Ko og Ko - en mere bæredygtig livsstil Bewertungen 652

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg lavede en testordre, inden jeg købte stort ind af andre dyre ting jeg skal købe. Jeg oplevede lang leveringstid, svær at komme i kontakt med og fejl i min levering - samt efterfølgende ingen sva... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt sikkert nogle lækre dråbeformede ammeindlæg, men der var desværre ikke nogen størrelsesangivelse, så da mine to par ankom var de alt alt for store. Jeg har ikke små bryster, men selvfølgelig hel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg synes, at det er heller ikke i orden at sælge papirsindlæg til stofbleer som er ikke 100% nedbrydelige, og informere, at de må godt smides ud i en toilet, selvom faktisk en producent siger helt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Ko og Ko - en personlig og hyggelig netbutik med et meget stort udvalg i moderne stofbleer og tilbehør samt udstyr til baby og børn. Moderne stofbleer har mange fordele for dit barn, planeten og din økonomi. Moderne stofbleer er mere åndbare end engangsbleer og opretholder den naturlige fugtbalance i huden. Mod huden har barnet stof - altså tekstil ligesom din T-shirt eller din underbuks. Det er altså helt naturligt. Du minimerer affaldsmængden ved at vælge moderne stofbleer, og vasker du miljøvenligt og hængetørrer dine bleer, kan du nedsætte dit CO2 aftryk med op til 75% kontra engangsbleer. Den økonomiske fordel er mærkbar, især hvis du passer på dine bleer og bruger dem til flere børn. Når dit barn skal af med bleen, så har vi et bredt udvalg af gode trainingpants, det er en underbuks med ekstra sug og vandtæt lag. De er geniale i overgangsperioden. Se også vores store udvalg af babyudstyr og tjek også de økologiske barnevogne fra Naturkind, den eneste med GOTS-certificering. De er utroligt lækre og kvaliteten er i TOP. Til mor har vi stofbind og menstruationstrusser, det naturlige valg under din menstruation. Undgå svamp, kløe og ubehag og vælg stofbind. Vi elsker bæredygtighed og god kvalitet, så kan det nemlig holde i mange år. Vi glæder os til at se jer i butikken og vi vil gøre alt for at du får en god shoppe-oplevelse! KH Mads og Malene, Ko og Ko

2,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlige Hirsch benvaremere i uld..

Dejlige Hirsch benvaremere i uld... Jeg er kørestolsbruger -i skrivende stund 49 år - jeg brugte benvarmere som ung og fandt heldigvis på at købe et sæt, som jeg nu er blevet så glad for, at jeg køber et til.
Allan Gravesen

4. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe ++++++ på mange parametre!

Jeg har både haft bestilt lånepakke, bestilt stor ordre, haft reklamation og bedt om momsrefusion ifm. bopæl i udlandet. Servicen har bare hele vejen igennem været i top; hurtig leverance, fine produkter, hurtig respons fra kundeservice og god vejledning ved telefonisk opkald.

Tak. Jeg handler her gerne igen!

14. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Jeg bestilte blandt andet nogle wetbags, som desværre ikke levede op til min forventning. Det var intet problem at returnere. Der var nem og hurtig kommunikation. Handler her sikkert igen 🙌🏼

7. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kundeservice!

Lækre produkter, hurtig levering og god kundeservice!

Line yder fantastisk kundeservice! Hvis man har et spørgsmål, så kan man blot skrive en mail, og så svarer hun kort tid efter i detajler. Når man er helt grøn i stofbleverden, så har hun har rigtigt mange gode råd.

Produkterne er lækre og leveringstiden er kort. Alt i alt en rigtigt god oplevelse. Vil klart anbefale andre at købe derfra.

(Hjemmesiden har dog ikke den bedste søgefunktion, hvilket kan skyldes navngivningen af produkterne, som ikke altid er helt ens for de samme typer af produkter).

17. November 2020

Super god service!

Super god service og virkelig hurtig levering til Grønland - det er jeg ikke vant til 😅 Tusind tak for det ❤️
I øvrigt gode produkter - både stofbleer og stofbind 👌🏼

22. Oktober 2020

Rigtig god service

Super hjælp i forbindelse med køb af moderne stofbleer til min datter. Godt udvalg til fine priser og hurtig levering 😊

1. Oktober 2020

Super 👍

Har handlet hos KoogKo flere gange, og er aldrig blevet skuffet. Super varer og hurtig levering. 👍

28. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og fin hjemmeside

Jeg modtog min vare 2 dage efter bestilling, alt gik uden problemer og det er en virkelig fin hjemmeside med bæredygtige produkter de har.

Kan absolute anbefales

24. Mai 2020

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, min ordre blev fulgt op via mail og leveringen var lynhurtig...bestilte søndag og fik min vare tirsdag formiddag...kan kun anbefales

28. April 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr