Das sagen Bewerter
Ain’t no way in hell jeg betaler en eneste krone til disse folka!! Jeg bestilte en prøvepakke som ble fremstilt som gratis. Det var ikke tydelig informasjon om at dette innebar et abonnement,... Mehr ansehen
Skulle få en prøvepakke gratis, men i stedet kommer en faktura på kr. 545. Følger heller ikke med angre skjema - seriøse firma gjør alltid det. Ser at mange opplever det samme - dårlig reklame. Sku... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jag har fått samma lap phama 4000 kr…
Jag har fått samma lap phama 4000 kr jag har mailat de och vill de inte tillbaka deras tabler men frågan hur gör vi de har ni tips vad ska vi göra detta tack
De lurar på pengar
De lurar på pengar, när du beställer gör de automatisk en abonnemang och de ger inte rätt till ångerrätt och de svarar inte vid kundservice betala de för dåliga piller som inte ens funkar katastrof snälla snälla köp aldrig från dom hära.
Vill man kontakta företaget börjar …
Vill man kontakta företaget börjar deras mailadress med kundeservice och inte kundservice som står på deras hemsida.
Hemskt upplevelse, har fått en faktura på 2000kr på produkter jag haqr inte beställt.
Gratis prøvepakke ble til krav på 2000 kr
Ain’t no way in hell jeg betaler en eneste krone til disse folka!!
Jeg bestilte en prøvepakke som ble fremstilt som gratis. Det var ikke tydelig informasjon om at dette innebar et abonnement, og jeg mottok heller ikke klar informasjon om pris, vilkår eller angrerett.
I etterkant mottok jeg faktura og purring på over 2000 kr. Jeg har bestridt kravet skriftlig, da jeg ikke har inngått noen tydelig avtale om abonnement.
Jeg har heller ikke fått oppgitt returadresse til tross for forespørsel, og kommunikasjonen er fragmentert med ulike saksnumre og manglende oppfølging.
REN SCAM altså
Dette er et SCAM
Dette er et SCAM. Jeg ble svindlet av dette selskapet og endte opp med å betale.
Same situation here
Same situation here. I didn’t subscribe anywhere just got a free sample and then in one month got a faktura for 2000kr for 4 packages which I didn’t order. Sent to them email cuz this is the only way to contact them but they don’t respond.
Se upp blufföretag.
Se upp, detta är ett blufföretag.
De skickade mig ett SMS den 9 mars -26 där det endast stod; ”Faktura förfallen. Betala nu för att undvika avgift: 89 kr OCR ”” Bankgiro: 5362-6073” Jag förstod inget, tog reda på deras mail och mailade och frågade vad de vill få betalt för. Får ett aggressivt svar där de hotar mig med inkasso och kronofogden. För vad, har inget fått av dem, de vill heller inte säga vad de ska ha skickat, vad de vill få betalt för. Jag sa upp allt vad det kan tänkas vara så att de inte ska kunna säga att de skickat mig något mer, men nu skriver de i Mail att de har 2 fakturor på mig och den första har jag även fått 60 kronor i påminnelseavgift på. Vad f a n är detta!? Jag har bestridit allt, sagt upp vad det än kan vara och kommer nu polisanmäla detta.
Se upp för detta företag. På 2 veckor har de lyckats skapa 2 fakturor, påminnelse på en av dom och jag har inget fått.
Skulle få en prøvepakke gratis
Skulle få en prøvepakke gratis, men i stedet kommer en faktura på kr. 545.
Følger heller ikke med angre skjema - seriøse firma gjør alltid det.
Ser at mange opplever det samme - dårlig reklame.
Skulle stått 0 stjerner, men da går det jo ikke å skrive noe - oppriktig talt🤨
REN SVINDEL - bør anmeldes!
REN SVINDEL - Det er umulig å stoppe abonnementer, og de fortsetter å sende både pakker og fakturaer lenge etter oppsigelse. De vet at det er få som gidder å å bruke energi på relativt små beløp, og de fleste betaler når ting går til inkasso. Jeg er fristet til å initiere gruppesøksmål mot dem for å få slutt på slik utnyttelse av (i vårt tilfelle) eldre som ikke vet bedre!
Tyveri firma!
Varning - skickar fakturor och ”abonnemang” utan beställning
OsloLab, tidigare Lab Pharma, är ett extremt oseriöst företag. De skickar kosttillskott och fakturor trots att ingen beställning har gjorts. När man bestrider kraven hänvisar de till påstådda ”IP-adresser” som inte bevisar någonting, och vägrar avsluta ”abonnemang” som man aldrig tecknat.
Företaget försöker lägga över bevisbördan på kunden, vilket strider mot god affärssed och konsumenträtt. De har även skickat ärendet vidare till inkasso (Sergel) trots att kravet är tydligt bestridet.
Om du får krav från detta företag – bestrid omedelbart skriftligt, betala inte, och anmäl till polisen och Konsumentverket.
Uppdatering 5 mars 2026: jag bestred alla krav från Sergel inkasso och har sedan inte hört något mer. Jag noterar att de bytt namn från Lab Pharma till Oslo Lab. Betala inget och bestrid. De går inte vidare från inkassokrav till kronofodge eller tingsrätt.
Hold dere langt unna det svindel…
Hold dere langt unna det svindel firmaet.
Null hjelp kun ute etter å svindle folk
Hold deg langt unna LabPharma
Hold deg langt unna LabPharma – Umulig å slippe ut av!
Jeg vil på det sterkeste advare alle mot å handle hos LabPharma. Min mor har havnet i en endeløs spiral av uønskede pakker med «Collagen Pro» som hun aldri har bestilt.
Her er grunnene til at du bør styre unna:
Uoppfordrede sendinger: De sender ut varer uten gyldig bestilling og krever tusenvis av kroner i betaling.
Ignorerer oppsigelser: Vi fikk bekreftet at saken var avsluttet etter å ha betalt ut betydelige summer for å bli kvitt dem. Likevel startet de opp sendingene igjen tre måneder senere som om ingenting hadde skjedd.
Aggressiv inkassotaktikk: De sender ny pakke med krav på 2000 kr og truer umiddelbart med inkasso dersom man ikke betaler for varene man aldri har bedt om.
Umulig kundeservice: Det hjelper ikke å be dem stoppe; de fortsetter å sende pakker og regninger til tross for gjentatte beskjeder.
Dette fremstår som svært kynisk utnyttelse, spesielt rettet mot eldre. Spar deg selv for tid, penger og søvnløse netter – aldri oppgi informasjon til dette firmaet.
LURERI!!
De lurte datteren min, som akkurat hadde fylt 18 år, ved å tilby henne en gratis prøve på tanningtabletter. Senere fikk hun en ny pakke som hun ikke bestilte, men betalte for siden det bare var én pakke og den ikke kostet så mye. Plutselig får hun fire nye pakker og en faktura på 1.990 kr, som hun absolutt ikke har råd til, og hun vil ikke ha disse tablettene.
Vi har sendt fire e-poster, men de svarer ikke på noen av dem og sender purringer til datteren min, noe de ikke har lov til når saken er bestridt.
Jeg har kontaktet Forbrukerrådet og kommer til å ta saken videre. Dette svindelfirmaet må bli lagt ned!
1 stjerne er for høyt for dette…
1 stjerne er for høyt for dette forferdelige firmaet. Ragebaiting på sitt høyeste. Ikke bestill herifra.Forferdelig firma, de svindler, og det er umulig å få kontakt med dem. De svarer ikke på e-post, og man kan ikke ringe dem. Etter at jeg leste anmeldelsen angående ei som hadde ei død mor, som de hadde sendt pakker til, så er det tydelig at dette er det verste firmaet i Norge, og det vet de selv, med tanke på at de ikke tør å bli kontaktet.
Jag vill uppmärksamma allmänheten
Hej,
Jag vill uppmärksamma allmänheten på ett företag: Officiell företagsinformation, Juridiskt namn: LAB PHARMA AS, Organisationsnummer: 502075–2340, som skickar fakturor och påstår att man har ingått abonnemang, trots att man endast har svarat på ett erbjudande om ett "gratis provpaket". Jag har aldrig ingått något avtal om abonnemang eller betalning, och bestrider därför fakturan i sin helhet.
För att hantera situationen begärde jag följande av företaget:
· En skriftlig bekräftelse på att ärendet avslutas omedelbart, inklusive att eventuella fakturor, påminnelser eller inkassokrav upphör.
· En korrekt returadress för paketet jag mottagit.
· En bekräftelse på att inga ytterligare krav kommer att riktas mot mig efter att produkten returnerats.
Erbjudandet om "gratis prov" informerade inte tydligt om abonnemang, vilket innebär att något giltigt avtal inte föreligger. Enligt konsumentlagstiftningen är kravet ogiltigt.
Jag vill varna andra konsumenter för denna typ av affärsmodell, där företag använder vilseledande erbjudanden för att driva in pengar. Hantera alltid sådana erbjudanden med försiktighet och kontrollera noga innan du godkänner något.
Med vänlig hälsning,
Esfandiar Amiri Jah
SVINDEL- STYR UNNA
Fått inkasso enda regningen er betalt . Forstår ikke hvorfor dette firmaet får holde på slik som de gjør . HOLD DERE UNNA!!
styr unna
styr unna! går fra 109,- til 2000,- fra første til 2 pakken. Dette blir ikke opplyst. Svindel!
Apparently a scam site :)
Min snart 83-åriga mor fick leverans…
Min snart 83-åriga mor fick leverans och en faktura på ca 2,000 SEK men har antingen blivit lurad eller utnyttjad för hon har inte beställt något. Jag skrev till dem efter att varit tvungen att söka på nätet för deras mejladress. Inget telefon nummer att nå dem på. Ingen business adress för den är struken på fakturan. Det gick till inkasso och jag pratade med dem i December och de skulle prata med företaget och berätta när det var avklarat. Har inget hört ännu MEN i veckan kom ett nytt paket med Collagen PRO med en faktura på 1,939,52. Jag blir vansinnig! Min mor är så stressad över detta och har absolut inte pengar över på en pension till något sådant. Jag skickade email igen idag. Om detta fortsätter blir vi tvugna att anlita en advokat. Då kommer vi söka om sveda o värk för detta är inte bra för en gammal att behöva gå igenom. Det finns ju INGEN att kontakta heller. Verkar inte vara något lagligt på gång med dessa leveranser o fakturor.
Bolaget är i Norge, men fakturan har en utstruken adress i Solna. Något skumt på gång.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.