Banner for Jyske Finans

1.590
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang med et billån. Ansøgningen gik stærkt og gnidningsfrit, kommunikation var klar og dokumenter var så overskuelige som de nu kan være og pengene kom i god tid. Kan anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og venlig... En stor ros til alle jeg talte med. Min økonomi og bilens pris på 85.000,- kunne sagtens bære at anhængertræk og undervognsbehandling OG et Thule cykelophæng, sammenlagt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jyske Finans. Kundeservicen har været venlig, professionel og hjælpsom hele vejen igennem. Jeg fik hurtige svar på mine spørgsmål, og hele processen var enkel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Leasingservice
  2. Autofinanzierung und -kreditunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.

Kontaktinformationen

252 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nem at bruge.

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Det er så skønt at høre, at du har været glad for vores proces og synes, det var nemt at bruge systemet. Tak for at dele det med os.

Super nemt

Super nemt fra start til handlen gik igennem.
Kundeservice helt i top, sikken en venlighed og hjælpsomhed.
De varmeste anbefalinger herfra.

Hej Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Hvor er det bare dejligt at høre, at din oplevelse har været fantastisk fra start til slut. Vi sætter rigtig stor pris på, at du synes godt om vores dygtige kundeservice-team og har mødt venlighed og hjælpsomhed i topklasse. Mange tak for at dele det med os.

Vi håber, du får en rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig og god dialog rigtig god…

Behagelig og god dialog rigtig god vejledningn

Hej Rene

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. Det er så skønt at høre, at du synes godt om vores behandling og har oplevet en behagelig og god dialog med vores medarbejdere. En solid og god vejledning er noget, vi hos Jyske Finans lægger stor vægt på, så vi er rigtig glade for, at du har oplevet netop det.

Vi ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget venlig og forstående…

En meget venlig og forstående medarbejder, som hjalp med at få udfyldt skemaet og oplysninger vedr. ansøgning om bil lån.

26. März 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Hvor er vi glade for at læse, at du har haft en rigtig god oplevelse med en af vores mange dygtige medarbejdere. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, så at du har oplevet det og deler det med os, er vi meget taknemmelige for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig og god hjælp

Virkelig hurtig og god hjælp. Perfekt service.

26. März 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord! Hvor er det bare skønt at læse, at du har fået den gode og hurtige hjælp, du havde brug for og har oplevet en perfekt service. Det varmer rigtig meget. Mange tak for at dele din oplevelse med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hjælp til at få lånet…

God service og hjælp til at få lånet hurtigt igennem

24. März 2026

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du synes godt om vores service og har fået god og hurtig hjælp til dit billån. Vi håber, du bliver glad for bilen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, overskueligt og til den bedste rente.

Virkelig nemt at oprette en ansøgning, hvor man nærmest selv kan vælge sit månedlige afdrag.
Vi ansøgte om lån og havde pengene allerede dagen efter.
Har man spørgsmål, så møder man både venlig og yderst hjælpsom kundeservice.
Det hele er nemt, overskueligt og faktisk til den bedste rente.

Hej Tenna

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse og pæne ord! Hvor er vi taknemmelige for, at du deler din oplevelse med os. Det er så dejligt at læse, at du har været glad for processen hele vejen igennem og har fået svar på alle dine spørgsmål af vores dygtige kundeservice-team. Det vil jeg sige videre.

Ha' en rigtig god dag!

God vejledning

23. März 2026

Hej John

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og har fået en god vejledning. Det varmer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at finde ud af hvilke…

Det var nemt at finde ud af hvilke muligheder for finansiering der tilbydes på El-bil.
Det gik meget hurtigt med behandling af ansøgning og godkendelse.

Hej Niels

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med os! Det er så skønt at læse, at det var nemt at finde frem til vores forskellige finansieringsmuligheder, og at du fik en god og hurtig behandling af din sag. Det er vi rigtig glade for.

Vi håber, du vil nyde din elbil!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig ekspedition og rigtig gode…

Super hurtig ekspedition og rigtig gode priser

20. März 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og pæne ord. Vi bliver så glade for at høre, at du synes godt om vores hurtige ekspedition og priser. Det varmer!

Velkørende proces

Nemt, automatisk og uden friktioner

18. März 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Hvor er det bare dejligt at høre, at du finder processen velkørende. At du vil beskrive din oplevelse som nem, automatisk og helt uden friktioner betyder rigtig meget for os!

Ha' en rigtig dejlig dag.

Hej Jimmy

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at læse, at du har oplevet processen som nem og hurtig. Sådan skal det være!

Ha' en dejlig dag.

God kundeservice

Det var nemt at optage lån og de var også behjælpelig senere i forløbet med lånets ændringer.

Jeg vil gerne give en Tak for hjælpen til Johan L. , han var meget behjælpelig og god til at forklare forløbet.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Shamal

Tusind tak for din flotte anmeldelse og søde ord! Vi er så glade for at høre, at du både har haft en god oplevelse ved lånets start, men også efterfølgende ved ændringer senere i processen. Det betyder meget for os! Jeg giver din tak videre til Johan med det samme.

Vi håber, du nyder din bil.

Hej Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er så skønt at læse, at du synes godt om hele ansøgningsprocessen og har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Mange tak for at dele det med os!

Vi håber, du bliver glad for din bil.

God og hurtig

God og hurtig
Behandling af sag
Flinke medarbejdere
Ved spørgsmål

17. März 2026

Hej Kean

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. Hvor er vi glade for, at du deler din gode oplevelse med os. Det betyder meget at få ros for god og hurtig behandling, og søde medarbejdere.

Nemt og behageligt

16. Februar 2026

Hej!

Mange tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at din oplevelse hos os var nem og behagelig. Det varmer. Vi håber, du bliver glad for bilen.

Hurtig service.

Indenfor to timer var det hele på plads. Troede det ville tage dagevis.

11. März 2026

Hej Christo

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at læse, at din oplevelse har været god. Hurtig og god service er noget af det, vi rigtig gerne vil forbindes med. Tak for, at du deler din oplevelse med os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det føltes lidt uoverkommeligt i…

Det føltes lidt uoverkommeligt i starten af min ansøgning, jeg skulle gå helt ind til benet for at få grønt lys på lånet men naturligvis, sådan skal det også være,,og ja jeg sendte mange mails og rettelser , da jeg aldrig havde lånt penge på nettet eller jyske finans før.. men alt i alt een rigtig god oplevelse..

10. März 2026

Hej Benny

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at du, på trods af få erfaringer med online oprettelse af lån, har haft en rigtig positiv oplevelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe og give en god service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når man gør dette her online

Når man gør dette her online, er det vigtigt man får en hurtig returmelding fra modtager, så man er sikker på de har modtaget det fremsendte og udfyldte, alt dette syntes jeg i har gjort, Endnu engang hvor er jeg glad for at være kunde i Jyske Bank
Med Venlig Hilsen Steen

9. März 2026

Hej Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fine ord! Hvor er det bare skønt at høre, at du kun har rosende ord om processen og hurtigt har fået svar på fremsendte. Det varmer - og vi er rigtig glade for, at du deler din gode oplevelse med os!

Nem kommunikation

9. März 2026

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du har været tilfreds med kommunikationen og deler det med os.
Vi håber, du bliver glad for din bil.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr