Laudrup Vin Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalit... Mehr ansehen

1. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig, upålidelig og uforskammet service

De bruger en transportør, som kun udbringer mellem 8 og 17, så der skal være nogen hjemme på den dag, man aftaler levering. Der kom ingen. Laudrup Vin havde ikke fået sendt pakken. Min henvendelse blev mødt med en uforskammethed om, at de ikke kan garantere levering, og at det var transportør, jeg skulle tale med. Transportøren havde ikke fået pakken. Dårlig, upålidelig og uforskammet service. 2 stjerner, fordi jeg efter frustrationerne rent faktisk fik den aftalte vare. Fantastisk nok.

27. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk vin leveret hurtigt og…

Fantastisk vin leveret hurtigt og effektivt

26. März 2026

Antwort von Laudrup Vin

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Den smagte fantastisk

Den smagte fantastisk. Muga kan varmt anbefales.

21. März 2026

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse. Og ja, Muga kan man altid regne med!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en dejlig oplevelse.

Endnu engang en dejlig oplevelse at handle hos Laudrup Vin. Havde nogle spørgsmål ang. levering som blev besvaret anerkendende og forstående.
Rigtig god og behagelig oplevelse at handle hos Laudrup Vin.

11. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service hos kundeservice

Super god service hos kundeservice. Lynhurtig levering af flink chauffør. Alt er bare iorden.

Kan nu glæde mig til Muga vin :0)

12. März 2026

Antwort von Laudrup Vin

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 ……

Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 … firmaet har flere gode producenter som hr været med i mange år og som er ryggraden! … men det er også et firma som er stærk innovativ og som er god til at finde nye producenter, som gør at man altid er nysgerrig på hvad de nu har fundet på

Der er en stor grad af faglighed og en række medarbejder som har fokus på kunden og som skaber tillid til at man er i trygge hænder ..

Altid et besøg hver, selvom det sjældent er billigt …

6. März 2026

Hej Mogens

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!
Du må endelig sige til, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, så kan jeg anbefale det, da vi ofte sender gode tilbud på vores vine ud der.

Du kan tilmelde dig her: https://laudrup.dk/tilmeld

Gott vin

Gott vin som förväntades

3. März 2026

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fik den forkerte vin

Jeg fik den forkerte vin.
Jeg skulle selv finde en vognmand til at returnere 12 fl. Vin.

24. Februar 2026

Kære Poul,

Når du skriver, at du modtog den forkerte vin, er dette ikke helt korrekt. Ordren blev leveret som bestilt via vores hjemmeside, og den vin du modtog, var derfor den vin, der var bestilt i ordren.

Når fejlen skyldes en fejlbestilling og ikke en leveringsfejl fra Laudrup Vin, står kunden selv for omkostningerne ved en eventuel returnering. Dette fremgår også af vores handelsbetingelser.

Min kollega Mikkel tilbød at hjælpe dig med at oprette en returnering via os, men gjorde samtidig opmærksom på, at det typisk vil være billigere for dig selv at arrangere transporten direkte. Det skyldes, at vi benytter Danske Fragtmænd, hvor fragtpriserne ofte er højere for mindre returforsendelser.

Vi beklager naturligvis, hvis situationen har været frustrerende, og vi hjælper altid gerne, hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med en ordre.

Mvh. Sofie, Laudrup Vin

Fin helhed i oplevelsen

Fin helhed i oplevelsen
Gode toner
Fin efter’klang’

27. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vinen jeg købte var virkelig god

Vinen jeg købte var virkelig god, smagte fantastisk og tak for jeres gode service

23. Februar 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er altid en dejlig oplevelse at…

Det er altid en dejlig oplevelse at åbne en flaske fra Laudrup Vin

18. Februar 2026

Dejlig vin

Jeg købte en kasse dejlig vin til en fornuftig tilbudspris hos Laudrup vin og er fuldt tilfreds.

16. Februar 2026

Antwort von Laudrup Vin

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske vine og virkelig god…

Fantastiske vine og virkelig god service.

13. Februar 2026

Hurtig og præsis levering

Jeg bliver altid serviceret på bedste måde når jeg køber vin hos jer.

15. Februar 2026

Godt udvalg

Godt udvalg, hurtig levering.

27. Januar 2026

Antwort von Laudrup Vin

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og levering.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

tilfreds med leveringen, men..

Jeg er meget tilfreds med leveringen, men jeg er skuffet over vinen, den levede ikke op til forventningerne, noget tyndbenet Rully til 199,95 på tilbud

30. Januar 2026

Antwort von Laudrup Vin

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at leveringen levede op til dine forventninger 😊

Hvad angår Louis Latour Rully, så er det de to nyeste årgange (2023 og 2024), vi har haft på tilbud. Som det ofte er med unge vine – især fra Bourgogne – kan de fremstå lidt mere stramme og lette i udtrykket, inden de får lov til at åbne sig helt.

Et godt råd kan derfor være at åbne vinen 2–3 timer før servering, så den får ilt og tid til langsomt at udvikle de aromaer og den fylde, som vinen er kendt for.

Prøv endelig det an 😊 Og skulle det vise sig, at vinen stadig ikke er noget for dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning, herunder mulighed for at tage de resterende flasker retur, inkl. den femte flaske du eventuelt prøver at åbne.

Mvh. Sofie, sommelier hos Laudrup Vin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købet og levering absolut problemfrit

Købet og levering absolut problemfrit. Vinen kendte jeg og efter min smag, virkelig “valmue for money”

14. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode vine til fornuftige priser

8. Januar 2026

Udmærket hjemmeside

Udmærket pris på kvalitetsvin

30. Dezember 2025

Sandie, Laudrup Vin

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr