JoDis Shoes Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I bought a wonderful pair of boots and the quality is outstanding, the premium materials and careful craftsmanship really show. Every single time I wear them, everyone compliments me! Plus, the s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte for nylig et par sko fra Jodis Shoes, og jeg er meget tilfreds. Leveringen var lynhurtig, og hele købsoplevelsen var nem og behagelig. Skoene er i rigtig høj kvalitet, super komfortable... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot sko jeg bestilte - hurtig og nem bestilling - og hurtig levering / desværre skulle nummeret på skoen være 1 nr større end jeg plejer at bruge. Kontaktede kundeservice som fluks sendte retur labe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så glad for jeg valgte at bestille mine drømme støvler hos JoDis🧡 Støvlerne er lavet i det lækreste læder, har den helt perfekte farve og fine detaljer✨ Støvlerne kom til tiden og alt var som fo... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

JoDis Shoes er et dansk skomærke med produktion i Portugal. Jodis mener, at der ikke findes én ultimativ stil eller mode, og at hemmeligheden ligger i mangfoldigheden og at finde sin egen stil. Derfor drejer JoDis konceptet om co-designede sko, som gør det muligt for mærket konstant at levere nye, innovative og forskelligartede designs. JoDis mission er at inspirere til individualitet ved at samarbejde med forskellige co-designere med forskellige baggrunde og stil. JoDis har en vision om en fremtid, hvor alle kan gå på gaden og føle sig sikre på, hvem de er, og hvordan de ser ud. JoDis Shoes sko kollektioner rammer bredt og er det perfekte valg til dig der elsker kvalitet og godt design. Vi elsker at lave sko som er anderledes men også klassiske modeller med små detaljer og altid håndlavet i kvalitetsmaterialer hvor komfort, kvalitet og design går op i højere enhed. Vi elsker når mennesker tør skille sig ud og vores sko er derfor et must-have i alles garderober. JoDis sko produceres i små mængder, og der lægges vægt på kvalitet. JoDis tror på at købe mindre og købe bedre, så du ikke behøver at købe to gange. Derfor arbejder JoDis sammen med ekstraordinære håndværkere, som håndlaver deres produkter, på en mindre familie ejet skofabrik med stor opmærksomhed på detaljer hvor kvalitet altid kommer før kvantitet.

Hervorragend

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Desværre for stramme støvler

Elsker JoDis shoes, og har længe kigget på deres Ida Black støvler. Får endelig sparet op til at købe dem, for desværre at opdage, at jeg ikke kan få dem lynet op omkring læggene. Jeg træner ret meget og har måske en lidt større læg end den gennemsnitlige pige. Støvlerne i sig selv var super flotte og sad behageligt om foden, så jeg var virkelig ked af ikke at kunne få dem helt på. Ser man bort fra det, er JoDis shoes en udemærket hjemmeside, med god kundeservice og nem returnering.

17. Juli 2023

Kære Malou,

Tak for din positive anmeldelse af JoDis shoes, og for at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest er vi glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores hjemmeside, kundeservice og returneringsprocessen. Det er vigtigt for os at levere en god oplevelse for vores kunder, og vi sætter pris på din anerkendelse af vores indsats.

Vi er dog meget kede af at høre, at Ida Black støvlerne ikke passede dig, da du ikke kunne få dem lynet op omkring læggene. Vi forstår, hvor frustrerende det må have været, især når du havde set frem til at købe dem efter at have sparet op til dem.

Vi vil gerne undskylde for enhver skuffelse eller besvær dette har forårsaget. Vi vil tage din feedback til efterretning og arbejde på at forbedre vores sortiment, så vi kan tilbyde produkter, der passer til forskellige kropsformer og størrelser.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål om andre produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du finder noget, der passer perfekt til dig og dine behov.

Endnu engang tak for din feedback, og vi håber, at du fortsat vil overveje JoDis shoes i fremtiden.

Rigtig god sommer ☀️

Caroline // JoDis Shoes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ville have blokket nogle sandaler, da de var for smalle. Jeg fik at vide, at det kunne de garanteret godt klare og hvis ikke, tilbød de, at jeg kunne returnere sandalerne.

4. Juli 2023

Hej Emilie,

Dejligt at høre, vi fik dem til at passe. Vi ser frem til at betjene dig igen.

God aften ❤️‍🔥

Carolien // JoDis

Rigtig god oplevelse

Min pakke blev leveret hurtigt og skoene var lige som de skulle være! Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen ❤️

5. Juli 2023

Kære Laura,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os.

Vores team arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder modtager deres pakker så hurtigt som muligt, og det er dejligt at se, at din pakke blev leveret hurtigt. Vi sætter også en ære i at levere produkter af høj kvalitet, og det glæder os, at skoene levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din støtte, og vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage, når du har brug for noget igen. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Endnu en gang tak for dine pæne ord, de betyder meget for os. Vi ser frem til at have dig som en tilbagevendende kunde.

Caroline // JoDis 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Love my new Emma shoes it goes with…

Love my new Emma shoes it goes with anything 😍 and are really comfortable 😌 ☺️

10. Juli 2023

Dear Hrafnhildur Bára Erlingsdóttir,

Thank you for sharing your positive feedback about your new Emma shoes on Trustpilot! We're thrilled to hear that you love them and find them both versatile and comfortable.

At JoDis Shoes, we strive to create footwear that not only complements different outfits but also provides ultimate comfort throughout the day. Your satisfaction is our top priority, and it's delightful to know that we've met your expectations.

We appreciate your support and recommendation. If you have any further questions or need assistance, please don't hesitate to reach out. We're here to help! 💫
Best, JoDis Shoes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast delivery and top quality

Fast delivery and the shoes are absolutely amazing! They look even better in real life, the quality is great, and they are very comfortable to wear. I would very much buy from them again and recommend JoDis to my friends!

30. Juni 2023

Dear Noa,

Thank you for taking the time to leave such a wonderful review of your experience with JoDis on Trustpilot! We're thrilled to hear that you are impressed with our fast delivery and find the shoes amazing.

At JoDis, we take pride in delivering high-quality products that exceed our customers' expectations. We understand the importance of providing comfortable footwear that also looks great, and we're glad to know that we hit the mark for you.🤍

Warm regards
- JoDis Shoes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love the shoes and how they look

I love the shoes and how they look. They are super comfortable to walk in, and fit ‘like a glove’. You can barely feel them compared to other shoes

30. Juni 2023

Dear Signe,

Thank you for sharing your positive feedback about our Signe shoes! We're thrilled to hear that you love how they look and that they provide a super comfortable walking experience. 🥰

At JoDis, we strive to create shoes that not only exude style but also prioritize comfort. We carefully design and craft our footwear to ensure a perfect fit and excellent walking experience for our customers. It's fantastic to know that you find our shoes so comfortable that you can barely feel them compared to other shoes.

Warm regards
- Carla from JoDis

Fede sko

Købte Cassandra støvlerne. Virkelig flotte støvler, der er rare at gå i. Hurtig levering - papkassen var dog meget stor, så det var ikke lige til at cykle med.

16. Juni 2023

Kære Christine,

Tak for din anmeldelse af vores Cassandra støvler! Vi er glade for at høre, at du synes, de er virkelig flotte og behagelige at gå i.

Vi bestræber os altid på at sikre hurtig levering til vores kunder. Vi beklager dog, at papkassen var meget stor og besværlig at transportere på cykel. Vi vil tage din feedback i betragtning og undersøge mulighederne for at optimere vores emballage til fremtidige forsendelser. 🚲

Vi sætter stor pris på din støtte og feedback. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

Bedste hilsner,
JoDis Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og hurtig levering

Virkelig god kvalitet på støvlerne. Og hurtigt levering!

3. Juli 2023

Kære Laura,

Tusind tak for din positive anmeldelse af vores støvler! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og at du oplevede en hurtig levering. 🌟

Vi hos JoDis er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. Det glæder os, at vores støvler har levet op til dine forventninger. Vi sætter også stor værdi i at sikre en effektiv levering, så du kan nyde dine nye støvler hurtigst muligt.

Dbh. Carla fra JoDis

Lækkert fortøj

Jeg kan kun sige fantastiske sko og støvler 👍👍

27. Juni 2023

Hej Marlene,

Wauw! Tak for den fine anmeldelse. Vi ser frem til at assistere dig på din næste ordre. 🌠

Du ønskes en fantastisk sommer
Dbh. JoDis Team

Tommel op herfra!

God service og skoene kom indenfor ingen tid. Tommel op herfra!

26. Juni 2023

Kære Lærke,

Tommel op herfra også! Fantastisk at se kunder som dig, så glade. Du ønskes en fantastisk solrig uge☀️

God oplevelse

11. Juni 2023

Hej Sólfríð,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. 💙

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og det glæder os at vide, at vi har formået at levere en positiv oplevelse til dig.

Super god kvalitet

Super hurtig levering, overskuelig hjemmeside og god kvalitet på støvlerne

15. Juni 2023

Kære Rikke,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en super hurtig levering, fundet vores hjemmeside overskuelig og været tilfreds med kvaliteten af vores støvler. 💗

Hos os er vi dedikerede til at give vores kunder den bedste oplevelse, både hvad angår leveringstid, brugervenlighed og produktkvalitet. Det er fantastisk at vide, at vi har formået at opfylde dine forventninger på disse områder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice, god kvalitet og hurtig levering

Jeg havde fået et par mega fede cowboy støvler hjem, hvor syningen desværre var løbet på den ene støvle.

Jeg skrev til kundeservice og fik allerede svar kort tid efter - hvilket var så fedt! Jeg bestilte et par nye støvler af sammme slags, som allerede blev leveret dagen efter bestilling og de er helt perfekt.

God kvalitet, hurtig levering og en god kundeservice.

14. Juni 2023

Hej Xenia,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, kvaliteten af vores produkter og den hurtige levering.

Vi beklager, at syningen på din oprindelige støvle gik i stykker, men vi er glade for at høre, at vores kundeservice var i stand til at hjælpe dig hurtigt. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får den rette support og løsninger, når der opstår problemer.

Det er fantastisk at vide, at de nye støvler, du bestilte, lever op til dine forventninger og allerede blev leveret dagen efter bestilling. Vi stræber altid efter at sikre, at vores produkter er af høj kvalitet, og at leveringen er så hurtig som muligt. ⭐️

Virkelig lækre støvler

Jeg var fuldt ud tilfreds med det hele, og støvlerne jeg har købt er virkelig lækre 👍

16. Juni 2023

Kære Heidi,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb, og at du synes støvlerne er virkelig lækre. Vi gør vores bedste for at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet, og det er fantastisk at vide, at vi har formået at imødekomme dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din støtte og din feedback. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil fortsat stræbe efter at levere en god oplevelse og produkter, der opfylder dine behov.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber, at du vil nyde dine lækre støvler i lang tid fremover!

Med venlig hilsen,

Hurtigt og nemt

Det var nemt at handle me JoDis. Pakken kom meget hurtigt. Og stovlerne er mega flotte. Der var en fejle desværre med de først par jeg fik, som jeg sendt retur, men den anden par var perfekt.

12. Juni 2023

Kære Ashley,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det var nemt at handle hos os, og at pakken kom hurtigt frem. 📦 Det er også fantastisk at vide, at du synes støvlerne er mega flotte. 😍

Vi beklager dog fejlen med det første par støvler, du modtog, og vi sætter pris på, at du sendte dem retur. Vi bestræber os altid på at levere fejlfrie produkter, men desværre kan der indimellem ske fejl. Vi er glade for, at det andet par støvler var perfekt, og vi håber, at de opfylder dine forventninger.

Hvis der er andet, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter din feedback og vil fortsat arbejde på at forbedre vores service og produkter.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber, at du vil få glæde af dine flotte støvler i lang tid! 💫

- Caroline fra JoDis

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Everything went smoothly

Everything went smoothly, except that you don´t ship to Iceland :( However, I have a family in DK, that was willing to help me out. - You will get your fifth start when you add Iceland to your list.
Keep up the good work, best regards to you all!

15. Juni 2023

Dear Guðrún Lárusdóttir,

Thank you for your feedback! We're glad to hear that everything went smoothly with your order. However, we apologize for the inconvenience caused by not shipping to Iceland. We appreciate your understanding and resourcefulness in involving your family in Denmark to assist you.

We take customer feedback seriously, and we understand the importance of expanding our shipping destinations to better serve our customers worldwide. Your suggestion to add Iceland to our shipping list is duly noted. We will certainly consider this and explore the possibilities of extending our shipping services to Iceland in the future.

We appreciate your support and encouragement. If there's anything else we can assist you with or if you have any further suggestions, please feel free to reach out. We value your satisfaction and strive to continuously improve our services.

Thank you once again for your review, and best regards to you and your family!

Warm regards,
Ida from JoDis

Artigo de excelente qualidade 🫶

Artigo de excelente qualidade 🫶
Fiquei muito feliz com o que recebi 🥰
Obrigada Jodis ⭐️

14. Juni 2023

Querida Amélia,

Muito obrigado pelo seu feedback positivo! Ficamos extremamente felizes em saber que você considerou nosso artigo de excelente qualidade. Nosso objetivo é oferecer produtos de alto nível para nossos clientes, e é maravilhoso saber que conseguimos alcançar isso.

Saber que você ficou muito feliz com o que recebeu nos enche de alegria. Valorizamos muito a satisfação dos nossos clientes e trabalhamos duro para garantir que cada experiência seja positiva.

Agradecemos a você por escolher a Jodis e por nos dar a oportunidade de atendê-la. Se houver mais alguma coisa em que possamos ajudar, por favor, não hesite em nos contatar. Estamos aqui para garantir que você tenha sempre uma ótima experiência conosco.

Mais uma vez, obrigado pelo seu apoio e pela sua avaliação. Desejamos que você continue a desfrutar do seu artigo de excelente qualidade!

Com os melhores cumprimentos,
Ida from JoDis

Mega god side

Mega god side, ingen problemer med service og det kom efter kun 2 dage! Derudover er deres produkter god kvalitet.

12. Juni 2023

Kære Anna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du synes vores side er mega god. Det er vores mål at levere en fremragende service, og vi er glade for, at du ikke oplevede nogen problemer. Det er også fantastisk at vide, at din bestilling ankom efter blot 2 dage! Vi bestræber os altid på at levere hurtigt og effektivt.

Vi er også glade for, at du synes vores produkter er af god kvalitet. Vi lægger stor vægt på at tilbyde produkter, der lever op til vores kunders forventninger, og det er dejligt at høre, at du er tilfreds.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os. Vi værdsætter din støtte og din feedback.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber, at du fortsat vil have gode oplevelser med vores side og vores produkter!

Venlig hilsen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik et par flotte støvler

25. Mai 2023

Kære Anna,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik et par flotte støvler fra os. Det glæder os, at de opfyldte dine forventninger, og vi håber, at de bringer glæde og stil til dine outfits.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter din støtte og din feedback.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber, at du vil nyde dine flotte støvler i lang tid fremover!

Venlig hilsen,
Ida fra JoDis

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr