Kreditbanken Bewertungen 60

TrustScore 2.5 von 5

2,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kredit banken åbenrå.. Latterligste bank, overhovedet ikke behjælpelig på nogen måder, oven i købet kan man engang bruge sine penge man har stående på sin konto på en operation pga. alt lige pludseli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Korrupt bank. Dårligste medarbejdere der smækker røret i ansigtet på dig. En som hedder Carsten fra Aabenraa kreditbanken smækker tlf på røret, når han ikke vil høre på sine spørgsmål. Han skulle v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores rådgiver Lene fra Aabenraa afdelingen er intet mindre en fantastisk! Snakker lige ud af posen, hurtig på aftrækkeren, samt lydhør overfor os som kunde. Har både erhverv og privat økonomi i kre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en uheldig oplevelsen som nær endte med at jeg ville stå på gaden, så jeg mig nødsaget til at skifte bank. Efter flytning til skønne synnejylland, faldte valget således på Kreditbanken Her h... Mehr ansehen

1. Bank

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kreditbanken - Den lokale bank, afdelinger i Aabenraa, Sønderborg og Haderslev

2 Sterne
1 Stern

Kredit banken åbenrå..

Kredit banken åbenrå..
Latterligste bank, overhovedet ikke behjælpelig på nogen måder, oven i købet kan man engang bruge sine penge man har stående på sin konto på en operation pga. alt lige pludselig bliver spærret pga. man har brugt så så meget osv. total latterligt, selv om der var snak om liv og død var de lige glade hold jer langt fra de svindlere

14. April 2026

Meget tilfreds

Rigtig god bank med øje på den enkeltes situation og muligheder. Har altid følt mig godt hjulpet og serviceret af vores rådgiver Frank fra afdelingen i Haderslev.

18. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mistet tilliden.

Vi har et andelsboligs lån ved dem. Har bøvlet længe om at få renten ned. Fik så at vide hvis renten skulle ned så skulle de have pant i vores bolig. Men rådgiveren sagde at der ikke kunne tages pant i andelsbolig, så derfor kunne vi få renten ned. Men hov vores rådgiver havde lige glemt at de har pant i vores andelsbolig. Så derfor har vi miste tilliden til Kreditbank. De tror åbenbart at de kan fortælles os løgne og vi tror på dem. Og deres renter er stadig helt hen i vejret.

3. Mai 2025

Super god bank

Så ny kunder er der blevet taget godt i mod mig
Man lytter til en kontakter en hvis ikke alt er som det skal være
Er kommet til Tønder afdeling
Hvor Brian S har taget godt imod mig ganske få gebyr fantastisk

8. Januar 2025

Verdensklasse service!!

Vores rådgiver Lene fra Aabenraa afdelingen er intet mindre en fantastisk! Snakker lige ud af posen, hurtig på aftrækkeren, samt lydhør overfor os som kunde. Har både erhverv og privat økonomi i kreditbanken.

Skiftede fra en bank der kalder sig "danskernes foretrukne bank" De ord passer bestemt bedre på kreditbanken end deres !!.

3. Juli 2024

Fantastisk og kundevenlig bank

Mit første møde med Sabrina Marcussen i Kreditbanken Aabenraa, her blev jeg mødt med venlighed og hjælpsomhed
Jeg har fået en utrolig dejlig modtagelse og en kompetent rådgiver og ser frem til at være kunde her i mange år.
Kan på det varmeste anbefale Kreditbanken.

1. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kreditbanken fyldt med uhøflig ansatte

Kreditbanken, En bank (Aabenraa) med medarbejdere der taler nedladende og uværdigende til en. De har virkelig formået at samle ualmindeligt mange rævhuller på samme arbejdsplads. Der er nul medmenneskelighed. Man bliver på ingen måde hørt. Vi blev kaldt dumme, hvorefter jeg tog kontakt til leder der undskyldte, men trak i land da de havde "skuffede forventninger" til os.....hvilke forventninger??? Vi har altid afdraget på lån og betalt alt som det skulle. De tjener på os som kunder, det er vel de forventninger de kan have.
Kommer budgetkonto i minus med et par kroner bliver ens regninger bare afvist. Så det gav et par rykkere flere steder fra. Kan absolut IKKE anbefale nogen at blive kunde her. Så hellere have pengene under madrassen. 😉

4. April 2024

Har ingen medmenneskelighed

Har ingen medmenneskelighed. Så længe din økonomi er god er der ingen problemer men er der bare den mindste slinger i valsen så bliver man mødt af et kynisk system. Har som andre også oplevet nedladende samtaler med tidligere rådgiver men det hjælper ikke meget at skifte rådgiver. Det er åbenbart linjen i banken.

8. April 2024

Absolut Verdens Bedste Bank

Jeg har været kunde hos kreditbanken siden jeg fik min første konto som ganske ung.
Jeg møder altid en imødekommende bank, med venlige smil. For mig er det vigtigt at min bankrådgiver kender mig og det gør de i kreditbanken.
Jeg føler mig ALTID i trygge hænder.
Jeg er helt uforstående over de dårlige anmeldelser for alle jeg kender er super tilfredse. Jeg vil nu opfordre andre til, at tilkende give deres mening.

4. März 2024

Kan ikke anbefales!…

Den ene stjerne er for de 2 år jeg har været kunde. Lidt opstartsproblemer, da daværende rådgiver egenhændigt lavede om på de aftaler, vi havde indgået. Det blev fixet. Men 2 år nu uden kontakt, alt er godt… indtil jeg får behov for hjælp til en ret simpel ting.
Jeg bliver i den grad talt ned til og ikke lyttet til. Ydermere ved rådgiveren slet ikke, om jeg overhovedet bør være medlem, nu hvor jeg ikke længere bor i Syddanmark.
Jeg skriver til filialdirektøren med en undren, hvorefter han melder tilbage med en drejning af hele dialogen, der formentlig passer rådgiveren bedre.
Jeg vælger at takke af nu og kan på ingen måde anbefale Kreditbanken.

23. Februar 2024

Ingen tryghed

Vi har været kunder siden 2018. Vi har været glad for vores rådgiver i Haderslev, men vores tid som kunder i banken er slut nu. Vi er blevet snydt med svindel på nettet og har fået stjålet et højt beløb på vores netbank. Da vi kontakter banken, får vi af deres indsigelsesrådgiver at vide, at vi har en selvrisiko på 8000. En selvrisiko som kommer bag på vores rådgiver, da han kender os og ved, at vi ikke handler uagtsomt. Flere vi kender er åbenbart blevet snydt på nøjagtig samme måde, hvilket vi får kendskab til bagefter. De har alle fået det fulde beløb tilbage hos forskellige banker. Hos Kreditbanken kan man ikke regne med samme tryghed. Bare ærgerligt for os. Farvel og tak

12. Januar 2024

Ikke i kunde højde

Overhovedet ikke til at snakke med eller forklare noget. Beskylder, og sår tvivl om ens ærlighed.
Lytter ikke til deres kunde.
De sureste og mest nedladende medarbejdere ude i afdelingerne! - også tidl rådgiver!

15. November 2023

Dårlig rådgiver

Har været kunde i banken en del år. Prøver at få et Visa DK men bliver nægtet fordi jeg har overskredet min saldo på et tidspunkt. Har fast arbejde med okay indtægt. Skal til udlandet på ferie og vigtig for mig at jeg har to kort,men bliver afvist. Tænker jeg må skifte bank!!!

4. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn og kompetent oplevelse.

Efter flytning til skønne synnejylland, faldte valget således på Kreditbanken
Her har jeg fået en utrolig dejlig modtagelse og en kompetent rådgiver - og ser frem til at være kunde her i mange år.

30. November 2022

Super bank

Super bank, der går langt for at hjælpe med rådgivning.
Imødekommer altid mine ønsker på fair vis og bruger gerne ekstra tid til at hjælpe med input i bankjunglen.
Bliver altid mødt med smil i denne bank. Det kunne mange lære noget af😀

10. Mai 2023

Mærkelig service

Korrupt bank.
Dårligste medarbejdere der smækker røret i ansigtet på dig.
Han skulle vist stå for bankbokse, men sådan kan han nok kun udleje til private af hans omgangskreds

14. März 2023

God kundeservice

Efter at have søgt en mere lokal bank til min virksomhed, kontaktede jeg Kreditbanken. Efter en kort samtale med banken fremsendte jeg de nødvendige dokumenter, og få dage senere kom jeg til møde med banken.
Personalet var virkelig venlige og imødekommende, og vi gennemgik sammen mine ønsker. Hele mødet afspejlede en professionalisme og grundighed jeg ikke har oplevet før. Den hurtighed og professionalisme der præger banken, sammenholdt med bankens ønske om at hjælpe kunden til den bedste løsning gør, at banken fortjener 5 stjerner.

22. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overvej stærkt jeres bankvalg!

En ''service'', som er under al kritik.

Der er absolut ingen intern kommunikation mellem medarbejderne.
Personligt lavede jeg en forsørgelse på en opgradering af mit bank kort, da min rådgiver er på barsel (hvilket naturligvis er helt fair), overtager en anden medarbejdere forsørgelsen. Den medarbejder, som overtager forsørgelse går pludselig på ferie (hvilket ligeledes er fair), men jeg bliver ikke orienteret om det, og ingen kontakter mig omkring dette (jeg måtte selv finde ud af det).
Efterfølgende får jeg endnu en ny medarbejdere på forsørgelsen, som behandler sagen efter flere dage uden svar kontakter jeg i dag banken, og får af vide at hun er gået på ferie.

Dette efterlader mig absolut ikke med en fornemmelse af en organisation, som mestre eller som minimum har styr på den kommunikative del.

Afslutningsvis ville jeg som filialchef investerer i et servicekursus til de ansatte, hvor man lære hvordan man taler til sine kunder. Kan desværre læse mig til at jeg ikke er den eneste som er efterladt med samme oplevelse eller noget der ligner.

Tak for denne omgang, og lidt ros skal i trods alt have. Ansigterne udad til (omstillingen) er smadre hjælpsomme og søde.

13. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr