De bruger en transportør, som kun udbringer mellem 8 og 17, så der skal være nogen hjemme på den dag, man aftaler levering. Der kom ingen. Laudrup Vin havde ikke fået sendt pakken. Min henvendelse ble... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 … firmaet har flere gode producenter som hr været med i mange år og som er ryggraden! … men det er også et firma som er stærk innovativ og som er god til at f... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Kontaktinformationen
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Dänemark
- ehandel@laudrupvin.dk
- www.laudrup.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Laudrup Vin
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Laudrup Vin. Lækre vine til fornuftige priser - og hurtig levering. Super kundeservice som man kan kontakte hvis man har spørgsmål, og som altid svarer hurtigt og ærligt tilbage.

Dejlig vin Bluckbuster Pinot Noir
Dejlig vin Bluckbuster Pinot Noir. Købte 6 flasker på jeres anbrefaling, fortryder vi ikke købte flere…….

Nem og hurtig levering
Fin vin til prisen, hurtig levering og info

Antwort von Laudrup Vin
Dejlig Pinot Noer samt Chardanna fra…
Dejlig Pinot Noer samt Chardanna fra Backhouse

100 procent effektivitet mht levering
100 procent effektivitet mht levering. Der gik kun 1,5
Dage så stod kassen på dørmåtten
Mvh
Poul

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse, da hjemmesiden er fin og nem at betjene, og da jeg allerede er bruger hos Laudrup vin, huskede den alle mine data og købet gik meget hurtigt. Glæder mig til at åbne den købte vin omen måneds tid.

Langt fra min smag
Langt fra min smag. Kvalitet og pris hænger ikke sammen. Baseret på min smag der ikke et udtryk for en generel vurdering, da smag er forskellig

Antwort von Laudrup Vin
Både maden og vinene var super og som…
Både maden og vinene var super og som sædvanlig var selskabet hyggeligt. Et ekstra plus var det at restauranten havde hængt gardiner på væggene, så vi kunne høre hvad hinanden sagde og at det samtidig virkede hyggeligt og rart.

Kvalitets vine.
Kvalitets vine.
Fleksibel levering
Ok priser

Antwort von Laudrup Vin
God service og enkel hjemmeside
Enkel hjemmeside at finde rundt på. Gode beskrivelser af vin. God service i deres butik. Med en hjælpsom vejledning omkring vin.

Oversolgt kvalitet
Normalt kan jeg godt lide at handle hos jer, men føler mig lidt narret her. Købte 6 flasker Gevrey Chambertin og jeg syntes I oversolgte kvaliteten. Det kan også være min fejl at jeg køber en GC på prisen da gode GC ikke findes billige, men man håber jo altid og 375 kr / flaske var ikke nok for denne desværre.

God overskuelig hjemmeside.
God overskuelig hjemmeside.
Hurtig og præcis forsendelse.
Købsforventningen til fulde indfriet.
Alt i alt en perfekt oplevelse at handle med Laudrup Vin.

Antwort von Laudrup Vin
Altid gode vine og fin betjening

Antwort von Laudrup Vin
Dejlig vin og hurtig levering
Marques de Murrieta er altid dejlig vin fra Rioja til en god pris! Leveringen kom hurtigt og forløb uden problemer.

Super service
Fik på mail et super tilbud på en Brunello der ville være perfekt til en fødselsdagsfest. Selvom tilbuddet var udløbet leverede Laudrup Vinen til tilbudsprisen og hele servicen herom var fantastisk. Desværre kan man ikke give 6 stjerner Må snart placere en ny ordre
Vi fik en kasse Dog Point Chardonnay…
Vi fik en kasse Dog Point Chardonnay 2020. Vi havde fået den tidligere på NZ. Jeg spurgte min datter om den var som sidst "Ja fuldstændig. Virkelig virkelig lækker"

Jeg bestilte 8 flasker vin, som jeg ikke fik en ordrebekræftelse på
Jeg bestilte 8 flasker vin, men fik ikke nogen ordrebekræftelse.
Jeg bestilte derfor påny dagen efter (mens tilbuddet fortsat var gældende), og vupti, så fik jeg 2 ordrebekræftelser - Det er en lidt underlig måde at opnå et "mersalg" på.

Antwort von Laudrup Vin
Pris og vine i balance med…
Pris og vine i balance med fortræffelighed.

Antwort von Laudrup Vin
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.