Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een paar keer in de Janice Store in Den Bosch geweest. Super vriendelijk personeel, waardoor je heel goed geholpen wordt en een goed advies krijgt qua combi's, een dikke tien!! Verder leef ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wil altijd verzorgd en stijlvol voor de dag komen, en bij Janice heb ik precies gevonden wat ik zocht. Mijn nieuwe cashmere jas Jules is werkelijk prachtig – elegant, tijdloos en van uitzonderli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Janice verleent hele slechte service, sterker nog geen service. Koop geen riem van Janice!!! Deze kosten 300€ en de gouden kleur vliegt er vanaf en je krijgt geen garantie. Koop het niet!!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs iets moois gekocht uit de nieuwe collectie van JANICE en ik ben echt onder de indruk. De materialen voelen luxe aan en de pasvorm is prachtig, je merkt gelijk dat er veel aandacht aan kwalitei... Mehr ansehen

1. Bekleidungshersteller
  2. Jeansgeschäft
  3. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

405 Bewertungen

1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Super winkel

Super winkel, fijne kleding, wil geen andere spijkerbroeken meer, de truien zijn heerlijk zacht, ze geven eerlijk advies of het je staat of niet, zou heel de collectie wel willen shoppen, voor mij een top winkel waar ik graag kom in Den Bosch

Anja,

Daar doen we het voor!
Bedankt voor deze fijne woorden...

Mooie winkel

Mooie winkel. Mooie materialen. Altijd blij met een item van Janice!

Antwort von JANICE

En wij zijn blij met jou!

Super geholpen

Super geholpen, hele leuke mensen! Mooie producten en materialen

Hallo Karin,

Bedankt voor deze mooie review!

Super kleding

Hartelijke ontvangst, geen moeite teveel. Goed nagedacht over de pasvorm. De kleding blijft mooi, in vorm, zit heerlijk.

22. August 2025

Marike,

Je bent altijd welkom...met open armen en een heerlijke bak koffie!

Alleen maar liefde

Of je nu in de winkel in Den Bosch komt of online iets wilt kopen. In beide gevallen is de hulp die je nodig hebt super. Personeel is heel eerlijk (als iets niet mooi staat zeggen ze het ook)en heel erg vriendelijk. Ze helpen je echt aan de perfecte outfit. Ik rij hier graag ruim 2 uur voor naar Den Bosch 💜

23. September 2025

Antwort von JANICE

Wat een mooie woorden...BEDANKT!

Tot snel,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Janice is shoppen echt een feestje

Bij Janice is shoppen echt een feestje! 🎉 Altijd vriendelijk en behulpzaam, en ik loop elke keer met een glimlach de winkel uit ✨. Thanks Gabrielle, Andy en Janice.
Jullie maken de wereld mooier! 💕👗🌸

Antwort von JANICE

Wat is dit amazing om te lezen!

Dit tovert een glimlach op ons gezicht...
Bedankt ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig mooi merk uit eigen land

Geweldig mooi merk uit eigen land! Prachtige kwaliteit en top design!

Hallo Kiki,

U made my day! Leuk dat je zo tevreden bent.
Much love.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind altijd wel iets leuks in de webshop

Ik vind altijd wel iets leuks in de collectie van Janice, vanwege zijn goede smaak. Leuke presentaties op de site en vlotte afhandeling van bestelde artikelen.

16. September 2025

Anita,

We doen altijd ons best...en als alles meezit, dan is het er snel! Het kan natuurlijk vanwege drukte of feestdagen wel eens langer duren, maar het komt altijd!

Bedankt voor je berichtje,

Ontzettend toffe kwaliteits kleding

Ontzettend toffe kleding, personeel erg vriendelijk en geeft goed advies. Daarnaast heeft de kleding een super goede kwaliteit, ik kom er al jaren!

Florentine,

U are geweldig!

Dank voor je mooie woorden en fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag komen en zijn altijd blij als we je glimlach zien!

Much love,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfectie is pasvorm en detail

Prachtige items gekocht (spijkerbroek met zakken voorop en spijkerblouse met.pofmouw en gouden knopen). Perfectie zit in de pasvorm en details. Hierin voel ik me op en top vrouw. Mooie hak eronder en klaar om te shinen, waar of welke gelegenheid dan ook.

Hallo Danielle,

Wat leuk...je hebt de LARS en MORRISON gekocht! Dat is echt een amazing set! Fijn dat je er zo blij mee bent, want dat is de reden waarom we doen wat we doen!

Super leuk merk

Super leuk merk, dat je het in de sale niet kan ruilen vind ik geen probleem. Ik vind alles zo mooi, ik hou toch alles! Vriendelijk geholpen en blij met mijn kleding!

Hallo Judith,

Je mag in de sale juist WEL ruilen, maar das geen probleem bij jou, want je bent mega fan!

Dankjewel voor je liefde,

Erg mooie kleding

Super mooie kleding. Sluit mooi aan en is kwalitatief heel goed! Heel aardig personeel en goede service.

Hallo Julia,

This is what we are here for!

Thanks for the love,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service van dit Nederlandse merk

Ik volg het merk al langer en heb al een paar spijkerbroeken. Nu in de winkel geweest, zo goed geholpen. En wat ook echt fijn is dat je online goed advies krijgt. Echt een aanrader!!

Hallo Janneke,

Deze woorden zijn goud waard!
Lief dat je zo fijn geholpen bent, onze stylisten zijn ware experts die enorm gepassioneerd adviseren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige collectie met tijdloze items!

Ook deze keer weer helemaal blij met de echt prachtige tas en blazer van het Nederlandse modemerk Janice!
Twee mooie tijdloze items van goede kwaliteit waar je lang plezier van kunt hebben. Ook een fijne klantenservice die al je vragen goed en snel beantwoordt zodat je de juiste maat kiest, kortom echt vijf sterren verdiend😊

22. September 2025

Anne-Marie,

Wat ontzettend ontzettend lief!
Jij bent een lieve trouwe dame die straalt in onze outfits.
Blij met je mooie bericht.

Tot snel,

Top winkel top merk

De keren dat ik naar Den Bosch ga om mijn Janice outfits te scoren zijn een waar feestje.
De winkel hangt vol met mooie items( net een snoepwinkel voor kinderen)
En de kwaliteit van de kleding is van top materiaal
Tel daar bij op de stylistes Wilma, Gabrielle en de heren zelf natuurlijk die me helpen, meedenken en de leukste combinaties voor me uitzoeken.
Het is altijd weer feest om daar te shoppen
Mijn kast hangt inmiddels vol met Janice en ik denk dat er nog best wat bij kan 🤪

23. September 2025

Reggie...

Jij bent ook een snoepje om te zien😉

Wat een lief bericht, we doen het allemaal met liefde.

Bedankt voor je review, tot de volgende!

a.k.a de jamin 😉

Top klantenservice bij Janice

Zo'n lieve reactie op mijn vraag vanuit de klantenservice van Janice. Helemaal zin in de sample sale aanstaande vrijdag, maar bedacht vandaag last minute hoe leuk het zou zijn mijn moedertje mee te nemen. Maarja tijdslot vol....gebeld en de reactie? Natuurlijk mag je moeder meekomen, geen enkel probleem!
Super lief, hoe leuk is dit!!

Mama's aan de top!

Lieve groet en tot vrijdag,

Prachtige collecties

Prachtige collecties. Mooie snit en materialen. Fijn advies als je dat nodig hebt. Top merk!

Lieve Ingrid...

Much love love love for you!

Tot snel maar weer,

#TEAMJANICE

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr