Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig takknemlig for Svært Surbær! Også min mann som har jobbet med helse, til mennesker, hester og hunder i over 30 år med fremragende resultater sa tilbake i 2023: "Jeg skulle ønske Sv... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til NaturePharma, din pålitelige kilde for naturlige helseprodukter i Norge. Vi er dedikerte til å tilby høy kvalitet på kosttilskudd og helserelaterte produkter som er nøye utvalgt for å støtte din helse og velvære. Hos NaturePharma er kundetilfredshet vår høyeste prioritet, og vi jobber hardt for å sikre at våre produkter og tjenester møter dine forventninger. Vår kundeservice er her for å hjelpe deg med spørsmål og veiledning, slik at du alltid kan føle deg trygg på dine valg. Takk for at du velger NaturePharma som en del av din helse- og velværereise. Vi setter pris på din tillit og ser frem til å betjene deg med noen av de beste produktene markedet har å tilby.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min opplevelse av produktet var veldig…

Min opplevelse av produktet var veldig bra, fikk en ro i kroppen som jeg aldri har opplevd før. Min nattesøvn ble betraktelig bedre. Ingen bivirkninger som jeg kunne registrere, anbefaler produktet.Det eneste som jeg synes var synd, var at produktet var litt for dyrt iallfall for meg.Min opplevelse av bedriften var også veldig bra, god kundeservice.

17. April 2026

Better breath

15. April 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Harry! Takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for å høre at du har en positiv opplevelse med produktet. Ønsker deg en fin kveld videre :)

Fantastisk Svært Surbær

Jeg er utrolig takknemlig for Svært Surbær!
Også min mann som har jobbet med helse, til mennesker, hester og hunder i over 30 år med fremragende resultater sa tilbake i 2023: "Jeg skulle ønske Svært Surbær var på markedet i de siste 30 år! Det er den beste noensinne all round tilskudd jeg har oppdaget, selv prøvd og ambefalt videre til mine klienter!
Personlig har jeg en lunge skade og i tillegg Fibromyalgi.
Etter 3 mnd på Svært Surbær, merket jeg pusten var rmye bedre, smertene mine minsket betraktelig og jeg kunne gå mye lengre turer i naturen❣️
Generelt er jeg mere opplagt og mindre sliten nå også 😀
Jeg opplever at det er den sammensetning i produktet som fungere så utmerket for meg.

10. April 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Louise Yvonne! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og takk for at du deler deres opplevelse med Svartsurbær+. Vi er glade for å høre at det er til god hjelp for dere. Ønsker dere ei riktig fin uke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brukt svart surbær i noen…

Jeg har brukt svart surbær i noen måneder og opplever allerede at jeg har fått lettere pust. Jeg er veldig godt fornøyd med kundeservice også. God timing på når ny forsendelse sendes.👍

10. April 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Svein Yngve! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på det. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med Svartsurbær+ og at det er til hjelp for deg i hverdagen. Ønsker deg ei riktig god uke!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dere oppgir en e-post adresse som ikke…

Dere oppgir en e-post adresse som ikke funker. Jeg sendte en e-post hvor jeg sier opp mitt abonnement. Mitt kundenummer er 23655. Vennligst gi meg tilbakemelding om at oppsigelsen er mottatt.

mvh.
Aina Jakobsen

9. April 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Aina! Takk for henvendelsen din. Vår epostadresse er oppgitt både på faktura og på våre hjemmesider: post@naturepharma.no og har fungert som den skal for andre henvendelser vi har mottatt de siste dagene. Men takker for beskjed og skal holde et ekstra øye med her. Vi bekrefter også at vi har registrert oppsigelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It change my life and my bank acount 🤭

It change my life, in 2 ways i felt no results from the produkt, mybee i not used it long enought, it changes my bankacount, whit other difrent produckt i order at the same time
They all came whit big builds allmost 5000 kr for one month, all company did the same, they sendt me produkts for 4 month. And offcourese it stood whit small letters, and i did not read it 🤭🫣
So i lost 5000 kr just like that.
Iff rhe produck have any effekt, i geuss it wil bee beaten by the loss of big money, so i guess i never wil know.
But good luck to evryone else 🤭🫣👍😁😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mvh.Øystein Larsen

8. April 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Øystein! Takk for at du deler din erfaring. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger – også de som er formulert med en viss glimt i øyet 😊 Samtidig ønsker vi å oppklare noen punkter som kan gi et feilaktig inntrykk av hvordan våre tjenester fungerer.

Vi forstår at du opplever manglende effekt av produktene. Når det gjelder kosttilskudd, vil resultatene variere fra person til person, og det er viktig å bruke produktene i tråd med anbefalt bruk over tid (anbefalt minimum 3-4 måneder) for å kunne vurdere effekt.

Når det gjelder bestillingen og kostnadene du beskriver, er det viktig å presisere at våre abonnementsløsninger fremgår tydelig i bestillingsprosessen. Før en ordre fullføres, må kunden aktivt bekrefte vilkårene, inkludert informasjon om videre leveranser og pris. Dette er utformet i tråd med Forbrukertilsynets retningslinjer for tydelig og korrekt informasjon.

Vi håper at du får muligheten til å oppnå effekten du søkte etter ved bestilling med pakkene du nå har fått for 4 måneders bruk. Ønsker deg en fin kveld videre! :)

Virker bra for meg.

Virker bra for meg.

8. April 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Tore! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at produktet fungerer for deg :) Ønsker deg en fin kveld videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har ikke brukt svartsurbær så lenge

Har ikke brukt svartsurbær så lenge, men mener den har positiv innvirkning, og er et bra produkt.

31. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Eva! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker deg masse lykke til videre med Svartsurbær+ og synes det er veldig flott å høre at du allerede merker en positiv effekt. Ønsker deg ei fortsatt god påske :)

I 2023 fikk jeg påvist astma

I 2023 fikk jeg påvist astma, og må ta medisin for det. Jeg måtte ta kvoten hver dag for å ikke slite med pusten. Etter hvert så fant jeg svartsurbær, og tenkte det ikke skadet å prøve. Og nå tar jeg kun to ganger pr.dag av medisinen (ventolin), og pusten er mye bedre. Jeg anbefaler svartsurbær til alle, med eller uten astma.

19. September 2025

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Laila! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Det er utrolig flott å høre at Svartsurbær+ er til hjelp for deg i hverdagen. Vi ønsker deg ei riktig god påske!

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt. Ashwaganda Forte er ett godt produkt for ro og styrke i kropp og sjel🧡Anbefales

1. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Heidi Oddrun! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med Ashwagandha Forte. Ønsker deg ei riktig god påske :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare mas og styr med retur

Bare mas og styr med retur, trusler om inkasso, villedende reklame og produkt som ikke har effekt.

6. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Kristin. Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar slike tilbakemeldinger på største alvor, men ønsker å oppklare flere av punktene du nevner.

Vi kjenner oss ikke igjen i beskrivelsen av “trusler om inkasso”. Som alle seriøse aktører sender vi betalingspåminnelser i henhold til gjeldende rutiner dersom en faktura forblir ubetalt, men dette gjøres alltid i tråd med gjeldende regelverk og på en ryddig måte.

Når det gjelder våre abonnement og returprosesser, følger vi tydelige vilkår som kunden aktivt må samtykke til før bestilling gjennomføres. Informasjonen om både abonnement og angrerett er tilgjengelig i bestillingsløpet, i tråd med Forbrukertilsynets retningslinjer.

Vi ønsker også å presisere at vi ikke driver med villedende markedsføring. All vår kommunikasjon er tilpasset gjeldende regelverk i helsekostbransjen, hvor det blant annet ikke er tillatt å fremme medisinske påstander om effekt. Opplevelsen av produkter vil kunne variere fra person til person.

Vi forstår at situasjonen kan oppleves frustrerende, og vi er alltid opptatt av å finne gode løsninger. Vi oppfordrer deg derfor til å ta direkte kontakt med vår kundeservice, slik at vi kan gå gjennom saken din og bistå deg videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke vits å høre på forsvarstalen til…

Ikke vits å høre på forsvarstalen til naturepharma. De dobbler abonnement, og godtar ikke retur. Har vært i kontakt med dem, og de kjører på for å tvinge betaling. De har doblet abonnement. Jeg skriver sannheten her, til de godtar retur av pakken m svartsurbær. Mottaker av pakken er syk, og kan ikke gjøre noe.

2. März 2026

Hei igjen Ronny!

Vi opplever dessverre at det fremsettes påstander her som ikke stemmer med de faktiske forholdene. I dette tilfellet er det ikke opprettet et “dobbelt abonnement”, men et standard abonnement som består av to produktpakker for totalt fire måneders bruk. Et dobbelt abonnement ville inneholdt fire produktpakker, noe som ikke er tilfelle her.

Informasjon om abonnementets innhold, leveranser og vilkår fremgår tydelig i bestillingsprosessen, og det kreves aktivt samtykke før kjøpet kan gjennomføres. Vi følger gjeldende retningslinjer fra Forbrukertilsynet for å sikre at dette er klart og forståelig for kunden.

Når det gjelder retur så er vi nødt til å forholde oss til våre gjeldende vilkår. Når det er sagt, er vi alltid opptatt av å finne gode løsninger, og vi oppfordrer deg/dere til å ta direkte kontakt med kundeservice slik at vi kan se nærmere på saken og vurdere mulige løsninger.

Jupp jupp lunger

Etter mange måneder med å slite med hosten puster jeg mye bedre med dette produktet 👌

16. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Sam! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du har merket forbedringer i pusten. Ønsker deg en fin dag videre :)

Så hjelpsom og imøtekommende

Så hjelpsom og imøtekommende, det fortjener topp karakter

16. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Bjørn Egil! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag videre :)

Meget bra produkt.

10. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Sidel! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med produktet :)

Jeg er så fornøyd med Svartsurbær +

Jeg er så fornøyd med Svartsurbær +. Har fått det så mye bedre med pust. Blir ikke andpusten sånn som jeg ble før. Har nå redusert astma medisinen. Gått kraftig ned på mengde smertestillende. Er ikke så stiv i kroppen lenger. Klarer å få på meg bukse og sokker uten å måtte holde meg fast for ikke å falle. Har rett og slett fått et nytt liv.

6. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Grethe! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Det er veldig godt å høre at Svartsurbær+ har vært til så stor hjelp for deg i hverdagen din. Ønsker deg ei riktig fin uke!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Merket stor bedring av pust etter bruk…

Merket stor bedring av pust etter bruk av Svartsurbær.

5. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Leif! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du har god effekt av Svartsurbær+ og at du merker bedring på pusten :) Ønsker deg ei riktig god helg!

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Tillitsvekkende og imøtekommende.

5. März 2026

Antwort von Nature Pharma Norge

Hei Kenneth! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på. Ønsker deg ei riktig god helg :)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr