Unternehmen hat geantwortet
På udflugt, til Calvi, med vinsmagning, guide Calle. Pris 75 € pr person. Bustur fra hotellet, i minubus, helt ok. Tur til Citadellet, med guide, og fortælling om Colombus. Ca 2 timer på egen hånd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bryter mot paketreselagen Fortfarande jättebesviken på att min familj blev lurade på en stor summa. Jag fick rätt av ARN att dem skulle betala tillbaka oss för en tvåveckors resa som Blev tr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Langley driver egna hotell och resorts som erbjuder aktiv avkoppling för de som söker de lilla extra. Noga utvalda resmål, hög personlig service, stimulerande aktiviteter och god mat ger våra gäster en oförglömlig upplevelse.
Sofierogatan 3A, 412 51, Göteborg, Schweden
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jag reste nyligen med Langley till Guadeloupe och är verkligen nöjd med allt! Bokningsprocessen, snabbt svar när jag skickade mailfrågor inför resan, infon som skickades ut, flygresan, transfern, resorten, maten, utflykterna och inte minst personalen på plats. Resorten är en riktig pärla, naturnära vid regnskogens rand och en jättefin strand och vi uppskattade speciellt de lugnare dagarna innan det fylldes på med folk inför jul. Hit åker vi gärna tillbaka!

Antwort von Langley
Vi bestilte og betalte for værelse med balkon, men fik uden. Vi klagede og de sagde der ikke var værelser med balkon. Vi kunne tale med manegeren dagen efter. Manegeren sagde at de ikke havde flere værelser med balkon. Efter lange diskussioner fandt hun alligevel et værelse med balkon til os.
Det var svært at få nye håndklæder generelt.
Menukortet var den samme 2 uger i træk. Vi var der 14 dage, så lidt ensformigt. Vi brugte meget tid på at vente på mad og drikke, specielt til frokost, over 1 time er prøvet.
Hilsen Steen og Ida

Antwort von Langley
Receptions personalet løj for os flere gange.
Spisekortet var det samme hver uge og til frokost var spisekortet det samme hver dag. Det var desværre ikke gourmet, som vi oplevede i 2011. Ventetiden til frokost var nogle gange over en time. Hotellet var langt fra fyldt, vi var ca. 200 og de har plads til 500, jeg vil nødig være der hvis der var fuldt booket.
Vi var også udsat for at der ikke var håndklæder på værelset og det tog over en time og 3 opringninger før det lykkedes. Skift af strandhåndklæder var også en kamp, de havde mange undskyldninger (læs løgne)

Resa till Val Claret.
Försenad transfer 2,5 timma. Kom fram 23 på kvällen då restauranger var stängda. Nyckelbox fungerade ej fick jaga ägaren för att vi skulle få tillgång till rummet.
Rummet vidrigt! Skulle hålla samma standard som Hotel 2100 i Tignes som jag först bokat, dock på fel vecka så vi fick ändra till detta alternativ som skulle vara lika bra och kostade lika mycket vilket var en lögn då vi hälsade på vänner på 2100 och set var klart fräshare. Våningsäng i hallen och en fläckig bäddsoffa i ett litet vardagsrum. Värre än annexet i Sällskapsresan II! En dryg engelsktalande platschef som inte gjorde ngt.Avrådes! Ingen vilja att att rätta till eller kompensera, en betald middag t ex hade i alla fall visat på lite ansvar. Platschef som duckade för problemen.
Totalt värdelösa! Res ej med dessa!

Antwort von Langley
På udflugt, til Calvi, med vinsmagning, guide Calle.
Pris 75 € pr person.
Bustur fra hotellet, i minubus, helt ok.
Tur til Citadellet, med guide, og fortælling om Colombus. Ca 2 timer på egen hånd, i byen til shopping og frokost. Derefter kørsel til Vineriet Colombe, for vinsmagning. Vi fik en salgstale af Calle, smagt fingerbøl af vin. INGEN rundvisning i vineriet, eller info om produktionen ,kun smag, og køb. ØV. Togtur koster 6 €.
Dyr fingerbøl vin.

Antwort von Langley
Väldigt besviken på Langley som inte håller vad de lovar. När vi bokade fick vi prisuppgifter på transfer till hotellet. Väl framme i Bastia visade det sig att jag glömt boka men det fanns plats så vi åkte med. När vi checkar ut får vi en chock då det visade sig att transfern inte alls kostar det som Langley sagt utan mer än det tredubbla. 4500 för vår familj att åka buss fram och tlllbaka till flygplatsen. Vi pratade med personal på plats och visade mejlet med prisuppgifterna och har sedan försökt föra dialog med kundservice som hänvisar till att vi missat att boka och därför får betala ett annat pris (som de alltså inte informerat oss om).
Att utan att informera om ett nytt pris välkomna oss på bussen känns bara som ett sätt för Langley att passa på att tjäna extra på sina kunder. Vilket är ett av flera exempel från våra resor och denna blev droppen. Vi har varit trogna kunder i flera år och även rekommenderat andra att resa med dem men nu avråder vi istället. Den planerad alpresan blir inte med Langely och inte heller nästa solresa.

Antwort von Langley
Undvik Langley. Supportens kommunikation är under all kritik, och företaget tar inte ansvar för sina egna misstag, vilket drabbar kunden. Det finns många seriösa alternativ – välj en annan aktör.
Vad ni än gör, hyr inte skidor genom Langley.

Antwort von Langley
Struligt värre. Vidare inte mycket som överenstämde med bokningen. Svarade snabbt men åtgärdade ingenting. Ingen mer resa med Langley

Antwort von Langley
Vi är ett par som skall flyga med Langley. Vi har fått en bokningsreferens från Langley men när vi skall använda denna bokningsreferens hos flygbolaget kan bara den ena parten logga in och se sin resa, boka sittplatser på flyget, mm. Den andra parten kan inte komma in genom bokningsreferensen! Detta har inte Langley "orkat" informera om!

Antwort von Langley
Langley i Tignes intar en grovt cynisk inställning till sina gäster. Man säljer sina resor med halvpension men när man försöker få plats till middag är det omöjligt att få bord. Väntetider uppemot 40 minuter två dagar i rad. Dom tycker att man ska sätta sig i beställa en drink under väntetiden, gissa om du får betala dyrt för den...?
Rent uselt. Och om man inte kan äta trerättersmenyn av olika orsaker så ersätts man med en pizza margarita! Deg, ost och tomat. Billigare kan det inte bli, för dom..
Till detta vill jag dock ha sagt att "markpersonalen" ska ha all heder. Dom vränger sig ut och in för att få allt att funka

Antwort von Langley
Bra service. Speciellt hjälpen vid hemresan med stukat knä.

Antwort von Langley
Dåligt bemötande i telefon. Kan ej rekommendera detta företag. Under all kritik. När bokat resa som kostar mycket.

Antwort von Langley
I had booked a week at this hotel : Langley Le Petit Prince for a skiing vacation, but following a fall I unfortunately had to cancel my stay. Despite my efforts to contact them (several phone calls and emails sent), I have received no response from them.
I understand that cancellations can be complicated to manage, but the total lack of communication is unacceptable, especially for an establishment of this category.
Responsive, human customer service is essential, especially in unexpected situations like this. I am very disappointed and would not recommend this hotel due to their total lack of follow-up.
organisation déplorable, on a réservé en juin 2 chambres en pension complète, on nous ajoute le repas du réveillon de noël à payer alors qu’on arrive le 25 décembre, on nous dit tout et son contraire.
Suite à de nombreux cafouillages, on nous propose de nous upgrade, ce qu’on accepte avec plaisir.
Arrivés sur place, on a pas la chambre prévue initialement et encore moins l’upgrade.
0 geste commercial, on attends désespérément de parler avec la direction qui fuit toute responsabilité

Antwort von Langley
Har alltid haft bra resor med Langley.
Jag har åkt till Cervinia, Serre Chevalier, Val Thorens, Tignes och Val d'Isère där jag varit flest ggr ofta 2-5 veckor per resa.
Aldrig haft några problem.... trevlig och tillmötesgående personal.
Ulf Peder Johansson

Bryter mot paketreselagen
Fortfarande jättebesviken på att min familj blev lurade på en stor summa.
Blev tre dagar, men det sket dom i. Riktig rövarfirma. Sämsta jag någonsin varit med om. Boka inte med langley!! Resan var 14/3 2020
Tillägg 1/11-24
Fått svar av Langley att den ej tänker följa ARN-beslutet och inte betala.
Seriösa aktörer följer ARN = boka ej med denna skitfirma

Snabb återkoppling
Tillmötesgående e
Service mindade

Antwort von Langley
Glömde informera om att vi skulle byta rum efter en natt. Kompensation blev en flaska vin som erbjöds sista kvällen, när restaurangen var stängd, och vi redan var ute på stan och åt middag.
Tyvärr ingen koll på vilka som var vandringsresenärer och vad det innebar (ringde och undrade var vi var när vi var ute på vandring, för att vi skulle byta rum, som ingen informerat om).
Ingen proaktivitet när situationer uppstår. En vandringsdag försvann pga brist på kommunikation mellan Langley och guideföretaget. Vi fick själva styra upp så att hotellet ordnade en buss så att vi åtminstone fick besöka en by. Vandring hanns inte med då detta tog tre timmar.
Hotellet gammalt och charmigt men onödig brist på underhåll som innebär att det saknades funktioner i rummet eller höll bristfällig standard.
Halvpension med frukost och middag. Det var det bästa med hela resan. Toppklass på maten.
I vandringspaketet ingick lunchpaket. Katastrofala sallader på vita böner, kikärtor mm. Rinninga burkar som kladdar ner ryggsäcken och är halvt omöjliga att äta ute i naturen (kniv och gaffel). Jag tog med macka från frukosten istället.
De flesta i receptionen satt på kontoret och bara en som tog emot gäster= långa väntetider.
Resmålet fint. Om bara sol o bad, ok. Som arrangör av vandringsresa, nej. De förstår inte konceptet.

Antwort von Langley
Tack för en mycket trevlig vecka. Hotell Bonaparte ligger precis där man önskar, vi havet, mitt i byn, med pool och en härlig arkitektur. Allt var bra. Fina välstädade rum med högt i tak och en lyxig känsla rakt igenom hotellet. Det som ändå gjorde veckan speciell var personalen och maten. Ett härligt gäng som verkar fungera bra tillsammans. Maximal service och vilja at hjälpa till. I Mitt resesällskap blev en sjuk dag 4 och vi fick hjälp och service kring allt. Apotek och läkarrekommendationer. Ett särskilt tack till Theo i köket som lagade fantastisk mat och även specialmat till vår sjukling. Detta med levererades direkt till rummet.
Theo med personal presterade någonstans fem rätter varje kväll. Många av rätterna var direkta fullträffar och vällagat. Nytänk i köket med rätter som grillad tonsfisk med Samosa. Mycket bra mat!

Antwort von Langley
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.