Kwebbelskinderboeken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nadat we het pakket hadden ontvangen, merkten we dat het niveau niet helemaal aansloot bij dat van ons zoontje. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, werd ik meteen heel goed en vriend... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader! Als oma een verassing gestuurd naar mijn kleinkinderen. 1x verkeerd adres ingevoerd maar na een mailtje direct antwoord en alles snel aan gepast. 3 hele blije kinderen die zowel de boekjes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij foute levering van 3 maanden (qua leeftijdsgroep), werd de fout erkend en hersteld en gecompenseerd door nieuwe pakketten van voorgaande maanden te sturen. Kind erg blij en oma ook. Top! Kindere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot grote erfenis blijven ze toezenden ondanks dat wij opgezegd hebben via hun website. Waarschuwing geen zaken dien met Kwebbels. Niet bereikbaar, reageren niet. Gaan nu in overleg redactie Kassa. Sc... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

182 Bewertungen

Alle Bewertungen

128 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat heb ik spijt dat ik hier ingetrapt…

Wat heb ik spijt dat ik hier ingetrapt ben. Proef pakket aangevraagd, vervolgens zit je vast aan een abonnement die ik ook direct heb gestopt. Nu blijven ze facturen sturen over openstaande betalingen!! Dit kan en mag absoluut niet. Ik betaal niet voor iets wat ik niet heb aangevraagd.

25. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld, netjes bezorgd.
Fijne variatie van boeken.
En het opzeggen van het abonnement ging ook zeer voorspoedig. Het bleek toch niet te zijn wat ik zocht maar ik kan het anderen zeer zeker aanraden.

11. Mai 2025

Verkeerde leeftijd boeken gestuurd

Verkeerde leeftijd boeken gestuurd, gemaild en geen antwoord gekregen. Slechte service

8. April 2025

Antwort von Kwebbelskinderboeken

Hoi, Dat is vervelend om te horen, dat de verkeerde boeken zijn verstuurd. Uiteraard gaan we dan een pakket nasturen voor de juiste leeftijd. Ik heb gisteren nog alle emails verwerkt, maar ik ga uw gegevens erbij zoeken. Dan kom ik daar vandaag nog bij u op terug.

Flinke tegenvaller

Het viel me enorm tegen welke boekjes jullie geschikt achten voor baby,s er zat 1 mooi voorleesboek bij en de rest was echt ongeschikt. Eerder iets voor 3 jarigen en het woordje baby in de titel maakt van een peppa pig boek geen boek voor baby,s.... ik zal daarom ook geen abbonnement afsluiten

6. März 2025

Antwort von Kwebbelskinderboeken

Hoi Petra, zou je me een email kunnen sturen op klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl met de inhoud van het pakket dat je hebt ontvangen? Het klinkt of er iets is misgegaan, ik zoek het graag voor je uit. Groetjes

Voor verkeerde leeftijd ontvangen

Ik heb het verkeerde gekregen boekjes voor een baby terwijl ik via de mail had overlegt dat ik voor een 2 jarig kind moest hebben ,dus ik heb er niks aan!!

1. Februar 2025

Antwort von Kwebbelskinderboeken

Wil je mij een mail sturen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl zodat ik dit kan oplossen voor je.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een stuk of 5 boeken gekregen…

Ik heb een stuk of 5 boeken gekregen voor maar 5 euro om uit te proberen. Moet zeggen dat ze echt superleuk zijn. Ga ze zeker gebruiken voor mijn baby.

1. Februar 2025

Antwort von Kwebbelskinderboeken

Veel plezier met de babyboekjes.

Slecht

Je zit direct vast een abonnement. Opzeggen is niet mogelijk. Erg omstreden, slechte klantenservice. Niet aan te raden.

17. Januar 2025

Antwort von Kwebbelskinderboeken

Wil je me hierover een mail sturen naar de klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl dan kunnen we dit oplossen.

Top.

Leuke boeken

16. Januar 2025

Nog veel leesplezier!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Proefpakket beschadigd, oud, niet passend

Proefpakket besteld om te kijken of een abonnement iets is voor mijn kind. Helaas waren enkele boekjes beschadigd en 1 doe boek over kerst die na kerst kwam (dit boek past dan beter in de november lichting). Ook waren de boekjes niet sprankelend (dit is weliswaar een persoonlijke mening) en betroffen het oude edities van 2021/2022. Voor mij reden om niet door te gaan met het abonnement en heb deze direct opgezegd. Jammer, ik had er veel van verwacht ter voorkoming van teveel schermtijd.

27. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Kwebbelskinderboeken

Wat jammer om te horen dat het pakket te laat is geleverd en beschadigd. Wil je hierover een mail sturen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr