De bruger en transportør, som kun udbringer mellem 8 og 17, så der skal være nogen hjemme på den dag, man aftaler levering. Der kom ingen. Laudrup Vin havde ikke fået sendt pakken. Min henvendelse ble... Mehr ansehen
Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 … firmaet har flere gode producenter som hr været med i mange år og som er ryggraden! … men det er også et firma som er stærk innovativ og som er god til at f... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Dänemark
- ehandel@laudrupvin.dk
- www.laudrup.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super levering
Hurtig præcis levering af en rigtig dejlig vin som jeg måtte bestille en ekstra omgang af

Det hele spille max.
Det hele spiller max.
Altid nemt at bestille, hurtig levering, og en dejlig hvidvin i glasset 🥂
Virkelig god vin med stor smag
Virkelig god vin med stor smag, og dejlig eftersmag

Laudrup har kvalitetsvine
Laudrup har kvalitetsvine. Priserne er lidt for høje nogle gange men service er god

Nem bestilling - hurtig levering
Det er en fornøjelse at shoppe på jeres hjemmeside, da man finder en masse af de bedste huse og vine fra hele verden. Smagekasserne er sjove og som regel et godt tilbud. Bestilling og levering forgår nemt og hurtigt.

Fantastisk service!
Servicen var helt i top, og vinene blev leveret dagen efter, de var bestilt. Rosékassen var et ganske udmærket udvalg af seks forskellige slags, og til en yderst rimelig pris. Virkelig god oplevelse, at handle med Laudrup Vin,

let og overskuelig hjemmeside
let og overskuelig hjemmeside - hurtig og sikker levering - god kommunikation ifb med køb.

Antwort von Laudrup Vin
Det var første gang vi var 110…
Det var første gang vi var 110 deltagere -sikkert fordi det var på Søllerød kro -der serverer den skønneste mad. Dette var også tilfældet denne gang i samarbejde med Laudrup Vin, hvor man havde sammensat en PERFEKT middag og mange spændende vine.
Det er en super hyggelig tradition ca. 4 x årligt på forskellige restauranter. Mange grupper af kvinder der kender hinanden, deltager og hygger sig med lækker mad og smager på skønne vine.
Meget anbefalelsesværdigt at deltage i arrangementerne.

Fin blandingskasse
Varer Antal Pris
Louis Latour Duet Chardonnay/Viognier
Varenummer: 4549.2021 2 276,00 DKK
Dejlig hvidvin til primært skaldyr og til nydelse på terrassen
Il Palagio Chianti Classico di Panzano (øko)
Varenummer: 5390.2019 2 438,00 DKK
Denne vin faldt desværre ikke i vores smag og skulle åbenbart have været "dekanteret"/luftet da den vist nok var for ung!! Desværre havde den første flaske vi åbnede ikke den rigtige smag ( måske prop????).
Giné Giné Tinto
Varenummer: 0350.2019 2 396,00 DKK
Meget tør , men relativ let vin. Bedst til "spanske" nydelser. Jeg vil dog ikke købe den igen!

Antwort von Laudrup Vin
Det var et rigtig flot arrangement
Det var et rigtig flot arrangement, skønne omgivelser og borddækning. Underholdende og inspirerende præsentation af de skønne vine vi smagte, og det var genialt at David Ekberg havde fundet vine til hver enkelt ret, der viste store forskelligheder, men alligevel klædte retterne. Maden, den var som man forventer på Søllerød Kro helt i top, pånær hovedretten. Den var ganske enkelt ikke stedet værdigt. Tør fasan, lagt på en talkerken med lidt kedelig pure og overdænget med en skummet sovs der mest af alt lignede candy floss…sådan en ret ville de fleste køkkenchefer ikke lade komme på bordet. Men når det så er sagt, er jeg sikker på der nok skal blive rettet op på det til næste gang…forhåbentligt..
Jeg gik derfra med 2 gæster, med mindet om en dejlig aften. Det var jo først og fremmest vinene vi kom for at smage.

Antwort von Laudrup Vin
The Laudrup team certainly know how to…
The Laudrup team certainly know how to host an event. It was a real Michelin event of the highest standard of food and wines. Thanks a million. See you for the champagne next 🙏👍🏼

Antwort von Laudrup Vin
Fremragende smagekasse fra MUGA wineyards…
Købte en smagekasse fra MUGA wineyards Rioja. Har til nu kun smagt hvidvinen, som var fremragende. Og bestilling samt levering var super nemt og vinen kom efter 2 dage. Glimrende service.

Antwort von Laudrup Vin
Nemt at bestille og hurtig levering og…
Nemt at bestille og hurtig levering og efterfølgende super fin service.
Absolut et godt sted at købe vin

Antwort von Laudrup Vin
Man lover ikke for meget!
Man lover ikke for meget!
Fremragende vine, omend jo kun den ene er smagt…. Den anden kender jeg fra tidligere køb. Det bliver ikke sidste gang.
Men, men, men… Leverancen levede ikke op til sædvanlig standard, kl. 17:45 på min erhvervsadresse. Alle var gået hjem. Heldigvis var min nabo vågen…
Går ud fra, at det er en enlig svale.
Lad os se næste gang! 😉

Antwort von Laudrup Vin
Jeg bestilte vinen om aftenen, og allerede dagen efter modtog jeg vinen. Imponerende!

Muga Vin og Rådhuskælderen - en vinder
Muga Vin og Rådhuskælderen, Roskilde sammen, så kan det ikke gå galt. Fantastisk arrangement med fremragende vine og fantastisk god mad. Flot arrangement som Laudrup Vin kan være stolt af.

Ankom som ventet
Ankom som ventet, så jeg var hjemme.
Leverance som aftalt og iøvrigt en gammel kending da Laudrup Vin hjalp os med at besøge producenten
Iøvrigt hurtig levering

Hyggeligt arrangement
Hyggeligt arrangement. God mad og god betjening. Men jeg savnede et bredere udvalg af de vine vi fik. Der var ikke den store smagsforskel, kun forskel fra Pinot Noir til Merlot druen. Og så skal et vinsted/restaurant altså have ordentlige vinglas. Det virker lidt billigt at servere alle vinene i samme type glas - det kan i virkelig gøre bedre!
Tilbudene var heller ikke attraktive, de bedre vine fr Station, var der kun kr. 50 rabat på.
Jeg kan altså godt få bedre vine til kr. 250 flasken på tilbud end dem der blev serveret, beklager

Laudrup Vin: På alle måder prof. og effektivt
Beskrivelsen af vinen levede fuldt ud op til forventningerne. Hurtig og nem bestilling i webshop, hurtig afsendelse og levering. På alle måder meget prof. og effektivt. Vi er yderst tilfredse med Laudrup Vin. Varm anbefaling!

Alt er godt :-)
Dejlig vin til OK pris ved enkeltflasker og billigt ved flere.
Rar betjening i butikken/på lageret.
Og forhandler verdens bedste chokolade fra Valor :-)

Antwort von Laudrup Vin
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.