Net terug van een 14 daagse rondreis door Ijsland die was samengesteld door Ijsland Tours met de wensen van ons. Ben zeer tevreden over hoe deze vakantie is ingericht, waar je een iets langer verblijf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijn, behulpzaam, meedenkend, tijd voor je makend, team die alles weten over IJsland. Voor ons waren de vliegreis, huurauto en voor 3 weken de accommodaties, in uitgebreid overleg met Linde geregeld;... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op een beurs in contact gekomen met IJsland Tours. Hebben gekozen voor IJsland in een Notendop met 1 extra dag in Reykjavik van 4 tot en met 12 mei ‘26 Door jullie zeer uitgebreide route gids die la... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vooraf een mooie duidelijke offerte met leuke tips en ideeën. Goed geregelde reis, met betrouwbare partners (Iceland air, Hertz, vaste hotelketens, waarvan wij alleen Fosshotel Nupar tegen vonde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, van individuele reizen tot groepsreizen IJsland in zomer en winter.
Koninginnelaan 16A, 3762 DE, Soest, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Zeer goed georganiseerd en volop rekening gehouden met hotels en uitjes die we zelf vooraf al hadden gepland/ gereserveerd. Flexibiliteit als zeer dienstverlenend ervaren. Veel trip-suggesties gedaan aan de hand van een door IJsland-tours opgesteld routeschema. Goede communicatie/ bereikbaarheid. Reisbescheiden perfect gebundeld met digitale links naar kaartmatariaal. Heb ik zelden in deze kwaliteit meegemaakt en daarmee absoluut een aanrader! Mark Boerée

Antwort von IJsland Tours
Het programma was goed: genoeg te doen met jullie beschrijving, huisjes: prima alhoewel in het eerste huisje de wificode niet bekend was. Gemiste kans.
Verder is het ook jammer dat we het laatste huisje een dag langer huurden dan we er gebruik van maakten: we hadden op jullie voorstel een hotel in Reykjavik geboekt.
Ook de beschrijving van het tweede huisje was niet correct: De eindschoonmaak moest wel door ons gebeuren. In de omschrijving stond dat dit niet hoefde.
Bij het hotel in Reykjavik bleek er geen ontbijt te zijn omdat we te vroeg weg waren om onze vlucht te halen. We hadden wel een ontbijt geboekt
Voor de rest: prima reis. Er werd snel op onze vragen gereageerd

Antwort von IJsland Tours
Alles was goed geregeld en er was duidelijke communicatie via de mail en per telefoon.

Antwort von IJsland Tours
Onvergetelijke ervaring in IJsland met een op maat gemaakte reis via IJsland Tours. Wat een mooi land en wat een geweldige locaties en hotels had IJsland Tours uitgekozen. Geheel naar onze wensen samengesteld en heel goed begrepen waar we naar op zoek waren! Heel veel dank voor deze prachtige reis!

Antwort von IJsland Tours
De reis zelf stak goed in elkaar. Door de vele transfers met verschillende opvangende gidsen was er af en toe wel enige verwarring.

Antwort von IJsland Tours
Dankzij de goede persoonlijke reisadviezen van de medewerkers van IJslandtours hadden we een geweldige reis in IJsland die aansloot bij onze wensen als gezin: een actieve rondreis in huisjes.
Ze waren telefonisch heel goed benaderbaar voor onze vragen en bevestigden snel per mail als er dingen gecheckt werden. Met hun uitgebreide info en voorbereiding gingen we met veel vertrouwen op vakantie. Het was een prachtige reis waarbij we veel gewandeld en gezien hebben.

Antwort von IJsland Tours
Goede en duidelijke communicatie bij de voorbereiding.
Reisbeschrijving prima en duidelijk.
Goede accomodaties.

Antwort von IJsland Tours
IJsland Tours heeft onze reis van 23 dagen in juni /juli 2023 snel en uitstekend georganiseerd. Op basis van onze wensen (van 2 stellen) heeft IJsland Tours mooie accommodaties op goede locaties en een uitstekende auto geboekt. De opgestelde dag tot dag reisbeschrijving was zeer handig om ter plekke keuzes te maken uit routes en vele bezienswaardigheden, waar we veel gebruik van gemaakt hebben om zo min mogelijk te missen. Kortom, Wij hebben een geweldig reis gehad. Complimenten en dank aan IJsland Tours.

Antwort von IJsland Tours
IJsland Tours begrijpt hoe een reis georganiseerd moet worden. Zij ontzorgen hun klanten vanaf het moment van boeken tot aan het eind van de reis.
De reis was gevarieerd en goed georganiseerd en er was voldoende ruimte om er een eigen invulling aan te geven.

Antwort von IJsland Tours
Hele fijne communicatie met IJsland Tours, alles werd goed en snel geregeld en alle documentatie was super helder, nuttig en handig! Echt enorm genoten van deze reis!

Antwort von IJsland Tours
Vrij goede begeleiding bij het opstellen van het reisvoorstel maar een vrij afstandelijke en zakelijke koele houding tegenover de klant. Ik miste persoonlijkheid en menselijk contact.
Er was bij twee boekingen een fout gebeurd, de ene werd netjes rechtgezet met compensatie, de tweede keer werden we in een piepklein kamertje met nog kleiner badkamertje gestopt terwijl mijn man invalide is. Maar missen is menselijk.
Toch tevreden en we hebben zeer genoten van de reis.

Antwort von IJsland Tours
Alles goed geregeld en de route was goed beschreven.
Goede indruk van IJsland gekregen.
Alleen de paardrij gelegenheid was minder dan gedacht. Niet specifieke IJslandse omgeving.
Een beetje saai.

Antwort von IJsland Tours
Alles tot in detail prima geregeld en verzorgd.
Met alles bedoel ik: het door IJslandtours voorgestelde reisschema, de vluchten, de overnachtingen, de autohuur, de reistips en excursies.
Alles goed gedocumenteerd tijdig ontvangen.

Antwort von IJsland Tours
Goede voorlichting en prima begeleiding voorafgaand aan de reis. een eerlijk reisadvies gekregen en voldoet aan alle verwachtingen

Antwort von IJsland Tours
Het was onze 2e reis geboekt bij IJslandtours.
Bij de 1e reis ervaarde wij veel betrokkenheid, adviezen en ideeën van de medewerker. Dat hebben wij de 2e boeking gemist en er waren meer slordigheden in de communicatie via de mail.
Degene die je helpt bij het plannen van je reis heeft dus invloed op je reisbeleving.

Antwort von IJsland Tours
Goed alles duidelijk geregeld en luisteren naar je wensen.

Antwort von IJsland Tours
Ondanks dat we erg kort ( 1 maand) voor vertrek met onze plannen naar IJslandtours zijn gegaan, hebben ze toch een mooie rondreis voor ons weten te organiseren. Ook nadat we terug waren gekomen hebben ze ons goed geholpen met een onterechte creditcard afschrijving. Zeer goede service.

Antwort von IJsland Tours
Alles was tot perfectie geregeld. Alles klopte in de reis, de hotels waren netjes, de excursies waren allemaal geregeld. De auto stond klaar zoals beschreven. Het was is in een woord GEWELDIG

Antwort von IJsland Tours
De 'Lente in Goenland' reis van ijslandtours was zondermeer een experience of a lifetime! In aanloop naar deze reis hadden we regelmatig, prettig schriftelijk en mondeling overleg met de medewerkers van ijslandtours. Zij hadden oog voor onze inbreng, zodat een echte op maat gemaakte reis ontstond. Ook in het verleden waren onze ervaringen met ijslandtours bijzonder goed. In vergelijking met andere reisorganisaties steekt ijslandtours met kop en schouders boven het gemiddelde uit.
Wij bevelen dan ook ijslandtours van harte aan aan iedereen, die een prachtige reis naar 'het noorden' wil maken!
Ad Backx

Antwort von IJsland Tours
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.