Kokonorway Bewertungen 20

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var dyrt (49 kr) at få sendt den kjole, jeg havde bestilt, og der er gået 11 dage, fra jeg bestilte til jeg kunne afhente den i pakkeshop. Nu har jeg fået kjolen, som er i noget tyndere materi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt perfekt! Jeg har lææænge kigget på de flotte kjoler fra KoKo Norway, men har tøvet med at bestille, fordi det var fra udlandet (fragt, ombytning mm) Jeg besluttede mig for at skrive til deres... Mehr ansehen

3,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg sendte en pakke fra Ko&Ko med…

Jeg sendte en pakke fra Ko&Ko med kjoler i retur. Etter innlevering på post i butikk har noe skjedd og min pakke er sporløst forsvunnet. Skulle tatt vare på kvittering, virkelig viktig, men jeg gjorde ikke det. Alltid gått så greit med netthandel, så sløvt av meg. Uten kvittering er jeg da sjanseløs siden pakka er forsvunnet, og det er nokså fortvilende og kostet meg 6500 kr. Ingen vil ta noe ansvar her. Når jeg kontaktet Koko, og de ikke hadde mottatt retur, så opplevde jeg svært lite forståelse og imøtekommenhet. De har kundeservice med bare mail og ingen tlf, så det gikk dager imellom hver gang jeg fikk respons. Fikk bare korte upersonlige beskjeder tilbake. Tilslutt krevde jeg at noen ringte meg, hvilket skjedde. Saken står fortsatt i limbo, ingen vil ta ansvar og jeg har betalt mye penger for varer jeg har sendt i retur.

19. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For lang ventetid, for dyr levering, for dårlig kvalitet

Nu har jeg fået kjolen, som er i noget tyndere materiale, end jeg havde forventet - og den er for stor!
Til min overraskelse ser jeg nu, at det koster 89 kr at sende den retur - det har været en dyr fornøjelse!
Jeg handler ikke hos Ko:ko igen.

14. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende og dyr oplevelse

Skuffende oplevelse. Kjolerne var ikke noget særligt og stoffet på den ene var lidt tyndt og, efter min mening, føltes billigt. Det kostede mig en del at prøve disse to kjoler. Som kunde i Danmark kunne man kun vælge en option til forsendelse: DHL Ekspress til over DKK 140 for at få sendt kjolerne. Dette beløb blev, til min overraskelse, ikke refunderet, til trods for at jeg tilbagesendte hele ordren. Det koster i øvrigt også over DKK 140 at sende kjolerne tilbage. Dette var dog oplyst på deres side, men jeg synes at kr 280 (2 gange de 140 kroner) er lige lovligt dyrt. Vil desværre ikke anbefale at handle der, i hvert fald ikke hvis man bor i Danmark. Jeg har faktisk aldrig før skrevet en negativ anmeldelse, men synes folk skal vide det, før de handler der.

11. Dezember 2024

Skuffende kvalitet & ditto kundeservice

Kjolerne fra Koko Norway plejer at være i en god kvalitet og holde godt. Har dog haft en dårlig oplevelse med en mønstret kjole, som i løbet af meget kort tid (efter en måned) - trods skånevask - begyndte at blive grålig. Jeg skrev til deres kundeservice om det og blev spurgt, om jeg ville have en ny. Mit svar var, at hvis det var et materiale, som holdt bedre, så ja. Har ikke hørt mere

9. August 2024

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd! :) Superfine klær med rask levering! Det er kvalitet på disse klærne, tommelen opp! :)

15. Dezember 2023

Kvalitet i alle ledd!

Svært fornøyd med både kvalitet, leveringstid og service. Får utelukkende positive kommentarer på kjolene mine og bør snart få rabatt basert på alle som har kjøpt kjoler etter anbefaling fra meg ;-)

20. September 2023

Helt perfekt!

Helt perfekt!
Jeg har lææænge kigget på de flotte kjoler fra KoKo Norway, men har tøvet med at bestille, fordi det var fra udlandet (fragt, ombytning mm) Jeg besluttede mig for at skrive til deres kundeservice for at få mere at vide om muligheden for at returnere. Og jeg blev mødt af den sødeste kundeservicemedarbejder, der beroligede mig med gode muligheder for retur og samtidig hjalp mig med valg af kjolestørrelse.
Jeg har nu købt to VILDT lækre kjoler. I jersey med de flotteste prints. Og endda med lommer og i den bedste kvalitet. Det er over al forventning, og jeg kommer helt sikkert til at være fast kunde fremover.
Flotte kjoler, god og rummelig pasform og kæmpestort udvalg.

21. Oktober 2022

Kjoler

Bestilte to kjoler, en selv og en i gave.
Nydelig farge, pene sømmer og skikkelige størrelse.
Imponerende rask leveranse.
Gleder meg til å gi den andre kjolen i gave og håper den størrelsen passer like fint.

Oppdatering: gavekjolen passet også perfekt, så to fornøyde damer 😊👍

2. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og hurtig levering.

Lækre og smarte kvalitets kjoler og super hurtig levering. Jeg fik leveret til Danmark. Perfekt i størrelse. Er SÅ glad for den kjole jeg har købt og det er ikke sidste gang jeg har handlet der. Kan kun anbefale at handle hos Kokonorway.

10. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr