De bruger en transportør, som kun udbringer mellem 8 og 17, så der skal være nogen hjemme på den dag, man aftaler levering. Der kom ingen. Laudrup Vin havde ikke fået sendt pakken. Min henvendelse ble... Mehr ansehen
Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 … firmaet har flere gode producenter som hr været med i mange år og som er ryggraden! … men det er også et firma som er stærk innovativ og som er god til at f... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Dänemark
- ehandel@laudrupvin.dk
- www.laudrup.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Laudrup Vin sparker gang i festerne...
Vi har fundet de helt rette vine hos Laudrup Vinhandel - og har netop haft en sommerfest, hvor de blev drukket. Gæsterne drak dog ikke det hele, så vi kan fortsat nyde et glas i ny og næ - og med de gode tilbud Laudrup Vin har, kan vi også meget nemt få fyldt lageret igen.

Antwort von Laudrup Vin
Udmærket udvalg og gode priser
Udmærket udvalg, hurtig levering, gode tilbud. Jeg er tilfreds, har handlet her flere gange og kommer helt sikkert tilbage

Favoritt og værdi for penge
Favoritt og værdi for penge

Antwort von Laudrup Vin
Meget lækre vine og god hjemmeside der…
Meget lækre vine og god hjemmeside der forklarer om vinene og hvad de passer til, så os der ikke er vinkendere kan vælge rigtig.
Leveringen sker hurtigt og de har en super professionel kundeservice.
Lidt øv at man er nødt til at lave del-ordre for at bruge sine rabatkoder, jeg havde både valgt vine der var på tilbud og ikke på tilbud. og så virker rabatten desværre ikke, da den ikke kan skelne mellem varerne. Jeg opgav lidt at få rabatten af den grund og valgt nogle vine fra.
Update/svar til Tommy: Det var vist den rabatkode der blev sendt ud i forbindelse med aftenlevering. kan ikke huske det desværre.

Antwort von Laudrup Vin
Rigtig god vin til en absolut fair pris

Antwort von Laudrup Vin
God vin og nem og hurtig levering.

Antwort von Laudrup Vin
Watch out for offers and campaigns before buying
I bought a Spanish white wine as it was on offer and combined with a birthday discount it came out cheaper than elsewhere. Normally I would not buy this wine from Laudrup Vine as it is 20% more expensive than n other places.

Dejlig vin til prisen
Det var bare en super dejlig vin til prisen

Fremragende!
Jeg købte nogle Louis Latour vine, som jeg ikke brød mig så meget om. Så aftalte jeg at køre forbin Laudrup vin. Og Sofie gav mig den bedste oplevelse. Jeg har kun stor ros til over for det

Antwort von Laudrup Vin
Fantastisk udvalg og excellent service
Super lækre vine og et imponerende udvalg og super service

Antwort von Laudrup Vin
God vin og hurtig levering.
Købte 12 flasker vin. Beskrivelsen af vinene var retvisende. Prisen er fair og hurtig levering. Meget tilfreds.

Antwort von Laudrup Vin
God service og mulighed for personlig…
God service og mulighed for personlig kontakt hvis der er behov
God anbefaling og tilbud for en vin
God anbefaling og tilbud for en vin. Prompt levering.

Antwort von Laudrup Vin
Fantastisk dejlige ros’e vin som jeg…
Fantastisk dejlige ros’e vin som jeg smagte på Skagens fiskerestaurant, jeg måtte straks bestille en kasse som kom hurtigt, sommeren er reddet

Gode vinbeskrivelser
Gode vinbeskrivelser som hjælper dig til at købe vin, som smager som du forventer

Virkeligt lækker hvidvin
Virkeligt lækker hvidvin. Altid en sikker vinder

Antwort von Laudrup Vin
Super ærgerlig og skuffende…
Havde en super ærgerlig og skuffende oplevelse med Laudrup på "Søllerød kro".
Det var desværre en gennemgående ærgelig oplevelse, hele vejen rundt.
Alt i beskrivelsen, i det arrangement vi bestilte "En Sommelier battle på Søllerød kro" - Var langt fra som beskrevet.
Stedet: Var IKKE på Søllerød Kro, men i et andet af Søllerøds lokaler, der mest af alt lignede en tung kedeligt forsamlingshus. Simpelthen falsk markedsførring - Det gik fremgik INGEN steder, at det var tilfældet.
Vinen: Rigtig fine vine, ikke noget at sætte en finger på der (hvorfor den ene stjerne). Men... Så fik vi prislisterne, hvor Laudrup konsekvent havde listet ALLE vinpriser 100kr dyrere end på deres egen webshop?? Simpelthen så strengt
Tjenerne: De her tjenere er simpelthen det/de ringeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg får 10x bedre betjening hos McD. De var grotesk ligeglade med én! Ingen præsentation af maden, ugidelig og dvask attitude. Det var som om de var på akkord løn, de nærmest "kastede" maden foran én, sjaskede sauce udover det hele og virkede direkte ubehøvlede når man tiltalte dem eller havde spørgsmål. SÅ skidt!
Maden: Ikke i nærheden af at være noget fra Søllerøds hånd (på trods af at vi fik at vide at maden var lavet dér). Det var kedeligt, intet wow over det - ISær ikke ift. prisen.
Jeg kommer aldrig til at anbefale Laudrup arrangementer og ej heller deltage igen.
Det er sådan et kæmpe scam - Men havde været så simpelt at gøre til en god oplevelse, ved at være æærlig omkring sted, vinpriser og ordentlig service - Prisen for det her arrangement er helt hen i hampen.

Optimal service
Hurtigt svar, fuld orientering om proces inkl. levering. Upåklageligt
Super lækre vine
Super lækre vine, hurtig service og altid gode tilbud
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.