Conditori La Glace Bewertungen 175

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Desværre er der kun 5 stjerner. De burde få mange flere. Har været på kursus torsdag aften og skulle lave sportskagen. Ud over sportskagen lavede vi is og chokolade. Det var tre virkelig dygtige og... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overvurderet!! Overfyldt lokale, små borde, ingen plads (indgang og udgang placeret, der hvor der er kø, og hvor serveringslokale skal frem og tilbage). Vi bestilte tre stykker lagkage og der var stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er kommet på La Glace gennem mange mange år. Har altid været meget begejstret for stedet. Nu virker stedet som en regulær pengemaskine. Folk bliver mast ind, og man sidder så tæt, at man næsten ramm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lørdag den 31. januar formiddag, 2 personer: 45 min ventetid fra modtaget bestilling til servering. Kaffe til 78 kr/pers: serveret i porcelæn, men tynd og smagløs Croissant: brændt brun. Tebirk... Mehr ansehen

1. Konditorei

Vom Unternehmen geschrieben

Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gør os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace

2,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

78 kr for filter kaffe

78 kr for filter kaffe, ja vi kunne bare været gået videre men tog chancen og blev. Det er absolut sidste gang vi har været der. borde der var forladt blev ikke ryddet af, som at drikke kaffe i en streetfood, alt er skruet op i en pris der er langt fra kvaliteten. Tænker de kan leve af at tage fusen på turisterne.

16. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og oplevelse frem for kvantitet og overlevelse

Uanset hvad vi skal i hovedstaden, er der indlagt kaffepause hos La Glace. Der var travlt hos La Glace, kø langt op ad gaden. Alligevel kom vi hurtigt ind og fik et bord. Jeg blev venligt betjent af chefens ene datter ved bestillingen, og vores kaffe-refill blev udført af chefen herself. Det gyldne tårn, Schwarzwälder og Pineapple Pride var kagerne vi valgte, og udførelse, smag og kvalitet var helt i top. Kaffen var smagfuld, varm og god. Vi sluttede af med indkøb af lækkert på Mezzaninen som vi plejer. La Glace, altid en fornøjelse. Vi ses næste gang turen går til KBH.

12. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og historie er i top

Kvaliteten er i top. Carl Nielsen, Frederik d 10. Kagerne smager helt fantastisk. Is chokolade og jordbærryster er super, og lige tilpas størrelse. Lokalerne summer af liv og historie. Det er fedt at tænke på at nogen sad her for 100 år siden også.

21. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke en speciel god oplevekse

Virkelig gode kager, men ikke et sted jeg vil besøge igen.
Stedet virkede fortravlet og vi fik et nummer ved ankomst og skulle så være klar til at bestille, når vores nummer kom op på tavlen bag disken, hvilket gav os ca 3 min til at bestemme os. Der var ikke speciel god service ved bestilling af kager og drikkevare og går fra La Glacé med en følelse af at være i vejen.
Stedet er for dyrt til at man som kunde, skal have den følelse

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service af ung og inkompetent…

Dårlig service af ung og inkompetent kvinde på første salen dags dato. Måske det kan betale sig for så fint et sted, at ansætte eller oplære personalet i bedre etikette ift god kundeservice.

13. April 2025

Skuffende oplevelse

Det havde længe været et ønske om at komme ind og prøve kagerne hos La Glace - og idag skulle det være. Der var ingen kø - næsten ingen mennesker, så vi kunne sætte os ved et bord hvor vi havde lyst.
Efter at have bestilt kager og drikkevarer, gik ventetiden på servering ellers igang. Det tog HELE 25 min. at få 2 stykker lagkager, 1 kaffe og 1 kakao. Kakao'en var komplet udrikkelig - virkelig bitter og smagte brændt. Den var ikke engang varm, så flødeskummet der fulgte med, ville ikke smelte. Kaffen var tynd og usmagelig og kagerne var bestemt smagt bedre andre steder og til langt billigere penge.
Nu har vi prøvet La Glace - men vi kommer ikke igen.

20. März 2025

Snobberi på 1 klasse

Snobberi på 1. Klasse
Udover at priserne er helt uhørt høje og kagerne mindre , så er atmosfæren og kvaliteten slet ikke vær at skrive hjem om, vælger til hver en tid et andet sted at købe lækre kager hvor de rent faktisk til langt mindre pris smager fantastisk

19. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg giver den kun 2 stjerner,fordi at…

Jeg giver den kun 2 stjerner,fordi at de var rigtigte søde dem der arbejder der. Selveste kagerne smagte af noget du kunne købe for 10-20kr. Nej, det kan man ikke engang sige, kager til 10 til 20kr smager langt bedre end det jeg prøvede. Jeg prøvede lucky you, som vandt guld i danmarks mesterskab i 2009. Det smagte som noget man har prøvet og lave noget unikt men den kombination skulle aldrig havde været der til at starte med. Det smager kortsagt forfærdeligt.
Eclaire kagen. Kaffesmagen er al for kraftigt. Jeg har smagt kager med kaffesmag, som smagte bedre. Det er som om at doseringen ikke passer.
Så prøvede jeg den legendariske sportslagkage. Den smager billigt. Fløden smager som billig dåsefløde makronbunden smagte ikke af noget. Kagen havde ingen karakter og smagte af en dårlig fløde.
Det som smagte bedst var dansk vandet og det er tankevækkende at vandet smagte bedst i en kagebutik.
Spring over La Glace
Selv kanelgifler på tilbud i Netto smager bedre!

17. Februar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Shrinkflation-øv

Vi glæder os altid til at hygge os med gode kager på La Glace. Så meget at det ikke gør os noget at stå i kø 20 min. uden for i bidende kulde, som vi gjorde i dag. Vi ved nemlig, at når vi først kommer inden for, så er der styr på siddeplads og bestilling, og vi kan slappe af med dejlig kage. Dog gik vi skuffede derfra i dag. La Glace har altid været kendt for kager, som er dyre men til gengæld også af gavmild størrelse. Derfor var det en skuffelse at opleve, at La Glace er gået med på shrinkflation-bølgen. Kagestykkerne var ikke bare blevet dyrere men var også både betydeligt lavere og smallere skåret, end de var, sidst vi var forbi. Jeg har fuld forståelse for, at fløde og smør er steget voldsomt i pris, det mærker vi alle. Men når vi alligevel er oppe i La Glace prislejet, som vi i vores familie kun tillader os en-to gange om året, så vil vi faktisk hellere betale en 20’er mere for et gavmildt stykke kage, end at sidde og stikke i et lille stykke til 82,- For os står kvaliteten desværre ikke længere mål med hverken størrelse eller pris. Derfor kommer vi ikke tilbage, desværre.

14. Februar 2025

Bare nej tak

Ikke pengene værd.

82kr pr lagkage stykke, af en kvalitet som langt de fleste bagere ville kunne matche eller overgå.

Oveni det blive man "tvunget" til at købe varme drikke i kander, som ikke kan deles. Dette kommer med en forklaring om at man skal tage sig tid til at "nyde hele kanden", samtidig med at man sidder proppet ind skulder til skulder med de andre gæster. Servicen var desværre heller ikke nok til, at veje op for de dyre priser.

Her kommer vi ikke igen.

Hvis du vil bruge 82 kr på lagkage, så tag i Kvickly eller Føtex og få hele kagen frem for ét enkelt stykke her.

9. Februar 2025

Hyggelig sted

Hyggelig sted, med lækre kager, god kaffe og fantastisk varm kakao..
Kø udenfor, men venlig personale der oplyser om forventet tid til at komme ind.

25. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Folks anmeldelser er helt væk.

Folks anmeldelser er helt væk.
Man får ikke bedre kage andre steder.
Man skal selvfølgelig vente på at komme ind.
Man skal selvfølgelig forvente mange mennesker.
Og man skal selvfølgelig også forvente at tingene koster penge.

Simpelthen et udtryk for provinsen der er kommet til Hovedstaden og ikke ved hvad kvalitet koster.
Useriøst 😂

7. Januar 2025

Dyre stykker

Det kan I sørme ikke være bekendt.
Lagkagestykkerne koster 82 kr. en stor stigning ift sidste år og så er de oveni købet så også blevet mindre..
øv!
Er klar over at priserne på råvarer er steget men I behøver ikke tage 82 kr for et stykke kage og 75 kr for en lille Vega ( vegansk kage) det er ikke i orden

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ville have inviteret min familie på…

Jeg ville have inviteret min familie på La glace til en kage oplevelse, som altid tjekker jeg diverse steder på trust pilot og jeg må sige at ideen med familien på La glace blev lagt væk igen efter de anmeldelser jeg har læst, har også hørt dårlig fra folk jeg kender som har været der.
Jeg gider ikke betale en formue for kage/kaffe og kakao der er lige til skraldespanden. Så mig får de aldrig besøg af

18. Dezember 2024

Komplet ubrugelig hjemmeside

Enten virker en hjemmeside eller så gør den ikke.

La Glaces hjemmeside er åbenbart fra 8. oktober 1870, og har så ikke ændret sig siden.

Komplet ubrugelig, intet virker. Find et andet konditori.

7. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr