is erg kundig en heel goed op de hoogte van de wet en regelgeving en hoe het werkt bij het UWV.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Dankzij de adviezen van Nicoline ben ik goed voorbereid mijn gesprek in gegaan met de verzekeringsarts van het UWV.
Nicoline heb ik ervaren als kundig, goed voorbereid, duidelijk in haar formuleringen, vriendelijk en betrokken.
Ze heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden en daarnaast ook goede, praktische tips gegeven.
Een absolute aanrader.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Nicoline kan zowel vanuit beleid als vanuit ervaring vertellen over hoe het WIA proces verloopt. Dat is van grote meerwaarde voor mensen die met de WIA geconfronteerd worden.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Zeer blij en tevreden met de hulp van Nicoline. Ze is duidelijk, behulpzaam, beantwoord al je (wellicht ook wel domme) vragen, weet het goed uit te leggen en leeft zich in, in je situatie. We zijn nu aan het bezwaartraject begonnen maar zeer tevreden over hoe het tot nu toe gelopen is! Nicoline's hulp ontzorgt je van dingen waar je geen verstand van hebt. Ze weet excact welke wegen ze bewandelen moet, scheelt enorm in stress.

Antwort von LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.