Al een paar keer in de Janice Store in Den Bosch geweest. Super vriendelijk personeel, waardoor je heel goed geholpen wordt en een goed advies krijgt qua combi's, een dikke tien!! Verder leef ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik wil altijd verzorgd en stijlvol voor de dag komen, en bij Janice heb ik precies gevonden wat ik zocht. Mijn nieuwe cashmere jas Jules is werkelijk prachtig – elegant, tijdloos en van uitzonderli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Janice verleent hele slechte service, sterker nog geen service. Koop geen riem van Janice!!! Deze kosten 300€ en de gouden kleur vliegt er vanaf en je krijgt geen garantie. Koop het niet!!!!
Onlangs iets moois gekocht uit de nieuwe collectie van JANICE en ik ben echt onder de indruk. De materialen voelen luxe aan en de pasvorm is prachtig, je merkt gelijk dat er veel aandacht aan kwalitei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com
De Kleine Elst 45, 5246JK, Rosmalen, Niederlande
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Weigering van terugbetaling na een rechtsgeldige retourzending. Webshop handelt in strijd met dwingend consumentenrecht en blijft dit verdedigen. Zeer onprofessioneel.

Antwort von JANICE
Echt bizar, heb een blazer en trui besteld voldoet niet aan mijn verwachting. Zend het pakket de volgende dag terug met gekocht retourlabel bij Janice. En vervolgens krijg ik te horen dat mijn retour geaccepteerd is en het bedrag in mijn shoptegoed wordt gezet € 240???????? Dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Gebeld met de klantenservice blijven uiterst vriendelijke hopen dat je een mooi item kan uitzoek met je shoptegoed. Nooit en nooit meer iets bestellen bij deze site. Hoop dat ik dit kan verhalen op mijn rechtsbijstandverzekering.

Antwort von JANICE
Ik draag de jeans van Janice zó vaak en ze blijven echt prachtig. Ze zitten heerlijk, hebben een mooie pasvorm en zelfs na veel dragen en wassen blijft de kwaliteit top. Echt een favoriet waar ik steeds weer voor kies.

Antwort von JANICE
Janice denkt boven de wetgeving te staan en geeft geen geld retour!!
Jullie kunnen van alles vermelden in de algemene voorwaarden, maar de Nederlandse wetgeving staat hier toch echt boven.
Laarzen online besteld en 2 dagen later zie ik dat ze nog eens 75 euro meer in de aanbieding zijn. Direct gebeld naar de webshop en dit aangegeven en gevraagd of ik het verschil retour gestort kon hebben of dat ik dit paar retour moest sturen en nieuwe bestellen in de webshop. Het antwoord was dat ik er nu al op kon lopen.... Serieus, dat was het antwoord.
Ook niets aangeven over dat ik het bedrag dan niet kon terug gestort krijgen.
In de mail wordt hoog aangeschreven over "duurzaamheid". Yeah right...
Ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen want ik wil mijn 275 euro terug gestort hebben op mijn rekening.
Bedenk dus eerst als je iets wilt aanschaffen in de webshop; Gaat dit perfect passen en staat mij dit helemaal top want je krijgt met veel moeite en een rechtsbijstand pas je geld terug....
groet,
Eva Vink

Antwort von JANICE
Je wordt in de brandstore vriendelijk ontvangen, altijd goed kleding advies van de stylistes. Weer een fantastische mooie collectie goede kwaliteit en alles draagt heerlijk. En het is natuurlijk altijd leuk als je complimenten krijgt over je kleding.
Dus ga zo door.

Antwort von JANICE
Afgelopen week in de winkel een paar prachtige items gekocht.
Janice en Andy waren in de winkel om het team te ondersteunen, zo druk was het! Heel goed geholpen door de dames en gezellig gekletst met de heren.

Antwort von JANICE
Waanzinnig goed geholpen! Niet alleen persoonlijk style advies maar ook echt persoonlijke aandacht. De dames in de winkel zijn super gezellig, en de dames van webshop zijn ook heel behulpzaam geweest. Ik ben verkocht!

Antwort von JANICE
Prachtig merk, mooie kleding van goede kwaliteit!
Ik koop mijn kleding altijd in de winkel waar persoonlijke aandacht centraal staat en je fijn wordt geholpen door het personeel. Ik kom er graag en ben dol op de kleding!

Antwort von JANICE
Mooie kleding! Super kwaliteit en service waar je blij van word! Ik ben al jaren fan van Janice. Geweldig merk.

Antwort von JANICE
Waardeloze service. In het verleden al een beschuldiging mogen ontvangen over geroutineerde kleding wat ik gedragen zou hebben. Helaas voor Janice bewijs geleverd door middel van foto’s moest de beschuldiging toch ingetrokken worden.
Aangezien ik de kleding mooi vind toch na jaren een kans gegeven. De eerste twee bestellingen verliepen goed maar bij bestelling nummer drie gaat het goed mis. Op 12 december een bestelling geplaatst. Echter ging het retourneren niet goed. Zowel niet mijn fout als bij Janice want DHL had er een potje van gemaakt. Echter omdat het verleden toch een kleine reminder is ben ik op mijn vrije dag naar de winkel gereden om het pakket af te leveren. Door technische redenen konden de heren het artikel niet aannemen. Ook begrip voor al vind ik toch bijzonder aangezien je de directeur zelf bent. Maar nu komt het. Ik moest zelf een nieuwe verzending betalen hierover gemaild maar het enige wat Janice kan doen is de schuld wijzen naar DHL. Ook nog de vraag of we het maandag kunnen versturen. Beide heren gaven aan het zo druk te hebben dat er totaal niet aangedacht wordt dat andere mensen het misschien wel ook druk kunnen hebben. Mijn moeder heeft trouw het pakket maandag bij Post NL afgegeven en betaald! Want dan zou het nog misschien voor kerst binnen kunnen zijn. Het pakket van Janice wordt op 31 december bij ons geleverd. Veel ste laat dus! Echter wordt het pakket dus retour gestuurd en dan wordt er doodleuk verteld dat je een tegoed krijgt ik je account. Hierover dus contact opgenomen want ik wil het bedrag terug gestort op mijn rekening hebben. Lang verhaal kort. VIA de EUROPEESE WETGEVING mag je geen tegoed krijgen op je account als de consument die online een bestelling heeft geplaatst aangeeft haar geld terug gestort wil hebben op haar rekening. Janice denkt BOVEN DE WET TE STAAN en LICHT JE dus gewoon OP. Denk te kunnen beslissen over andermans geld.
Heel graag bij het hogere sigment willen horen, op socials ware populariteit maar over de rug van de gewone consument.
Hoogmoed komt voor de val.
Rechtsbijstand verzekerd dus het zal uiteindelijk wel goed komen. Want wie denkt boven op de berg te staan en denkt boven de wet te staan die valt vanaf naar beneden. Karma heeft dat.
Beste Andy,
Bedankt voor je reactie! Niet een standaard mail zoals gebruikelijk bij jullie.
Punt 1: ik rook niet!
Punt 2: het pakket wat naar rook moest stinken is meteen geretourneerd in de middag. Niet door mij want ik vertrok naar Parijs, wat ook zichtbaar was op de foto’s.
Punt3: ja na drie hele drukke weken was het een feestje om die zaterdag vrij te zijn en nam ik de moeite om eerst naar jullie te komen om te bewijzen dat deze keer het fout is gegaan bij DHL en de doos zag er ook schandalig uit. Een nieuwe doos had niet perse gehoeven mijn partner heeft een verpakkingsbedrijf maar vond het lief en Janice gaf mij het gevoel mij te willen helpen. En had toen nog het vertrouwen dat het goed zou komen. Eerdere pakketten in december de blouse en blazer waren goed gegaan dus begon weer wat vertrouwen te krijgen in jullie.
Maar bij de jurk gaat het wederom weer goed mis. En de schuld ligt uiteraard weer bij de andere partij.
Punt 4: we zijn zaterdag 19 december in de winkel geweest en maandag 21 december is mijn moeder het gaan afgeven bij een post NL punt. Aan onze kant nergens vertraging en op tijd. En voor hetzelfde pakket weer betaald.
Punt 5: je kunt op de site zetten wat je wil. Bij online bestellingen mag de consument aangeven graag het bedrag op haar rekening terug gestort wil hebben. Dat is de Europese wetgeving. Daar heeft een bedrijf zich aan te houden ook Janice. Niemand staat boven de wet.
Punt 6: de gewone man dat ben ik. Geen bekende Nederlander, influencers of een flinke uitgever. Gewoon eentje die na moet denken over uitgaves.
Punt 7: bedankt voor je reactie Andy! Het zou fair zijn als het een eerlijke reactie was geweest. Niet eentje om mij proberen te overrompelen en met leugens! In het verleden met het verhaal rook stond je al op je achterste en nu weer … de waarheid is hard!

Antwort von JANICE
Ik bestel regelmatig online, maar mijn ervaring met JANICE OFFICIAL tijdens de sale is helaas teleurstellend.
Bij online aankopen geldt wettelijk het herroepingsrecht, ook voor sale-artikelen. Toch weigert JANICE geld terug te geven en staat men uitsluitend ruilen of shoptegoed toe. Ondanks meerdere keren aangeven dat dit in strijd is met het consumentenrecht, blijft het bedrijf bij dit standpunt.
Wat mij vooral stoort, is dat dit beleid wordt gepresenteerd onder het mom van duurzaamheid. Dat klinkt mooi, maar in de praktijk wringt dit:
Retourneren of ruilen in de brandstore van dit merk is niet mogelijk. Alles moet per post terug, wat juist extra transport en verpakkingsmateriaal betekent.
Klanten worden gedwongen opnieuw te bestellen of te ruilen, wat het aantal zendingen kan verhogen in plaats van verlagen
Als duurzaamheid écht het uitgangspunt zou zijn, dan zou retourneren of ruilen in de winkel juist een logische en milieuvriendelijkere optie zijn.
Er staat nu ruim 600 euro als tegoed. De meeste producten pas ik niet dus dit tegoed ga ik nooit in kunnen zetten. Omdat ik juridisch in mijn recht sta, ga ik het aankoopbedrag via andere kanalen proberen terug te vorderen. Algemene voorwaarden kunnen immers niet afwijken van Europese consumentenrichtlijnen.
Jammer, want het merk en de producten spreken aan, het beleid en de houding bij retourneren helaas niet.
Ik hoop dat JANICE OFFICIAL alsnog overgaat tot terugbetaling en het beleid in lijn brengt met de geldende consumentenwetgeving. Mocht dat niet gebeuren, dan zal ik hier in de toekomst geen bestellingen meer plaatsen.

Antwort von JANICE
Was op zoek naar een tas voor mijn werk. Uitgekomen bij de Janice DAX tas. Heb hem nu een paar maanden en iedere dag wordt hij mooier en soepeler. Wat een top kwaliteit. Zo mooi zacht leer. Echt een blikvanger op mijn werk 💝

Antwort von JANICE
Super vette bomber en trui gekocht. Mooiste kwaliteit. Top service! Kortom een geweldig merk!

Antwort von JANICE
Jaren gezocht naar een goed zittende jeans, smal in de taille, goede lengte en elastisch! Heb de perfecte jeans bij JANICE gevonden en meteen besteld in meerdere kleuren.

Antwort von JANICE
Ik ben zelf al jaren fan van Janice ik heb nu sinds kort een nieuwe sweater en ben weer helemaal verkocht! Het begon al toen het pakketje binnenkwam, die zien er altijd super mooi uit. De sweater was precies wat ik wou, lekker zacht en je voelt aan alles goede kwaliteit.

Antwort von JANICE
Hele fijne service en perfecte kwaliteit.

Antwort von JANICE
Janice heeft de perfecte jeans voor ieder lichaamstype!
Het zijn fijne spijkerbroeken met een goede pasvorm. Ze zitten comfortabel en de stoffen zijn heel stevig. Er zit stretch in de waistband, waardoor de jeans extra fijn zijn om te dragen.
De wassingen van elke jeans zijn elke collectie ook weer vernieuwd en heel mooi!
Mega aanrader dus!

Antwort von JANICE
Prachtige collectie en een uitstekende klantenservice!

Antwort von JANICE
Janice maakt écht next-level spijkerbroeken. Ik heb drie broeken (waaronder de DOLLAR en de JASON) en ze zijn allemaal fantastisch. De pasvorm sluit perfect aan, ze zitten heerlijk en geven een supermooie look. Je voelt meteen dat dit kwaliteit is. Sinds ik deze draag, hoef ik geen andere jeans meer. Meer dan tevreden!

Antwort von JANICE
Zo fijn om in de brandstore geholpen te worden door de stylistes, zo maak je andere keuzes en ik krijg altijd complimenten over m'n outfits! Kwaliteit en pasvorm altijd goed, ook met vrouwelijke vormen. In love met mijn hoge laarzen en cashmere mantel! Ik ben fan 🤩

Antwort von JANICE
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.