Bodde på Napoleon Bonaparte på Korsika i slutet av maj. Ett fantastiskt hotell med omtänksam och mycket trevlig personal. Hotellets läge var utmärkt, likaså stränderna. Ett extra plus var de välorgani... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I like very much that hotel Napoleon and almost everything is perfect. Only thing I honestly disliked was that music is constantly on every single day.( In restaurant , breakfast time, reception... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På udflugt, til Calvi, med vinsmagning, guide Calle. Pris 75 € pr person. Bustur fra hotellet, i minubus, helt ok. Tur til Citadellet, med guide, og fortælling om Colombus. Ca 2 timer på egen hånd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi är ett par som skall flyga med Langley. Vi har fått en bokningsreferens från Langley men när vi skall använda denna bokningsreferens hos flygbolaget kan bara den ena parten logga in och se sin resa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Langley driver egna hotell och resorts som erbjuder aktiv avkoppling för de som söker de lilla extra. Noga utvalda resmål, hög personlig service, stimulerande aktiviteter och god mat ger våra gäster en oförglömlig upplevelse.
Sofierogatan 3A, 412 51, Göteborg, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Otroligt dåligt och oproffsigt beteende.
Servicen är under all kritik.
Rejste med Langley til Val Thorens, og der var nogle fejl i bookningen, de ville ikke kendes ved deres fejl.
Det er nu 4. gang, vi rejser med Langley, og igen må vi konstatere, at det er et anderledes rejsebureau. Bedre standard generelt og mere serviceminded personale end hos andre bureauer. Fint hotel med kæmpe pool, lækker morgenbuffet - nogle gange endda med mulighed for selv at presse sin egen appelsinjuice. Fin varieret aftensmad, f.eks. en dag med grill med fisk, rejer på spyd, blæksprutter og kylling og så var der hver aften skønne desserter - med flere slags lækre kager og frisk frugt. Hotellet ligger med flot udsigt over bugten - eneste minus der er ca. 500 m til stranden og det går op af bakke, når man skal hjem.
Åkte till Kreta med Langley, trevlig bemötande ifrån bokning till hemgång. Vi fick mat på planet, gratis resa ifrån flygplatsen och hotellet samt mat med dryck! Kan inte klaga på något speciellt, kanske att de kunde haft fler olika juicer på frukostbuffen, annars var allt toppen. Bra vecka!
Det viste at kommunikationen med kontoret via tlf og email var dårlig. Både på Svensk og Engelsk, og jeg taler begge meget godt!. Der skulle rettes i bestillings papirene flere gange end hvad godt var.
Men Langley var det eneste selskab vi kunne komme til Val D'Isere med, hvilket vi ønskede.
Rod i rejse dokumenterne gjorde ChekIn i Cph lufthavn besværlig
Fejl beskrivelse af værelset på deres hotel, Grand Nord, i Val D’Isere.
Vi slog os konstant grundet ekstrem lav lofthøjde, udover at der var koldt. Og den eneste info vi fik om værelset var, at der var skrå væge. Ikke at vi talte om et loftkammer ”værelse” hvor der er koldt og man kun kan stå oprejst i en 1/5 del af ”værelset”!
Lang svartid på sendt mails, en pris på kr. 18600,- samt dårlig vedligeholdt hotel, gør at jeg må fraråde alle at rejse til Hotel Grand Nord i Val D’Isere med Langley
Alt ialt - IKKE accptabelt!!
P.S.
Maden, søde guides og WiFi adgangen er det eneste rigtigt positive at sige om vores oplevelse.
Og så selvfølgelig skiløbet i Val D’Isere
Åkte med langley förra sommaren och skall åka nu igen till alperna. Det som är bra är att allt ingår, det är svenska personal och maten är god
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.