Unternehmen hat geantwortet
Ros ros ros Let at udfylde papirer, meget hurtige - både med svar på ansøgningen og overførsel af penge….! Let at komme i telefonisk kontakt med og søde og hjælpsomme at snakke med… Mine varmeste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var super-nemt og overskueligt både at ansøge om billån, men også at bruge billåns-beregneren. Og det gik virkelig hurtigt, så stod pengene på min konto.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg finansierer nu min tredje bil hos Jyske Finans og har været rigtig glad for alle tre finansieringer. Nemt og overskueligt at se hvad ens gæld er på, rentesats osv. Når man ringer og har spørgsmå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.
Kastaniehøjvej 2, 8600, Silkeborg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Det vigtigste i min optik: konkurrencedygtigt billån. Derudover var processen nem og hurtig (underskrift og udbetaling samme dag).
Nemt at ansøge, og ekstremt hurtigt svar. Og pengene var på kontoen allerede dagen efter.
Jeg fik en rigtig god service og hjælp. Kan kun anbefale Jyske Finans

Antwort von Jyske Finans
Jeg er indehaver af en virksomhed, hvor vi skulle have foretaget et debitorskifte på en bil til et andet selskab.
På jeres hjemmeside oplyser I, at sagsbehandlingen tager op til 14 dage. Der er nu gået 18 dage, og der er fortsat ikke sket noget.
Vi har gentagne gange forsøgt at kontakte jer telefonisk, men hver eneste gang får vi det samme svar: “Vi ringer tilbage.” Det sker bare aldrig.
Det mest bekymrende er den manglende ansvarsfølelse. Ingen tager ejerskab for sagen, og ingen kan give en konkret status eller løsning. Det efterlader et meget uprofessionelt indtryk.
Hvis det havde været muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Antwort von Jyske Finans
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jyske Finans. Kundeservicen har været venlig, professionel og hjælpsom hele vejen igennem. Jeg fik hurtige svar på mine spørgsmål, og hele processen var enkel og overskuelig. Jeg følte mig godt informeret og behandlet med respekt. Jeg kan varmt anbefale Jyske Finans til andre, der søger en pålidelig og god finansieringspartner.

Antwort von Jyske Finans
I er 100% godt og jeg håber, at I bare fortsætter på den måde. Tusind tak for jers hjælp og for alt.

Ros ros ros
Mine varmeste anbefalinger 👍☀️😁

Antwort von Jyske Finans
Meget hjælpsomme. De satte skub i processen, fordi jeg kom i tidsnød, og ikke fordi de var forpligtet til det.
Stor anbefaling herfra.

Antwort von Jyske Finans
Emne: Klage over håndtering af min boliglånssag
Til Jyske Bank,
Jeg skriver for at indgive en formel klage over den måde, min henvendelse om boliglån er blevet håndteret på.
Da jeg første gang kontaktede banken angående boliglån, fik jeg oplyst, at min relativt nye ansættelse (under ét år) gjorde, at banken ønskede yderligere historik, før de kunne foretage en ordentlig vurdering. Jeg fik derfor anbefalet at vente tre måneder, så der ville være mere dokumentation for stabilitet i min økonomi. Dette accepterede jeg, da det lød som en rimelig vurdering.
Efter de tre måneder kontaktede jeg banken igen med forventning om, at sagen nu kunne vurderes mere seriøst. Efter en længere samtale fik jeg dog besked om, at banken ønskede yderligere tre måneders historik for at sikre, at der ikke ville ske ændringer i min økonomi. Også dette accepterede jeg.
Da jeg efter endnu tre måneder igen tog kontakt — altså efter samlet seks måneder — blev jeg overrasket over at få besked om, at seks måneder stadig ikke var tilstrækkeligt, og at banken nu mente, at der skulle gå op mod et halvt til et helt år yderligere.
Det er denne håndtering, jeg finder stærkt problematisk.
Mit problem er ikke nødvendigvis, at banken vælger ikke at tilbyde mig lån på nuværende tidspunkt. Jeg er fuldt bevidst om, at banker har forskellige kreditpolitikker, og at én bank kan afslå en sag, som en anden bank måske vil godkende.
Mit problem er derimod den manglende gennemsigtighed og de gentagne udsættelser uden klare kriterier.
Gennem hele forløbet har min økonomi været stabil. Min opsparing er løbende vokset måned for måned, og der har ikke været negative ændringer i min økonomiske situation. Alligevel er jeg blevet bedt om at vente igen og igen uden at få klare svar på, hvilke konkrete krav der skulle opfyldes, eller hvornår banken realistisk set ville være klar til at foretage en reel vurdering.
Som kunde oplever jeg, at min tid ikke er blevet respekteret. Hvis banken allerede tidligt i forløbet vurderede, at min ansættelseshistorik eller profil ikke kunne godkendes inden for en overskuelig fremtid, havde det været langt mere fair og professionelt at kommunikere dette direkte fremfor at udskyde sagen i gentagne tre-måneders intervaller.

Antwort von Jyske Finans
De var hurtige, professionelle og stadig personlige i deres kundeservice.

Antwort von Jyske Finans
Let at komme i kontakt med, god service. Dyrt i etablerings omkostninger.

Antwort von Jyske Finans
Jeg har fået en fantastisk god behandling og synes de var gode til og vejlede mig så mange tak for det jeg kan godt anbefale jysk finans
Vh. Jette

Antwort von Jyske Finans
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.