I bought a wonderful pair of boots and the quality is outstanding, the premium materials and careful craftsmanship really show. Every single time I wear them, everyone compliments me! Plus, the s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte for nylig et par sko fra Jodis Shoes, og jeg er meget tilfreds. Leveringen var lynhurtig, og hele købsoplevelsen var nem og behagelig. Skoene er i rigtig høj kvalitet, super komfortable... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flot sko jeg bestilte - hurtig og nem bestilling - og hurtig levering / desværre skulle nummeret på skoen være 1 nr større end jeg plejer at bruge. Kontaktede kundeservice som fluks sendte retur labe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så glad for jeg valgte at bestille mine drømme støvler hos JoDis🧡 Støvlerne er lavet i det lækreste læder, har den helt perfekte farve og fine detaljer✨ Støvlerne kom til tiden og alt var som fo... Mehr ansehen
JoDis Shoes er et dansk skomærke med produktion i Portugal. Jodis mener, at der ikke findes én ultimativ stil eller mode, og at hemmeligheden ligger i mangfoldigheden og at finde sin egen stil. Derfor drejer JoDis konceptet om co-designede sko, som gør det muligt for mærket konstant at levere nye, innovative og forskelligartede designs. JoDis mission er at inspirere til individualitet ved at samarbejde med forskellige co-designere med forskellige baggrunde og stil. JoDis har en vision om en fremtid, hvor alle kan gå på gaden og føle sig sikre på, hvem de er, og hvordan de ser ud. JoDis Shoes sko kollektioner rammer bredt og er det perfekte valg til dig der elsker kvalitet og godt design. Vi elsker at lave sko som er anderledes men også klassiske modeller med små detaljer og altid håndlavet i kvalitetsmaterialer hvor komfort, kvalitet og design går op i højere enhed. Vi elsker når mennesker tør skille sig ud og vores sko er derfor et must-have i alles garderober. JoDis sko produceres i små mængder, og der lægges vægt på kvalitet. JoDis tror på at købe mindre og købe bedre, så du ikke behøver at købe to gange. Derfor arbejder JoDis sammen med ekstraordinære håndværkere, som håndlaver deres produkter, på en mindre familie ejet skofabrik med stor opmærksomhed på detaljer hvor kvalitet altid kommer før kvantitet.
Bittet Kunden um Bewertungen
I don’t have enough good things to say about Jódis 🥰
I got 5 new pairs, the quality is exceptional and every single pair I got fits perfectly 😊😊 the customer service is the best 🥰
I really love their concept…and that you get a big tote bag with your purchase 🥰 will definitely be buying more shoes at Jodis 🥰👢can’t wait for the new line to launch

Antwort von JoDis Shoes
Great quality and beautiful designs. I bought the Emina Brown shoes and they were the perfect cowboy boots! Would definitely recommend to others!

Antwort von JoDis Shoes
Dejligt at sandaler var sat ned.
Men der var ikke gratis fragt, fordi der mangle 1 kr.
Måske handler jeg der igen

Antwort von JoDis Shoes
Rigtig god service, hurtig levering og så det nogle helt vildt lækre kvalitets sko

Came in no time.
Easy to order and good service

Antwort von JoDis Shoes
Ordren blev ikke sendt som lovet på aftalt tid grundet en svipser, men ved opkald blev varen sendt samme dag + vedlagt et bomuldsnet og en rabatkode. Det er trods alt god kundeservice, hvilket betyder meget 👍👍👍

Antwort von JoDis Shoes
Virkelig fede sko, lækker kvalitet og godt design. Jeg skulle returnere min første ordre, da skoene var for små. Det var super nemt og kundeservice svarede hurtigt, da jeg gerne ville sørge for, at jeg også fik 10% på min nye ordre.

Antwort von JoDis Shoes
Pæne støvler og passede perfekt!
Det eneste dårlige er, at det lignede den ene var prøvet på før.

Antwort von JoDis Shoes
Jeg købte et par støvler fra JoDis i 2 størrelser, da jeg var lidt i tvivl om, hvilken størrelse jeg skulle vælge, og de skrev på deres hjemmeside, at skoene var små i størrelsen; det har de også ret i. Jeg endte med en sko 2 størrelser større end jeg plejer. Til gengæld sidder de så behageligt og er SÅ smukke. Jeg er så glad for mit køb og har fået masser af komplimenter for dem. De kan varmt anbefales, hvis man bare lige husker på at gå en størrelse eller 2 op!

Antwort von JoDis Shoes
Det har været let og ubesværet at handle med JoDis.
Deres produkter holder hvad de lover og er af god kvalitet.

Antwort von JoDis Shoes
Flot støvle i god kvalitet. Helt tilsvarende til billeder, så man får, hvad man forventer. Desuden hurtig levering 😁

Antwort von JoDis Shoes
Hej, jeg kendte ikke helt til deres størrelser så jeg valgte at skrive over Instagram hvor, jeg fik svar med det samme og guidet igennem det hele. Oplevelsen var i top og min ordre kom efter 2 dage. Skoene jeg købte var nogle loafers hvor man kan mærke kvaliteten er i top!! Allerede nogle af mine yndlings sko!

Antwort von JoDis Shoes
Fik min ordre super hurtigt, alt var pakket godt ind. Super lækker produkter, alle pengene værd. Man kan mærke det er god kvalitet. Vil bestemt købe derfra igen.

Antwort von JoDis Shoes
Passer perfekt og er gode/lette at gå i, leveret efter kun 1 dag og sindsygt flotte modeller de laver!

Antwort von JoDis Shoes
Mega fede støvler, er så glad for mine støvler fra Jodis, kvaliteten er i tip top og designet er så flot!! 10/10

Antwort von JoDis Shoes
The shoes are beautifully made and surprisingly comfortable. The design is exactly as expected and I really love the quality of the shoe itself. I only returned my order because I got the wrong size:/

Antwort von JoDis Shoes
Eeej bare så fede støvler!! Jeg købte Emina Brown støvler, og jeg kunne ikke være mere glad for dem. De er så skønne. Valgte en størrelse større, da de anbefalede det på hjemmesiden, og de passer lige som de skal. 10/10.

Antwort von JoDis Shoes
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.