Nadat we het pakket hadden ontvangen, merkten we dat het niveau niet helemaal aansloot bij dat van ons zoontje. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, werd ik meteen heel goed en vriend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aanrader! Als oma een verassing gestuurd naar mijn kleinkinderen. 1x verkeerd adres ingevoerd maar na een mailtje direct antwoord en alles snel aan gepast. 3 hele blije kinderen die zowel de boekjes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij foute levering van 3 maanden (qua leeftijdsgroep), werd de fout erkend en hersteld en gecompenseerd door nieuwe pakketten van voorgaande maanden te sturen. Kind erg blij en oma ook. Top! Kindere... Mehr ansehen
Tot grote erfenis blijven ze toezenden ondanks dat wij opgezegd hebben via hun website. Waarschuwing geen zaken dien met Kwebbels. Niet bereikbaar, reageren niet. Gaan nu in overleg redactie Kassa. Sc... Mehr ansehen
Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
Postbus 96, 5140AB, Waalwijk, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Kinderen zijn blij met de leuke boeken!
Enige nadeel vindt ik de bereikbaarheid van de klantenservice. Weinig momenten dat je kan bellen. Verder wordt je wel, als je ze dan uiteindelijk te pakken heb, vriendelijk en goed geholpen.
Daarom geen 5 sterren maar 4 :)

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Voor zoontje 10 maanden abonnement afgesloten en deze vooraf betaald. 10 maanden 1 pakket per maand voor €100,-. Ingegaan in september 2025. In september ook in zijn geheel betaald. September boeken ontvangen in oktober niet. Na een paar keer contact te hebben gehad zou er kosteloos een nieuw pakket voor oktober worden gestuurd. Tot mijn schrik hebben ze gisteren weer €100,- afgeschreven zonder reden. Alles is betaald en heb nog maar de 2 van de 10 vooraf betaalde paketten ontvangen. Melding gemaakt bij mijn bank, Kwebbels een bericht gestuurd, melding bij ACM gemaakt.
Voor dochterje een proefpakket besteld in augustusben deze obtvangen in september deze is omgezet in abonnement. Deze stopgezet. Ze hebben op 1 of andere manier rekeningnummer verkregen en er een automatische incasso van gemaakt. Heb betaald via Ideal en nergens mijn Iban doorgegeven(andere rekening dan voor mijn zoontje) 2de pakket ook nooit ontvangen maar blijven betaalherinneringen sturen.
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en via de mail steeds de reactie we zijn ermee bezig. Terwijl het geen ingewikkelde kwestie is.
Lieve mensen ga nooit in zee met deze mensen.

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Wil mijn abbonement opzeggen waar ik ten eerste niet om heb gevraagd, maar waar je zomaar aan vast zit zonder enige waarschuwing bij een proefpakket.
Nu heb ik de inloggegevens en doet de website het niet van je inlog account. Daar kun je het opzeggen.
Wat is dit voor wazige organisatie.
Klopt van geen kanten.

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Ze zouden zich beter mogen houden aan de regels op hun eigen website, namelijk dat je kunt opzeggen via e-mail. Nu moet je WEKENLANG wachten op een mail met inloggegevens, anders mag je niet opzeggen. Daarvóór al meerdere keren gemaild, met daarin duidelijk dat ik vraag om bevestiging van opzeggen, maar nee, dat accepteren ze niet, ook al staat op hun eigen site dat je via e-mail, dus zonder inloggen, op kunt zeggen. Nu moet je dus de hele tijd je mail in de gaten houden (de inlogmail kwam ook nog eens 2 dagen na de beloofde datum én in de spam), waardoor ze natuurlijk hopen dat je vergeet op te zeggen, en je vervolgens vast zit aan een abonnement waar je niet om hebt gevraagd. De boekjes zelf zijn redelijk (al is er één bij met op elke pagina een zwarte achtergrond die 80% van de pagina's beslaat), maar zeker alle gedoe niet waard.
Het is misschien geen oplichting, maar zo ruikt het wel van alle kanten door het moeilijke gedoe en weigeren om opzeggingen te accepteren.

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Very nice books to get my kids going with reading!
we waren in eerste instantie positief over het proefpakket wat ik besteld had voor onze dochter. dus het abonnement door laten lopen om te kijken wat hierna zou volgen. Echter was de 2e levering voor ons al gelijk een teleurstelling. 2 x hetzelfde doeboek ontvangen en een vriendenboekje waar onze dochter niks mee doet omdat de personages uit het boekje haar totaal onbekend zijn en ze al een vriendenboekje heeft. Ik verwachtte van dit boekenpakket lees en doe boekjes te ontvangen maar serieus… een vriendenboekje hoort niet thuis in zo pakket. we hebben het abonnement dan ook weer gelijk stopgezet.

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Uiteindelijk iets vernomen van de klanten service. Wel word er continu 2 weken tussen de antwoorden gelaten.
Wij hebben 1 abonnement afgesloten en het proefpakket werd automatisch toegevoegd. Deze kon er niet vanaf. Geen 2 losse bestellingen gedaan.
Inmiddels is de verpakking weg. Dus wij laten het erbij en sturen niets terug.
—————————-
Wij hebben een abonnement afgesloten voor 3 maanden + proef pakket waarvoor je betaald. Helaas kregen wij 2 dezelfde pakketten binnen. Klanten service laat niets van zich horen. Heel jammer.
Abonnement pakket was wel heel leuk. Proef pakket zonde van geld.

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Leuk, een boekenpakket, maar geen reviews gelezen… zie ik ineens in de postnl app dat er opnieuw een pakket binnen komt. (De eerste duurde inderdaad ook weken). En er wordt een automatische invasso gedaan. Geen inloggegevens om dit uberhaupt te stoppen. Dramatisch. Gister gemaild. Ben benieuwd of ik reactie krijg.

Antwort von Kwebbelskinderboeken
Ik snap de negatieve ervaringen van google niet. Ik ben al 8 jaar lid, met 2 verzendingen per jaar (zomervakantie en kerstvakantie) en ik krijg het altijd netjes op tijd binnen, nooit gezeur gehad met betalingen ed. Toevallig vorig jaar heel makkelijk via de site het pakker overgezet van mijn oudste dochter (9, leest niet graag) naar mijn jongste dochter (3). Er zitten boekjes bij wat niet perse mijn keuze is maar het valt wel op dat de kinderen deze altijd heel leuk vinden en graag lezen. Ik ben erg tevreden en een leuk initiatief om kinderen aan het lezen te krijgen/houden.
Aantrekkelijk pakket, mooie lees- en doe-dingen tijdens de vakantie en samen met anderen nog leuker.
Ik vind de boekjes voor mijn 5 jarige erg lastig voorlezen. “En toen zei hij….”
“ en toen dit, en toen dat”.
Mijn dochter kan het verhaal ook niet volgen.
Maar. De boekjes voor mijn zoontje (bijna 2), vind ik dan weer wel heel leuk. Op het knisper boekje na, want dat vind ik voor baby’s. Voor mijn zoontje probeer ik het volgende maand nog een keer, voor mijn dochter zet ik het uit.
Ik vind het wel een prima prijs, voor 4 boekjes.
Wat heb ik spijt dat ik hier ingetrapt ben. Proef pakket aangevraagd, vervolgens zit je vast aan een abonnement die ik ook direct heb gestopt. Nu blijven ze facturen sturen over openstaande betalingen!! Dit kan en mag absoluut niet. Ik betaal niet voor iets wat ik niet heb aangevraagd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.