Conditori La Glace Bewertungen 175

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Desværre er der kun 5 stjerner. De burde få mange flere. Har været på kursus torsdag aften og skulle lave sportskagen. Ud over sportskagen lavede vi is og chokolade. Det var tre virkelig dygtige og... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overvurderet!! Overfyldt lokale, små borde, ingen plads (indgang og udgang placeret, der hvor der er kø, og hvor serveringslokale skal frem og tilbage). Vi bestilte tre stykker lagkage og der var stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er kommet på La Glace gennem mange mange år. Har altid været meget begejstret for stedet. Nu virker stedet som en regulær pengemaskine. Folk bliver mast ind, og man sidder så tæt, at man næsten ramm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lørdag den 31. januar formiddag, 2 personer: 45 min ventetid fra modtaget bestilling til servering. Kaffe til 78 kr/pers: serveret i porcelæn, men tynd og smagløs Croissant: brændt brun. Tebirk... Mehr ansehen

1. Konditorei

Vom Unternehmen geschrieben

Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gør os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace

2,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wow hvor var det en ærgerlig oplevelse!

Wow hvor var det en ærgerlig oplevelse!
Forventede at La Glace ville byde på skønne kager, lækre omgivelser med historisk klasse og professionel betjening.... Det eneste vi fik var skønne kager!
Jeg havde inviteret to amerikanske gæster, og vi fik et bord i stueetagen i et stuvende fyldt lokale med horribel akustik... personalet var forvirrede og havde ikke styr på bordnumrene... Vi skyndte os og spise de skønne kager, så vi kunne komme ud af det som mest af alt mindede om en banegård.

11. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tak for en god fødselsdag

+ Rigtig skønne smukke kager, virkelig sødt og serviceminded personale, varm kaffe (tak fordi I endelig har fået koffeinfri kaffe og havremælk)

- ALT for koldt (bed om at få plads længere inde), Ingen privatliv (man sidder meget tæt), dårlig akustik og toiletterne mangler lidt rengøring.

5. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot udvalg af de skønneste kager

Så fik jeg endelig besøgt det legendariske konditori. Så fin en oplevelse.

Var spændt på, om vi kunne få bord, og vi var heldige at få det sidste ledige bord anvist af en sød ung pige. Da vi gik stod folk i lang kø for at få bord, så vores tidlige eftermiddags ankomst var en god idé.

Sikken et fantastisk udvalg af kager. Vi valgte to, og de var begge pragtfulde. Betjeningen var trods travlhed også så fin.

Den eneste grund til fire i stedet for fem stjerner er indretningen og de lokaler, man sidder i - det kunne godt gøres smukkere og mere hyggeligt end det er lige nu.

1. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot udsmykning i vinduet…

Flot vinduesudsmykning i anledning af tronskiftet. Lækre konge kager og dejlig kaffe men skift damen uden smil ud ved indgangen. Hun skulle fordele kunder til køb af kager og kunder der skal sidde i konditoriet. Hun burde være lige så serviceminded og smilende som pigerne bag disken.

16. Januar 2024

Spild af tid og penge

Bestilling via QR-kode
Ingen prisangivelser
Overmåde tætpakkede lokaler.
Dårlig luft
Forårslagkage frossen i midten!
Smagsløs.
Koncensuskage smagsløs.
Uoverkommeligt at komme op til disken og reklamere for frossen lagkage.
Gjorde dette ved udgangen:
Overfladisk og afglidende reaktion på den frosne lagkage: Jeg beklager. Jeg vil lade det gå videre.
Hvorefter vi blev gelejdet ud af døren, så det næste hold gæster kunne komme ind.
Gud fader bevares for en gang turistpengemaskine uden ægte kvalitet.

27. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte den 22.12.2023 5 eksklusive…

Købte den 22.12.2023 5 eksklusive stykker kransekage pakket i æske til den nette sum af kr.275,00
Alle stykker var så tørre og uden den forventede smag.
Som la glase så fint selv beskriver.
Ikke pengene værd sidste gang jeg køber kransekage der.

22. Dezember 2023

Lang ventetid

Vi var i går eftermiddags inde og skulle købe vores kransekage og ville da lige købe et stykke kage og en kop kakao. Vi fik anvist et bord lige midt i det hele. Det tager desværre alt fra oplevelsen at sidde ved det bord. Der blev et ledigt bagved op af vinduet og vi fik lov at flytte os. Min mand fik bestilt og så gik ventetiden ellers igang. Et nyt par fik anvist vores tidligere bord men også de flyttede sig. Dette skete yderlige to gange. Hyggen ved at besøge jeres ellers dejlige sted er ikke hvad den har været. Der er stillet borde så tæt og det virker som om at det mere handler om at tjene penge end at give jeres kunder en oplevelse. I går var der mange turister og min tanke var at de da måtte tænke sit med den ventetid. Først venter man i kø. Så venter man på at blive kaldt op for at bestille og så venter man på at få det bestilte. I vores tilfælde 20 minutter. Desuden kom den unge pige med en bakke to gange og ville give dem ved siden af os der hun stod med. Sidste gang var det vores hun stod med. Ingen undskyldning da jeg sagde at jeg troede de havde glemt os. Det bestilte smagte dejligt og kakaoen utrolig lækker. Stjernerne udelukkende på grund af det andet

30. Dezember 2023

Dårlig mave

Dårlig mave
Fortryder så meget at jeg ikke har læst jeres anmeldelse før jeg igen besøgte jeres “berømte “ forretning . Jeg spiser næsten aldrig kager men en gang imellem forkæler jeg mig selv med noget lækkert. Jeg købte et stykke æbleterte blandt andre småkager . Den spiste jeg om eftermiddag hjem , og jeg syntes den var lidt for blød i bundet og var ikke så lækkert som jeg huskede men spiste den alligevel der jeg slet ikke drømte at I den berømte “La Glace” kunne finde på at salge dårlige kager. Nu ligger jeg kl 4 om morgen med min mave sår åben igen efter jeg har kastet op det jeg kunne. Aldrig nogensinde kager fra jer… nu tør jeg heller ikke at spiser de andre kager , så 300 kr smidt ud af vinduet. Men pyt med de penge , håber jeg snart få det bedre og ikke behøver at ringer til en læge nu den 31 Dec. Skam jer , har altid stået med glæde i kø for lidt god kage hos jer , det gør jeg godt nok ikke mere.

30. Dezember 2023

To dårlige oplevelser

To dårlige oplevelser. 1 købte en julekage / kryderikage i dåse , tæt på udløbsdato, i dec. men til fuld pris, den var tør,og blev smidt ud. 2) dd. Ville jeg hente min kransekage ,som blev betalt 19 /11. Men godt nok aftalt at hente den i morgen. Det var for besværligt for La Glace, trods det var det eneste sted der ikke var travlt eller kø/kunder. Men fair nok, men 'servicen 'både den jeg fik og hende der var før mig, får man bedre i Netto. Kan man ikke bare lave en note at ordre nr. Xxx er hentet og så giv mig den der står på disken ? Vi ses i morgen, og det bliver for sidste gang!! PS. Vi er kommet det i mange år,flere gange,men det er gået ned af bakke,og nærmest kun for turister, der gider stå udenfor i kø.

29. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kæmpe oplevelse

Vi havde en super dejlig oplevelse, der var godt nok en times kø, men det var det hele hver, alle ved bordet fik en mega lækker kage, og der var refill på te, kaffe og deres kakao

16. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad er der sket med det gamle hyggelige konditori?

Proppet og støjfyldt turistfælde
Det er i orden, at der er køstyring for at sørge for, at der ikke kommer flere ind end der er borde til. Men at man så skal vente 15-20 minutter for at bestille kage efter at have fået bordet, det er ikke optimalt. Priserne er skruet voldsomt i vejret, og det skjules ved, at der ikke skiltes med priserne, men at man i stedet skal skanne en QR-kode.
Dette forsøg på kamuflage er vist ikke helt i tråd med Markedsføringslovens § 13 samt Forbrugerombudsmandens fortolkning - Supermarkederne må som eksempel ikke "glemme" prisskiltning og henvise til, at kunden selv kan skanne for at få prisen

9. Dezember 2023

Føj for den lede

Jeg er stadig rystet over så forfærdelig en mocca eclair jeg fik serveret på La Glace, et konditori hvor man burde kunne lave perfekte vandbakkelser og tilhørende creme.
Min var ikke bagt samme dag og pakket ind i sukkerstads, hvilket er lige det modsatte af en vandbakkelse, som normalt ikke er speciel sød. Jeg burde have afleveret den ved disken, men opførte mig pænt af hensyn til mine og andre gæster.
Jeg er gennem 50 år kommet med års mellemrum i La Glace, men det er nok slut nu. Der findes så mange andre dygtige konditori, som jeg hellere vil aflægge et besøg.

5. November 2023

Ekstrem dårlig oplevelse

Ekstrem dårlig oplevelse. Vi har efter længe ville prøve jeres kager. Den 11.
november stiller vi os i kø og venter 35 minutter foran jeres butik i regnvejr med et barn på 11 måneder. Når det så endelig bliver vores tur, får vi at vide af medarbejderen at vi ikke må tage klapvognen med ind og derfor skal efterlade den udenfor i regnvejr. Dette er ikke i orden, at man ikke kan tage en barnevogn/klapvogn med ind på en café, som man kan på alle andre caféer. I kan ikke forvente at man skal efterlade en barnevogn/klapvogn udenfor midt på Strøget, der har en værdi af 8000 kr, hvor der er stor chance for den bliver stjålet. I kunne havde informeret os da vi ventede i kø fra start af at den ikke kan tages med ind, i stedet for at i lader os vente i så lang tid og siger det først når vi skal til at gå ind. Virkelig dårlig stil af jer, vi kommer der ikke igen.

11. November 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En del af min fødselsdagsgave i år var…

En del af min fødselsdagsgave i år var besøg på La Glace, og det blev så idag. Priserne er skyhøje, til gengæld er betjeningen og attituden virkelig skidt. Iskakao blev serveret med flødeskum, selvom det var fravalgt. Til gengæld var vanilleisen grynet og smagte syntetisk.. Kagerne smagte til gengæld skønt - men tør da ikke regne på kilo prisen. Jeg håber seriøst ejerne tager trustpilot anmeldelserne til sig og strammer op.

16. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr